|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#271 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() swieta tak czy owak spedzam w lodzi, nigdzie sie nie wybieram, pewnie tesciowa wpadnie z najmlodsza cora i tyle ja sie zastanawiam znowu czy moje dziecie jest dobrze odzywione, bo ja czesciej jem to na co mam ochote niz to co powinnam ![]() a nerwy swoja droga, tez sie martwie jak ona to znosi.... ty oporcz nerw masz biegania za starsza coreczka, wiec pewnie nie opoczywasz tyle co ja...mysle, ze jednak nasze dzieciaczki maja sie dobrze, kurde trzeba byc dobrej mysli, inaczej mozna zwariowac moria44 no i nie wiem co z twoimi roslinkami w ogrodku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Dzień dobry!
![]() wchodzę tu z lekkim stresem, bo nie wiem, czego się spodziewać, napięcie podsycacie co chwila ![]() Trzymam kciuki za Wasze wizyty, oraz gratuluję udanych. Gusia, gratuluję filigranowej córeczki! ![]() Agnieszko.M, współczuję stresów, mnie już czytając opis robiło się słabo, a co dopiero przeżywać to na sobie ![]() Kasiu łódzka, współczuję mandatu ![]() ![]() Moniquac, volcano! ![]() Agnieszko_pe, jeśli chcesz, to kupię Ci ten kocyk i prześlę, no problem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Zadomowienie
|
o dziewczyny widze ,ze wizyty swietnie poszly
![]() a jakie brzuszki ![]() no i teraz kciukasy za weredke... ![]() wyparzylam smoczki i butelki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Agus, wyrywasz sie na przod? Niech to ktos wkoncu zacznie ![]() ![]()
#274 |
Zakorzenienie
|
ja tez wrzucilam pranko
takich sweterkow roznych dla niuni i sukieneczek polarkowych bo jakby sie miala urodzic niedlugo to za chlodno jest i sweterek na wyjscie musi byc ![]() kwiatecku nie, bo sobie za bardzo wmawiam za wczesnie wezmie mnie z zaskoczenia ![]() ![]() albo w sklepie ![]() Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-04 o 13:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#275 | |||
Zadomowienie
|
![]() ![]() jeszcze nic nie wiadomo ![]() ![]() ![]() dzidziol też ma czasem leniwe dni ![]() a zaznaczę ze zaczęłam już 36tc ![]() toś mi pomogła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a jaki kocyk ![]() a ja się zaraz popłaczę - nie mogę zwrócić łóżeczka bo wyrzuciłam pudło ![]() płakać mi się chce ![]() jak trzeba będzie to będą mi każdy szczebelek z osobna przesyłać! no normalnie się rozbęczę. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
Kwiatecku, dzielna Mamusia z Ciebie, gotowa ze wszystkim!
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Moniquac, ja też trzymam kciuki za Twojego TŻ, mogę się tylko domyślać o co chodzi, ale trzyyymam! Chodzi o kocyk ażurowy z Mothercare ![]() Co do łóżeczka, to walcz! Nie daj się, to oni nawalili ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o ciuszki to mamy trochę dziewczęcych i trochę dla chłopca. Od znajomych dostaliśmy po ich pociechach. Ja do tej pory kupowałam unisex ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wszyscy w szoku są, ponieważ każdy obstawiał chłopca. Moja mamuśka nie może uwierzyć. Bardzo chciała wnusię, ale od początku upierała się, że chłopczyk będzie! Wrzucam też fotki zakupów: |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
Weredka napisała, że zapis ktg wyszedł w porządku
![]()
#280 |
Zakorzenienie
|
A w ogóle to mam nadzieję, że Mimbsonek się pojawi na forum?! Chyba opuściła już szpitalne mury?! HELOŁ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#281 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do asertywności - nigdy nie miałam z tym problemu ![]() jak nie przyjmą łóżeczka z powrotem to im zatruję życie ![]() ![]() a masz link do kocyka ![]() Cytat:
![]() ![]() I naprawdę ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- ufffffffffffff własnie MIMBI gdzie jesteś?! czekamy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#282 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#283 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja sesitive kupuję Cytat:
możesz w co innego zapakować ... ja bym nie odpuściła im Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Moniquac, to jest taki:
http://www.mothercare.com/Mothercare.../dp/B000JIDUPK Są prześliczne, przemiłe w dotyku i na pewno sprawdzą się u dzieciaczków. Ja zamierzam mieć jeden w wózku ![]() Uciekam od Was, ale wpadnę jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze stoi w miejscu ale pewnie i tak jeszcze sie podniesie ... ![]() boze jaka pogoda, chyba zasne zaraz a jeszcze roboty nie skonczylam kawy nie ce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
Andziot, dzięki!
