![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A złóż ![]() ![]() Cytat:
![]() Np na testera win ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- ![]() ![]() Fajna miejscówa to była.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dobre typy - dzięki a co do przypraw - wszystko co dobre do nas kiedyś wraca ![]() jedyne tłumaczenia jakie trafiłam póki co to przysięgły być musi i 3 lata doświadczenia - bosz bosz bosz - czy juz tylko mega odjechani fachowcy w tym kraju pracujo? bo jakoś nie zauważyłam ![]() no ale skoro to nie koniec świata to cza dalej grrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Zgłaszam się!
Betty, Ju, Agnes ![]() Kamena ![]() Też by mi się to przydało, ale póki co mam inne sprawy do ogarnięcia... Fogle to śniła mi się Agnes, że wstydziła się wkleić swoje foto do baru, ale po namowach wkleiła i okazało się, że wygląda jak Toni Braxton, ale z większym cycem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja chcę jakieś nowe buty-idę na All
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to Agnes: Wstaw zdjęcie swe ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Maju: Domek fajny tylko chyba by mnie w nocy dobiło to chrobotanie korników.
Spoora: O taki kiper to fajny dzob, tylko jak po pracy do domu wrócić? No ja wiem ze niby to sie nie pije tylko smakuje i wypluwa ale to takie okropne marnotrawstwo ![]()
#67 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() A od czasu do czas przecież niechcący może do gardła wpaść nie? ![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Licytuję Reeboczki-trzymać kciuki do piątku
![]() Teraz zagłębiam się w przepisy wielkanocne-mazurek jakiś bym upiekła ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki za Riboki
![]() a ja w sprawie świąt idę na łatwiznę ![]() ![]()
#71 | ||
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
wiem że mi się przyda to pochodzę, koleżanka mi radzi żebym powiedziała od samego początku że ja mówić nie będę bo to mnie stresuje a cała reszta mi się przyda, może i słusznie anglistek to u nas w kancelarii jest 6, jedna nie chce, więc jesteśmy w grupie w 5, z jakimś wypasionym lektorem, no i będziemy miały rozwój ustny i może tłumaczeniowo-specjalistyczny, obie rzeczy bardzo by mi sie przydały bo to zawsze lepiej jak mus z góry niż samemu tylko to mówienie, oesu a uczenie, noł łej ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
natomiast ja mailuje wysyłam - ni ch....a chcą z doświadczeniem - łatwo sie mówi ja to wiem wszystko co piszesz - ale oni ta nie chcą, period |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() ja kiedyś tłumoczyłam dla małej firemki, tylko za licho nie pamiętam jak ich znalazłam, czy to ktoś mnie skontaktował, skleroza ciemna, tłumaczyłam prostackie raporty z badań konsumenckich tylko krótko trwała współpraca bo nie chcieli płacić ![]() i jeszcze za free tłumaczyłam dla czasopisma o psach (tzn. przetłumaczyłam jeden artykuł o refleksoterapii, spodobało im się, ale więcej się nie odezwali) - to z pracuj.pl było, potraktowałam to jako zbieranie doświadczenia ale i przyjemność bo tłumaczyć pisemnie bardzo lubię a potem już nie miałam czasu bo znalazłam robotę tu, tzn. tu też tłumaczę ale nic dodatkowego nie szukam ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- w sumie z biurami tłum nie miałam żadnego kontaktu, może rzeczywiście ciężko jest się załapać z angielskim, pewnie tak, anglistów na pęczki
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A na rozmowie kwalifikacyjnej to Ci kazali tłumaczenie ustne zrobić tj. dali kawałek tekstu do przetłumaczenia tak z marszu?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XXV
Cytat:
a najgorzej to mają te w schroniskach - Red dobrze mówi o dziczkach - one czasem po prostu nie dadzą się oswoić, a czasem robią to samodzielnie - taki niuń przychodzi na michę niby tylko a do ludzi się pcha - to takich zgarniać i owszem - znałam kiedyś takie stwory - michowy tylko, a domowniejszy chciał być od domowego, sam z siebie - wpaść do domu i zgarnąć miejscówę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
