|
|
#2671 |
|
Matka Smoka
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
|
|
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, ja jestem z ecrulo na wtorek umówiona wstępnie
![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- impreza rodzinna.
|
#2673 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobre miejsce spotkan
|
|
|
|
#2675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak wogole to cześć Dziewczyny ![]()
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-04-03 o 23:13 |
|
|
|
|
#2676 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Wreszcie jakiś konkurs na wizażu dla mnie: jak dbać o siebie
![]() Wczorajsze ciasto wyszło bombowo
|
|
|
|
#2677 |
|
Nie depcze krokusów
|
|
|
#2678 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ja właśnie myślę nad jakimś fitnessem, i tu jest tak, że po wykupieniu karnetu można sobie iść na jakie zajęcia się chce? Bo karnet open nie jest aż tak drogi, i mnie kusi. Potrzeba mi ruchu ostatnio.Brzuszki im wybuchły z radości
|
|
|
|
|
#2679 |
|
Konto usunięte
|
idę dziś na jogę
hard wraca do aktywności !!! jejejea moja wysepka też śmierdziała, ale już nie śmierdzi tylko przy zabawie dostałam ataku śmiechu bo sobie przypomniałam jak kiedyś Pan Palikot przyniósł na jakąś konnerencję wysypkową zabawkę i zwizualizowałam sobie siebie walącą wysepką po głowach kolegów ze wspólnoty, którzy nie chcą się uspokoić a potem miałam wysepkowo-wspólnotowy sen
|
|
|
|
#2680 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Rzymski poranek ma się świetnie
Oj tak, to był brzuszkowy wybuch radości. Tylko współlokator trochę biszkopt rozpuścił w galaretce ale jest dobre !
|
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() mam nadzieję że każda przez weekend łapała wit.D i będę miała mało nadrabiania ależ mi się nie chciało przychodzić do pracy! jeszcze tak dzień wolnego by się przydał
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2682 |
|
Nie depcze krokusów
|
Na szczęście pogoda ma się zepsuć
![]() Znikam na parę dni
|
|
#2684 |
|
Konto usunięte
|
pogoda NIE może się zepsuć
![]() Mall, gdzie znikasz?? |
|
|
|
#2685 |
|
Nie depcze krokusów
|
Emilka - nie martw się, jak potrzecie kufel piwa trzykrotnie i wymamrotacie "Mallum Mallum Mallum", to przybędę
A kolega od komentarzy jednak był nad morzem w weekend, w Mielnie Dziś wykorzystujemy zapasy kawy pracowniczej, bo oboje nie spaliśmy w nocy - on jechał, a ja nie spałam... bo nie.Jadę do Nowego Sącza na bierzmowanie kuzynki. W pośpiechu pakowałam prezent i dawno nie widziałam tak brzydko zapakowanej książki To tylko 3 dni, ale nie wytrzymam tylu bez internetu, więc pewnie z telefonu na facebooka będę wchodzić ![]() Hard - niestety, ma się zepsuć, poczynając od jutra będzie coraz bardziej pochmurno, a w środku tygodnia ma padać ![]() W sumie to cieszę się, że się zepsuje. Wczoraj tyle pięknych dziewczyn widziałam na ulicy, że czułam się jak taki mały, kudłaty kundel
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-04-04 o 09:39 |
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
A juz myslalam ze znow jakas wyprawe w gory szykujesz
Baw sie dobrze u rodzinki, zawsze to kilka dni oderwania sie od wszystkiego (i zazwyczaj gory dobrego jedzenia ) Bedziemy tu na Ciebie czekac ![]() I jak dla mnie to pogoda moze sie zepsuc tak hmm do soboty-latwiej sie siedzi w domu i pisze prace (wiem wiem samolub ze mnie )
|
|
|
|
#2687 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nadrobiłam Was! ale i tak gaduły jesteście
od kiedy mam Cię ciągnąć za te uszy? ja idę dzisiaj- chyba na 2godz ![]() a co to jest ta wodzianka? bo ja nie dość że nie wiem to nawet nie jadłam ![]() Cytat:
ale jednak nad morzem bardziej choć myślałam że świętokrzyskiego nic nie przebije Cytat:
![]() Cytat:
i tak i nie- wczoraj mi się przy myciu rozwalił pędzel do podkładu 1sze mycie! szok! to nawet jakieś podrzędne z R. albo natury mi się trzymająale CP jest boski to fakt Cytat:
a ja jeszcze w nim nie byłam ![]() aha- a co do monopolowego to i ja wiem który i gdzie ![]() gdzie się wybierasz? ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
nie przesadzaj, kwestia założenia czegoś ładnego, wskoczenia w obcasy i już jest sia lala la ![]() Cytat:
Więc jedynym samolubem nie jesteś ![]() dziewczyny macie info o zniżkach/ bonach w sklepach? 6m? pilnie muszę sobie coś kupić bo mnie krew zaleje
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||||
|
|
|
#2688 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Wieeeem
Ale wolę mieć kilka opcji, bo jak się okaże, że któraś zachoruje...Koleżanka się zaoferowała, bo przy okazji by mnie odwiedziła, mogłybyśmy jeść i pić do rana. Cytat:
![]() Wyszłam wczoraj ubrana, umalowana i na obcasach, ale nie stanowiłam żadnej konkurencji.
