Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje ciê motoryzacja? Do³±cz do forum Auto Marianna, podziel siê swoj± pasj± i wiedz±.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-04-04, 17:52   #1081
Eroll
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 271
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI

Taka ³adna pogoda by³a, ¶wieci³o s³oñce, czu³am siê jak w wakacje, a tu nagle deszcz zacz±³ padaæ. A ja muszê i¶æ na angielski. Chyba idê wysêpiæ samochód

Witaj orchidea
Którego dnia dok³adnie masz egzamin? Wiesz, trzeba zapisaæ, ¿eby¶my mog³y kciuki trzymaæ
Eroll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:04   #1082
kar0link4
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 957
GG do kar0link4

Ju¿ mi trochê lepiej Kawka wypita, teraz nawet s³oneczko ¶wieci

orchidea24, witaj!
Spokojnie, do egzaminu masz jeszcze troszkê czasu. Na razie o tym nie my¶l (chocia¿ wiem, ¿e to niemo¿liwe)
Zdajesz teoriê razem z praktyk±?

Czasami potrzeba odrobiny szaleñstwa, by postawiæ kolejny krok.

Nieustanna marzycielka.!
kar0link4 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:28   #1083
catttt
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 649

3wm hmm trudna sytuacja, mo¿e siostra powinna daæ do zrozumienia, ¿e ona te¿ potrzebuje samochodu, w koñcu jest tak samo jej jak i jego

Ja rzadko je¿d¿ê do Siedlec, bo bli¿ej mam do Wawy na jakie¶ zakupki czy cu¶
no i jako¶ nie przepadam za tym miastem
ale zdawaæ zdecydowa³am siê w³a¶nie tam, bo stwierdzi³am ¿e jest ³atwiej ni¿ w Wwie...

Jest gie³da, niewielka ale jest

U mnie te¿ siê popsu³a pogoda, a by³o tak piêknie...

Dzisiaj podwioz³am babciê i jej kole¿anki, temat do rozmów na nastêpny tydzieñ, bo stwierdzi³y ¿e za szybko je¿d¿ê (mam tak± zasadê, ¿e narazie nie je¿d¿ê wiêcej ni¿ 80 na ter. niezabudowanym, wiêc rzeczywi¶cie prêdko¶æ by³a zawrotna)

Mamy tak± plotkarê we wsi, która wszystko widzi i wszystko wie. I powiedzia³a babci, ¿e gdy skrêca³am ostatnio w bramê nie w³±czy³am kierunku (oczywi¶cie dlatego ¿e nic nie jecha³o, mieszkam na koñcu takiej niby ¶lepej uliczki, wiêc ruch jest minimalny) i ¿e to KARYGODNE!

Edytowane przez catttt
Czas edycji: 2011-04-04 o 18:34
catttt jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:39   #1084
sylwiszon757
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 487
GG do sylwiszon757

Gosia: je¿d¿ê krow± chrysler stoi zepsuty, mój tatu¶ siê troszkê nad nim pastwi³

witaj orchidea24
Stary 2011-04-04, 18:47   #1085
201607111632
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 234

Cytat:
Napisane przez orchidea24 Poka¿ wiadomo¶æ
cze¶æ dziewczyny

Mogê do Was do³±czyæ? generalnie to kurs skoñczony a za 2 tygodnie mam egzamin nie wiem czemu ale coraz czê¶ciej o tym my¶lê! Ogarnia mnie strach! Co bêdzie przed???? a jeszcze niby tyle czasu!

Zdawa³a która¶ w Bytomiu ?
Hej Orchideo

Cytat:
Napisane przez Trinu08 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej ......ooo jak fajnie, ja te¿ bêdê zanied³ugo ¶migaæ Elk± po Koszalinie hehe gratulujê pierwszej jazdy...mo¿e siê bêdziemy mijaæ kiedy¶ na drodze jak wra¿enia z dzi¶? ...fajnego masz I ?
Pewnie gdzie¶ siê miniemy
Mój I jest cz³owiekiem niesamowicie spokojnym, podziwiam go za to, bo ja jak siê nakrêcê to k³êbek nerwów i dzi¶ na przyk³ad prawie zaliczy³am krawê¿nik..
Najbardziej zdenerwowa³am siê jak trzy razy na mie¶cie kto¶ wymusi³ pierwszeñstwo
noz kurczê, widzi toto ¿e eLka jedzie, ale co tam, pewnie..

