|
|
#4261 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gadulcowe Opisy - część III.
a może znacie coś w stylu: "są ludzie, których znamy od pierwszego wejrzenia, a są tacy, których poznajemy za późno, w odpowiednim czasie, albo w ogóle. "
Byłabym baaardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#4262 |
|
Raczkowanie
|
1) coś w stylu
'tylko ty znaczysz zaje*iście wiele' takie krótkie do przyjaciółki ![]() 2) coś w stylu ' a teraz patrz na jej cień... patrz... patrz jak powoli rozmywa sie za rogiem... patrz i żałuj, że jej przy sobie nie zatrzymałeś!' proooszę, talenty <33
|
|
|
#4263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
proszee . !
|
|
|
#4264 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś o tym, że wszystko mi się w życiu wali?
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
prosiła bym o pomoc o opisie o tym,że wszystko jest takie ulotne a ludzie tacy zmienni ;/
narazie mam w opisie to : W życiu jak w szachach: Pionek to nie figura....i choćby odlać go ze złota, nigdy królem nie zostanie.... O taaa Edytowane przez Iwa1631 Czas edycji: 2011-04-02 o 16:41 |
|
|
|
|
#4266 |
|
Rozeznanie
|
cześć
jak jeszcze mnie tu ktoś pamięta to cud! będę wam pomagać jak tylko znajdę czas, obiecuje ![]() iwa1631: czas przemija, ludzie uciekają. nie zostaje już nic nie ma rzeczy, która by nie przeminęła. wszystko ma swój koniec. często się mylę. ale to jest pewne- kiedyś nie będzie nic, nie zostanie nic nie ma leku na przemijanie. kolacja ze mną, śniadanie z nią. największą wadą ludzi jest to,że sami nie wiedzą czego chcą. nie tylko kobieta jest zmienna. mężczyźni też! trudno jest zdecydować się i zostać na zawsze. prawda? ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:16 ---------- noir_angele :
rozpadło się wszystko. jak domek z kart gdy kładziesz się wieczorem do łóżka i zamykasz oczy-widzisz jak twój świat cały rozpada się. w środku ściska gdy wiesz,że sama zrujnowałaś sobie życie. takie uczucie jak by walec przejechał po twoim życiu, i zmiażdżył wszystko z ziemią.
|
|
|
#4267 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4268 |
|
Rozeznanie
|
Nie martw się nie ucieknę od Ciebie. Zbyt wiele dla mnie znaczysz .
Spokojnie. Możesz się otworzyć . Nie zranię cię.. Twój dotyk, uciekające oczy, uśmiech... To wszystko sprawia, że czuje się cudownie. Nie musisz nic robić, po prostu bądź przy mnie. Jeżeli nie jest za późno to prosze. I przepraszam że tylko tyle ![]() Mam nadzieje że w jakiś sposób Ci pomogłam
|
|
|
|
|
#4269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki ![]() jak ma ktoś jeszcze coś , proszee ! ![]()
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
dodajesz sił, gdy walczę co dzień.
I wiem że spojrzę kiedyś głęboko w twoje źrenice.<3 - kiedy przestaniesz mnie kochać ? - a czy znasz człowieka który zna datę swojej śmierci ? I obiecuję że nie opuszczę Cię.<3 Każdego dnia dziękuję Bogu za to że cię mam. Wierzę że nigdy nie przyjdzie pora na rozstanie. opisy nie moja, a część cytatów z piosenek. |
|
|
|
|
#4271 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękujee proszee więcej ![]()
|
|
|
#4272 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam was ;*
Chciałabym poprosić was o opisy o: 1) O tym że się nigdy nie poddaje 2) żeby za intrygowały jedną osobę ![]() 3)z tekstów hh lub reggae ![]() Proszeee ![]() ![]() ![]()
|
|
#4273 |
|
Wtajemniczenie
|
hej Kochane prosze o opisy coś w stylu że płacze nie mam siły na nic po prostu chodzi mi o Smutne Opisy
![]()
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy. „Jeśli próbujesz być kimś innym, poniesiesz porażkę. Świat już ma taką osobę. Teraz potrzebuje ciebie. Ścieżka, którą wytyczasz, może nie mieć sensu dla nikogo na świecie oprócz ciebie. I nie musi. Jest wyłącznie twoja. |
|
|
|
|
#4274 |
|
Przyczajenie
|
Życzliwe osoby proszę o zagłosowanie http://www.nowaera.pl/component/proj...pokaz/276.html - jest to szkolny konkurs i bardzo zależy nam na wygranej
+ sorry za spam ;/ ; ** |
|
|
|
|
#4275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
1. I zawsze walczę do utraty tchu. Żył sobie Tomek na świata szachownicy zwykły pionek3. Z biegiem czasu życie przestaje być proste, Nie jest tak łatwo jak mogło by się wydawać. Nieważne jak jest źle, a to że mamy w sobie nadzieję i myśli te przeżyjemy bo Weźmiemy w ręce życie, zaczniemy budować od podstaw, A jak się z✂✂✂ie coś naprawimy to Bo nawet kiedy przyjdzie ciężki czas Nie kazdy jest jak Buju Banton, nie kazdy jest jak Sizzla, I niebo przykryją ciemne chmury Nie trać nadziei Bo ona siedzi w nas Zobacz że ten świat nie jest taki zły i ponury Każdego dnia, dziękuję Bogu za to, że Cię mam, Za to, że jesteś przy mnie bym nigdy nie czuł się sam, Każdego dnia, nadajesz memu życiu nowy sens, Z Tobą mogę iść po jego kres. Przecież Ty i Ja to jeden a nie dwa. ty wyleczysz mnie z całego tego zła schowaj nóż, otwórz pięść podaj ręke jah mówi nie zabijaj więc nie będe Reggae daje mi wiarę,daje nadzieje,dzięki niemu się śmieje. nie kazdy pali tłuste gibbony zawiniete w rizla, wiec jesli ragga-reggae muzyka ma w twym sercu przystan, posluchaj uwaznie tych zdan. Czarny,kolorowy,biały nieważna Twoja rasa Jeśli negatywna wibracja przy ragga wygasa To znaczy że odnalazłeś swego muzycznego asa. Muzyka łagodzi obyczaje tak mi się wydaje jest moim rajem bo kiedy rano wstaje zaraz zapuszczam pierwsze lepsze dźwięki od razu jestem rześki humor mi się poprawia nawet jakbym lewą nogą wstawał. A myślisz sobie jak tu źle, jak niemrawo czuje się, Zniechęcenie ogarnia Ciebie A dużo pytań, odpowiedzi bardzo mało Skąd ten stan? Przecież nic się nie stało! Patrzysz do tyłu i nie widzisz nic niestety Patrzysz do przodu i lecą ci łzy Chodźmy zabić tą nienawiść bo opanowuje świat ! Kocham Hip Hop to moja inspiracja! W twarz zaśmiać się światu. ' poznaj ciemne zakamarki swojej kruchej psychiki jestem glosem ktory powtarza Ci że jesteś nikim'' robię krok do przodu dwa kroki do tyłu..' ' zapamiętać nie mam siły lubię zapominać chwile ' |
|
|
|
|
|
#4276 |
|
Przyczajenie
|
bardzo potrzebuje opisow o tym ze chyba jestem w ciazy ale nie chce tego dziecka pomimo to iz bardzo kocham mojego chlopaka bo uwazam ze jestem za mloda .. tylko takie niedoslowne
prosze.. ; **** |
|
|
|
|
#4277 |
|
Przyczajenie
|
bardzo potrzebuje opisow o tym ze chyba jestem w ciazy i ze nie chce tego dziecka pomimo iz bardzo kocham mojego chlopaka ze uwazam ze jestem za mloda.tylko takie niedoslowne.
