|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
Taka ³adna pogoda by³a, ¶wieci³o s³oñce, czu³am siê jak w wakacje, a tu nagle deszcz zacz±³ padaæ. A ja muszê i¶æ na angielski. Chyba idê wysêpiæ samochód
![]() Witaj orchidea Którego dnia dok³adnie masz egzamin? Wiesz, trzeba zapisaæ, ¿eby¶my mog³y kciuki trzymaæ
|
|
|
|
#1082 |
|
Zadomowienie
|
Ju¿ mi trochê lepiej
Kawka wypita, teraz nawet s³oneczko ¶wieciorchidea24, witaj! Spokojnie, do egzaminu masz jeszcze troszkê czasu. Na razie o tym nie my¶l (chocia¿ wiem, ¿e to niemo¿liwe ) Zdajesz teoriê razem z praktyk±?
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
3wm hmm trudna sytuacja, mo¿e siostra powinna daæ do zrozumienia, ¿e ona te¿ potrzebuje samochodu, w koñcu jest tak samo jej jak i jego
![]() Ja rzadko je¿d¿ê do Siedlec, bo bli¿ej mam do Wawy na jakie¶ zakupki czy cu¶ ![]() no i jako¶ nie przepadam za tym miastem ![]() ale zdawaæ zdecydowa³am siê w³a¶nie tam, bo stwierdzi³am ¿e jest ³atwiej ni¿ w Wwie... Jest gie³da, niewielka ale jest ![]() U mnie te¿ siê popsu³a pogoda, a by³o tak piêknie... Dzisiaj podwioz³am babciê i jej kole¿anki, temat do rozmów na nastêpny tydzieñ, bo stwierdzi³y ¿e za szybko je¿d¿ê (mam tak± zasadê, ¿e narazie nie je¿d¿ê wiêcej ni¿ 80 na ter. niezabudowanym, wiêc rzeczywi¶cie prêdko¶æ by³a zawrotna) ![]() Mamy tak± plotkarê we wsi, która wszystko widzi i wszystko wie. I powiedzia³a babci, ¿e gdy skrêca³am ostatnio w bramê nie w³±czy³am kierunku (oczywi¶cie dlatego ¿e nic nie jecha³o, mieszkam na koñcu takiej niby ¶lepej uliczki, wiêc ruch jest minimalny) i ¿e to KARYGODNE!
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-04-04 o 18:34 |
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia: je¿d¿ê krow±
chrysler stoi zepsuty, mój tatu¶ siê troszkê nad nim pastwi³![]() witaj orchidea24
|
|
#1085 | ||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mój I jest cz³owiekiem niesamowicie spokojnym, podziwiam go za to, bo ja jak siê nakrêcê to k³êbek nerwów i dzi¶ na przyk³ad prawie zaliczy³am krawê¿nik.. Najbardziej zdenerwowa³am siê jak trzy razy na mie¶cie kto¶ wymusi³ pierwszeñstwo noz kurczê, widzi toto ¿e eLka jedzie, ale co tam, pewnie.. co do pogody to z rana u mnie pada³ deszcz, a teraz ¶wieci piêkne s³oñce |
||
|
|
|
#1086 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
u mnie zrobi³o siê pochmurno
![]() dzisiaj jecha³am z kole¿ank±- co chwila 4 bieg w³±cza³a. Przed nami eLka przepuszczaj±ca pieszych, kole¿anka siê drze- "no jeeed¼. Ju¿ dawno przeszli!!" ja- jeszcze tr±b na ni± mówiê..zapomnia³a¶ jak siê uczy³a¶??no i trochê siê uspokoi³a ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- nastêpna je¼dzi boso bo ma buty na 12cm szpilce
|
|
|
|
#1087 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Princeseczko masz ¶wietny podpis
Na boso, wow
|
|
|
|
#1088 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam normalnie takie kobiety, u mnie we wsi te¿ jest jedna taka MEEEGA plotkara, która kiedy¶ stwierdzi³a, ¿e mój T¿ napewno prowadzi jakie¶ szemrane interesy i Bóg wie jeszcze co, skoro uwaga: w przeci±gu roku mia³ 2 samochody! Tzn. chodzi³o jej o to, ¿e kto to widzia³, ¿eby zmieniaæ samochody tak czêsto i z pewno¶ci± s± One kupione za brudne pieni±dze ciekawe czy d³ugo nad tym my¶la³a
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
Cytat:
wspó³czucia pewnie tak szybko nie przestan± ci wypominac, aj te babska ![]() za to moja babcia jest git kobieta, zrobi³a prawko 10 lat temu w wieku 60+ i sie nie cacka z autkiem, piêknie ¶miga ale ona w ogóle jest cud kobiet±, zaprzeczeniem typowych "dziadków" ![]() dziewczyny ja prze¿ywam jakies za³amanie, cofam siê w rozwoju no! dzis przez prawie 20 minut nie uda³o mi siê zrobic ³uku... dopiero pod sam koniec zacz±³ mi wychodzic... tak samo na mie¶cie, nie zauwa¿y³am znaku ust±p pierwszeñstwa i prawie wymusi³am je na radiowozie policji (I. musia³ hamowac) nie rozumiem dlaczego tak siê dzieje, ja siê w ogóle nie stresujê, jazda sprawia mi przyjemno¶c, staram siê, skupiami i nic. je¿d¿e gorzej ni¿ w po³owie kursu... a przedemn± zosta³y mi tylko 4 jazdy po dwie godziny. ju¿ widzê ¿e nie mam szans na podchodzenie do egzaminu bez jazd dodatkowych niestety.
|
|
#1091 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a tam kupione. Kradzione (¿artujê sobie oczywi¶cie)Cytat:
|
|
#1092 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 156
|
Ja chora i jutro nie jadê L-k±
chyba ¿e bêdê ci±gle nos wycieraæ a instruktor bêdzie prowadzi³ hehe a mo¿e do jutra siê wykurujê...Jem czossssnek pogoda straszna![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Ja z parkowaniem mam k³opoty a co dopiero z ³ukiem ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- £uku jeszcze nie robi³am ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- £uku jeszcze nie robi³am
|
|
|
|
#1093 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
w³a¶nie wracam z jazdy i moja pani I. by³a ze mnie dzi¶ zadowolona, s³ysza³a ¿e w sobotê nie sz³o mi dobrze (bo nie sz³o) a tu takie mi³e zaskoczenie
![]() a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±. kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki... Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-04 o 20:12 |
|
|
|
#1094 |
|
Zakorzenienie
|
teraz specjalnie dla niej bêdê w³±cza³a za ka¿dym razem
|
#1095 |
|
Zakorzenienie
|
catttt - wylaczaj specjalnie. Niech ma o czym gadaæ
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]w³a¶nie wracam z jazdy i moja pani I. by³a ze mnie dzi¶ zadowolona, s³ysza³a ¿e w sobotê nie sz³o mi dobrze (bo nie sz³o) a tu takie mi³e zaskoczenie
![]() a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±. kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...[/QUOTE] Mój pali³. Z reszt± zapali³ przy mnie dopiero na koñcu kursu. Bo to nerwowa praca jest ![]() W pi±tek jecha³am sobie za eLeczk±, która wyprzedzi³a rowerzystê bez kierunków, przed górk± (nie widaæ czy cos jedzie z przeciwka) i na skrzy¿owaniu ![]() Ciekawe gdzie by³ wtedy instruktor
|
#1097 |
|
Zakorzenienie
|
catttt - wylaczaj specjalnie. Niech ma o czym gadaæ
Tylko, zeby nie bylo, ze ja do z³ego namawiam Misislipy - mój pali.
Edytowane przez jomic Czas edycji: 2011-04-04 o 20:27 |
|
|
|
#1098 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() [1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]w³a¶nie wracam z jazdy i moja pani I. by³a ze mnie dzi¶ zadowolona, s³ysza³a ¿e w sobotê nie sz³o mi dobrze (bo nie sz³o) a tu takie mi³e zaskoczenie ![]() a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±. kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...[/QUOTE] za dzisiejsz± jazdê![]() mój Instruktor nie pali³, ani ten z kursu ani ten z doszkalaj±cych ![]() Sylwia nie porównuj siê z innymi, co z tego, ¿e wszyscy ju¿ zdali? To wcale nie oznacza, ¿e Ty jeste¶ od nich gorsza
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
wiza¿ mi muli
![]() Mój instruktor nie pali³ w sumie w o¶rodku w którym siê uczy³am na 4 instruktorów je¿d¿±cych na B pali³ tylko jeden. Duuu¿o pali³. |
|
|
|
#1100 |
|
Konto usuniête
|
A przede mn± dzi¶ przez prawie cal± drogê do S³upska wlek³a siê eLka... jak chcia³am j± wyprzedziæ to albo przy¶piesza³a, albo by³± ci±g³a albo co¶ jecha³o z naprzeciwka...
a jeszcze na zabudowanym po³echa³a sobie z dobe 70-80km/h...---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- 3mw |
|
|
|
#1101 |
|
Zakorzenienie
|
ok 3mw, cisza.
Zawsze mo¿na siê na cudzych b³edach pouczyæ. Misislipy - a moi znajomi zdali 9 lat temu... dziewczyna ktora poznalam po mojej pierwszej jexdzie zdala za pierwszym, a np milvunia nadal je¼dzi. Nie ma zasady
|
#1102 |
|
Raczkowanie
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157793]A przede mn± dzi¶ przez prawie cal± drogê do S³upska wlek³a siê eLka... jak chcia³am j± wyprzedziæ to albo przy¶piesza³a, albo by³± ci±g³a albo co¶ jecha³o z naprzeciwka...
a jeszcze na zabudowanym po³echa³a sobie z dobe 70-80km/h...[/QUOTE]mi kilku znajomych mówilo, ¿e ich instruktorzy pozwalali im je¼dziæ du¿o szybciej ni¿ przepisowo, ale mój mi powiedzia³ odrazu na pocz±tku, ¿e u niego takie co¶ nie przejdzie, bo jak nie bêde na kursie zwracac uwagi na prêdko¶æ to na egzaminie w tym ca³ym stresie tym bardziej.
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
ja zawsze musia³am siê trzymaæ tej 50. raz sobie pozwolili¶my na ma³y wybryk na krajowej 7mce tam na terenie zabudowanym jecha³am 70 ale to by³ kawa³ek... z 5 minut drogi.
|
|
|
|
#1104 |
|
Konto usuniête
|
jomic tylko ja jestem taki odmienieæ z mojej grupy
jedna z pañ I. ¶mia³a siê ¿e frekfencjê zani¿am princeseczka ja dzisiaj prawie 120km/h pru³am, ale to ekspresówka by³a mi I. zawsze ka¿± jechaæ na granicy dopuszczalnej prêdko¶ci, mam zabudowany to jadê 50, mam ogr. do 70 to jade 70 i ani kilometra wiêcej
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-04 o 21:00 |
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
przestañ bo dostaniesz bacik
![]() ja te¿ by³am ostatnia |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
I przez takie podejscie i komentarze ca³kiem niepotrzebnie mo¿na cz³owieka zestresowac. Jak ja pwoedzialam mojemu instr ze mu statystkê psujê to powiedzial, ze nie ja jedna i koniec tematu.
|
#1107 |
|
Zakorzenienie
|
misislipy dobrze mówi±
![]() bo "czego Ja¶ siê nie nauczy tego Jan nie bêdzie umia³" jak na kursie ludzie nie bêd± stosowaæ siê do przepisów to na egzaminie te¿ mo¿e im siê zapomnieæ![]() ju¿ nie wspomnê o samodzielnej je¼dzie |
|
|
|
#1108 |
|
Konto usuniête
|
ale ja sie nie przejmujê
tylko ¶miaæ mi siê chce a to ¿e mi sie nie uda³o to nie powód do ¿adnej paniki z mojej strony, ja do tego egzaminu ju¿ czujê ¿e pójdê na takim: "zdam to super, nie to nie, trudno, kiedy¶ zdam na pewno" a co ja sie mam przejmowaæ, no trudno, tylko tej kasy mi szkoda bo wiem ¿e rodzice na kasie nie ¶pi± i doskonale za t± kase mog³abym kupiæ co¶ innegoprinceseczka no dok³adnie I. s± po to by w kursanta wpoiæ ¿eby automatycznie reagowa³ na znaki, bo w koñcu one nie stoj± tak sobie, tylko w jakim¶ celu
Edytowane przez 3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b Czas edycji: 2011-04-04 o 21:26 |
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam spaæ
![]() dobranoc Misislipy - znasz termin?
|
#1110 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]
a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±. kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...[/QUOTE] zadne z moich nie pali, za to jeden ¶mierdzi potem i kapust± kiszon± a drugi dla odmiany chodzi ci±gle sikac w krzaki co do prêdko¶ci: ten pierwszy jak tylko przekroczê 1km/h dudni grobowym g³osem "nie przekraczamy dozwolonej prêdko¶ci!" (on chyba tylko na to czeka), za to ten drugi mówi mi ze mogê tak do 5km przekroczyc i na egzaminie nic mi z tego powodu nie zrobi±. i b±d¼ tu m±dry
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

)

jeszcze tr±b na ni± mówiê..zapomnia³a¶ jak siê uczy³a¶??

chyba ¿e bêdê ci±gle nos wycieraæ a instruktor bêdzie prowadzi³
za dzisiejsz± jazdê
a jeszcze na zabudowanym po³echa³a sobie z dobe 70-80km/h...