|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Cytat:
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l
Dzis u nas Dzien Matki , dostalam roze, kartke i plyte Rihanny ![]() ja i Antonio bardzo lubimy i czesto tanczymy razem do jej przebojow. Bedziemy mieli czego sluchac w samochodzie ![]() Antosiowi wychodza 3 trojki, tak wiec jest marudny, a dzis odstawil Mezowi przedstawienie w parku i po godzinie spaceru byli juz w domu , tak wiec mamy trudniejsze dni.Zapomnialam napisac, ze zachwycam sie Maciejka Unholy, trzymam kciuki za jutro ![]() Cos jeszcze mialam, ale zapomnialam... ![]() ide poczytac, odzyl we mnie mol ksiazkowy, wiec mniej siedze przy kompie, z czego sie ciesze.
|
#2133 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za Antosia w żłobku i za Bartusiowe zdrowie.Mam nadzieję, że szybko wpadniesz w rytm i będzie dobrze. A na rozmowę w pracy przesyłam Ci Cytat:
![]() Też miałam zalatany weekend Zaraz zmirzę Maćka ubranka i porównam Cytat:
A płytę synek wybierał? ![]() ![]() ![]() --- Dzień dobry Byliśmy wczoraj u znajomych, z Maciuelkiem oczywiście. Po wizycie nie miałam całkowicie sił Już wolę siedzieć z Maciulkiem w domu niż jeździć tu i tam Zawsze, jak gdzieś jedziemy, to wracam na czterech Wszyscy powiedzieli, że jeszcze nie widzieli tak żywego dziecka
|
|
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu super chałka Może i ja się skuszę![]() Unholy powodzenia w pracy ![]() Karo jak tam? ![]() My wczoraj byliśmy w Gdańsku oglądać stoły i krzesła Średnio fajnie, biorąc pod uwagę pogodę, ale co zrobić. W kolejne weekendy kwietnia nam nie pasuje, a potem to już trochę późno się zrobi. Zamówiliśmy fajne krzesła w Agata Meble, stół będzie z internetu, no i światło zakupiliśmy. Zjedliśmy szwedzkie pulpeciki w Ikea i wróciliśmy do domu Ogólnie wyjazd owocny.Zosia w tym czasie zwiedzała z babcią cmentarze , wąchając przy okazji wszystkie kwiatki i przysiadując na pomnikach![]() Kontrola odwołana, ale i tak do szpitala nie pojadę, bo kocioł się zaczyna u nas właśnie Więc najbliższy termin - maj. Eh.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-04-04 o 08:47 |
|
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
Unholy - żeby w końcu wszelkie choroby sobie od Was poszły, daj znać jak po rozmowie ![]() angy - fajnie że zakupy się udały ![]() magi - siły mariolu - wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy ![]() miłego, słonecznego dnia |
|
|
|
#2136 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Werka tez lubi rihanne u nas tez trojki sie przebijaja i nocka tez placzliwa byla ![]() Cytat:
|
|
#2137 |
|
Wtajemniczenie
|
ada
Karolka wszystko ok? Nie odezwałaś się po wizycie... Napisz choć słówko
|
|
#2138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podczytuję jak mogę, ale mam tyle roboty że słowa napisać nie mogę...po wizycie "wiem że nic nie wiem" na operację jeszcze za wcześnie później napiszę więcej...bo mnie tu męczą
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobrze, że się chociaż odezwałaś ![]() A za mną dzisiaj przyleciał pies do pracy, taki trochę Lessie, robi siad, łapę daje... I czeka na mnie za drzwiami cały czas Dziewczyny, która chce psa? Bo ja wrażliwa jestem na nieszczęście zwierząt, i co, mam go tak zostawić??
|
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my też zdecydowaliśmy się robić kuchnię (tzn. kuchnia to za dużo powiedziane aneks raczej)kupiliśmy zmywarkę i mieliśmy tylko zmienić zlew, blat i dokupić front do zmywarki, ale okazało się, ze to nie takie proste... a jak zaczęliśmy oglądać różne rozwiązania - jak by nam to usprawniło życie i organizację w kuchni to wyszło, ze robimy całość tylko lodówka zostaje ...za dużo nie było co projektować jak u Ciebie, ale jestem zadowolona - mam tylko nadzieję, ze ilość miejsca mnie nie rozczaruje
|
|
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze tylko dylemat, co przy stole ![]() Ps. Mój projekt został przewrócony niemalże do góry nogami Tak to jest, jak się ma za dużo czasu![]() Super A kiedy robicie?
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-04-04 o 12:20 |
|
|
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas z wyborem nie było kłopotu - fronty dobieramy do lodówki - kremowe, ja tylko wzór wybrałam, ale też problemu nie miałam zmywarkę kupiliśmy w 5 minut, a płyte gazową w 10 ![]() oczywiście potem dopiero małż stwierdził że ta płyta nie pasuje do piekarników, które mu się podobają (facet ), ale już rozwiązałam ten problem, zlew wybrany (bo tylko 2 wchodzą w szafke 40cm ![]() potem blat jeszcze wybierzemy, ale to już zostało zdeterminowane tą płytą, którą małż kupił pod wpływem chwili... już jest wszystko zamówione, wymierzone - robotnicy wchodzą w maju
|
|
|
#2143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jaki zlew bierzecie?
|
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
ze stali nierdzewnej, karbowany
bo te granitowe nie dość, ze drogie to jeszcze podobno się przebarwiają ![]() myślę ew nad ciemnym, ale w sumie nie jestem przekonana w grę wchodzą takie http://allegro.pl/deante-zlewozmywak...497948498.html http://allegro.pl/deante-zlewozmywak...497948497.html i takie http://www.burak.pl/produkt/miniset-...x400-zem-0100/ http://www.burak.pl/szukaj/salsa-zlew/ zostanie chyba ten ostatni