co do pogody to z rana u mnie pada³ deszcz, a teraz ¶wieci piêkne s³oñce
201607111632 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:56   #1086
princeseczka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 733

u mnie zrobi³o siê pochmurno

dzisiaj jecha³am z kole¿ank±- co chwila 4 bieg w³±cza³a. Przed nami eLka przepuszczaj±ca pieszych, kole¿anka siê drze- "no jeeed¼. Ju¿ dawno przeszli!!"
ja- jeszcze tr±b na ni± mówiê..zapomnia³a¶ jak siê uczy³a¶??

no i trochê siê uspokoi³a

---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

nastêpna je¼dzi boso bo ma buty na 12cm szpilce

Pobrali¶my siê
princeseczka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:08   #1087
201607111632
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 9 234

Princeseczko masz ¶wietny podpis

Na boso, wow
201607111632 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:20   #1088
3mw
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 389

Cytat:
Napisane przez catttt Poka¿ wiadomo¶æ
3wm hmm trudna sytuacja, mo¿e siostra powinna daæ do zrozumienia, ¿e ona te¿ potrzebuje samochodu, w koñcu jest tak samo jej jak i jego
Powinna, ale Ona woli udawaæ, ¿e wszystko jest ok. Potrzebuje samochodu chocia¿by do pracy, bo od przystanku do firmy, w której pracuje jest kawa³ek drogi jednak, a i tak je¼dzi autobusem. Oczywi¶cie samochód w tym czasie stoi nieu¿ywany w gara¿u, bo jej narzeczony chodzi do pracy pieszo (góra 5 minut drogi). No ale jego t³umaczenie jest takie ¿e skoro On mo¿e chodziæ pieszo to Ona te¿

Cytat:
Mamy tak± plotkarê we wsi, która wszystko widzi i wszystko wie. I powiedzia³a babci, ¿e gdy skrêca³am ostatnio w bramê nie w³±czy³am kierunku (oczywi¶cie dlatego ¿e nic nie jecha³o, mieszkam na koñcu takiej niby ¶lepej uliczki, wiêc ruch jest minimalny) i ¿e to KARYGODNE!
pad³am uwielbiam normalnie takie kobiety, u mnie we wsi te¿ jest jedna taka MEEEGA plotkara, która kiedy¶ stwierdzi³a, ¿e mój T¿ napewno prowadzi jakie¶ szemrane interesy i Bóg wie jeszcze co, skoro uwaga: w przeci±gu roku mia³ 2 samochody! Tzn. chodzi³o jej o to, ¿e kto to widzia³, ¿eby zmieniaæ samochody tak czêsto i z pewno¶ci± s± One kupione za brudne pieni±dze ciekawe czy d³ugo nad tym my¶la³a
Stary 2011-04-04, 19:28   #1089
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
pad³am uwielbiam normalnie takie kobiety, u mnie we wsi te¿ jest jedna taka MEEEGA plotkara, która kiedy¶ stwierdzi³a, ¿e mój T¿ napewno prowadzi jakie¶ szemrane interesy i Bóg wie jeszcze co, skoro uwaga: w przeci±gu roku mia³ 2 samochody! Tzn. chodzi³o jej o to, ¿e kto to widzia³, ¿eby zmieniaæ samochody tak czêsto i z pewno¶ci± s± One kupione za brudne pieni±dze ciekawe czy d³ugo nad tym my¶la³a
I Twoja siostra ma nowy samochód...rodzinny interes normalnie! A jeszcze jak Ty sobie kupisz
Stary 2011-04-04, 19:31   #1090
abiblabla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 103

Cytat:
Dzisiaj podwioz³am babciê i jej kole¿anki, temat do rozmów na nastêpny tydzieñ, bo stwierdzi³y ¿e za szybko je¿d¿ê (mam tak± zasadê, ¿e narazie nie je¿d¿ê wiêcej ni¿ 80 na ter. niezabudowanym, wiêc rzeczywi¶cie prêdko¶æ by³a zawrotna)

hahaha omg wspó³czucia pewnie tak szybko nie przestan± ci wypominac, aj te babska

za to moja babcia jest git kobieta, zrobi³a prawko 10 lat temu w wieku 60+ i sie nie cacka z autkiem, piêknie ¶miga ale ona w ogóle jest cud kobiet±, zaprzeczeniem typowych "dziadków"

