|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moc pozytywnego myślenia - część II
Cytat:
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
aaa rozumiem
ja chodziłam na siłownię, i jak poszłam na pilates to myślałam że nie wstanę ale to dawno było, w tamtym roku ostatnio chodziłam na release, coś w rodzaju jogi, takie ćwiczenia rozciągające, no i na balet przede wszystkim ![]() o matko jak się zmęczyłam, ło mój Boże masakryczne te ćwiczenia na pupę, daruję sobie dziś, strasznie obciążają kolana, chyba muszę najpierw wzmocnić mięśnie :/
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Systematyczność i dobrze będzie
|
|
#1234 |
|
Zakorzenienie
|
ehe..idę pod prysznic
![]()
|
|
|
|
#1235 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn ostatnio powiedział, że na wakacjach koniecznie musimy się bliżej poznać, że może wpadłabym na weekend, więc wiem, czym to miałoby się skończyć, a jakoś nie chcę być kolejną "odhaczoną" panienką z listy. Strasznie mnie to zraziło do niego, zaleciało buractwem i przesadną pewnością siebie, co to nie on, hoho, każda laska jego. A ja nie gustuję w takich żigolakach, co zaliczają wszystko co się rusza Nie pomyliłam się co do niego Nie kręci mnie to kompletnie, wręcz przeciwnie, momentami reaguję alergicznie, wtedy on stopuje i przybiera pozę troskliwego misia, jednak chyba za bardzo go znam, nie ze mną te numery ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do barmana to niestety, ale nie odezwał się w ogóle, a ja durna ciągle o nim myślę, no! Niepotrzebnie, niepotrzebnie sobie zaprzątam nim głowę. W dodatku strasznie się zestresowałam, ponieważ podczas spaceru z koleżanką po drugiej stronie ulicy widziałam chłopaka identycznego jak on! Nie mogłam go poznać na 100% ponieważ miał okulary przeciwsłoneczne, ale fryzura, sposób chodzenia żywcem ściągnięty z niego. Patrzył się w moją stronę, musiałam mieć nieźle zszokowaną minę, moja koleżanka też stwierdziła, że wyglądał jak on, jednak nie mam żadnej pewności co do tego. Jak mi serducho waliło. Staram się o tym nie myśleć, nie zastanawiać się, czy palnęłam coś nie tak, w końcu byłam trochę wstawiona, ale do jasnej anielki, wcześniej to faceci o mnie zabiegali, prosili o numery, zapraszali na randki, stawiali drinki, a teraz jestem po drugiej stronie barykady i błagam los, żeby sprawił, że jakimś cudem (choć to cudem ciężko nazwać; wystarczą chęci i nic więcej) on napisał, zaproponował spotkanie, cokolwiek. Nie nazywajcie mnie desperatką, po prostu dawno mnie nikt tak nie zauroczył swoją osobą, że chciałabym poznać go bliżej. I to chyba jedyny facet, który ostatnimi czasy naprawdę wpadł mi w oko
Edytowane przez paula-zla Czas edycji: 2011-04-03 o 22:24 |
|||||
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem jak to jest, też mnie kiedyś facet tak zauroczył, mój nauczyciel tańca
![]() kurcze.... nie wiem czemu się nie odezwał, nie rozumiem facetów
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że cały weekend był w pracy na nocki, koleżanka ciągle tłumaczy mi, że odezwie się, że tylko do mnie się szczerzył i driny podawał i że w końcu mówił, że podejdzie do mnie, gdy zapali.... Ale poszłam sobie i lipa. No, no, to czekam, mój drogi
Ajć, no, fucking shit, a ja już wizualizowałam jak fajnie spędza się z nim czas
|
|
#1238 |
|
Zakorzenienie
|
No to widzisz, chłopina pracuje i pewnie nie wie jak się nazywa
a nie dużo czasu minęło więc
|
|
|
|
#1239 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Optymistki
Ostatnio nie pisałam nic, bo czasu nie mam kompletnie ![]() Cytat:
Cytat:
Jak się np chodzi codziennie to jest inaczej chociaż wiadomo obcasy to obcasy, idealnie wygodne nie będą nigdy.Ale zawsze można do torebki wrzucić zapasowe balerinki, mało miejsca zajmą w torbie a w razie czego w każdej chwili można zmienić butki Cytat:
Oby tak dalej ! |
|||
|
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju.... Oby, oby...
A jeżeli nie to cóż, mówi się trudno, tramwaj musi dalej jechać, prawda?
|
|
#1241 |
|
Dolce vita
|
Ale mi Tż niespodziankę zrobił. Przyjechal z zaskoczenia, zabrał mnie nad Wisłę na spacer, potem do siebie... spędziliśmy świetnie niedzielę... a wczoraj mi zalazł za skórę..no ale się zrekompensował. No i powiedziałam ,ze MUSI mi podarować nowego misia. Tak mam, że spię z miśkiem (
tak wieeem), a ten obecny jest od byłego. I często przez to byly mi się sni...wiec pora zaktualizować moje nowe życie... łącznie z miśkiem- przytulanką![]() Dobranoc |
|
|
|
#1242 |
|
Zakorzenienie
|
paula no musi jechać
Akcent - fajny dzień, super niespodzianka
|
|
|
|
#1243 |
|
Przyczajenie
|