prosze ; *** Edytowane przez ptg_all_day Czas edycji: 2011-04-08 o 16:20 |
|
|
|
|
#4278 |
|
Raczkowanie
|
Proszę Was kochane o opisy o tym,że mój ojciec znowu pije i wgl.... ;(
ale nie takie by kazdy wiedzial o tym, tylkko takie smutne,by ktokolwiek sie mnie zapytal co sie stalo ;< (musze sie komus wyzalic ![]() )
|
|
|
|
|
#4279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wymyślicie coś?? bo ja nie mam teraz do tego głowy, i zero pomyslu .... ;/ |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
PREZERWATYWY to nie wynalazek szatana; trzeba ponosić konsekwencje swoich czynów, jeśli o tym nie wiesz to nie jesteś gotowa na współżycie. musisz być naprawdę niedojrzała skoro zamiast o tym porozmawiać szukasz odpowiedniego opisu na gg. mam nadzieję, że pomogłam i nie jest zbyt dosłowny ; *
|
|
|
|
#4281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4282 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a coś o tym, że mnie zawodzi, że czasami chciałabym by po prostu przytulił, ale najwidoczniej to za dużo..
|
|
|
#4283 |
|
Przyczajenie
|
kociaak_
2)razem z przyjaciółmi opróżniliśmy kilka flaszek i śmiejąc się w głos spędziliśmy czas , świetnie się bawiąc na nocnej imprezie . akurat tańczyłam z przyjaciółką kiedy zjawiłeś się Ty . zagrodziłeś mi do niej drogę ze swoim cwaniackim uśmiechem . kątem oka zauważyłam także twoich kumpli . no tak , zawsze trzymaliście się w grupie . - zatańczymy ? - uśmiech nie schodził z twojej boskiej twarzy . pokręciłam przecząco głową poszukując wzrokiem przyjaciółki . - proszę .. no . - nie , nie będę z tobą tańczyła . powiedziałam coś . nie chcę narobić sobie kłopotów u twojej laski . - odpowiedziałam dosięgając twojego ucha i próbując przekrzyczeć muzykę . - ona ? ona pojechała kilka minut temu . no chodź , proszę . - pozostawałam nieugięta . - słuchaj , kumpel patrzy . wyśmieje mnie jeżeli nie dasz się namówić . - zaniemówiłam . jednak byłeś i jesteś podłym gnojkiem . mogłeś podziwiać mój tyłek , gdy odchodziłam od ciebie zgrabnym krokiem przez środek parkietu pokazując środkowy palec. Może być ? |
|
|
|
|
#4284 |
|
Raczkowanie
|
A_K_M_ - dziękuję
![]() ktoś jeszcze ? ![]()
|
|
|
#4285 |
|
Przyczajenie
|
kociaak_
Jeśli chodzi o pierwsze to mam jeszcze takie : Pamiętaj o tęsknocie, o sercu Ci bliskim. Pamiętaj że jest ktoś, dla kogo jesteś wszystkim ;* Przyjaciel to ten, który dla Twoich łez, poświęci swój śmiech ;* Zdobycie prawdziwych przyjaciół, to najlepszy dowód osobistego sukcesu w życiu ;* O takie chodizło? |
|
|
|
|
#4286 |
|
Przyczajenie
|
Hej, potrzebuję coś w stylu:
Nie będę natrętna, rozumiem, że mnie nie chcesz. |
|
|
|
|
#4287 |
|
Przyczajenie
|
Witam was nie byłam tutaj prawie rok
ale wszystko nadrobilam wszystkie wąntki przeczytałam niestety nie znalazłam nic dla siebie .Chciała bym prosić jakis opisy zwjązany z moją sytuacja :,, Prawie rok temu wyjechałam za granicę do Francji , wszyscy , żegnali mnie z płaczem , ale teraz mało kto do mnie pisze a ja tak bardzo za nimi tesknie' Ze jednak ta przyjaźn zanika I cos jeszcze o tym , że kolega ma dziewczyne i że mnie nie kocha , tylko chce zebym została jego przyjaciolką .Coś o tym ze zrozumiałam ale pomimo to mi smutno Z góry dziekuje <3 ..!
`kiedyś była inna. uśmiechnięta. wesoła. była szczęśliwa. bo miała Ciebie.` Edytowane przez tylkobadz Czas edycji: 2011-04-16 o 20:04 |
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
A coś o tym, że mam urodziny ? : ) . Na jutro potrzebuję ; ) ! proszę, dziewczyny ; * .
|
|
|
#4289 |
|
Przyczajenie
|
nikt mi nie pomoże ???
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
o, o urodzinach!
mam pojutrze.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

Zmieniam swoje życie na lepsze. Spróbuj i TY