Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011 - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części naszego wątku
Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. 19 33,33%
Jeszcze tylko trzy miesiące i będziemy witać nasze brzdące. 23 40,35%
W trzeci trymestr wchodzimy, nasze Maluszki nie długo urodzimy. 2 3,51%
W III trymestr wchodzimy i za nie długo nasze brzdące urodzimy. 0 0%
Ruchy już czujemy, teraz na wyprawkę polujemy. 5 8,77%
Wiosenne przygotowania - latem oczekiwane rozwiązania. 1 1,75%
Na lato i maluszki czekamy, całą wyprawkę już mamy. 0 0%
Kwiecień, maj na kalendarzu, a mamuśki na wizażu. 5 8,77%
Łóżeczka bez dziecka oglądać nie chcemy,co z noworodkiem robić dobrze wiemy. 1 1,75%
Kolejny miesiąc już czekamy, letnie z nas będą mamy. 1 1,75%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-04, 18:25   #3181
patik87
Zakorzenienie

Dot.: Na wakacje wciąż czekamy, będą z nas fajowe mamy. Lipiec-sierpień 2011

To tak w skrócie:

madzia1k1 super torcik, ślinka cienkie, je musze obejśc się smakiem bo trwam w postanowieniu zero słodyczy. Wszystkiego naj naj.

Lilkaa82 rogal fajny, ja pod brzuszek jak spie na boku podkłądam poduszkę jaśka i jakoś daje rade. Nie mam zdolności do szycia.

NEROLA gdzie Ty takie rzeczy tanio na allegro wyszukujesz? Ja nigdy nic nie moge upolowac,

Editka Ty tez masz farta, super paczka, zazdroszczę

Adaptera do pasów nie mam, wogóle pasy rzadko zapinam, wiem ze to nie odpowiedzialne, co ma się stac to się stanie,mało jeżdże.

Beatka dobrze ze z tz juz zgoda, ja tez nie lubie sie kłocić i fochac; wole pierwsza reke wyciagnąć i ustapić głupiemu heheh a nie sie denerwowac.

Nowe ciuchy dla dzidzi: ceny koszmarne. Jak po połowkowym dowiedzieliśmy sie ze bedzie ziewczynka to pojechaliśmy do smyka na zakupy, wydaliśmy 300 zł ubraka były mocno przecenione, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam jakie cuda sa w lumpkach. Teraz mam tyle ciuszków z taniej odzieży, i wcale nie gorszej jak ta nowa.

vaniliowa11 nie martw sie wynikiem 50g, musisz zrobic 75 i wtedy diabetolog i dieta, jak bedziesz przestzregac diety to dzidizi nic nie powinno zagrazać.

linuska u mnie na uczelni tez mnie obserwuja i szepczą, miałam teraz 1,5 miesiaća przerwy i zjazdu nie było, więc jak przyszłam teraz z dośc wyraźnym brzuchem to były komentarze pewnei gdzie ja go wczesniej miałam. ALe co tam, ja sie nie wstydzę, jestem dumna z tego.

Czekamy na meble do pokoju Naomi, pokój po ślubie stał pusty, tylko pomalowny no czeka na nowego lokatora. Miały byc ju zmiesiąc temu, mij juz drugi, podobno ma byc rabat za długi czas oczekiwania. pochwale się jak juz bedzie umeblowane i urządzone do konca.

ela_84 moje stopy tez puchną, nawet baleriny mnie obcieraja, nie mam za bardzo w czym chodzić.

dziubek 79 noce tez dla mnie przyjemne nie są, budzi mnie pełny pęcherz, ide z zamkniętymi oczmi susiu a potem spac nie mogę, a rano jak zombie...

