Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-03, 22:32   #2131
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
czeko to naprawde cieplo musialo u was być, u nas bez rewelacji, ciepło, ale chwilami wiało troche.
no bylo przyjemnie ja w krotkim rekawku korzystalam z promykow slonca

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-03, 22:45   #2132
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Dzis u nas Dzien Matki , dostalam roze, kartke i plyte Rihanny
ja i Antonio bardzo lubimy i czesto tanczymy razem do jej przebojow.
Bedziemy mieli czego sluchac w samochodzie

Antosiowi wychodza 3 trojki, tak wiec jest marudny, a dzis odstawil Mezowi przedstawienie w parku i po godzinie spaceru byli juz w domu , tak wiec mamy trudniejsze dni.

Zapomnialam napisac, ze zachwycam sie Maciejka , jakie ma fajne oczy

Unholy, trzymam kciuki za jutro

Cos jeszcze mialam, ale zapomnialam...
ide poczytac, odzyl we mnie mol ksiazkowy, wiec mniej siedze przy kompie, z czego sie ciesze.
Stary 2011-04-04, 08:06   #2133
magi77
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Ale tu pusto...

Dzięki Dziewczyny, że pytacie
Dzieci Ok, Antoś był juz dwa dni na próbę w złobku kilka godzin i płacze, ale nie jest tak źle. Zobaczymy jak jutro przetrzyma cały dzień.
Bartuś się trochę przeziębił na wczorajszym spacerze i jutro jedzie do moich Rodziców. Na pewno do wtorku, bo mają w szkole egz 6 klasistów i nie ma zajęć, także i tak miał u nich być. Mam nadzieję, ze przeziębienie szybko przejdzie
To tyle u nas.
Jutro do pracy, muszę też zapisać się na egz państwowy z prawka, choć na razie tylko na teorie. Dobrze jest tak sobie podzielić, a dodatkowo nie mam kasy już na praktyczny. Przede wszystkim przez Małża "obżarstwo" w pracy, a dodatkowo przez wydatki wiosenne szczególnie dla Bartusia.

Ide myć włosy na jutro, dokończyć obiad, żeby jutro nic szybko nie kombinować i lulu, bo pobudka o 5,30.
Jutro mam tez mieć rozmowę w pracy w związku z moimi zwolnieniami zdrow., także musze być w miarę wyspana.

Postaram się odezwać jutro wieczorkiem.

Spokojnej nocki i udanego jutrzejszego dnia.

Buziaki
za Antosia w żłobku i za Bartusiowe zdrowie.

Mam nadzieję, że szybko wpadniesz w rytm i będzie dobrze. A na rozmowę w pracy przesyłam Ci

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
...Marta, zmierzyłam dla Ciebie piżamki, przepraszam, że dopiero dzisiaj

Bluzka
* długość mierzona przez środek pleców - 38/37 cm (mam dwie sztuki, w niektórych miejscach wymiary różnią się minimalnie)
* szerokość między pachami - 33,5/35 cm
* długość rękawa od ramienia - 32/30,5 cm
* długość rękawa od pachy - 27/26 cm

Spodnie (obie pary mają takie same wymiary)
* długość całkowita nogawki - 48 cm
* długość nogawki od kroku - 29 cm
* szerokość w pasie - 2 x 23 cm

Ola, mam nadzieję, że szybko znajdziecie swój rytm

Też miałam zalatany weekend
Zaraz zmirzę Maćka ubranka i porównam

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Antosiowi wychodza 3 trojki, tak wiec jest marudny, a dzis odstawil Mezowi przedstawienie w parku i po godzinie spaceru byli juz w domu , tak wiec mamy trudniejsze dni.