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na początku chciałam granitowy piaskowy beż, ale stanęło na antracycie: http://www.teka.com/html/cat/prod.ph...arch%20results Naczytałam się sporo o zlewach, rzeczywiście opinie są różne na temat jasnych, ale do czarnych nikt nie ma zastrzeżeń Będzie obok czarna płyta, to myślę, że będzie to dobrze wyglądałoTeka ma teraz promocje, ten nasz będzie kosztował coś koło 600 zł, to jeszcze do przełknięcia, właśnie wczoraj zmawialiśmy.
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-04-04 o 12:57 |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te gładkie są podobno upierdliwe może pomyślę jeszcze nad tym granitowym ciemnym ![]() fajny ten wasz
|
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pomyśl pomyśl ![]() A co tam u Ciebie/u Was? (oprócz remontu )
|
|
#2148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() musiałabym podjechać i zapytać czy wejdzie taki granitowy do szafki 40, bo to zależy od mocowań na fotkach nie widać czy to mocowania są przy komorze czy na samym brzegu, który ma 50 cm więc ew tylko model Kappa, ale on jakiś taki krzywy na dnie muszę na żywo obadać
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko słówko wtrącę My mamy piaskowy granitowy zlew i nic się nie przebarwia Jestem z niego bardzo zadowolona ![]() Miłego |
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi jeszcze chodziło o to, że będę miała jasny blat i wizja prawie takiego samego koloru zlewu nie przypadła mi do gustu ![]() Ale ja pokręcona jestem
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to u nas odwrotnie Meble mamy jasne a blat ciemny ![]() Ale ciemną też mamy płytę gazową i dobrze to wygląda (nie chciałam tej srebrnej i wzięliśmy czarną szklaną) ![]() Idę kończyć moje dzieło Malujemy w całym mieszkaniu i robimy pokój Zuzi, idę zwierzaczki Jej malować bo już 3 dzień nad tym siedzę i końca nie widać
|
|
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Angy my z malzem wybralismy juz zlew- ja chcialam granitowy ale w koncu bedziemy mieli ze stali nierdzewnej karbowany
Cytat:
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
![]() wybierałam sobie przepisy z "rewolucji na talerzu"i trafiłam na składnik: kiełki luceryny.... Zainteresowana co to jest zaczęłam czytać ![]() i tak się zajawiłam, że kupuję kiełkownik i nasionka i bede kiełki hodować już kiedyś coś o tym wspominałyście ![]() ale pewnie zakupię to dopiero w przyszłym miesiacu bo w tym będziemy na minusie
|
|
|
|
#2154 |
|
Zakorzenienie
|
angy doszedł likier, cały i zdrowy Czuję go od rana na sobie. Bardzo przypomina mi Lempicką która kochałam
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu pusto..........
u was tez pogoda do bani??? u nas leje ![]() bylismy na malych zakupach i dla malej kupilam taki malusi koszyczek zeby niosla swoj jak pojdziemy na swiecenie potraw ![]() a i taczke jej kupilam na dwor -teraz to bedzie miala co robic ![]() a mi caly ryjek wysypalo w krostki , nie wiem czy filtr mnie zapchal ![]() u malej zauwazylam krostki pod jednym kolanem w zgieciu , juz obadalam reszte ciala i nic nie ma ide zaraz kapac Werke -same jestesmy bo malz pojechal zalatwic jakas sprawe a rodzice w gosci pojechali
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uff..., kamień z serca, że cały I cieszę się, że się podoba![]() Byliśmy dzisiaj w pobliskim wielkim mieście i kupiliśmy Zosi zaj...te czarne pumy![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Czeko u nas też pogoda do bani ![]() A co do filterka to możliwe niestety
|
|
#2157 | |||
|
Wtajemniczenie
|
średnio udana była.... małz sie spóźnil na własne urodziny bo mu dostawca się spoznił z towarem, na dodatek zadzwonił kupiec po auto i .... kluczyku zgineły, mielismy drugie ale bez pilota i nie moglismy nim auta odpalic.... gosc auta nie kupił, z 2 godz szukalismy kluczyków pozniej jeszcze w niedziele i sie nie znalazły......... Cytat:
Zuza też popłakuje w nocy a w dzien marudzi Cytat:
niefajne takie rozmowy ale kciuki trzymam żeby dobrze było ![]() i zdrówka dla Bartusia Cytat:
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
to mnie pocieszylas
![]() tylko dziwne bo jak mazialam sie tlustym vichy czy antkiem od Werki to nic sie nie dzialo poza latarnia na buzi a tu ten fluid antka barwiacy niby wodnista konsystencja na buzce ladnie wyglada a tu taki zonk ![]() stawiam na ten filtr bo nie zmienialam nic w pielegnacji az do wczoraj i dzis jak sie nim wymazialam......efekt taki ze jak umylam wlasnie buzie to mnie szczypie, piecze , jakbym ogien miala na twarzy-nalozylam maske uspokajajaca ziaji ale nic nie chlodzi to chodz do mnie
|
#2159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny powstrzymajcie mnie Kupiłam właśnie Zosi ekoskórkę ![]() Ja buty potrzebuję, ale co tam Dam radę, zresztą zaraz gorąco ma być
|
|
#2160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

, dostalam roze, kartke i plyte Rihanny
i po godzinie spaceru byli juz w domu 

Już wolę siedzieć z Maciulkiem w domu
niż jeździć tu i tam
Wszyscy powiedzieli, że jeszcze nie widzieli tak żywego dziecka
MACIEJKA SYNEK KOCHANY
Ogólnie wyjazd owocny.

na operację jeszcze za wcześnie
Dziewczyny, która chce psa?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za trójeczki