|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Czesc
![]() Ja wlasnie po kapieli, posmarowalam cialo oliwka, bylo serum na biust, retinoid na twarz, odzywka keratynowa na rzesy i trzymam odzywke na wlosach cala noc a jutro o 6 pobudka i zmywanie, no ale trzeba o siebie zadbac ![]() Blondyneczko - a nie odpowiedzialas mi jakie masz kwalifikacje na ta prace kosztorysanta? I wybacz ale powiem szczerze co mysle - dziwne masz podejscie do nauki. Przeciez czlowiek sie uczy tego co go interesuje, to co chce robic w zyciu, to ma byc przyjemnosc a i potem w tym kierunku sie szuka pracy a nie najpierw praca a potem nauka na ten temat?? ![]() Przeciez prace zawsze mozna stracic, zmienic, cokolwiek moze nie wyjsc i co, bedziesz nagle zmieniac kierunek nauki? Chyba nie chcesz byc wiecznym studentem ![]() Cytat:
Poza tym co masz do kredytu? Ja np wole byc w kraju z rodzina i TZ i sobie spokojnie splacac miesiecznie kredyt niz wyjechac. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zgadzam sie z tymi zarobkami za granica. Jak konczylam staz to mialam propozycje robienia specjalizacji i pracy w niemczech, wyplata zaczynala sie od 4000 euro w gore w zaleznosci od specjalizacji. Ale nie bylo tego co mnie interesowalo wiec wole sie pomeczyc te kilka lat z o wieeeeele nizsza pensja (o boze nie wiem co ja bym robila a tymi pieniedzmi zwlaszcza ze utrzymanie nie wychodzi drogo) i potem cale zycie robic to co mi sie podoba i sprawia przyjemnosc niz podejsc do tego materialnie, zachlysnac sie kasa i potem meczyc cale zycie. I bez TZ bym nie wyjechala. |
|||
|
|
|
#4022 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tak, ja na prawie jestem. I naprawdę lubię te wszystkie kodeksy i ustawy, niektórzy ludzie się dziwią jak im mówię ![]() tylko teraz jest dla mnie ciężki czas, jeśli chodzi o materiał, to miałam jeden jedyny przedmiot związany z prawem (w pierwszym semestrze), reszta to m.in. filozofia, ekonomia... A teraz mam samą historię dla odmiany mam nadzieję, że się jakoś przecisnę przez tą sesję, od drugiego roku już się zaczyna to co lubię, czyli w końcu na temat
|
||
|
|
|
#4023 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Shadii a myslisz ze Administracja ma duzo wspolnego z Prawem? Bo mysle o mgr w tym kierunku, dwa semestry temu mialam prawo transportowe, ktore bardzo lubilam
|
|
|
|
#4024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobra teraz naprawdę lecę spać, bo jutro nie wstane dobranoc
|
|
#4025 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogólnie wydawało mi się, że te dwa kierunki są do siebie bardziej podobne... a co studiujesz? (przepraszam, ale nie pamiętam )Cytat:
cieszę się jakby co, przyjeżdżaj na studia do Zakopanego, może tu rzeczywiście łatwiej i dobranoc raz jeszcze
Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2011-04-05 o 00:01 |
||
|
|
|
#4026 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Podziwiam Cie, ja bardzo nie lubilam historii, nie mialam do tego glowy nigdy, w liceum lubilam tylko starozytna i czytalam z ciekawoscia o tym, ale juz pozniejsze czasy to nie dla mnie ![]() Tez mialam takie dziwne przedmioty na studiach, filozofia, socjologia, statystyka itp ![]() Cytat:
Dobranoc
|
||
|
|
|
#4027 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
chcialam tak ogolnie zapytac czy jest podobnie, nie musisz mi wysylac harmonogramu, dziekuje- zaraz sobie sprawdzę programy studiow u mnie na ug Cytat:
bo nie wiem czy na prawie dalabym rade nauczyc sie wszystkiego, chociaz- wszystko jest dla ludzi ![]() a na paszportowym wygladam jak "przez okno" |
||
|
|
|
#4028 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie podziwiaj mnie, ja nienawidzę historii Cytat:
tzn wydaje mi się, że na administracji jest troszkę mniej materiału i łatwiej, ale mogę się mylić ![]() Jeśli chodzi o te zdjęcia paszportowe... ja zawsze do facetów chodzę |
||
|
|
|
#4029 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
na szczescie tego paszportu nie nosze na codzien i nie musze go nikomu pokazywac
a teraz ide spac, rano przed uczelnia zrobie jeszcze maseczke z ziaji dobranoc dziewczyny
|
|
|
|
#4030 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc, Buahhot
Ja idę spać i idę i się wybrać nie mogę...
|
|
|
|
#4031 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Miałam spamować dziś, ale się źle czuję i chyba nadrobię jutro rano. Mam trochę latania między wydziałami, a później lecę na shopping Musze wykorzystać bony rabatowe do Reserved, Mohito i Orsaya oraz zrobić nalot na Super-pharm. Dobranoc |
|
|
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4033 |
|
Wtajemniczenie
|
BlackSwann kochana, mi się nie wyświetliło żadne zaproszenie do klubu, ale teraz jak przeczytałam to dopiero zajżałam do klubu i było. Zaraz je zaakceptuje.
ten wizaż u mnie ostatnio też szaleje. Ja nałożyłam sobie grubą warstwe kremu nivea na wierzch dłoni i potzymałam tak to z 15 min i zetarłam papierowym ręcznikiem i teraz mam idealnie gładkie dłonie. Jutro rano zmyję olej, i nałoże sobie też maseczkę z ziaji z brązową glinką, Po tej antrystresowej mam cudowną twarz, a zapach jej super. Chyba zacznę kupywać hurtowo te ziajowskie maseczki ![]() No to i ja lecę spać, bo tż na mnie czeka, dobranoc
Dbam o włosy i zapuszczam Edytowane przez ramoncia217 Czas edycji: 2011-04-05 o 00:53 |
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wyjechałam za granicę, ale nie żałuję. Jedynie najbardziej tęsknie za dzieciakami siostry. Kiedyś planuję powrót, ale nie wiem kiedy czy to będzie za 2 lata, 5 czy 10. Na razie mi tu dobrze, jest ze mną Tż, nie czuję się jakoś osamotniona, mamy pełno znajomych. I pewnie jak jeszcze raz miałabym wybór czy wyjeżdżać to wyjechałabym, zawsze mogę wrócić.
|
|
|
|
#4035 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Udzielałam się tu, ale natłok obowiązków sprawił, że nie było już czasu ![]() Ale czytałam Was! Wątek był świetnym oderwaniem od nauki ![]() buahhot- z doświadczenia- prawo dość trudno "dołączyć" do innego kierunku, bo realizuje się na nim mase innych dziedzin (prawo karne, prawa procesowe, rolne i inne szaleństwa ), lepiej zrobić sobie podyplomówkę z np. prawa transportowego.I mam pytanie! Rozjaśniała któraś z Was włosy z czekoladowego brązu do ciemnego blondu? Widze tu dużo jasnych blondynek, mi zależy na trochę ciemniejszym odcieniu
|
|
|
|
#4036 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Kończe wczorajszą prace i uciekam na uczelnie
|
|
|
|
#4038 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
czesc
![]() bita smietana- tzn na prawo sie nie wybieram, bo mnie sa tylko studia jednolite (tam gdzie moglabym na to prawo isc), chodzilo mi o podobienstwa miedzy prawem a administracja |
|
|
|
#4039 |
|
Zakorzenienie
|
hej
zwazylam sie rano i schudlam 3,5kg
|
#4040 |
|
zawsze mam racje
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
caate- gratuluję! Tylko ćwiczenia czy dieta także? Bardzo rygorystyczna? Pamiętam jak w zeszłym roku pisałaś o 3 tyg. oczyszczaniu, bardzo fajnie brzmiało
![]() buahhot- prawo jest wszędzie jednolite A administracja ma bardzo podobny program do prawa, zwłaszcza, jeśli są na jednym wydziale- Ci sami wykładowcy![]() Ja dojadam owsiankę i lecę uczyć się na dziejsze kolokwium, miałam wstać o 8 i zaspałam
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Gratuluje. Ja chce iść po Turystyce na inny kierunek, bo w nie chce pracować w tym obszarze. Choć praca nie jest jeszcze tak zła, ale myślę o Finansach i Rachunkowości. Mam akurat teraz taki przedmiot i miałam kilka przedmiotów ekonomicznych i zastanawiam się, czy będę mogła potem iść od razu na mgr, jak myślicie? Wiem, że np. na marketing mogę iść.
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale iść spokojnie możesz
|
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie chce iść na AE też w Katowicach. Mój wujek kończył ten kierunek rok temu i mówił, że raczej mnie przyjmą. Tylko nie wie, czy sobie dam radę. Dzwonił Tż. Te wszystkie problemy z żołądkiem itd. ma przez to, że kiedyś, jak mu wycinali wyrostek to źle mu szyli. Może jutro go wypuszczą.
|
|
|
#4045 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie wróciłam z pracy i jestem..... zmęczona :P
idę lulu |
|
|
|
#4047 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Shadii - nie martw się, ja też tak pewnie wyjdę BlackSwann - masz kupony ? Skąd ? Caate - gratuluję ! Ja już zmykam, za 30 min. mam te rekolekcje I jeszcze muszę włosy wysuszyć
|
|
|
|
#4048 |
|
Zakorzenienie
|
Ja idę do pracy.
Miłego dnia.
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Matko niedawno wstałam muszę się zmotywować i wstawać wcześniejCaate gratulacje ![]() angelinmyheart dobrze że już wiadomo co z Tż |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:15.

Mój szwagier chciał otworzyć jakiś rodzinny biznes, ale nie wiedział co

lubię prawo i też chciałam iść w tym kierunku, ale stwierdziłam że wkuwanie paragrafów to nie dla mnie 
)

Może jutro go wypuszczą.
I jeszcze muszę włosy wysuszyć