|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne... cz. IV
Dmka
mówił, że się do nich nie dokopiesz Ale chociaż pewność, że dotrą w całości ![]() A ja zaraz się biorę za cieniowanie mam nadzieję, że wyjdzie mi lepiej niż ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Carmenko jak tam Twój pazurek? mam nadzieję, że się trzyma
|
#2522 |
|
Rozeznanie
|
meeedzik
![]() Jutro zrobię zdjęcia |
|
|
|
#2523 | ||
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26140148]
On wydoroślał, to prawda, ale nadal dzieciuch z niego potrafi wyjść ^^[/QUOTE] jak każdy facet.. ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
- przepraszam Karolka to maluj zieeebre w końcu ona w całości zgapiona od Ciebie
|
|
|
#2524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Orliś aleeee czemu? fajnie wyglądałaś... ja w tym wieku to jak idz stąd i nie wracaj a ty wyglądałaś fajnie ![]() agatusia88 hehe zaraz cię dziewczyny będą molestować o zdjęcia pazurków... Sabb właśnie wczoraj jak już wyłączyłam kompa to mi sie przypomniało, że miałam ci o tym eveline napisać... że jest śliczny i muszę oszczędzaćAnula my rocznicujemy dzień w którym się poznaliśmy ![]() Hosenka noooo to gratulacje się należą i duuużo powodzenia w życiuOrlico to teraz będziesz tylko malować i malować
|
|
#2525 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Karolka ![]() Ale fajnie że się podoba Lidzia dziękuję Kochana |
|
|
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
no nie idzie nadrobić tego wszystkiego co tu napisałyście!!!
ja się załamię dodaję Wam tu holo eveline ciemny fiolet- numerek musiałabym sprawdzić bo nie pamiętam |
|
|
|
#2527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też można ![]() Cytat:
![]() ale masz ładne paznokcie holo też ![]() Meedzik - no troche dziwnie mi się patrzy na stare zdjęcia ale co tam
|
||
|
|
|
#2528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Carmenko no to czekam na zdjęcia pazurków
![]() Diana śliczne Zapraszam do mnie nowe pazurki ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26151704
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu-
jak tu się nie łamać skoro miałam tydzień przerwy w pisaniu i przeglądaniu a tu tyle postów .... Meeedzik- dziękuję |
|
|
|
#2531 |
|
Zakorzenienie
|
Dianka aj tam
zawsze można pooglądać tylko zdjęcia ![]() choć ja zawsze czytam bo nie lubię być nie w temacie tzn i tak nie jestem, jak wejdę np po 2 dniach, ale przynajmniej wiem
|
|
|
|
#2532 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu ja własnie też nie lubię samych zdjęć oglądać- chciałabym być na bieżąco a się nie da
![]() wiem tylko że rozmowa była o TŻach i o stażach małżeńskich, narzeczeńskich itp. i wiem że TŻ Orlicy mial długie włosy i że Orlica to piękna kobitka
|
|
|
|
#2534 |
|
Zakorzenienie
|
nawet powiedziałabym NIEWYKONALNE
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Oj kusisz Dianeczko, kusisz
![]() Niee no tu na bieżąco być to graniczy z cudem- ja ledwo wyrabiam co mam bardzo dużo wolnego ![]() Od września to sie hardcore zacznie xd
Zapuszczam włosy! cel: za pupę aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-04-04 o 16:52 |
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
Nikki
![]() wejśc rano a potem wieczorem i są zaległości a wejść w niedzielę i przez tydzień nie wchodzić to się dopiero mętlik robi mam nadzieję że teraz jak słonko przyświeci to pójdziecie się opalać a nie ciągle klepiecie w te klawiatury
|
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Nikki, widziałam że narzekasz na płytkę w Meedzikowym wątku. Po pierwsze nie jest źle, a po drugie podam link do takiego bloga - mam nadzieję że to nic złego co?
![]() no do bloga, o tu http://pazurki-adulki.blog.onet.pl/ śliczne nie? to zjedź myszką na dół i jedz powoli do góry - tam jest zdjęcie "przed" i powiedz mi że nic nie można zrobić ze swoimi paznokciami... Da się! |
|
|
|
#2539 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde nieźle
![]() Tylko ja właśnie nie wiem jak mam sobie płytke przedłużyć, za dużo białego mam przed opuszkiem No same zobaczcie http://img862.imageshack.us/img862/7458/mojezdjcie1.png Tu jeszcze nie jest tak tragicznie ale normalnie jak na nie patrze to płytka jest bardzo skrócona :/
|
#2540 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba naprawdę o nie zadbać, tak aby urosły za opuszkę. Jak się takie ponosi dłużej to i płytka się poprawia - kształr i się wydłuża
dziewczyna gdzieś tam opisywała pielęgnacje, sporo tego, ale warto patrząc na efekty
|
|
|
|
#2541 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jasne
Fajny ten granat czy on jest perłowy? Cytat:
![]() Cytat:
gratulujeCytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;26147131]Łiiii, doszły właśnie moje pędzle do wzorków! Czekałam na nie długo i zdążyłam już zamówić drugi, większy set, ale tak będę miała dwa, może jeden przeznaczę na nagrody [/QUOTE] To super mam nadzieję że go wygram![]() Cytat:
![]() Cytat:
śliczny a teraz moje dzisiejsze z lekko złotym shimmerem jest ten zielony a ten niebieski z niebieskim shimmerem ten niebieski dostałam od TZ![]() |
|||||
|
|
|
#2542 |
|
Zakorzenienie
|
nie jest perlowy, ma tylko drobinki ale perly nie. tak swiatlo padalo a on bardzo szklisty jest bez topa
|
|
|
|
#2543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak nawet lekko metalicznie wyszły, ale może to kwestia zdjęc tylko
|
|
|
|
|
#2544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() rozpieszcza Cię Twój Tż
|
|
|
|
|
#2545 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Aczkolwiek od miesiąca ćwiczę na siłowni i już kilka osób mi powiedziało, że wyszczuplałam Cytat:
Mogę Ci już zdradzić, że będzie to konkurs na wzorek na paznokciach, a temat to... Disney ^^ Jestem psychol, wiem ![]() Ja w ramach inspiracji dla osób, które będą chciały wziąć udział w konkursie, spróbuję dziś zmalować Disney'owskie księżniczki ^^ |
||
|
|
|
#2546 |
|
Raczkowanie
|
takiego mikrusa z vipery wzięłam w obroty i jestem nim zachwycona
Jumpy 140. przeciekawy kolor, Tż stwierdził, że ''intrygujący'' , cokolwiek to znaczy ;p ( nawiązując do wcześniejszego wątku, ja z moim jestem najkrócej chyba spośród Was, bo tylko 1.5 roku ![]()
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak stały sobie obok siebie lakiery i mi sie spodobalo ich polaczenie noooo ![]() ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Cytat:
on mieni się na złoto?orliś to będę musiała poćwiczyc wzorkowanie bo daru raczej nie mam
|
||
|
|
|
#2548 |
|
Rozeznanie
|
Lidzia - no ja mam 165cm ;/ i szczerze powiedziawszy wole szpilki niz plaskie bo czuje sie mala jak stanie ktos z moich znajomych co ma 1,8 takze luzik ;D z tego co zauwazyłam wysokie osoby maja własnie takie wrazenie ze jak ubiora szpilki to od razu , ze tak brzydko powiem - mutant ...
Orlica - tez mialam taki problem i wgl nawet sie ropa pojawiała , paznokiec wlasciwie nadawal sie do zerwania ale dostalam sie do dobrego chirurga i zapisal mi takie kropelki ( Davercin) i jest ok , tylko ze to jest na recepte i warto by bylo skonsultowac sie z chirurgiem bo zerwanie nie jest takie korzystne karola - no ja mam 165 i czuje sie niska wiec nadrabiam butami ;D;D Czarna orchidea - o matko , to ty musisz miec problem z kupnem butów ; ja mam 39-40 wiec juz luzik jest ;D przegladalam niektore strony bo wszystkich nie dałam rady , powiem wam ze wrażenie zrobiły ; ja na weekend mialam czerwone i 2 pazurki (2i4) mialam jeszcze brokatem pociagniete - nawet spoko tylko ze ten brokat paskudny do zmywania |
|
|
|
#2549 |
|
Zakorzenienie
|
Anula, no masz w pewnym sensie racje ale jak ja ciągle z nimi kombinuję to raczej się nie dorobie ładnych paznokci z długą płytką
Nie jest najgorzej ale mogłoby być lepiej..ewalucja śliczne ![]() guinessi ładny brąz ![]() Edit: kurde toć to nie jest brąz Z daleka tak wygląda, ładny fiolet
Zapuszczam włosy! cel: za pupę aktualnie: za ramiona ![]() Edytowane przez _Nikki_ Czas edycji: 2011-04-04 o 17:52 |
|
|
|
#2550 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

mówił, że się do nich nie dokopiesz
mam nadzieję, że wyjdzie mi lepiej niż ostatnio 

nabazgrałyście, ale podczytywałam was co by nie mieć za dużo do nadrabiania
dla Ciebie skoro wiecie że spędzicie resztę życia razem to po co czekać

i muszę oszczędzać