![]() muszę powiedzieć, że dzieciowe chusteczki sama stosuję do higieny w ciągu dnia. Testuję różne i na pewno do kitu są te z Lidla, ale Biedronę też muszę wypróbować. Nivea i Pampers są spoko, ale pod warunkiem, że w fajnej promocji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#287 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() muszę poszukać na allegro. agus - leci Ci dalej? mazianka Tobie? jak się czujecie dziewczyny że to tuż tuż?! ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#288 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ja bede odbierac na zywca dlatego oblukam dokladnie zaczym do domu dowioze... jeszcze nic na allegro nie zamowilam odkad w ciazy jestem... jakos sie boje i nie ufam ![]() moim zdaniem powinni ci reklamacje przyjac Cytat:
![]() sliczne ciuszki! uff to dobrze
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia ![]() Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:08 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#289 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mary moglabys ????????????????????????? nie no lzy wzruszenia cisna mi sie do oczu bo smialam zadnej z was prosic, a kolezanek z reala doprosic sie nie moge. to ja bym bardzo bardzo prosila, wysle wiad na pw. Cytat:
no i czekam na info o twoj tz!!! a o co chodzi z tym lozeczkiem??? cos chyba mi umknelo? co sie stalo? naprawde ze wzgl na pudelko nie mozesz wymienic?????? Cytat:
![]() ten tygrysek tez boski ![]() to dobrze, beda pewnie ja podlaczac ze 3 razy dziennie, trzymam kciuki |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() masz gwarancje czy cos?
![]() ![]() |
![]() |
#291 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez agus87 Czas edycji: 2011-04-04 o 14:17 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#292 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Boziu jaki slodziak ![]() zacałowałabym do szlenstwa!!! i masz racje w takich czapeczkach to prawdziwe misiaczki przytulaczki te dzieciaczki nooooooooooooooooooooo ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- wiesz nie smiej sie ale ona zapisala w mojej karcie drukowanymi literami DIETA ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Zakorzenienie
|
zgadza sie
bez kartona nie przyjma reklamacji zawsze tak bylo niestety znam ten bol jak ci przyjma te reklamacje to bedzie tylko i wylacznie dobra wola sprzedawcy tz mnie zawsze uczula, by sprawdzic od razu, ew. zostawic karton.. kasiu ja nie mam, ale i tak skomentuje co ma skomentowac :P |
![]() ![]() |
![]() |
#294 |
Wtajemniczenie
|
Moniqac co do wózka to sama nie mogę się zdecydować czy rocky czy vulcano. gondola rocky, a spacerówka vulcano -o tak
![]() Gusia ale naprawdę ŚLICZNE ciuszki !! i nie różowe ![]() Agnieszka_pe jaki słodziak z synka i te spojrzenie poważne ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- w ogóle przyszły mi zakupy od r_p77 ![]() podkłady, gacie wielorazowe, pieluchy tetrowe i flanelowe, pampersy + gratis chusteczki, buteleczka tommy tippee, szczotka do butelek, ceratki, patyczki do uszu, podkłady na łóżko..... ![]()
![]() |
#295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to że nie chcą przyjąć to ich widzi mi się tylko .... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 | ||||
Zakorzenienie
|
Jak dobrze
![]() Cytat:
"jejku, nadal nie wierzę, że będę mogła do Was przyjeżdżać i wnusi warkocze zaplatać" ![]() Cytat:
No u mnie w styczniu był chłopczyk, w lutym i marcu dupcie tylko dzidzia pokazywała, no a dzisiaj dziewczynka ![]() ![]() Też jestem ciekawa i trochę się boję ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Boskie fotki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gusiagatko Czas edycji: 2011-04-04 o 14:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#297 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to chyba przez wiekszosc zycia trafialam na dobra wole sprzedawcow, bo nigdy z tym problemu nie mialam, a kartony wywalam od razu ![]() dobrze ze mowicie. ale swoja droga co ma piernik do wiatraka? normalnie rece opadaja dziekuje za komplementy miskowe |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jeszcze troche mysle,do 15 wytrzymamy hihi. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
weredka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
no to ja juz po wizycie jestem, ogólnie gin jakiś niezorganizowany był, USG nie zrobił bo stwierdził że nie trzeba, na to że Mały nadal nie jest główką w dół dzisiaj nic nie powiedział, a ostatnio tak mnie szpitalem nastraszył, a wyniki mogą byc lekko zafałszowane przez przebyte niedawno choróbsko.
Mam się dobrze prowadzić i odpoczywać ile wlezie, L4 jest już w pracy więc do majówki mam spokój ![]() nie nadążam za tempem pisania postów więc pewnie znowu będę sobie tylko podczytywać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.