|
|
|
#2689 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
zresztą to chyba nie jest W lesie, tylko POD lasem? ![]() ok, mam nadzieję że przyjdzie niebawem ![]() Cytat:
![]() ja mam nadzieję że pogoda się na chwilę zepsuje, bo nie mam butów na deszcz, a kalosze mogę przywieźć dopiero po weekendzie ![]() i daj spokój z tymi dziewczynami. ja tam jestem złośliwa i staram się nie zwracać uwagi na takie "prawdziwe" laski (bo inaczej w ogóle zamknęłabym się w sobie....), wolę śmiać się z tych które wyglądają jakby zapomniały spodni (serio, widziałam wczoraj kilka w dłuższych BLUZKACH i prześwitujących rajstopach... i tyle...) albo próbują chodzić po lesie i zoo w szpilkach Trinny i Susannah są dziś jednak o 19. ale jak w ciągu dnia uda mi się nadrobić zaległości uczelniane to i tak się przejdę, zwłaszcza że może kogoś znajomego się spotka
|
|
#2690 |
|
Konto usunięte
|
noo, zaroiło się wczoraj od prawie nagich kobiet
|
|
|
|
#2691 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kasiencja - wśród takich, co myślą, że legginsy to spodnie i można je założyć do topu, było wiele naprawdę świetnie stylizowanych dziewcząt. A mnie tylko wkurza, że znajduję rzecz, która ze mnie nie spada, raz na rok. Dziś odkurzyłam lekki płaszczyk z C&A, wąziutki
|
|
#2692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o widzisz, a mnie brakło ja tak wyszłam w sobotę i wcale się super nie czułam, ale wczoraj założyłam śliczną spódniczkę, nowe butki i czułam się świetnie. może to kwestia podejścia? tak się właśnie zastanawiam- czy nosicie na co dzień pas do pończoch? bo ja jakoś nie mogę się przekonać. wydaje mi się że będzie przebijał przez spódnicę. a poza tym zanim ja się przestawię na to że jest już wystarczająco ciepło to chodzi się już w krótkich spodenkach a nie pończochach
|
|
|
|
#2693 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niedlugo zasypie was pytaniami pt 'do czego to w ogole jest?'Malla jak tam poszukiwania czerwonych szpilek? Jaki ty masz w ogole rozmiar buta?![]() A znizki-http://www.promocyjnegazetki.pl/ Na gorze miga znizka do reserved (15 albo 20%-w zaleznosci od tego, czy masz facebooka )Cytat:
2 lata temu wybralam sie do zoo-pierwsze dni naprawde pieknej i slonecznej pogody Juz na przystanku smialismy sie po cichu z dziewczyny, ktora miala czarne rajstopy (chyba 20 den wiec cienkie) i do tego sandalki na szpilce, ktore obwiazywalo sie rzemykami wokol kostki. Rajstopy ok, buty ok ale nie razem i nie do zoo! Spotkalam ta dziewczyne jeszcze raz, jakies 2 godziny pozniej-rajstopy miala podarte poniewaz stopa widocznie zsunela sie jej lekko w tych sandalkach do przodu i tarla paluchami o ziemie I lazila glupia z takimi dziurami na stopach i wielkimi oczkami zamiast pojsc gdzies i szybko te rajstopy sciagnac
|
||
|
|
|
#2694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam prośbę- klikniesz mi na FB bo ja oczywiście nie mam i nie zamierzam jeszcze mieć konta zniżki do H&M? własnie wyczytałam na wątku że są kupony. i do mohitodo Reserved mam 15% a ja uwielbiam takie durne panny! ile mam wtedy radości jak się mogę z nich brechtać
|
|
|
|
#2695 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Stopa krótka i szeroka. Małe rozmiary są na mnie za wąskie, ściskają palce, bułkują podbicie jak zły stanik i brzydko marszczą rajstopy, a większe spadają. Zwykle nie mogę mieć butów bez zapięcia wokół kostki, bo nie trafiłam jeszcze na dobry model.Wczoraj oglądałam buty w Plazie, w http://www.primamoda.com.pl były ładne.
|
|
|
#2696 |
|
Konto usunięte
|
ja nie używam pasa do pończoch i chyba się do niego nie przekonam, źle mi się kojarzy.
A co do głupich bab na szlakach w szpilach i japonkach to mi ich zal
|
|
|
|
#2697 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#2698 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo ja juz chcialam Ci pisac, ze zazdroszcze 'malej stopy'-buty w mniejszych rozmiarach zawsze sa ladniejsze |
||
|
|
|
#2699 |
|
Konto usunięte
|
no, wczoraj w CCC było tyyle ślicznych butów w 35 rozmiarze i 36, a jak się pytałam o 37 to się okazywało że właśnie wyszły
|
|
|
|
#2700 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() leginsów jako spodni nie znoszę (nawet jak ktoś ma idealną figurę to powinien chociaż zakryć tyłek), ale jest też różnica między legginsami które nie mają szwów itd, a rajstopami typu 20 den które mają szwy i ciemniejszy materiał w pasie Cytat:
świetnie matuje, podoba mi się efekt. a co do tej drugiej - masakra ZOO jest całkiem spore, żeby je obejść to są potrzebne naprawdę wygodne buty, a nie obcasy...
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

?

hard wraca do aktywności !!! jejeje