|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
ciekawa sprawa zaraz cofnę się i sprawdzę o produktach jakiej firmy rozmawialyscie jeszcze poczekam co powie Caate ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3932 | |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot no lepiej zaczekaj co caate ci powie, bo ja jestem w trakcie czytania wątku o tych mixtonach to nie jestem pewna czy dobrze mówię
![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
|
|
#3933 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3934 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
ja eż dzisiaj byłam w rossmanie i kupiłam*olejek babydream *maseczkę z ziaji anty stresową z żółtą glinką *maseczką z ziaji regenerującą z glinką brązową *maseczkę z perfekty antybakteryjną i w aptece nafte kosmetyczną z wait. a i e bo drożdzowej akurat nie było. Innym razem sprubuję . I teraz siedzę z tym olejkiem na włosach, zostawię na cała noc. I postanowiłam prowdzić dziennik pielegnacji włosów. Na razie zapisuję jakie kosmetykido ich pielęgnacji uzywam, a jakie muszę jeszcze kupić.Pozatym musze kupić pokrzywe ale tym razem wybiorę liściasta i skrzyp. I bede pić Skrzypopokrzywę Do tego zainwestuję w kilka oleji, i masek. Tak, zamierzam walczyć o piękne włoski. Na wieczór planuje jakieś spamowanko, i kolejny kubek pokrzywy
|
#3935 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak już zrobiłam plac i wyjechałam na miasto to się wyluzowałam nawet nie było tak źle ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Miłego wieczorku
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
właśnie Was nadrabiam bo mam w końcu trochę czasu
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
czekoladowa pewnie, że się zapisz
|
|
|
|
#3938 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przyszedł egzamin i jak ręką odjął. czułam się tak pewnie i taka spokojna byłam, jak nigdy. zdałam za 1 razem, ale teraz gorzej z jazdą bo wolałbym mieć swoje małe autko niż jeździć tatowym kombiakiem wielkim ;p i wsiadam jak muszę tylko... Cytat:
Cytat:
czekam na foto suchych tez nie wiedziałam o takich mixach ale ładnie odcień się prezentuje, choć ja lubię rudości osobiście i mi one nie przeszkadzają ![]() Cytat:
o to fajnie i jak w realu wyglądają??![]() Ja dziś zaopatrzyłam się w kilka rzeczy, olejek fur mama ten który polecałyście, antyperspirant w kulce z isany, perfum Pur Blanca Blusch, olejek nawilżający Avon Care i krem do twarzy z tej serii. Idę na Na Wspólnej
|
|
|
#3939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie, że tak. ![]() Cytat:
Eh... niedawno dzwoniła mama Tż., że Tż. znowu źle się czuł z żołądkiem. Tak, że nie mógł wchodzić po schodach. Jest teraz w szpitalu. Mam nadzieje, że szybko go wypiszą. Choć zabronili mu chodzić, ma kroplówkę i miał zdjęcie żołądka.
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weźmiesz ze sobą osobę która Cie zagada przed egzaminem żebyś zapomniała choć trochę o stresie
|
|
|
|
|
#3941 |
|
Wtajemniczenie
|
angelinmyheart
![]() ![]() loluska ze mną chyba tak samo by było plus do tego stres na egzaminie
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie w makijażu były to praktycznie tak samo, jak w Tv. Tylko schudły od programu... .
czekoladowa
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Wtajemniczenie
|
ja idę zaraz pospamować. w planach mam:
kąpiel z duża ilością piany ,maseczkę antystresową na twarz, masaż syrenką, mikrofibra na twarz, balsam na ciało, i kremy ja zawsze na twarz, stopy i dłonie
|
#3946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ja chlodzilam mixami i to jest tak, ze jak chcesz pozbyc sie rudego i on jest slaby to trzymasz krotko np.5-10min i zmywasz. w moim przypadku to byla wyrazna, gleboka poswiata, ktora widac bylo w sztucznym swietle wiec, aby mix zadzialal to trzyma sie 15-30min. jezeli tonujesz tylko mixami to uzywasz wody od 1,9% do 6%, ja uzywalm 2,7%. woda moze byc obojetnie jakiej firmy. natomiast w Twoim przypadku buahhot nie musisz tonowac mixami, mozesz dodac mixy do farby. robi sie to tak, ze na 30g farby wyciskasz 2-3cm mixu. farba i mix musi byc tej samej firmy, wode mozesz stosowac juz wyzsza. w przyszlosci bede sama tak robic, kupilam sobie farbe nature 7.0 i bede mieszac z mixem na wodzie 6%, wtedy efekt jest glebszy, a kolor utrzymuje sie dluzej, ale jezeli testujemy, tak jak ja np. pierwszy raz to robie (wczesniej mieszalam z farba ale efektu nie widzialam) to wolalam na niskiej wodzie, tak jak Czekoladowa pisze, bo mam pewnosc, ze kolor sie wypluka, w razie niepowodzenia. Mixtony maja kolor moj niebieski to po wycisnieciu byl taki fioletowo-niebieski, jak dalam na kaartke to mialam czysty niebeiski , zolty ppo wycisnieciu wpadal pomarancz, a czerwony to ista soczysta czerwien no i jak polozylam na wlosy to widzialam te kolory![]() Cytat:
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa zapisz się kochana
Też bym się zapisała, ale muszę poczekać jak będziemy mieli więcej kasy....
