![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() ![]() medżik stik? Flo - a chuop zbadany ? ze tak sie wyrażę ? tzn ja wiem ze to osobiste sprawy - no ale wałkowane więc dlatemu sie ośmieliłam - ale, z pewnością macie to wszystko oblukane |
|
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Ta jest!, będziemy pić do oporu! ![]() ![]() Chyba nie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 | ||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
a zapach siana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja mam ![]() na starosc mi sie zrobiła ![]() ![]() Cytat:
no bo takie wymrozone zarcie jest wysterylizowane z wszelkich bakterii..no i to sie łączy z tym co poprzednio było mówione.... Cytat:
![]() ![]() a tak serio to dobrze bedzie ![]()
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
Fitam!
![]() (niestety dostęp do neta mam tylko z doskoku wiec wpadłam na chwileczkę).
#36 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z lekarzem też racja ![]() Cytat:
![]() jak stawiasz, to poproszę soczek porzeczkowy ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
grozi wypollizowaniem
|
korka.....w tym miescie jest prawie 700 biur arch
![]() ![]()
#39 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A i Betty nie ma dziś urodzin ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
a mój ojciec miał alergię na wódkę -
![]() ![]() czyli to tak prawie jak na zboża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() fajne tagi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#42 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiesz z tym ze nie mieli objawów to nigdy nie stwierdzisz na 100 proc.... ![]() zresztą z wieloma chorobami tak było-np jaskrą-dawniej jak ktos tracił wzrok to było normalne "bo stary" u mnie natomiast rodzice są bez objawów alergi a dziadek umarł na astmę, ja jestem alergikiem w dziecinstwie mialam astmę i przebieg alergi z epizodami zagrażającymi zyciu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() eee..to chyba nie mozliwe ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Florku - no cóż nie wolno sie bawić w czarnowidztwo ale czy macie pewnośc ze go wyprostowali? bo ja sceptyk i ja bym kurde nie wiem zdrążyła temat powtónie o ile jest to jakos weryfikowalne - i nie mam tu na mysli puszczania sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |||
Zakorzenienie
|
wredota
![]() Cytat:
![]() ad1. noo ![]() ad2. ![]() Cytat:
![]() ![]() tak Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Hmm, gdyby było coś dobrego to bym w te pędy przyleciała się pochwalić.
A co złego to nie będę pisać by nie psuć innym humoru. Co do alergii to strasznie wredne są. Ja mam alergie na pomidory i ma wierzbo podobny krzew ozdobny. Na pomidory dostałam w wieku 8 lat, na "wierzbę" jak miałam 26. Nikt z rodziny inny nie ma na to uczulenia. Zresztą po za mną i moja Mam (na roztocza została w wieku 46 lat) to nikt nie ma uczuleń na nic w mojej rodzinie i męża. Młoda ma alergie na jakieś pyłki. Co kwiecień się smarcze i kicha. Potrwa to 3 tygodnie z z dnia na dzień mija.
![]() |
#50 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co ma opadać jak jeszcze nic nie ffstało ![]() ![]() paganowe foty niektórw widoczki faajne na tapetę ![]() taki żyrandol kcę ![]() vrecik też lubi włosy macać ![]() chytre oczka Varga i sompi dla Sałaty http://natttfoedd.tumblr.com/post/1637966080 i na koniec najlepsze -Mathias 2 w saute saunie ![]() edit: a to mój przyszły domek z bajki ![]() http://www.modresdes.com/2010/09/fan...by-fairy-tale/
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||||||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. medzik stik na cionszę jak znalazł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mówić każą bo podobno z nejtiwem, boję się że go nie zrozumiem.. bo że on mnie nie zrozumie w to nie wątpię ![]() ![]() ![]() ![]() na szczęście nie jestem w grupie z szefem ![]() Cytat:
![]() ![]() w pracy nam fundują a ja się streszę bo jako anglistka powinnam umieć mówić po angielsku a ni umiem ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Lekarza nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
otóż przy mojej częstotliwości chorób aparatu mowy serio nie utrzymam zadnej pracy - bo narzędzie pracy chore, niesprawne - muszę mieć joba gdzie nic nie robi się ustami anglistycznie Cię rozumiem - tzn rozumiem Twoje rozterki ![]() z lajtowszych tematów własnie sobie uświadomiłam ze potrzebuję oczyszczacza do twarzy najlepiej niesylykonowy i najlepiej orzeźwiający w stylu http://www.ginvera.com/shop_online/p...product_id=577 ino ni moge kupowac ze zagranicy - ktoś widział ( Sałać ) we sklepach w Polandii ?? abo podobne - tak mi sie zachciało rześkiego odświeżenia EDIT: już mam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. tez powinnam śmigać w pracy płynnie po angielsku, ale niestety moja epetyna jest niereformowalna i jakos jej ten sie jezyki nie trzymają ad.3 składać można ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Jak ja byłam dwupakiem to po 37 zwolnienia nie dostałam bo to juz nie było "zagrożenie" ciąży. Za to napisałmi "korespondentke" do internisty i ten mi wystawiał aż do dnia porodu. (a tak na marginesie ja miałam termin na 13 a Ewa się zasiedziała do 20 kwietnia).
![]() |
#55 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Spać mi się chce,a nie mam gdzie się położyć ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() tłumoczenia pisemne? korekta? skład? wydawnictwo jakieś? grafika? sklep internetowy? i dzieks za przyprawy ![]() Cytat:
![]() ad ad 3: racja Bettty, wszystkiego naj z tej okazji co to nie chcesz powiedzieć co za ![]() życzę rozwiązania tych najbardziej palących problemów
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Maja, wybrałam se tego, reszta Twoja http://s3.amazonaws.com/data.tumblr....R0xjkctwgxY%3D |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
perfumowy zawrót głowy
|
No właśnie co z naszym Rodzynkiem?
![]() jednak plan majówkowy upadł ![]()
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą na przeziębienie wypisywać nie musiał bo się okazało ze mam coś z kręgosłupem i dostałam zwolnienie od neurologa.
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
propozycja salonu dla wielbicieli Tarantino
![]() a tu łobrazek wymiatacz ![]() http://natttfoedd.tumblr.com/post/1268692429
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:24.