jestem piorunsko wymęczona - może zasne tej nocy - tzn ta się umordowałam nie ucinam drzemki- dajta mi jake wyzwanie - remonta
![]() przepraszam Pani Kameny - ale sie pani troche opieprza z tym remonceniem, czyż nie ? no chyba ze juz wszystko zrobione ![]() to jak jezd ? |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() Puciek jest z działek, zgarnięty jakoś jesienią, zaaklimatyzowany; ale jak celujesz w niewszystkie łapki niewszystkie ogonki i nimomyzompkuf to ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Cytat:
a najgorzej to mają te w schroniskach - Red dobrze mówi o dziczkach - one czasem po prostu nie dadzą się oswoić, a czasem robią to samodzielnie - taki niuń przychodzi na michę niby tylko a do ludzi się pcha - to takich zgarniać i owszem - znałam kiedyś takie stwory - michowy tylko, a domowniejszy chciał być od domowego, sam z siebie - wpaść do domu i zgarnąć miejscówę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak tak ![]() ![]() ![]() leżem bo dokłądnie takiego mieliśmy - i ten obecny czarny też juz tak wyglonda ale on stracił z wiekiem - rycze ze śmiechu jak go widze jak spi z otwarto paszczo, i to słowo włąsnie ![]() zwłaszcza ja babcia wykłąda mu kolację a ten sie męczy, albo łąpie myszy i nie umi zjeść i babcia do niego " I co, kiepsko? ni momy zombkóf " ja babcie drybcie jej słowa ![]() ![]() ten drugi to moja Szara :ryczesmarkam: Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-04 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Wpisz tu zomzing
|
aż mu twarz wymazało
![]() ---------- Dopisano o 18:18 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
moja Miećka jest była dziczka
![]() zanim ją oswoiłam, to zaorała mi ręce do kości i przez trzy miesiące chowała się pod wanną, wychodziła tylko na jedzenie i do kuwety jak nas nie było albo w nocy A teraz to największy pieszczoch ![]() idę nadrabiać
![]() |
#82 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ide z tego wszystkiego se znaleźć orzeźwiacza do ryła, myjącego z granulkami - mam bez granulek Eco cosmetics - kurde są gdzies solo granulki ? sól to za duzy hardkor |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() ![]() Cytat:
Ja za to, jakiś czas temu, po zjedzeniu jakiejś mielonki z puszki i przegryzieniu pomidorem spuchłam konkursowo i prawie nie mogłam oddychać. Kolega mnie odwiózł do dyżurującego szpitala, a tam obrażony na cały świat babon w okienku zaczął się wymądrzać,że mnie nie przyjmą i mam jechać do lekarza rodzinnego, bo jej nie wyglądam na nagły przypadek. No to bardzo widowiskowo zemdlałam babonowi pod tym okienkiem (niechcący, nawet nie pamiętam dobrze kiedy. Pewnie przez to,że mnie kobieta wkurzyła, a już wcześniej miałam problem z oddychaniem). Skończyło się jakimś zastrzykiem i przeszło. Na wyjściu babon zmierzył mnie z góry na dół robiąc zniesmaczoną minę, więc jak to ja pożegnałam babona zwyczajowym "obyś dostała jelitówki złośliwa babo" O dziwo po puszkowym żarciu i pomidorach spożywanych oddzielnie nigdy nic mi nie było. A po zużyciu w pakiecie takie spuchnięcie zdarzyło mi się już dwa razy. ![]() no właśnie? szkoda, super miejsce. Szukasz czegoś innego?
![]() |
#85 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
a, to chyba to |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
![]() Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-04-04 o 17:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zorientowałam sie ze nie mam żadnego środka na ciepłe dni w zelu do efektu odświezenia cery pod prysznicem żeby jeszcze granulami lekko pomerdać - mechanicznych pilingów nie lubię i nie mogę ale te tubkowe ( nie z łupin) to jest lajt - nawet toto pilingu nie przypomina i tak miło "budzi" bardziej zel oczyszczający z granulami niż piling - no i ten eco fany ( ![]() ![]() se poszukam przynajmniej trochę odetchnę od stresogennych tematów ![]() a co do linka to nie jestem jeszcze 30 + ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-04 o 17:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() domek cudny ![]() Cytat:
![]() dlaczemu ![]() ![]() Cytat:
![]() czymam Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja mam i co
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:57.