|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Ja usiadłam do angielskiego,ale długo nie wytrwałam
![]() Taka ładna pogoda ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3422 |
kosmitka
|
Mnie jeszcze lekko przeziębienie trzyma i jedynie balkon mi pozostał. Tez wyglądam niewyjściowo i nie chce mi się doprowadzić się do ludzi
![]()
![]() |
#3423 |
Zadomowienie
|
Cotynato- niezdarnosc bierze sie z obecnosci hormonu relaksyny w naszych cialach. Dzieki nie stawy i wiazadla robia sie elastyczne i rozcialgliwe. A w zyciu codziennym- bierzesz do reki miske, wydaje Ci sie , ze juz ja porzadnie trzymasz, ale ze wzgledu na relaksyne reka nie zacisnela sie jak Powinna i miska leci.
Milego popoludnia
#3424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3425 |
Wtajemniczenie
|
ja wychodzę z małżem i synkiem. Cel - plac zabaw. Ja mam siedzieć na ławeczce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3427 |
Zakorzenienie
|
Moja mama też za swoich czasów to stosowała
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3428 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3429 |
Zakorzenienie
|
A nie wiem, moja mama mówiła że u niej się sprawdzało a ja chyba bałam się tego stosować bo wiem, że raz próbowałam i zaniechałam i nawet nie pamiętam jaki efekt był
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3430 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 |
Wtajemniczenie
|
gerda jak masz blond to nic nie widać, ale może na ciemnych widac biały, nie wiem. Ja dzielnie wracam do blondu (choc nie chce mi się przyjąć po jednej ciemnej farbie) i mąkę czasem stosuję. Ona tak jakby pochłania tłuszcz
![]() ![]() A na spacerek poszłam i musiałam wrócić się położyć bo jednak są skurcze - mąż poszedł sam ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- dziewczynki może któras widziała gdzieś w necie legginsy ciążowe, ktore nie wyglądałyby jak zwykłe getry - może jakiś wzór fajny na nich albo zakończone jakąs aplikacją, koronką, cokolwiek? bo takie zwykłe to są na all, to wiem, ale oprócz takich chcialabym na lato coś wygodnego, ale i jednocześnie takiego żeby móc się pokazać ludziom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3432 |
Zakorzenienie
|
Ja szukam aktualnie legginsów imitujących jeans z kieszonkami normalnymi . W większym rozmiarze. Mam jedne i jestem zakochana ale niedługo już nie wejdę z nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mąż mnie zawiódł swoim zachowaniem. Zawsze go wspierałam w swojej pasji, jeździ na ryby kiedy chce, nie sprzeciwiam się , choć bym chętnie z nim pospacerowała dziś .. ![]() I przez przypadek wysłałam smsa do niego zamiast do koleżanki co robi może wybrałybyśmy się na spacer, bo michał na rybach. A ten do mnie dzwoni "czy mam jakiś problem? " a on że go obgaduje za jego plecami i nie potrafię zorganizować sobie czasu ![]() Napisałam mu tylko żeby się zastanowił nas swoim zachowaniem, bo jak bym miała jakieś "ale" to bym mu powiedziała i wyłaczyłam telefon, nie będę słuchała jakiś dziwnych wyrzutów.
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Oj , Małgosiu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 |
Zakorzenienie
|
Hej hej..........
Ale Wy drukujecie ![]() 2 dni mnie nie było a tutaj tyle nadrabiania........:brzyd al: Pisalyscie o łososiu...Ja wiem ze mozna jesc... ![]() Tylko nie wiecej nic 2 razy w tyg...(bo zawieraja toksyny) Nie pamietam kto to sie zatruł ale moim zdaniem to nie przez to ze to był łosos tylko przez to ze był nie swiezy lub jak był mrozony to uległ rozmrozeniu i ponownemu zamrozeniu (czesto sie to zdaza w sklepach ![]() swieze a jak nie mam takiej mozliwosci to nie jem ![]() aaaa nie wolno nam jesc łososia wedzonego......... I jeszcze ktos tam pisal o miesie to własnie tez nie powinno byc surowe ![]() co do mąki nawłosach to tez kiedyhs moja mama chciala m i sypac ![]() ale jakos sie jej nie dalam ![]() aa2...Bardzo ładny ten wozeczek i nawet lekka waga w opcji spacerowej... No bo z gondolą to jednak jest sporo prawie 15 kg... Ja tez mam wózek 15 kg i wiem co mowie... ![]() w domku i nie bede musiala go nosic po schodach, ale jak Alan był mały i mieszkalismy w mieszkanku na 1 pietrze to wózek dostal nie jedno wyzwisko ![]() Schodow nie było duzo ale wystarczalo zeby sie zasapac na amen , zwłaszcza po spacerze ![]() No i Witam nowe mamusie ![]() ![]() ![]() ![]() laussane.... Wiem o co CI chodzi bo tez bedzie to nasza druga dzidzia i tez tak mi przykro ze juz z niej sie nikt tak nie cieszy oprócz nas.... Moja mama na wiadomosc o drugim dzieciaczku powiedziala: - Nawet mi nie gadaj! ![]() Niby co ....Ja juz chce kruszynki od dawna..nawet po drodze poronilam jedna a tu taki tekst.... ![]() wiecej sie nie odezwe... to zaczela mkowic ze sie cieszy tylko ona sie boi czy ja sobie poradze, bo jestem sama (mieszkam w irlandii ) .... To jej powiedzialam ze nasze babki mialy po 10 dzieci i same dawaly rade i jeszcze pracowaly... No ale teraz sie cieszy......Jakos to przegryzła........:brzyda l: Ide bo małz ma wolne to sobie z nim troche posiedze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3436 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3438 | |
Zakorzenienie
|
Polecam jednak wózki z kołami przednimi skrętnymi z możliwością blokady - o wiele lepiej się je prowadzi, są bardzo zwrotne
![]() ![]() Ja mam Tako Jumper X http://allegro.pl/wozek-wielofunkcyj...522321463.html i super się sprawował przy pierwszym dziecku, teraz jeździmy lekką spacerówką Coneco Traffic http://allegro.pl/wozki-spacerowe-co...537172709.html, który przeżył m.in. wakacje w Chorwacji ![]() Cytat:
My robiliśmy grilla i od 13 do 18 siedzieliśmy na dworze ![]()
![]() |
#3439 |
Rozeznanie
|
Ja wlaśnie dzisiaj kupiłam sobie legginsy na all ale te zwykłe czarne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3440 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja jakoś też nie mam jakby czasu dla mojego brzuszka ![]() ![]() Męża nie ma, to nie ma kto mówić do brzuszka. Ja wieczorami przeważnie trzymam się i skupiam, próbuję wyczuć jakieś smyranie - rybkę ![]() ![]() Mąż jak dzwoni pyta - dzień w dzień no aż do przesady! czy brzuszek mi rośnie? Tak myślę, że teraz poświęcamy dzidziusiowi mniej uwagi, poświęcamy więcej czasu dzieciątku, które mamy, jednak myślę, że kiedy się urodzi maleństwo role się odwrócą i żeby wtedy nasze pierwsze dzieciątko nie cierpiało. Dobra zmykam i tak zbytnio tu nie pasuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3441 |
Zakorzenienie
|
A mnie dzisiaj pobolewa po tej stronie co było maleństwo na usg. Mam nadzieję że robi sobie jakieś przemeblowanie i to tylko ddlatego. Też was czasami bolą boki tzn jakby jajniki albo okolice?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Zadomowienie
|
Tak..codziennie..., mówiłam ginekologowi a ona mi na to że trzeba brać luteinę. Pytałam czy to niebezpieczne, ale nic nie powiedziała. Mam ciężką pracę, im bardziej się zmęczę tym bardziej boli.. Nie wiem czy nie powinnam iść na zwolnienie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3443 |
Zakorzenienie
|
wróciłam
![]() duża dawka świeżego powietrza dobrze mi zrobiła ![]() Małgosiu mam nadzieje ze tż zorientuje sie ze postapil niemądrze i że nalez ci sie przeprosiny, dobrze ze wyłączyłas telefon-tez bym tak zrobiła mąka na włosy jest dla mnie mega nowością ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3444 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chodzę do dr Robaka. A planuję rodzić w Warszawie, chyba że to będzie niemożliwe, to wtedy w Świdniku. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3446 | |||||
kosmitka
|
Cytat:
MalgosiaM8 ach te chłopy, nie przejmuj się kochana ![]() ![]() Cytat:
A mięsa surowego nie jem, pisałam o szynce łososiowej wędzonej, ona jest jakby surowa wędzona, chyba można ją jeść. Cytat:
Dzisiaj niezła pogoda, wszystkim grillowiczkom oficjalnie zazdroszczę ![]() Cytat:
I dlaczego tu nie pasujesz, co ![]() Cytat:
Własnie wróciliśmy ze spacerku nad jeziorem - wiecie, że jest jeszcze pokryte lodem? Szok, myslałam, że tu wiosna, a to jeszcze zimę widać. Piesio się wyszalał, ja się dotleniłam, super!
![]() ![]() |
![]() |
#3447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde jestem jedyną osoba która wspiera go w tych rybach, zawsze staram się interesować jak było, gdzie byli, na rzecz wspólnych wypadów gdziekolwiek. Zawsze zostawia mnie samą w weekendy, nie mam mu tego za złe, bo lubi swoją pasje, ja staram się organizować sobie czas, ale dziś przegiął totalnie. Nie mam ochoty na niego patrzeć. Sprawił mi przykrość takimi odzywkami. Nie lubię takiego czegoś Przez to jakoś czuję się słabo , jestem ociężała, zmęczona , chyba też choroba mnie rozkłada. Czy wy też tak odruchowo myziacie swoje brzuchy ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3448 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3449 |
kosmitka
|
Małgosiu, pisałam Ci o syropku prenalen, nie wiem, czy czytałaś - mi pomógł, może spróbuj? I przesyłam Ci wirtualne głaski w brzuszek, nie stresuj się, bo dzidzia się stresuje. A chłop niech sobie trzyma focha, jak potrzyma, to może mu przejdzie.
![]() |
#3450 |
Wtajemniczenie
|
idę do wanny bo mnie mdli. Wanna mi jakoś w dziwny sposób pomaga. Na wszystko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.