|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Sarunieczka;2613545 3
Nogi ja maszynką co 3 dni,ale pod pachami muszę codziennie,bo ja zaraz po goleniu już ma czarne kropki,jak mnie to wkuurza [/QUOTE]Ja nogi muszę codziennie, masakra jakaś. Ale kiedyś kosmetyczka mi poleciła, żeby przed "goleniem" nóg wysmarować je na chwilę odżywką do włosów, wtedy włoski miękną i szybciej można się ich maszynka pozbyć. Dziewczyny, któraś pytała o krem rozjaśniający z anew- po wizycie u dermatologa mogę napisać po raz kolejny -dla mnie rewelacja. Mialam poparzenie sloneczne drugiego stopnia na szyi, po preparatach dermatologicznych szyję miałam różowo-bordową (po skończonym leczeniu) , zaczęłam trochę na własne ryzyko tym kremem smarować szyję i śladu nie ma- aż lekarka była zaskoczona. |
|
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#667 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
zobaczę we wt/śr jak przyjdzie paczucha i powącham Reese![]() Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem krem jest zdecydowanie lepszy (z avonu dla mnie najlepszy), serum próbowałam z próbek- on sie klei i robi jakby powłokę (przynajmniej u mnie- ja mam mieszaną cere z tendencją do tłustej)
|
|
|
|
#670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
rozświetlająco-antystresowy nie jest podkładem kryjącym a kryjące polecam takie kat.5 str 64 podkład magix matująco-wygładzający 29,90 zł kat.7 str.30 podkład w płynie "idealny kolor" 32,90 zł |
|
|
|
|
#671 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A kremu używam co jakiś czas do okolic bikini
|
|
#672 |
|
|
Despa tutaj jest fotka Sparkling Nude,identycznie wygląda,potwierdzam,też wklejałam na katalogowy ale chyba zniknęły akurat...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...1&postcount=24 (booskie ma Hosenka usta )a Latte Cream wydaje mi się ze będzie taki sam tylko matowy |
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#674 | |
|
|
Cytat:
przecież to masakrycznie boli...a Ty jeszcze pachy,normalnie ![]() To prędzej się plastrami skatuję bo sekunda bólu a nie 10 min cierpienia
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-04-03 o 19:48 |
|
|
|
|
#675 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda ,że Avon nie ma takiego prawdziwego mineralnego ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- Cytat:
też niestety nie zdążyłam zobaczyć tych zdjęć poczekam do jutra na nowe fotki Cytat:
szkoda ,że Avon nie ma w sprzedaży pasty cukrowej do depilacji i bezbolesny ![]() póki co znalazłam"przepis" na domowe zrobienie takiej pasty i w najbliższym czasie to wypróbuję
|
|||
|
|
|
#676 |
|
Raczkowanie
|
Sarunieczka najgorszy jest pierwszy raz, potem mniej boli
![]() ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- A ja właśnie jestem po kąpieli i smarowaniu się mleczkiem do ciała owoc granatu i mango. Pachnie pięknie ciałko i cały pokój |
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi po depilatorze dosyć, że i tak szybko odrastają to się wszystkie prawie wrastają i jest ogólna tragedia. I tu peelingi i inne metody nie skutkują dlatego zostanę chyba przy maszynce.Kiedyś w Avonie były maszynki chociaż drogie ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Za to pod pachami mogę się rzadko golić, choć wolałabym już na odwrót, bo z nogami dużo więcej pracy i zachodu. Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2011-04-03 o 19:56 |
||
|
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Po prostu podczas depilacji myślę o jedwabiście gładkiej skórze bez owłosienia i taplania się w kremie oraz oszczędnościahc, które mogę przeznaczyć na Avon![]() W ostatnim czasie zauważyłam, że bardziej o siebie dbam. Tylko dlatego, by szybko wykończyć jedno opakowanie i prędziutko zacząć drugie
|
|
#680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wolę depilatory w kremie- nakładam ja na całe nogi z okolicami bikini włącznie w niecałą minutę (nie szpatułką bynajmniej, a nakładam rękawiczki) po 3 minutach już mi schodzą jak poprawiam działanie kremu masując depilowaną powierzchnię dłońmi uzbrojonymi w rękawiczki gumowe.... dla mnie cały zabieg to max 5 min i jestem już pod prysznicem i nie mam futra ani na rękach , ani pod pachami, ani na calutkich nogach i bardzo sobie go chwalę - i 2/3 tubki starcza na całą tę operację Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-03 o 20:06 |
|
|
|
|
#681 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#682 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja powiem może co ja robię. Kupiłam rok temu na all zestaw: podgrzewacz do wosku z akcesoriami plus 10 wosków (jakieś 150 zł). I jak trochę zapuszczę włoski że się nadają do wyrwania to właśnie ten wosk stosuję. Na długo wystarcza efekt poprawki robię depilatorem. A jak nie mam czasu a chcę mieć supergładkie nogi na już to wtedy maszynka.Bikini próbowałam woskiem ale to jednak za duży ból. Okolice bikini i uda robię kremem do depilacji. Zaczęłam też robić uda woskiem od jakiegoś czasu, ale odrastają ciemniejsze i mocniejsze włoski :/ |
||||
|
|
|
#683 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,
chciałam zamówić te zwykłe foliowe reklamóweczki, formatu katalogu. Doszłam do wniosku, że to pewnie ta pozycja: PAK. REKLAM.BIODEG.(5X5) ZA 4,5 Ale na formularzu cena, jaka mi się za nie wyświetla to 0 zł. Co jest nie tak? Czy to znaczy, że po prostu się nie wliczają do bazy opustu?
|
#684 | |||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a ostatnio w k5 klientki obczaiły netto... Cytat:
Cytat:
![]() też nie zdążyłamCytat:
![]() (były mat fiz się odezwał xD haha) Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
co jeszcze do depilacji. ja po niej stosuję z avonu balsam osłabiający włoski i wg mnie działa. niedawno zauważyłam, że jak go nie zastosuję to pojawiają mi się czerwone krostki i nogi strasznie swędzą, a jak go użyję to luzik Edytowane przez ewula91 Czas edycji: 2011-04-03 o 20:15 |
|||||||||
|
|
|
#685 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Toniu-prosimy wrzuć zdjęcia |
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedźcie, czy od cen netto w demo mamy jeszcze upust
|
|
|
|
#687 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#688 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety, nie.
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
Kurczę przegapiłam sobie te oferty co są codziennie nowe
![]() Ma ktoś gdzieś je spisane i mógłby podać ![]() Z góry bardzo dziękuję |
|
|
|
#690 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

ja stawiam ze to latte i Iced coffee (chociaz jedna tez któras może byc cappucino)- może jak masz kartę kolorów to łatwiej jest tam porównać. Na pewno w katalogu przy nazwach są złe odcienie (iced coffe jest bezowa a nie różowa)

[/QUOTE]

i bezbolesny
DLa mnie najlepsze są plastry z woskiem na zimno i wreszcie w Avonie tez sie pojawią w katalogu 8
też nie zdążyłam
Może koleżance pomyliło się z inną firmą katalogową np Better...