Co do tv u nas jest tylko w dużym pokoju, sypialnie mamy tyko od spania, ciemno w niej, bo kolor ciemny fiolet, meble tez ciemne, rano tylko słonce świeci, rolety jak zaciągnięte to w dzien ciemno i fajnie mis ie tam spi. Zreztą u nas jest tak: ja chodzę spać o 21 bo juz nie mogę wysiedziec. tz siedzi i ogląda tv, czasami nie słyszę jak sie kładzie.

sweetangel nie zamarwiaj się kochana, bądź dobrej myśli. ALe na usg wyszło ze malenstwo się rusza? Wiem ze cięzko, ja tez nie jestem w najlepszej formie, bo byle czego twardnieje mi brzuch i musze sie oszczędzać, do tego luteina dopochwowo co noc. Boje się za wcześnie urodze.

zmalowana niezły bębenek pasuje Ci.

u mnie pogoda dzisiaj piękna, ale ja pół dnia przespałam, źłe sie czułam, potem poszłam na 2 godz na dwór i mi lepiej. Dopiero bede robić obiad na kolację, barszcz czerwony z ziemniakami. Pije piwo karmi, wyczytałam ze ma 0,5 % alk. myślicie ze nie powinnam pić?

uff nadrobiłam.
patik87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:27   #3182
SweetAngel1984
Zadomowienie

Trochę pospałam....ale wcale nie czuje się lepiej wkurza mnie to wszystko czy nie moze byc choc przez chwile wszystko dobrze tylko zawsze cos?

Suuper ciuszki kupiłyście dziewczyny.....

Zmalowana albo Ty taka ładna albo Ci tak ciąza służy
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:30   #3183
jacieeeee
Wtajemniczenie

A ja zrobiłam racuchy bo mi się nagle zachciało, zeżarłam parę a teraz umieram z przejedzenia

DaKaro gratuluję udanej wizyty Szkoda, że nie chcieli podejrzeć co między nóżkami

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:33   #3184
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Oliweczka1985 Pokaż wiadomość
Dziewczyny noszące leginsy!!!- z jakiej firmy kupujecie? Wczoraj kupiłam gatty-niby 100 den i co??majtki mi prześwitują!!!
A te ciążowe, co zamówiłam z all, to mnie obtarły w sobotę, bo są za duże i w kroku troszkę mi wiszą...masakra jakaś.
Ja kupiłam takie:
http://allegro.pl/legginsy-getry-spo...486546864.html
Wprawdzie nie prześwitują, ale wycierają się szybko i właściwie tylko do domu się nadają albo do dość długiej tuniki czy kiecki.

Cytat:
Napisane przez zanetaa88 Pokaż wiadomość
Ja po prostu wyjaśniłam że chce mieć już coś co mogę mieć wcześniej,
potem nikt mi 3 tys albo i więcej na wyprawkę niestety nie da,
a teraz małymi kroczkami mogę iść do przodu, to w sumie mnie zrozumiała Teraz jak jej powiem ,że kupiłam w lumpie bod to jest pierwsza do obejrzenia!
No faktycznie, o kwestii finansowej już zapomniałam wspomnieć, a to zazwyczaj do ludzi najbardziej przemawia!

marzena_S - super ciuszki!

Cytat:
Poszłam w miasto kupiłam 35 bodziaków za 30 zł.
Takie fajne rzeczy w lumpie były
Dawaj foty!

Zmalowana, ale z Ciebie drobinka z tym wielkim brzusiem

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY OD PÓŁ GODZ WAS NADRABIAM, TYLE NAPISAŁAM I MI SIĘ WSZYSTKO SKASOWAŁO, ✂✂✂✂...:mu r:
Znam ten ból! Wczoraj mi się tak samo stało

Cytat:
Napisane przez aania_20 Pokaż wiadomość
Kilka dni temu sprzedałam ciuszek na allegro, pan zapłacił za list priorytetowy polecony. takim wysłałam, a teraz mi listonoszka przynosi zwrot "brak adresu" najlepsze że już była pieczątka poczty na drugim końcu Polski, czyli prawie na miejscu. A adresu nie ma bo jest rozmyty jakaś #!#@ zalała kopertę, i to perfumami bo śmierdzi dalej...
cholera jedna...dla zasady im nie odpuszczę. Gdzie to reklamować??
Spróbuj iść z tym na pocztę, szkoda że listonosza, który odnosił Ci zwrot nie zapytałaś - może od razu jakiś protokół byście spisali... Teraz to nie wiem czy Ci uwierzą...

Cytat:
Napisane przez DaKaro Pokaż wiadomość
Ja po połówkowym, większości umknęło, ale się nie gniewam
Sorki, ale tyle tu nas jest, że naprawdę trudno się połapać i zauważyć...
Grunt, że wszystko dobrze wyszło
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:42   #3185
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zmalowana Pokaż wiadomość
Nerolka, ale że zdjęcia czego chcesz oglądać ?
)
nie no wiecie co dziewczyny bez takich
brunetka2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:45   #3186
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez nerola Pokaż wiadomość

T. kupił pilota za jedyne 39 zł.
A i się okazuje ,że ani na allegro ani nigdzie u nas nie ma silnika do naszej pralkiI teraz co?Kupić nowa?Ja zwariuję!!!
a jaką macie pralkę że tak ciężko do niej silnik dokupić? z naszą jest ten problem że to samsung i nikt prawie za chol**e nie chce jej naprawiać tylko jeden fachowiec odsyła do kolegi innego który też poleca swojego kumpla bo on "jest w tym dobry".. i tak w koło... ale w końcu nam naprawili po 4 dniach szukania chetnego do naprawy tej pralki. Tak to jak który usłyszy że to Samsung to: "A przepraszam, my Samsungów nie naprawiamy"

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-04-04 o 19:13
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:51   #3187
jacieeeee
Wtajemniczenie

No to skoro mamy temat pralek na tapecie, to doradźcie - kupić zwykłą czy ładowaną od góry? Łazienkę mam malutką i zwykła pralka zmieści się na styk koło kabiny prysznicowej. Myślałam więc o ładowanej o góry, żeby choć wizualnie było więcej miejsca, tylko na takiej nic nie postawię. Mam dylemat...

Dominik 29.07.2011r
jacieeeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:59   #3188
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
No to skoro mamy temat pralek na tapecie, to doradźcie - kupić zwykłą czy ładowaną od góry? Łazienkę mam malutką i zwykła pralka zmieści się na styk koło kabiny prysznicowej. Myślałam więc o ładowanej o góry, żeby choć wizualnie było więcej miejsca, tylko na takiej nic nie postawię. Mam dylemat...
ja nie miałam wyjścia i kupowałam ładowaną od góry bo u mnie tylko na taką jest miejsce i to dosłownie na styk ale jestem zadowolona , poprzednią też miałam ładowaną od góry i nie narzekałam ale to rzecz gustu
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 18:59   #3189
nerola
BAN stały

Jacieeeee to chyba lepiej od góry ładowana.
Bo węższa.

Beatko my mamy Ardo coś tam ale 2 cyferkami się różni i już problem bo jest 9 wtyków jakiś a nie 8.

Patik bo ja tylko takie kupuję a w obecnej sytuacji zwłaszcza.
Nie kupię np. bodziaka za 5 zł. bo za tę cenę mogę mieć 7 sztuk.

Brunetko dawaj zdj. głowy!!!

Mój Skarbek na mnie zasnał,zdążył tylko zjać skarpetki i padł.
Wyzwoliłam sie z objęć i go poprawiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_6312.jpg (116,1 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-04-04 o 19:11
nerola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:04   #3190
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam ładowaną od góry i niezbyt zadowolona byłam..... niby jest mniejsza ale jakoś tak smiesznie..... drugi raz ladowanej od góry bym nie kupiła

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:12   #3191
zanka205
Zakorzenienie

powiem Wam, że mieliśmy ładowaną od góry i nigdy więcej brrr
można kupić taką mniejszą, z mniejszym bębnem ale ładowaną od przodu i to już lepsze rozwiązanie
ładowana od góry powinna być ciągle otwarta żeby nie śmierdziało z niej, a to nieciekawie wygląda jak widać brudny dozownik na proszek
na normalnej pralce zawsze można coś położyć a na ładowanej od góry nie bardzo

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:16   #3192
SweetAngel1984
Zadomowienie

nerola - słoooooodki maluszek

zanka - decyzja podjeta bedzie Igor mozesz wpisac
SweetAngel1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:20   #3193
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Beatko my mamy Ardo coś tam ale 2 cyferkami się różni i już problem bo jest 9 wtyków jakiś a nie 8.

Patik bo ja tylko takie kupuję a w obecnej sytuacji zwłaszcza.
Nie kupię np. bodziaka za 5 zł. bo za tę cenę mogę mieć 7 sztuk.

Mój Skarbek na mnie zasnał,zdążył tylko zjać skarpetki i padł.
Wyzwoliłam sie z objęć i go poprawiłam
dla Ciebie allegro jest wprost stworzone - korzystasz i kupujesz w domku, nie musisz po lumpkach chodzić a i tak okazyjnie udaje Ci się kupić cudowne rzeczy. Ja jednak wolę pomacać i pogrzebać - to sama przyjemność dla mnie

Stary 2011-04-04, 19:21   #3194
dziubek79
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zanka205 Pokaż wiadomość
powiem Wam, że mieliśmy ładowaną od góry i nigdy więcej brrr
można kupić taką mniejszą, z mniejszym bębnem ale ładowaną od przodu i to już lepsze rozwiązanie
ładowana od góry powinna być ciągle otwarta żeby nie śmierdziało z niej, a to nieciekawie wygląda jak widać brudny dozownik na proszek
na normalnej pralce zawsze można coś położyć a na ładowanej od góry nie bardzo
pozwolę się nie zgodzić w obu pralkach nie miałam problemu z żadnym smrodem a mam ją otartą tylko może z godzinę po praniu i wystarczy
a ja siedzę sama w domu , małżonek został w pracy dłużej więc cały dzień sama domu i jakoś tak mi smutno ...
dziubek79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:30   #3195
wodaqua
Zadomowienie

Cytat:
Ja z musu mam ładowaną od góry i jestem zadowolona Po praniu mniej więcej 1 dzień trzymam ją otwartą, żeby wyschła, a potem już zamknięta, więc można spokojnie na niej coś postawić, a że pranie robię około 2 razy w tygodniu, to nie jest to uciążliwe... Dziewczyny piszą, że śmierdzi, ale u mnie po tym wietrzeniu nic a nic nie śmierdzi, a dozownik co jakiś czas demontuję i myję.

Nerola, jaki on jest słodki! Mam nadzieję, że nie tylko wtedy kiedy śpi
wodaqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:31   #3196
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
J
Jutro postaram się jakieś zrobić, bo dzisiaj nie będzie widać koloru
Użyłam takiego kolorku http://www.perfectmousse.pl/produkty...wony-braz/więc dużej różnicy nie widać chyba, że pod światło
Cytat:
Ja wolę taką pakowaną od góry, jak mieszkałam u rodziców to taką mieliśmy i jeśli chodzi o małe łazienki bardzo dobrze sie sprawdza. Aktualnie w mojej łazience można tańczyć i odziedziczyłam zwykłą pralkę po teściowej. Ale jakbym miała kupować to napewno od góry.

Edytowane przez brunetka2000
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:01
Stary 2011-04-04, 19:32   #3197
patik87
Zakorzenienie

Wiecie co ja mam ładowaną od góry whirlpoola i jestem mega zadowolona, mamy małą łazienkę więc więsza i tak by nie wchodziła w rachubę. Ma dużo fajnych programów, fakt-nie wolno jej po skończonym praniu od razu zamknąc, musi się wywietrzyć, ja dodatkow wycieram, i po 3 godz zamykam. Moja mama parę lat temu kupiła taką ładowaną, nie wietrzyła( bo nie wiedziała) i teraz ma pleśń czy coś grzyba wokoło bębna i uszczelek.
Stary 2011-04-04, 19:32   #3198
sygine
Zadomowienie

Zmalowana piękny brzusio
Nerola słodziak z Twojego synusia

A ja mam do Was wielką prośbę o kciuki w dniu jutrzejszym!!! Dokładnie od południa, bo mój P. zdaje prawko Wiem że Wasze zbiorowe kciuki działają cuda, więc mam nadzieję, że jutro też zadziałacie
Stary 2011-04-04, 19:33   #3199
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Ja na facebooku nic nie pisałam u siebie, tylko gdzieś tam w komentarzach, to ostatnio nawet odezwała się do mnie koleżanka z która nie rozmawiałam z 6 lat, jak nie więcej i robiła podchody czy jestem w ciąży uświadomiłam ją że tak to od razu że mam wstawić zdjęcie brzuszka Jak Ja tego nie cierpię!! Tak co miesiąc będę wstawiała sobie zdjęcie brzucha ,a potem jak moje dziecko rośnie Buuuuuu!
Dlatego ja nie wstawiam zadnych zdjęć na portale społecznosciowe. Kto ma wiedzieć to wie no i jak spotkam kogos znajomego to widzi. A reszta niech spada

Ja teraz sikam mniej niż na początku. Na poczatku potrafiłam z 5 razy wstawać do łazienki a teraz max 2 musze. A pije tyle samo, kilka razy w ciągu nocy jak się przebudzam to pije wodę.

U Nas w pokoju jest telewizor i na pewno zostanie. Ale ograniczymy ogladanie żeby maluchowi nie przeszkadzał zwłaszcza wieczorem.
Jak byśmy mieli możliwość posiadania osobnej sypialni to tv by w niej nie było

DaKaro gratuluje udanej wizyty.Najważniejsze ze z maluszkiem wszystko ok
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:48   #3200
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Margaret a jak było na targach?

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 19:49   #3201
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
Zmalowana piękny brzusio
Nerola słodziak z Twojego synusia

A ja mam do Was wielką prośbę o kciuki w dniu jutrzejszym!!! Dokładnie od południa, bo mój P. zdaje prawko Wiem że Wasze zbiorowe kciuki działają cuda, więc mam nadzieję, że jutro też zadziałacie
No z takiej okazji to kciuki zwłaszcza nasze sa niezbędne

Stary 2011-04-04, 19:52   #3202
nerola
BAN stały

DaKaro a wiesz,ze ja wiedziałam,ze nie poznasz płci?
Ty to kochana musisz czekać do finału.Za to żadna z nas nie będzie miała takiej niespodzianki jak Ty
\Wazne ,ze maleństwo ma sie znakomicie

Sygine możesz na nas liczyc
Trzymamy!!!

Jest słodki nie tylko jak śpi.On taka radosna pociecha jest,ze boki zrywamy.

Brunetko dałaś link do aukcji czy koloru farby bo ja chyba głupia?

Beatko mogę sie domyślać jaka to przyjemność dotykania,grzebania ale ja odwykłam od takich zakupów od czasu ciaży z Krystkiem.
Jak mam isć na zakupy ciuchowe z tą bandą co gdzieś coś przewraca,dotyka,ucieka,o gląda a T. za plecami "no już?Ładne bierzemy i wychodzimy.....",to ja dziękuję i wszystko wolę przez net kupować.
Mi słabawo w sklepach,szyjka kłuje a wczoraj w Tesco to myślałam,że mała mi w gacie wpadnie.
Stary 2011-04-04, 19:53   #3203
patik87
Zakorzenienie

Kciukasy zaciśnięte

Nerola słodki ten Twój łobuziak

zaraz pokaże Wam mojego bebzonka.

ale powiedzice mi jak się wstawia zdjęcia na wizaz bo nie wiem

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-04-04 o 19:55
Stary 2011-04-04, 19:59   #3204
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:

Brunetko dałaś link do aukcji czy koloru farby bo ja chyba głupia?
Kolor farby ale widzę, że się pomyliłam http://www.perfectmousse.pl/produkty...czerwony-braz/
Ale gapa ze mnie

Czas edycji: 2011-04-04 o 20:05
Stary 2011-04-04, 20:00   #3205
sygine
Zadomowienie

Brunetka to ci chyba złego linka wkleiło, bo ciuszki są
Stary 2011-04-04, 20:05   #3206
Natka_
Zakorzenienie

Noszzzz kurde dwa razy mi skasowalo posta a tyle napisałam

Nie bede trzeci raz czytała, napiszę o tym co pamiętam:

DaKaro gratuluję wizyty, szkoda że nie mówią płci Ale najważniejsze, że wszystko ok

Beatko o co poszło? Jak zwykle o bzdury, potem wyszła większa awantura i efekt taki, że nie rozmawiamy do teraz... Smutno mi, bo leze sama w sypialni a mąż w salonie.
W ogóle mam jakiś płaczliwy dzień, chyba hormony bo nigdy tak bez powodu nie płaczę, raczej twrda jestem a tu rycze i rycze

Lilko ja o mecze też nie jestem zła, bo uważam że każdy ma jakieś zainteresowania, mąż akurat lubi mecze więc mu absolutnie nie zabraniam. Wręcz się cieszę, bo ma jakąś odskocznie od pracy, gdzie może się "zrelaksować" zawsze to jakis wypad z kolegami
Bardziej denerwuje mnie jak cały dzień u nas lecą mecze hehe, ale cóż staram się i to zrozumieć choć czasem mnie już dobijają.

Brumek jeśli chodzi o to żeby nie uczyć dziecka ciągłego siedzenia przed TV to oczywiście się z Tobą zgadzam. Sama chcę ograniczać telewizję, też nie wyobrażam sobie żeby moje dziecko pół dnia siedziało przed TV
Jak tylko Mały będzie miał swój pokój to tam oczywiście telewizora nie będzie. Jednak my z telewizora w sypialni nie zrezygnujemy, bo oboje z mężem lubimy oglądać przed snem, w nocy zawsze któreś się przebudzi i wyłącza

Zmalowana taka chudzina a taki brzusio

Nerola a Twój mały jest poprostu słodki To Krystianek prawda?

Sygine za męża prawo jazdy

Edytowane przez Natka_
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:12
Natka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:07   #3207
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Margaret a jak było na targach?
Ogolnie to fajnie, ale to raczej targi dla takich starszych troszke dzieciaczków były bo była masa zabawek od elektronicznych poprzez pluszowe, edukacyjne do drewnianych. Kilka stoisk z wózkami i fotelikami było, ale My już mamy to nas nie interesowały. A dla takich maluszków jak nasze to raptem ze 2 stoiska z akcesoriami typu butelki, smoczki itp. Byla pani która miała otulacze do pieluszek i moze to być fajna alternatywa dla pampersów. Jedno stoisko z poscielą i wyposażeniem do łóżeczka, ale jak zapytałam o cenę to mnie zatkało bo za tą kase co oni powiedzieli to na allegro kupiłabym taki 13 częściowy zestaw a nie tylko ochraniacz, kołderkę i poduszeczkę. Były tez te wiaderka do kąpania które kiedyś ktoś pokazywał, ale do mnie nie przemówiły.
Z racji ze znajomi stali i pilnowali to wprowadzili Nas też na targi Eko rodzina i popróbowaliśmy swojskich wędlin, serków i miodziku. I jeszcze się załapaliśmy na targi piekarniczo cukiernicze i tam to już raj był bo próbowalam wszelkich słodkości
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:09   #3208
patik87
Zakorzenienie

do kitu, nie pokaże bo zrzuciłam zdjęcia z aparatu, teraz nie mogę znaleźć gdzie się zapisały, a w folderze który wskazałam nie ma ich. Jak próbuje 2 raz od nowa zrzucić to wyskakuje ze nie ma nowych zdjęć do czegoś tam i cośtam, oj tam, zaraz pokombinuje coś.

HURRA ZNALAZŁAM. MÓWCIE JAK WSTAWIĆ.

Edytowane przez patik87
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:10
Stary 2011-04-04, 20:14   #3209
nerola
BAN stały

Brunetko jak coś co wpada w czerwień to kocham
Ale teraz tzn. od 8 lat kocham na kimś bo ja się juz nie farbuję na prośbę T. i na razie mi z tym dobrze.
Musi być Ci ładniutko

Tak,to KrystuśDziękuję w jego imieniu za komplementy,on sam jakby je usłyszał,to mina bezcenna i posikać się idzie z jego dumy

PATIK jak piszesz wiadomość,to na dole masz zarządaj załącznikami i wyświetla się okno z tabelką,klikasz na jedno pole "przeglądaj" i ściągasz zdjęcie gdzie tam masz(ja na pulpicie) I "ZAŁADUJ".
Potem normalnie wyślij wiadomność

Edytowane przez nerola
Czas edycji: 2011-04-04 o 20:17
Stary 2011-04-04, 20:19   #3210
brunetka2000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patik87 Pokaż wiadomość

HURRA ZNALAZŁAM. MÓWCIE JAK WSTAWIĆ.
Jak piszesz wiadomość to masz tam coś takiego jak załącznik i załączasz tyle zdjęć ile chcesz

Nerola mi się coś takiego przed ciążą zrobiło. Poszłam po farbę, ale taką ciemny blond, a przyszłam z odcieniem czerwieni i tak narazie zostaje. Czerwone nie są, ale na dworze fajnie wyglądają bo mają taki ładny kolorek i nawet intensywny.

Czas edycji: 2011-04-04 o 20:26
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości