|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe prawie 3-latki!! :)
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa, wygladacie wszyscy pieknie
Iga, to caly malzon i to idealnie widac
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
o gruba Jowisz
powiem Ci szczerze ze 2 kg w ta czy w tamtą to raczej nie widac ![]() fajne zdjęcia , płaszczyk super Kristi to wezmiesz wszystkie dzieciaki moja np uwielbia starsze zaliczylismy plac zabaw, pogoda super, ale jak słońce zajdzie to troche zimno, nie wiadomo jak sie ubrac no i Wiki bawiła sie z 6 letnią Julką a nie z jej 3 letnią siostrą ![]() jeszcze napiszę i wczorajszym ZOO kolejka na pół godziny stania, ale nawet sie załapalismy na wózek za 10 zł, taki wiecie do ciągnięcia bo my bez wózka poszlismy. Juz go nigdzie nie bierzemy, wiec zapłacilismy i dobrze bo Wiki w sumie duzo w nim jezdziła a tak by TZ musiał nosic klocka. Zwierzat duzo na zewnątrz ale wiecie co sie stało? nie ma zyraf wszystkie zdechły, jakąś chorobę miały i nawet ta najmniejsza zdechła a ja tak uwielbiam zyrafynajwiększy hicior to dinozaury chcoc z poczatku nie chciała tam zejsc bo mówiła ze ją pogryzą zjadła tez kulkę lodów w wózeczku, no takie duze dziecko juz mamy ze szok ![]() było pięknie ale taka byłam padnięta ze teraz TZ na mnie obrazony bo poszłam spac o 21
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
takuśna my jak idziemy w komplecie to jest nas strasznie duża banda,
gdzie wejdziemy to od razu robi się tłoczno, A z drugiej strony to nie wypada bo wy będziecie same a ja sama nie przyjadę bo się nie znam w tamtych rejonach więc muszę z tz ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- A co do kilosów to od dłuższego czasu powtarzam sobie że muszę się wziąść w garść i przycisnąć pasa dietetycznego , ale jakoś brak mi mobilizacji i tak mija czas a ja dalej wyglądam jak hipopotan |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz jeszcze trochę i w kadr nie wleziesz
puknij się Kochana ![]() nic nie pisałam pry fotach wcześniej, ale też uważam, że Idźce powinnaś ścinać. ja nadal trwam przy sofijowej bombce i nie zmienię wrócę się i podejrzę, bo jakieś foty łikend były wstawiane
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
O raaaaany Takuśna nie gadaj nawet
Masakra.Kasiunia pewnie, napiszę jak się na coś zdecydujemy Jowiszowa, naprowadź nas jeszcze gdzie ten tłuszcz
Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-04-04 o 17:04 |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
aaa Cestusiu my na kos byliśmy ze scan holiday
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się u nas zrobiło ciemno, wiatr się zerwał dość mocny , no i pada
![]() i tak chyba cały tydzień będzie
|
|
|
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uśpiłam Olgierdę tzn padła o 16:45 ona mnie dobija nie wiem jak jej nie dać spać o tej porze jak ona po prostu w locie pada. Tak mnie to wnerwia!!! zamiast normalnie drzemkować powiedzmy o max 14. Jeszcze sąsiedzi z szeregówek labradora sobie sprawili jak ten pies szczeka cały dzień wypuszczony na ogródek to mnie jasna krew zalewa
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak sie będziemy umawiac to nigdy sie nie spotkamy. Jak któras niezmotoryzowana to bierze TZta, reszte dzieciaków i przyjezdza i juz. A TZta zawsze mozna wygonic zeby polatał po silesii albo po ikei na przykład Ja Wam w te wakacje nie odpuszcze ![]() mnie to sie marzy nasze spotkanie wątkowe, ale takie w pełnym składzie, choc jak widze jak my , blisko siebie mieszkające nie mozemy sie ugadac to nawet nie wyjezdzam z propozycją
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
3 regiony to już coś
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
łooo matko
jaka boska Iga, taka grzeczniutka w tej ułożonej fryzurce a mnie się tak podobają boby aha. i Jowiszowa weź już przestań snuć te wyimaginowane wizje z nadprogramowymi kg w tle świetnie wyglądasz, klasa babka p.s. jak pokażesz mi, że masz oponę to spasuję |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
ufff
pół godziny usypiałam Mikiego na sofie, oczywiście nie stosuję się do rad super niani i kładę sie obok niego, bo wtedy mi brzuchol odpoczywa dziś już trzecia noc na nowym wyrku, tylko jeden problem budzi się nad ranem i mnie woła do siebie no i Igusiowa już w moim guście też bym chciała tak swoją dziewuszkę obcinać |
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
foty strasznie ciemne
no ale dziś słońca nie było i jakaś taka szarówa w chacie.właśnie sobie za szafkę zapłaciłam: http://allegro.pl/show_item.php?item=1536591917 suszarka kupiona, stoi i czeka na natchnienie małża
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie w łazience przydałby się słupek wysoki, ale te lepszej jakości są drogie
|
|
|
|
#259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nic nie odłazi,a stoi zaraz przy wannie. kupiony jak Iga miała ok. 9mcy, może ciut wcześniej. |
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie nie liczę że to ma wystarczyć na 100 lat,
może jednak coś będzie niedługo fajnego w Lidlu to wtedy nakuszę małża ![]() dziś jestem przepracowana jak na brzuchatą umyłam okna potem oczywiście był piknik na balkonie |
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda ze Wiki ma kazdy włos w inną stronę bo u niej bob tez odpada. Muszę jej kitki robic bo inaczej wygląda jak z buszu
![]() Apocalipto leci na polsacie super filmnie chwaliłam sie Wam ze łóżeczko turystyczne sprzedałam za 160 poszło, za nowe dalismy 299 wiec nawet ok. Poszło za 2 razem, wczesniej wystawiłam od 180 i chętnych brak
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
to super Takuśna, będzie kasa na inne cele
tak film super, trzymał mnie w napięciu jak oglądałam pierwszym razem i oczywście za bardzo się wczuwałam w ciężarną matkę
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna superancko
A ja sobie nabyłam Maluśnową bazę (przez neta bo mi się szukać nie chce po sklepach )i podkład z Vichy
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Takuśna ja się nie wymiguję tylko piszę jak jest
![]() ![]() ale tak dziś rozmyślałam o tym zoo ![]() i jakoś nie widzę nas tam bo co będziemy łazić tak całą bandą po tym zoo i nawet gdzie usiąść nie będzie //tak jakoś łyso mi się wydało // Może lepiej gdzieś gdzie pójdzie usiąść i gdzie dzieciaki będą miały się czym lub gdzie pobawić No chyba że w tym Zoo jest też takie miejsce - nie orientuję się bo za rzadko tam bywam ![]() Jaka Igusia ładnie uczesana a czy dobrze widzę na ręce pieczątkę???? czy to z przedszkola u nas też dostają pieczątki na ręce za grzeczność, za niegrzeczność,za sprzątanie, Choć nie powiem żeby to było dobre bo potem tego nie idzie domyć jak przyjdzie cały opieczętowany |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Jowisz, jak fajnie wygladacie
![]() Anka ja kupilam bardzo fajny slupek do lazienki w Ikei. Ladnie zrobiony i dosc solidny. No i w koncu mam miejsce na reczniki i rozne kosmetyki, wkurzalo mnie, jak sie walaly po katach. My moze w nasteonym tyg. wybierzemy sie do Zoo safari, zwierzeta na wolnosci ale do lwow i tygrysow na pewno nie zajrzymy, 2 lata temu bylismy i wystarszylam sie na dobre, bo tygrys sie wsiekl i wygonili wszystkie samochody, ten przeszedl obok naszego samochodu i fukal, potezna bestia. Ot zajrzymy do zyraf.. a propos zyraf baranow |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
tradycyjnie nie chce mi się robić na razie piję kawę i czekam na natchnienie ![]() Kasiulka - ja mogę szczerze powiedzieć, że z tej bazy jestem super zadowolona Anka - info dla ciebie - pryszczole nie wychodzą
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa, jaki ladny wiosenny avatar
![]() Dzien dobry!!! Pogoda się zrabała i pewnie szybko slonce nie wyjrzy! Bleee! Od razu obnizyla sie tempka o dobre 10 stopni, wiec automatycznie dziecko cieplej ubrane ![]() Szczescie ze wyprany wozek zdazyl wyschnac, bo upieprzony byl jakby sie moja matka z nim w blocie tarzala.. ![]() Mala, co to za baza??? Sama mysle ostatnio o tym, by sobie cos dobrego pod szpachle zarzucic ![]() Ja wam moge polecic z czystym sumieniem tusz do rzes! Normalnie chwile tuszuje i mam jak aktorka ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/l-oreal-mascara-vo...3.html#gallery tylko, ze ja placilam w rossku 49,99zł
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Anisia - to ta baza;
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...d-makijaz.html tania, a naprawdę dobra ponoć babki latem to nawet samą ją stosują, bez podkładu bo super efekt na twarzy daje a moje dziecko przeziębione wczoraj jak tż odbierał od teściowej to już katar miała, po południu nam się pokładała aż do kąpieli. na razie nic innego nie wyszło, ale nos ma strasznie zawalony, gęsty ten katar że ciężko wyciągnąć, a ta się drze póki co krople podaję i jeszcze jakiś syrop na przeziębienie chyba lipomag
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
dziś M przespał całą noc u siebie oby tak dalej Maluśna dziękuję za dogłębną recenzję, za radą Kasiulkowej też kliknęłam bo u nas na osiedlu nie ma tańszych drogerii no chyba że w miasteczku tż ale kij za 17 zł z przesyłką , jeszcze przetrawię uuu ponoć na Śląsku deficyt facetów na 100 mężczyzn przypada 109 kobiet mówią w ddtvn ![]() ostatnio tż miał z Mikiego polewkę, M odkrył, że mu siurek urósł jak go głaskał, przy zmianie majtasów "tata siujek ujósł, niunio gaskał siujka"
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-04-05 o 09:03 |
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wczoraj pod wieczór pogoda się zmieniła i dziś jest paskudnie Ja jeszcze w wyrze leżę ![]() Poszliśmy wczoraj na plac zabaw. W piaskownicy była dwójka dzieci, chłopczyk i dziewczynka, z matką albo niańką. Mati się chciała przyłączyć do zabawy, jak zwykle zagadywała do dzieci "chodźcie... zbudujmy zamek z piasku", dziewczynka (lat ok 3,5) patrzyła na nią z taką zniesmaczoną i znudzoną miną że szlag mnie trafił Wszystko nic... tylko rok temu ta sama dziewucha latała za mną i za Mati jak piesek, odczepić się nie chciała, właziła wszędzie tam gdzie my byłyśmy, a teraz taaaaaaaka mina idę sobie machnąć kawkę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

zamiast maks 51,5.

wszystkie zdechły, jakąś chorobę miały i nawet ta najmniejsza zdechła 
puknij się Kochana 

tzn padła o 16:45 ona mnie dobija nie wiem jak jej nie dać spać o tej porze jak ona po prostu w locie pada. Tak mnie to wnerwia!!! zamiast normalnie drzemkować powiedzmy o max 14. 

a mnie się tak podobają boby
no ale dziś słońca nie było i jakaś taka szarówa w chacie.
to wtedy nakuszę małża 
idę sobie machnąć kawkę