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba musze przejechac sie do ross... trzymaj sie, mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze
|
|
#3949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3950 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Caate dziekuje za wyjasnienie
na stronie Chantala wyczytalam ze mixy stosuje sie bez oxy http://www.prosalon.eu/admin/Editor/...CJA_srodek.pdfpoza tym w tej broszurze sa informacje o kolorach, tamtej 'fryzjerce' by sie przydala-zobaczylaby jaka jest roznica miedzy brazem chlodnym a cieplym
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Cytat:
![]() Cytat:
zamiast się rozłożyć na parę tygodni, to w jednym dniu kończy mi się wszystko - od kosmetyków do makijażu po te pielęgnacyjne ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Idę się uczyć na niemiecki, zajrzę do Was później
|
||
|
|
|
#3952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Staram się ćwiczyć od czasu do czasu ostatnio. Kupiłam ostatnio tusz do rzęs, szminkę do ust, parę maseczek do cery i kredkę do oczu
no i dbam jak tylko umiem i daje radę o siebie, ale już nie mogę wytrzymać z włosami są coraz dłuzsze, nie układają się już tak fajnie, grzywka to już totalna masakra nie wiem jak ja mam je zapuscić No i do kosmetyczki muszę się w końcu zapisać.... ![]() Witam nowe Koleżanki ![]() Cytat:
A co to babki to masakra ![]() Boksie włosy A co do sytuacji z klubem i impreza to nie powinno tak byc przecieżWspółczuję Tż ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Najwazniejsze, że masz oparcie w Tż i że tak się kochacie angelinmyheart współczuję Tż, przykro mi oby szybko cos na to lekarze poradzili
|
|
|
#3953 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziewczyny czy można dołączyć do Waszego klubu? Wysłałam prośbę o przyjęcie wczoraj, ale nikt mnie nie przyjął. Czy macie może jakieś sprecyzowane wymagania? Ja na razie umalowałam paznokcie odżywką i beżowym lakierem, dalsza część spamowania później, a teraz nauka |
|
|
|
|
#3954 |
|
Wtajemniczenie
|
buahhot tam pisze że mixów używa się bez oxy, jeśli chcesz np. całe włosy zrobić sobie na niebiesko i wtedy bez oxy ten kolor zmyje się szybko, tak jakby chwilowa zmiana koloru
a jak chcesz skorygować jakąś poświatę, wtedy już używamy oxy
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tej 'fryzjerki' to no coz, ona mowi ze sie doksztalca, ale ma doswiadczenie i kolory sie kojarza tak i nic tego nie zmienia, wiec kazda dyskusja z nia jest bez sensu, bo ona nie ptrafi zrozumiec, ze kolor jest cieply i zimny, to sie w glowie nie miesci....
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-04-04 o 21:11 |
|
|
|
|
#3956 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann klubem zarządza ramoncia, musisz poczekać aż wejdzie na wizaż i wtedy na pewno cię przyjmie
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
BlackSwawn nie ma czego zazdrościć. Troche samozaparcia i tyle
![]() Ja muszę być dobrze zorganizowana, bo pracuję w domu i do tego dziennie studiuje no i prowadzę dom, także muszę to wszysto pogodzić i mieć jeszcze czas dla siebie ![]() Mnie chyba z klubu wyrzucono
Edytowane przez dodaja Czas edycji: 2011-04-04 o 21:13 |
|
|
|
#3958 |
|
Wtajemniczenie
|
caate no widzisz, zupełnie na odwrót zrozumiałyśmy
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladowa
ooo to jest bardzo mozliwe
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
E.J. no tak, mogę. Ale najpierw musiałabym zdać maturę z matematyki, żebym mogła iść na jakiekolwiek studia. Z resztą nie wybrałam sobie żadnego dodatkowego przedmiotu, a na (prawie?) wszystkich uczelniach wymagają dodatkowych przedmiotów. TŻ coś kiedyś mówił, żebym sobie studium zrobiła jakieś, ale to to samo co technikum... Kiedyś chciałam być rehabilitantką, ale nie wytrzymałabym psychicznie, jakbym miała praktyki z dziećmi upośledzonymi.... Podobno wtedy jest bardzo ciężko.... Fajny jest też kierunek związany poniekąd z moim kierunkiem nauki- obsługa ruchu turystycznego, ale ciężko po tym pracę znaleźć, bo każdy wymaga doświadczenia
Podobają mi się bardzo kierunki związane z urodą, ale wszędzie pełno jest kosmetyczek, fryzjerek itp.Angel zdrówka dla TŻta |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.

włosy nie powinny wyjść żółte/ zielone/ fioletowe itd. bo miesza się je z bardzo niskim oxydantem i ten kolor nie wżera się we włosy tylko niweluje niechcianą poświatę
ciekawa sprawa
strasznie by mi się przydało, ale sama myśl o stresie na egzaminie po prostu mnie paraliżuje. znam siebie i wiem że już tydzień przed egzaminem będę chodziła cała zielona i przez ten durny stres nie zdam
jestem tak stresową kobietą, że czasami sobie niektóre rzeczy odpuszczam ze względu na stres 

nie powinno tak byc przecież