Witam Was optymistki. Piszę do was bo mam problem z chłopakami,nie wiem którego wybrać,a może powinnam być sama jakiś czas. Byłam z chłopakiem ok.4lat mamy dziecko,jego wiecznie nie było bo pracował w Anglii.Kochałam i kocham nadal jak nigdy nikogo,pomimo tego że nie szanował mnie kompletnie,nie dbał o mnie i nie robił nic żebym była szczęśliwa poza paroma wyjątkami. Nie byłam szczęśliwa,ale jeździłam za nim bo mimo wszystko jakaś chemia między nami była,ma w sobie coś co przyciąga. Jakiś czas temu poznałam sympatycznego chłopaka,starszego, z odpowiednim podejściem, czuję się przy nim super bo jest bardzo sympatyczny i wesoły jednak brakuje mu właśnie tego czegoś. Poczułam się przy nim jak prawdziwa kobieta,szczęśliwa,wyluzo wana no i nie powstrzymałam się, zdradziłam osobę,na której naprawdę mi zależało. Sama jestem w szoku,że doszło do tego,oczywiście we wszystkim pomogło piwo.Nowo poznany chłopak cały czas się odzywa,piszę że zalezy mu na nas. Powiedziałam żeby czekał bo muszę dojść do siebie. Co ja mam zrobić,jak zapatrujecie się na takie sytuację? Proszę doradźcie
|
|
|
|
#1244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, jak czas na zmiany to we wszystkich aspektach zycia łącznie z misiami przytulankami a moja kochana kolezanka wczoraj mi humor poprawila, bo sie w swatke zabawia
|
|
#1245 | |||
|
Dolce vita
|
Cytat:
mądre słowa Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1248 |
|
Zakorzenienie
|
nono czekamy na relację
![]() dzień dobry
|
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Widocznie nie był mną zainteresowany, mówi się trudno
|
|
|
#1250 |
|
Zadomowienie
|
ewe nie ma to jak swatanie
, ale idź i baw się dobrze, najwyżej będziesz miała nowego kolegę .
|
|
|
|
#1251 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wreszcie trzeba wyjsc do ludzi
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
też chcę randkę, kurde gdzie by tu kogoś poznać...
|
|
|
|
#1253 |
|
Zadomowienie
|
spokojnie, pomysl sobie tak... wychodzisz na zakupy a tu wpadasz na przystojnego ksiecia z bajki
ładnie się usmiechasz, oczarowujesz go sobą i sie umawiacie a dalej leci juz samo
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Taa, gdzie tu kogoś poznać <myśli> Kiedyś byłam taka wstydliwa, że słowa przy facecie nie mogłam wydusić, a teraz to i potrafie sama jakiegoś zaczepić (przy sprzyjających warunkach) ![]() A co do tego, ze jestem zrażona do facetów - często spotykałam takich, którzy się mną bawili i dlatego tak mam. Ewe, uuuuu to jest "randka" czy randka?
|
#1255 |
|
Zakorzenienie
|
oooo dobra wizja
![]() a tak w ogóle w temacie będąc - to która z naszego grona ma faceta oprócz Mocnego Akcentu?
|
|
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Ja śmieję się do rodziców, kiedy pytają o jakiegoś faceta, że idę do zakonu (męskiego) i będę pędzić bimber w zakonnych piwnicach
![]() Dziewczyny, może wiosna rozbudzi w nas miłość
|
#1257 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak sie ze mnie smiala, ze nie wiem ![]() a wiosna tak ona najbardziej nastraja do milosci hyhyps. dziewczynki pytala sie któraś czy pasta parodontax i elmex dobra, ja uzywam na zmiane jednej i drugiej plus plukanki elmexu - efekt jest zabojczy. Przestaly mi krwawic dziasla, a i juz nie sa takie wrazliwe jak kiedys moge wreszcie w spokoju wypic ciepla herbate albo zimna cole bez skrzywienia buzi signal i colgate do kosza - przereklamowane pasty no to tyle
|
|
#1258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat jest jeden u mnie na uczelni więc ![]() Na mnie wiosna chyba nie działa.
|
|
#1259 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak powiedziałam exowi że idę do zakonu to powiedział że zakonników zepsuję
![]() hmm no ja mam kłopoty z dziąsłami, to chyba zakupię którąś pastę, dzięki ewe zaraz idę na zakupy, no i mam zamiar spotkać mojego przyszłego Tżta
|
|
|
|
#1260 |
|
Zadomowienie
|
oby
![]() Też od dłuższego czasu używam pasty Elmex i powiem jedno, raz skończyła mi się pasta, więc zaczęłam korzystać z Colgate, która była w domu i efekt był taki, że zaczął mnie piec język i gorzej czułam smak, sama chemia tam i tyle. Dziewczyny, trzymajcie dziś za mnie kciuki, na pewno jedno kolokwium, być może dwa, a mam wrażanie, że nic nie umiem, więc oby były łatwe zadania |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

masakryczne te ćwiczenia na pupę, daruję sobie dziś, strasznie obciążają kolana, chyba muszę najpierw wzmocnić mięśnie :/

jestem w pizamie, dopiero szykuję śniadanie, ale nie spieszy mi się.

cierpię w nich. Kuuuur......... jak ja uwielbiam szpilki, tylko dlaczego mam takie porąbane stopy 

mądre słowa