![]() |
#91 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Będzie więcej do zjedzenia
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ostatnia aktywność: Wczoraj 23:41 Hmmm... ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z niekupnych to drobnoziarnista sól merdnięta z żelem pod prysznic.
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
o eeeeeeeeeesu - no w linku było że on od 30+
szaaaaaaaaaaart ja tam zapobiegam przy okazji w sumie to tuste ryło się wolniej starzeje - poza śmiechowymi wcionsz trądzik - ale pije len - zapobiegam od środka iiiii namaszczam sie olejem - i nie katuję tynkiem - to jest u mnie maksimum wysiłku na razie - łudzę sie że mam geny po tatusiu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Taaaaa
![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj...i od tej aktywności rozpłynął się był? ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Heloł. Zmokłam i zmarzłam na maksa, ale nic nie powstrzyma mnie przed wypiciem malinowego Reddsa
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie klikłam jesce nic a co do korundu - miałąm - spoko loko - tylko ja zedytowałam ze tak na prawdę to chodzi mi o zel oczyszczający efekt orzeźwienia z granulkami - piaskowe pilingi jakos mi niepoczebne na razie - tego korundu na allu jest na wagę hoho i jeszcze trochę Ves - o pierwsze bardziej - bo Perfecta mnie cała firma zapycha bleeh Nivea jest kremowa a ja kcę sie orzeźwiać żelowo ( green tea najchętniej lub inne tea) - kremowe myjki mam dzięks za typy - zrobie runde po zielarskim jeszcze a moze YR ? Ves - kiedy kręcisz budyń natwarzowy ? czy to była edycja limitowana ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ty po prostu dbasz o zdrowie ![]()
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
otwieram pifo
![]() ![]() ktoś chętny? oooo widzę, że Madzik ![]() ![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do budynia, to kręciłam dwa tygodnie temu, niestety małą porcję. Ale przed następnym kręceniem mogę dać cynka ![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale rumiankiem to bym nie pogardziła ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
never say no to panda
|
będzie niepokalane zapylenie na Wi!
![]() ![]() zakupiłam se Pollenowo-Ewowe mleczko do demakijażu w ramach buntu, że nigdzie nie mogę dorwać Bielendowego dwufazowego Awokado ![]() i jeszcze siem pochwalem ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ja na antybiolach, to chyba nie mogę. Daaaajcie powąchać
![]()
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dostali taborety - btw u nas sie kiedyś mawiało ze są ludzie i taborety... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
może być i rumianek ale dla Ciebie
![]() ![]() wogle to bym walnęła lufę ![]()
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem obrażona, że w tagach nie ma Madzika Monstera tudzież Monstercji. Moje ego cierpi ![]() ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ---------- ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Tyż współczuję ![]() Kobita ![]() Cytat:
Smacznego ![]() Cytat:
![]() Pewnie, że zasłużyłaś ![]() ![]() ![]() ![]() Miałam odnieść się do Waszych gryxowych rozważań, ale widzę, że siedzi na grzędzie, więc może sam napisze co go wciągło ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to będę wdzieczna bo coś nie umiałam skompletować składników - tego mleczka pszczelego długo nie mieli a na nim mi zalezy w składzie bo dobrze robi anty trąd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ad2. ![]() no problem damy niuchnąć ![]() od czego ma się przyjaciół ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
o, się zguba odnalazła
![]() w całości żeś Gryszardzie? Nie uszkodziła Cię niewiasta żadna, ani klamka żadna niewiasty alibo nie niewiasty? ![]()
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Standardowo : "wodzenie na pokuszenie". Cytat:
![]() A na przeziębienie sa dobre malinki ![]() no to ja sie "stukne" dziurawcem ![]()
![]() |
#117 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kufa - po okresie braku apetytu znowu mam napady dzikiego głodu ![]() ![]() ![]() Cześć, Eenax ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-04-04 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
ooo zakupy będą
![]() to zapraszam ![]() no seta ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
normalnie na antydeprechach jedziesz - libacja
![]() to ja zeby nie być miętczak to po wypiciu mojego rumianka zapalę go, ło ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-04 o 18:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.