Zapomnialam napisac, ze zachwycam sie Maciejka , jakie ma fajne oczy

Unholy, trzymam kciuki za jutro

Cos jeszcze mialam, ale zapomnialam...
ide poczytac, odzyl we mnie mol ksiazkowy, wiec mniej siedze przy kompie, z czego sie ciesze.
To wszystkiego najlepszego
A płytę synek wybierał?

biedaczek... Oby szybko te trójeczki się pokazały

---

Dzień dobry

Byliśmy wczoraj u znajomych, z Maciuelkiem oczywiście. Po wizycie nie miałam całkowicie sił Już wolę siedzieć z Maciulkiem w domu niż jeździć tu i tam Zawsze, jak gdzieś jedziemy, to wracam na czterech Wszyscy powiedzieli, że jeszcze nie widzieli tak żywego dziecka

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 08:42   #2134
angy
Zakorzenienie

Wojtusiu super chałka Może i ja się skuszę

Unholy powodzenia w pracy

Karo jak tam?

My wczoraj byliśmy w Gdańsku oglądać stoły i krzesła Średnio fajnie, biorąc pod uwagę pogodę, ale co zrobić. W kolejne weekendy kwietnia nam nie pasuje, a potem to już trochę późno się zrobi. Zamówiliśmy fajne krzesła w Agata Meble, stół będzie z internetu, no i światło zakupiliśmy. Zjedliśmy szwedzkie pulpeciki w Ikea i wróciliśmy do domu Ogólnie wyjazd owocny.

Zosia w tym czasie zwiedzała z babcią cmentarze, wąchając przy okazji wszystkie kwiatki i przysiadując na pomnikach

Kontrola odwołana, ale i tak do szpitala nie pojadę, bo kocioł się zaczyna u nas właśnie Więc najbliższy termin - maj. Eh.

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-04-04 o 08:47
angy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 09:28   #2135
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

Unholy - żeby w końcu wszelkie choroby sobie od Was poszły, daj znać jak po rozmowie
angy - fajnie że zakupy się udały
magi - siły
mariolu - wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy
miłego, słonecznego dnia
Stary 2011-04-04, 09:40   #2136
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

hej

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

o to wszystkiego naj
Werka tez lubi rihanne

u nas tez trojki sie przebijaja i nocka tez placzliwa byla

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość

Dzień dobry

Byliśmy wczoraj u znajomych, z Maciuelkiem oczywiście. Po wizycie nie miałam całkowicie sił Już wolę siedzieć z Maciulkiem w domu niż jeździć tu i tam Zawsze, jak gdzieś jedziemy, to wracam na czterech Wszyscy powiedzieli, że jeszcze nie widzieli tak żywego dziecka
no to faktycznie Maciulek musi miec powera szkoda tylko ze mamusia na tym cierpi

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-04-04, 11:02   #2137
magi77
Wtajemniczenie

ada czeko

Karolka wszystko ok? Nie odezwałaś się po wizycie... Napisz choć słówko

Zawsze trzeba mieć nadzieję na lepsze jutro...

MACIEJKA SYNEK KOCHANY
20-07-2009
magi77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 11:29   #2138
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magi77 Pokaż wiadomość
ada czeko

Karolka wszystko ok? Nie odezwałaś się po wizycie... Napisz choć słówko

Podczytuję jak mogę, ale mam tyle roboty że słowa napisać nie mogę...po wizycie "wiem że nic nie wiem" na operację jeszcze za wcześnie później napiszę więcej...bo mnie tu męczą
Stary 2011-04-04, 12:00   #2139
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość

Podczytuję jak mogę, ale mam tyle roboty że słowa napisać nie mogę...po wizycie "wiem że nic nie wiem" na operację jeszcze za wcześnie później napiszę więcej...bo mnie tu męczą

No dobrze, że się chociaż odezwałaś

A za mną dzisiaj przyleciał pies do pracy, taki trochę Lessie, robi siad, łapę daje... I czeka na mnie za drzwiami cały czas Dziewczyny, która chce psa? Bo ja wrażliwa jestem na nieszczęście zwierząt, i co, mam go tak zostawić??

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-04-04, 12:01   #2140
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angy Pokaż wiadomość

Wojtusiu super chałka Może i ja się skuszę

Unholy powodzenia w pracy

Karo jak tam?