dziewczyny ja prze¿ywam jakies za³amanie, cofam siê w rozwoju no! dzis przez prawie 20 minut nie uda³o mi siê zrobic ³uku... dopiero pod sam koniec zacz±³ mi wychodzic... tak samo na mie¶cie, nie zauwa¿y³am znaku ust±p pierwszeñstwa i prawie wymusi³am je na radiowozie policji (I. musia³ hamowac) nie rozumiem dlaczego tak siê dzieje, ja siê w ogóle nie stresujê, jazda sprawia mi przyjemno¶c, staram siê, skupiami i nic. je¿d¿e gorzej ni¿ w po³owie kursu... a przedemn± zosta³y mi tylko 4 jazdy po dwie godziny. ju¿ widzê ¿e nie mam szans na podchodzenie do egzaminu bez jazd dodatkowych niestety.
Stary 2011-04-04, 19:46   #1091
jomic
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 876

Cytat:
ale bacik Ci siê nalezy!!!!!
Cytat:
Napisane przez princeseczka Poka¿ wiadomo¶æ
u mnie zrobi³o siê pochmurno

dzisiaj jecha³am z kole¿ank±- co chwila 4 bieg w³±cza³a. Przed nami eLka przepuszczaj±ca pieszych, kole¿anka siê drze- "no jeeed¼. Ju¿ dawno przeszli!!"
ja- jeszcze tr±b na ni± mówiê..zapomnia³a¶ jak siê uczy³a¶??

no i trochê siê uspokoi³a
dobrze, ze nie wkurzy³a
Cytat:
Napisane przez 3mw Poka¿ wiadomo¶æ
Powinna, ale Ona woli udawaæ, ¿e wszystko jest ok. Potrzebuje samochodu chocia¿by do pracy, bo od przystanku do firmy, w której pracuje jest kawa³ek drogi jednak, a i tak je¼dzi autobusem. Oczywi¶cie samochód w tym czasie stoi nieu¿ywany w gara¿u, bo jej narzeczony chodzi do pracy pieszo (góra 5 minut drogi). No ale jego t³umaczenie jest takie ¿e skoro On mo¿e chodziæ pieszo to Ona te¿

co do siostry to jak mia³a dwa to mog³a jexdzic, a teraz maj± jeden i ma staæ w gara¿u... I ludzie siê dziwi±, ze nie popieram kupowania na spó³ke z jakby nie by³o obcymi lud¼mi albo dawania du¿o i nie bycia w³a¶cicielem (nie wiem jak to u siostry) - wtedy jest moje i spadaj.

a tam kupione. Kradzione (¿artujê sobie oczywi¶cie)
Cytat:
Napisane przez abiblabla Poka¿ wiadomo¶æ
dziewczyny ja prze¿ywam jakies za³amanie, cofam siê w rozwoju no! dzis przez prawie 20 minut nie uda³o mi siê zrobic ³uku... dopiero pod sam koniec zacz±³ mi wychodzic... tak samo na mie¶cie, nie zauwa¿y³am znaku ust±p pierwszeñstwa i prawie wymusi³am je na radiowozie policji (I. musia³ hamowac) nie rozumiem dlaczego tak siê dzieje, ja siê w ogóle nie stresujê, jazda sprawia mi przyjemno¶c, staram siê, skupiami i nic. je¿d¿e gorzej ni¿ w po³owie kursu... a przedemn± zosta³y mi tylko 4 jazdy po dwie godziny. ju¿ widzê ¿e nie mam szans na podchodzenie do egzaminu bez jazd dodatkowych niestety.
jeszcze i a¿

jomic jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:59   #1092
Ewi22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 156

Ja chora i jutro nie jadê L-k± chyba ¿e bêdê ci±gle nos wycieraæ a instruktor bêdzie prowadzi³ szkoda jazdy jak g³owa mózg ¶ciska hehe a mo¿e do jutra siê wykurujê...Jem czossssnek mo¿e ujdzie pogoda straszna

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Ja z parkowaniem mam k³opoty a co dopiero z ³ukiem hahahahahaha

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

£uku jeszcze nie robi³am

---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

£uku jeszcze nie robi³am
Ewi22 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:04   #1093
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 25 575

w³a¶nie wracam z jazdy i moja pani I. by³a ze mnie dzi¶ zadowolona, s³ysza³a ¿e w sobotê nie sz³o mi dobrze (bo nie sz³o) a tu takie mi³e zaskoczenie

a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±.
kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...

Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:12
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:18   #1094
catttt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
ale bacik Ci siê nalezy!!!!!
teraz specjalnie dla niej bêdê w³±cza³a za ka¿dym razem
Stary 2011-04-04, 20:22   #1095
jomic
Zakorzenienie

catttt - wylaczaj specjalnie. Niech ma o czym gadaæ

Stary 2011-04-04, 20:22   #1096
catttt
Zakorzenienie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]w³a¶nie wracam z jazdy i moja pani I. by³a ze mnie dzi¶ zadowolona, s³ysza³a ¿e w sobotê nie sz³o mi dobrze (bo nie sz³o) a tu takie mi³e zaskoczenie

a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±.
kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...[/QUOTE]
Mój pali³.
Z reszt± zapali³ przy mnie dopiero na koñcu kursu.

Bo to nerwowa praca jest

W pi±tek jecha³am sobie za eLeczk±, która wyprzedzi³a rowerzystê bez kierunków, przed górk± (nie widaæ czy cos jedzie z przeciwka) i na skrzy¿owaniu
Ciekawe gdzie by³ wtedy instruktor
Stary 2011-04-04, 20:23   #1097
jomic
Zakorzenienie

catttt - wylaczaj specjalnie. Niech ma o czym gadaæ
Tylko, zeby nie bylo, ze ja do z³ego namawiam

Misislipy - mój pali.

Edytowane przez jomic
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:27
Stary 2011-04-04, 20:35   #1098
3mw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jomic Poka¿ wiadomo¶æ
co do siostry to jak mia³a dwa to mog³a jexdzic, a teraz maj± jeden i ma staæ w gara¿u... I ludzie siê dziwi±, ze nie popieram kupowania na spó³ke z jakby nie by³o obcymi lud¼mi albo dawania du¿o i nie bycia w³a¶cicielem (nie wiem jak to u siostry) - wtedy jest moje i spadaj.
ja te¿ tego nie popieram, wed³ug mnie zamiana 2 aut na 1 to z jej strony g³upota... pomijaj±c fakt, ¿e jej zwi±zek te¿ jest dla mnie w pewnym sensie nieporozumieniem, ale cicho sza, to tak miêdzy nami

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]w³a¶nie wracam z jazdy i moja pani I. by³a ze mnie dzi¶ zadowolona, s³ysza³a ¿e w sobotê nie sz³o mi dobrze (bo nie sz³o) a tu takie mi³e zaskoczenie

kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...[/QUOTE]

za dzisiejsz± jazdê

mój Instruktor nie pali³, ani ten z kursu ani ten z doszkalaj±cych

Sylwia nie porównuj siê z innymi, co z tego, ¿e wszyscy ju¿ zdali? To wcale nie oznacza, ¿e Ty jeste¶ od nich gorsza
Stary 2011-04-04, 20:35   #1099
princeseczka
Zakorzenienie

wiza¿ mi muli

Mój instruktor nie pali³
w sumie w o¶rodku w którym siê uczy³am na 4 instruktorów je¿d¿±cych na B pali³ tylko jeden. Duuu¿o pali³.

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-04, 20:40   #1100
Konto usuniête

A przede mn± dzi¶ przez prawie cal± drogê do S³upska wlek³a siê eLka... jak chcia³am j± wyprzedziæ to albo przy¶piesza³a, albo by³± ci±g³a albo co¶ jecha³o z naprzeciwka... a jeszcze na zabudowanym po³echa³a sobie z dobe 70-80km/h...

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

3mw chcia³am powiedzieæ pani I. jak wychodzi³am z eLki ju¿: "do widzenia, ale mam nadziejê ¿e ju¿ wiêcej tu nie wrócê: ale zapomnia³am
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:45   #1101
jomic
Zakorzenienie

ok 3mw, cisza.
Zawsze mo¿na siê na cudzych b³edach pouczyæ.
Misislipy - a moi znajomi zdali 9 lat temu... dziewczyna ktora poznalam po mojej pierwszej jexdzie zdala za pierwszym, a np milvunia nadal je¼dzi. Nie ma zasady

Stary 2011-04-04, 20:47   #1102
3mw
Raczkowanie

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157793]A przede mn± dzi¶ przez prawie cal± drogê do S³upska wlek³a siê eLka... jak chcia³am j± wyprzedziæ to albo przy¶piesza³a, albo by³± ci±g³a albo co¶ jecha³o z naprzeciwka... a jeszcze na zabudowanym po³echa³a sobie z dobe 70-80km/h...[/QUOTE]

mi kilku znajomych mówilo, ¿e ich instruktorzy pozwalali im je¼dziæ du¿o szybciej ni¿ przepisowo, ale mój mi powiedzia³ odrazu na pocz±tku, ¿e u niego takie co¶ nie przejdzie, bo jak nie bêde na kursie zwracac uwagi na prêdko¶æ to na egzaminie w tym ca³ym stresie tym bardziej.
Stary 2011-04-04, 20:57   #1103
princeseczka
Zakorzenienie

ja zawsze musia³am siê trzymaæ tej 50. raz sobie pozwolili¶my na ma³y wybryk na krajowej 7mce tam na terenie zabudowanym jecha³am 70 ale to by³ kawa³ek... z 5 minut drogi.

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-04, 20:58   #1104
Konto usuniête

jomic tylko ja jestem taki odmienieæ z mojej grupy jedna z pañ I. ¶mia³a siê ¿e frekfencjê zani¿am

princeseczka ja dzisiaj prawie 120km/h pru³am, ale to ekspresówka by³a mi I. zawsze ka¿± jechaæ na granicy dopuszczalnej prêdko¶ci, mam zabudowany to jadê 50, mam ogr. do 70 to jade 70 i ani kilometra wiêcej

Czas edycji: 2011-04-04 o 21:00
Stary 2011-04-04, 21:00   #1105
princeseczka
Zakorzenienie

przestañ bo dostaniesz bacik
ja te¿ by³am ostatnia

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-04, 21:00   #1106
jomic
Zakorzenienie

I przez takie podejscie i komentarze ca³kiem niepotrzebnie mo¿na cz³owieka zestresowac. Jak ja pwoedzialam mojemu instr ze mu statystkê psujê to powiedzial, ze nie ja jedna i koniec tematu.

Stary 2011-04-04, 21:12   #1107
princeseczka
Zakorzenienie

misislipy dobrze mówi±
bo "czego Ja¶ siê nie nauczy tego Jan nie bêdzie umia³" jak na kursie ludzie nie bêd± stosowaæ siê do przepisów to na egzaminie te¿ mo¿e im siê zapomnieæ
ju¿ nie wspomnê o samodzielnej je¼dzie

Pobrali¶my siê
Stary 2011-04-04, 21:24   #1108
Konto usuniête

ale ja sie nie przejmujê tylko ¶miaæ mi siê chce a to ¿e mi sie nie uda³o to nie powód do ¿adnej paniki z mojej strony, ja do tego egzaminu ju¿ czujê ¿e pójdê na takim: "zdam to super, nie to nie, trudno, kiedy¶ zdam na pewno" a co ja sie mam przejmowaæ, no trudno, tylko tej kasy mi szkoda bo wiem ¿e rodzice na kasie nie ¶pi± i doskonale za t± kase mog³abym kupiæ co¶ innego

princeseczka no dok³adnie I. s± po to by w kursanta wpoiæ ¿eby automatycznie reagowa³ na znaki, bo w koñcu one nie stoj± tak sobie, tylko w jakim¶ celu

Czas edycji: 2011-04-04 o 21:26
Stary 2011-04-04, 21:33   #1109
jomic
Zakorzenienie

uciekam spaæ
dobranoc
Misislipy - znasz termin?

Stary 2011-04-04, 21:35   #1110
abiblabla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 103

[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]

zadne z moich nie pali, za to jeden ¶mierdzi potem i kapust± kiszon± a drugi dla odmiany chodzi ci±gle sikac w krzaki

co do prêdko¶ci: ten pierwszy jak tylko przekroczê 1km/h dudni grobowym g³osem "nie przekraczamy dozwolonej prêdko¶ci!" (on chyba tylko na to czeka), za to ten drugi mówi mi ze mogê tak do 5km przekroczyc i na egzaminie nic mi z tego powodu nie zrobi±. i b±d¼ tu m±dry

Nowe w±tki na forum Auto Marianna

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.