My wczoraj byliśmy w Gdańsku oglądać stoły i krzesła Średnio fajnie, biorąc pod uwagę pogodę, ale co zrobić. W kolejne weekendy kwietnia nam nie pasuje, a potem to już trochę późno się zrobi. Zamówiliśmy fajne krzesła w Agata Meble, stół będzie z internetu, no i światło zakupiliśmy. Zjedliśmy szwedzkie pulpeciki w Ikea i wróciliśmy do domu Ogólnie wyjazd owocny.

Zosia w tym czasie zwiedzała z babcią cmentarze, wąchając przy okazji wszystkie kwiatki i przysiadując na pomnikach

Kontrola odwołana, ale i tak do szpitala nie pojadę, bo kocioł się zaczyna u nas właśnie Więc najbliższy termin - maj. Eh.

czyli w temacie kuchni powoli wszystko zamykasz?
my też zdecydowaliśmy się robić kuchnię (tzn. kuchnia to za dużo powiedziane aneks raczej)
kupiliśmy zmywarkę i mieliśmy tylko zmienić zlew, blat i dokupić front do zmywarki, ale okazało się, ze to nie takie proste... a jak zaczęliśmy oglądać różne rozwiązania - jak by nam to usprawniło życie i organizację w kuchni to wyszło, ze robimy całość tylko lodówka zostaje ...
za dużo nie było co projektować jak u Ciebie, ale jestem zadowolona - mam tylko nadzieję, ze ilość miejsca mnie nie rozczaruje

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 12:19   #2141
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
czyli w temacie kuchni powoli wszystko zamykasz?
my też zdecydowaliśmy się robić kuchnię (tzn. kuchnia to za dużo powiedziane aneks raczej)
kupiliśmy zmywarkę i mieliśmy tylko zmienić zlew, blat i dokupić front do zmywarki, ale okazało się, ze to nie takie proste... a jak zaczęliśmy oglądać różne rozwiązania - jak by nam to usprawniło życie i organizację w kuchni to wyszło, ze robimy całość tylko lodówka zostaje ...
za dużo nie było co projektować jak u Ciebie, ale jestem zadowolona - mam tylko nadzieję, ze ilość miejsca mnie nie rozczaruje
Tak, chcę kupić, co jest do kupienia i się już nie martwić, że czegoś nie mam/z czymś nie zdążę, wszystko teraz trzeba zamawiać, na wszystko czekać
Mam jeszcze tylko dylemat, co przy stole
Ps. Mój projekt został przewrócony niemalże do góry nogami Tak to jest, jak się ma za dużo czasu

Super A kiedy robicie?

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-04-04 o 12:20
Stary 2011-04-04, 12:24   #2142
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, chcę kupić, co jest do kupienia i się już nie martwić, że czegoś nie mam/z czymś nie zdążę, wszystko teraz trzeba zamawiać, na wszystko czekać
Mam jeszcze tylko dylemat, co przy stole
Ps. Mój projekt został przewrócony niemalże do góry nogami Tak to jest, jak się ma za dużo czasu

Super A kiedy robicie?
u mnie nic nie wywrócone, bo jest tylko jedna możliwość na szczęście
u nas z wyborem nie było kłopotu - fronty dobieramy do lodówki - kremowe, ja tylko wzór wybrałam, ale też problemu nie miałam
zmywarkę kupiliśmy w 5 minut, a płyte gazową w 10
oczywiście potem dopiero małż stwierdził że ta płyta nie pasuje do piekarników, które mu się podobają (facet ), ale już rozwiązałam ten problem, zlew wybrany (bo tylko 2 wchodzą w szafke 40cm ), a że drugi jest granitowy to zostaje jeden
potem blat jeszcze wybierzemy, ale to już zostało zdeterminowane tą płytą, którą małż kupił pod wpływem chwili...
już jest wszystko zamówione, wymierzone - robotnicy wchodzą w maju

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-04-04, 12:36   #2143
angy
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nic nie wywrócone, bo jest tylko jedna możliwość na szczęście
u nas z wyborem nie było kłopotu - fronty dobieramy do lodówki - kremowe, ja tylko wzór wybrałam, ale też problemu nie miałam
zmywarkę kupiliśmy w 5 minut, a płyte gazową w 10
oczywiście potem dopiero małż stwierdził że ta płyta nie pasuje do piekarników, które mu się podobają (facet ), ale już rozwiązałam ten problem, zlew wybrany (bo tylko 2 wchodzą w szafke 40cm ), a że drugi jest granitowy to zostaje jeden
potem blat jeszcze wybierzemy, ale to już zostało zdeterminowane tą płytą, którą małż kupił pod wpływem chwili...
już jest wszystko zamówione, wymierzone - robotnicy wchodzą w maju

A jaki zlew bierzecie?

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-04-04, 12:47   #2144
p4w
Zakorzenienie

Cytat:

A jaki zlew bierzecie?
ze stali nierdzewnej, karbowany
bo te granitowe nie dość, ze drogie to jeszcze podobno się przebarwiają
myślę ew nad ciemnym, ale w sumie nie jestem przekonana
w grę wchodzą takie

http://allegro.pl/deante-zlewozmywak...497948498.html
http://allegro.pl/deante-zlewozmywak...497948497.html

i takie
http://www.burak.pl/produkt/miniset-...x400-zem-0100/
http://www.burak.pl/szukaj/salsa-zlew/

zostanie chyba ten ostatni

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-04-04, 12:55   #2145
angy
Zakorzenienie

Cytat:
ze stali nierdzewnej, karbowany
bo te granitowe nie dość, ze drogie to jeszcze podobno się przebarwiają
myślę ew nad ciemnym, ale w sumie nie jestem przekonana
w grę wchodzą takie

http://allegro.pl/deante-zlewozmywak...497948498.html
http://allegro.pl/deante-zlewozmywak...497948497.html

i takie
http://www.burak.pl/produkt/miniset-...x400-zem-0100/
http://www.burak.pl/szukaj/salsa-zlew/

zostanie chyba ten ostatni
A widzisz, ja powiedziałam sobie, że nigdy więcej zlewozmywaka ze stali nierdzewnej Mam dośc ciągłego przecierania go ścierką i likwidowania praktycznie nielikwidowalnych kropek

Na początku chciałam granitowy piaskowy beż, ale stanęło na antracycie:
http://www.teka.com/html/cat/prod.ph...arch%20results

Naczytałam się sporo o zlewach, rzeczywiście opinie są różne na temat jasnych, ale do czarnych nikt nie ma zastrzeżeń Będzie obok czarna płyta, to myślę, że będzie to dobrze wyglądało
Teka ma teraz promocje, ten nasz będzie kosztował coś koło 600 zł, to jeszcze do przełknięcia, właśnie wczoraj zmawialiśmy.

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI

Edytowane przez angy
Czas edycji: 2011-04-04 o 12:57
Stary 2011-04-04, 12:59   #2146
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
A widzisz, ja powiedziałam sobie, że nigdy więcej zlewozmywaka ze stali nierdzewnej Mam dośc ciągłego przecierania go ścierką i likwidowania praktycznie nielikwidowalnych kropek

Na początku chciałam granitowy piaskowy beż, ale stanęło na antracycie:
http://www.teka.com/html/cat/prod.ph...arch%20results

Naczytałam się sporo o zlewach, rzeczywiście opinie są różne na temat jasnych, ale do czarnych nikt nie ma zastrzeżeń Będzie obok czarna płyta, to myślę, że będzie to dobrze wyglądało
Teka ma teraz promocje, ten nasz będzie kosztował coś koło 600 zł, to jeszcze do przełknięcia, właśnie wczoraj zmawialiśmy.
ja mam teraz taki stalowy karbowany i nie mam większych kłopotów - jak regularnie czyszczę to nie ma zacieków
te gładkie są podobno upierdliwe
może pomyślę jeszcze nad tym granitowym ciemnym

fajny ten wasz ale ja nie mam miejsca

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-04-04, 13:03   #2147
angy
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam teraz taki stalowy karbowany i nie mam większych kłopotów - jak regularnie czyszczę to nie ma zacieków
te gładkie są podobno upierdliwe
może pomyślę jeszcze nad tym granitowym ciemnym

fajny ten wasz ale ja nie mam miejsca
No może rzeczywiście karbowane są lepsze, ja mam właśnie gładki teraz i dostaję cholery

Pomyśl pomyśl

A co tam u Ciebie/u Was? (oprócz remontu)

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-04-04, 13:17   #2148
p4w
Zakorzenienie

Cytat:
No może rzeczywiście karbowane są lepsze, ja mam właśnie gładki teraz i dostaję cholery

Pomyśl pomyśl

A co tam u Ciebie/u Was? (oprócz remontu)
bez zmian
musiałabym podjechać i zapytać czy wejdzie taki granitowy do szafki 40, bo to zależy od mocowań
na fotkach nie widać czy to mocowania są przy komorze czy na samym brzegu, który ma 50 cm
więc ew tylko model Kappa, ale on jakiś taki krzywy na dnie
muszę na żywo obadać

3220g 54 cm

------------------

Stary 2011-04-04, 14:38   #2149
gorgulek
Zakorzenienie

Ja tylko słówko wtrącę My mamy piaskowy granitowy zlew i nic się nie przebarwia Jestem z niego bardzo zadowolona

Miłego
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 14:49   #2150
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Ja tylko słówko wtrącę My mamy piaskowy granitowy zlew i nic się nie przebarwia Jestem z niego bardzo zadowolona

Miłego
O widzisz
Mi jeszcze chodziło o to, że będę miała jasny blat i wizja prawie takiego samego koloru zlewu nie przypadła mi do gustu Dlatego poszłam w kontrast
Ale ja pokręcona jestem

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-04-04, 14:57   #2151
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
O widzisz
Mi jeszcze chodziło o to, że będę miała jasny blat i wizja prawie takiego samego koloru zlewu nie przypadła mi do gustu Dlatego poszłam w kontrast
Ale ja pokręcona jestem

A to u nas odwrotnie Meble mamy jasne a blat ciemny
Ale ciemną też mamy płytę gazową i dobrze to wygląda (nie chciałam tej srebrnej i wzięliśmy czarną szklaną)

Idę kończyć moje dzieło Malujemy w całym mieszkaniu i robimy pokój Zuzi, idę zwierzaczki Jej malować bo już 3 dzień nad tym siedzę i końca nie widać
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 15:41   #2152
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Angy my z malzem wybralismy juz zlew- ja chcialam granitowy ale w koncu bedziemy mieli ze stali nierdzewnej karbowany

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość

Idę kończyć moje dzieło Malujemy w całym mieszkaniu i robimy pokój Zuzi, idę zwierzaczki Jej malować bo już 3 dzień nad tym siedzę i końca nie widać
pokaz potem gotowy pokoik Zuzki

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-04-04, 16:59   #2153
adaikaka
Zakorzenienie

GG do adaikaka

wybierałam sobie przepisy z "rewolucji na talerzu"i trafiłam na składnik: kiełki luceryny....
Zainteresowana co to jest zaczęłam czytać
i tak się zajawiłam, że kupuję kiełkownik i nasionka i bede kiełki hodować już kiedyś coś o tym wspominałyście
ale pewnie zakupię to dopiero w przyszłym miesiacu bo w tym będziemy na minusie
Stary 2011-04-04, 19:29   #2154
katarzynka00
Zakorzenienie

angy doszedł likier, cały i zdrowy
Czuję go od rana na sobie. Bardzo przypomina mi Lempicką która kochałam a potem o niej zapomniałam. Jeszcze piękniejszy jest jak już się utleni...mmmmm dziękuję
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-04, 20:47   #2155
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Ale tu pusto..........

u was tez pogoda do bani??? u nas leje
bylismy na malych zakupach i dla malej kupilam taki malusi koszyczek zeby niosla swoj jak pojdziemy na swiecenie potraw
a i taczke jej kupilam na dwor -teraz to bedzie miala co robic

a mi caly ryjek wysypalo w krostki , nie wiem czy filtr mnie zapchal

u malej zauwazylam krostki pod jednym kolanem w zgieciu , juz obadalam reszte ciala i nic nie ma

ide zaraz kapac Werke -same jestesmy bo malz pojechal zalatwic jakas sprawe a rodzice w gosci pojechali

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-04-04, 21:05   #2156
angy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość

angy doszedł likier, cały i zdrowy
Czuję go od rana na sobie. Bardzo przypomina mi Lempicką która kochałam a potem o niej zapomniałam. Jeszcze piękniejszy jest jak już się utleni...mmmmm dziękuję

Uff..., kamień z serca, że cały I cieszę się, że się podoba

Byliśmy dzisiaj w pobliskim wielkim mieście i kupiliśmy Zosi zaj...te czarne pumy Super są, sama bym takie chciała

---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Czeko u nas też pogoda do bani

A co do filterka to możliwe niestety

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-04-04, 21:08   #2157
mayaha
Wtajemniczenie

GG do mayaha

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość

oo udanej imprezki i sto lat dla malza

średnio udana była....
małz sie spóźnil na własne urodziny bo mu dostawca się spoznił z towarem, na dodatek zadzwonił kupiec po auto i .... kluczyku zgineły, mielismy drugie ale bez pilota i nie moglismy nim auta odpalic.... gosc auta nie kupił, z 2 godz szukalismy kluczyków pozniej jeszcze w niedziele i sie nie znalazły.........

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

za trójeczki

Oli teraz piątki wychodzą, dwie na dole i źle śpi w nocy.

Zuza też popłakuje w nocy a w dzien marudzi
Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
...
Jutro mam tez mieć rozmowę w pracy w związku z moimi zwolnieniami zdrow., także musze być w miarę wyspana.
kurcze, czyli niewesoło, chca Ci dac coś do zrozumienia?
niefajne takie rozmowy
ale kciuki trzymam żeby dobrze było
i zdrówka dla Bartusia

Cytat:
ide zaraz kapac Werke -same jestesmy bo malz pojechal zalatwic jakas sprawe a rodzice w gosci pojechali
my też samiutkie
Stary 2011-04-04, 22:01   #2158
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czeko u nas też pogoda do bani

A co do filterka to możliwe niestety
to mnie pocieszylas

tylko dziwne bo jak mazialam sie tlustym vichy czy antkiem od Werki to nic sie nie dzialo poza latarnia na buzi a tu ten fluid antka barwiacy niby wodnista konsystencja na buzce ladnie wyglada a tu taki zonk
stawiam na ten filtr bo nie zmienialam nic w pielegnacji az do wczoraj i dzis jak sie nim wymazialam......efekt taki ze jak umylam wlasnie buzie to mnie szczypie, piecze , jakbym ogien miala na twarzy-nalozylam maske uspokajajaca ziaji ale nic nie chlodzi

Cytat:
Napisane przez mayaha Pokaż wiadomość

my też samiutkie
to chodz do mnie

Dominika 04.11.2014
Stary 2011-04-04, 22:11   #2159
angy
Zakorzenienie

Cytat:
to mnie pocieszylas

tylko dziwne bo jak mazialam sie tlustym vichy czy antkiem od Werki to nic sie nie dzialo poza latarnia na buzi a tu ten fluid antka barwiacy niby wodnista konsystencja na buzce ladnie wyglada a tu taki zonk
stawiam na ten filtr bo nie zmienialam nic w pielegnacji az do wczoraj i dzis jak sie nim wymazialam......efekt taki ze jak umylam wlasnie buzie to mnie szczypie, piecze , jakbym ogien miala na twarzy-nalozylam maske uspokajajaca ziaji ale nic nie chlodzi

No filtry są bardzo zdradliwe pod tym względem

Dziewczyny powstrzymajcie mnie
Kupiłam właśnie Zosi ekoskórkę
Ja buty potrzebuję, ale co tam Dam radę, zresztą zaraz gorąco ma być

Pomóżmy Maciusiowi

NIE LUBIĘ TROLLI
Stary 2011-04-04, 22:21   #2160
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
No filtry są bardzo zdradliwe pod tym względem

Dziewczyny powstrzymajcie mnie
Kupiłam właśnie Zosi ekoskórkę
Ja buty potrzebuję, ale co tam Dam radę, zresztą zaraz gorąco ma być
ale fajowa ta kurteczka

Dominika 04.11.2014
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości