|
|
#2791 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Krakowianki po dziesięciokroć ;)
To dobrze, bo z butów sportowych mam tylko trampki w których normalnie chodzę i buty żeglarskie
Dzięki |
|
|
|
#2792 |
|
Zakorzenienie
|
to zanim mi sie zachce to musze kupic nowe skarpetki
|
#2793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co Ty też się wybierasz? zapraszam, przy okazji poznam kolejną miłą wizażankę
|
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() otworzyłam w klubie zamówienie ze strony http://www.skworcu.com.pl/ kupować herbaty, kawy, orzeszki, banany, cebule i inne takie wanilie ![]() jakoś w sb bym chciała zamknąć
|
|
#2795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kto nie był dziś w Bonarce niech żałuje. Jak już wylazły po x godzinach spóźnienia to było bardzo fajnie
|
||
|
|
|
#2796 |
|
Zakorzenienie
|
Rejected, powiedz coś bliżej, bo wybieram się jutro
|
#2797 |
|
Copyraptor
|
Nooo, opowiedz coś więcej
![]() Zupa cebulowa wrzucona
|
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam wczoraj, patrzyłam, rozglądałam się... i nie widzialam
|
|
|
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi Ci o te Silk Beauty to są na promocji w katalogu ważnym od 11 kwietnia, po 10,90zł sztuka Cytat:
|
|
#2800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie oglądałam Top Model (regularnie), ale rozpoznałam; siedziałam wczoraj obok na ławce tej, co wygrała program. Ale szczupła, mój Boże. Też taka chcę być. A moja kondycja jest zerowa, chciałam wypluć sobie płuca
Edytowane przez ville Czas edycji: 2011-04-05 o 07:14 |
|
|
|
|
#2801 |
|
Konto usunięte
|
z racji tego że mam dziś wolne, to się pouczę co nieco, potem umyję okno jak się troszkę ociepli, a następnie koło 13. pojdę na EGIR do urzędu miasta
![]() ![]() nie wiem czy pisałam ale odwiedziłam wczoraj pana sympatycznego ze wspólnoty miłego dnia |
|
|
|
#2802 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Malla,
Mnie ciśnienie podnoszą studia Zwłaszcza, że muszę zaliczyć kolosa z poznawczej jutro. ![]() Zagubiona, Potrzebujesz może odżywki do prostych włosów/czy tam prostowania? Nie pamiętam co jest na butelce napisane. Mam do oddania Łazienka pęka od kosmetyków ![]() Byłyby chętne na zamówienie na allegro usprzedawcy CK? Ineso, organizowała jakiś czas temu tam zamówienie, a Hula miała odebrać, w ostateczności wysłali, a odbierałyście ode mnie Blair chyba Ty byłaś chętna
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2011-04-05 o 08:45 |
|
|
|
#2803 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
wypróbowałam wczoraj zumbę i wcale mi się nie podobały te zajęcia:/ ale to może dlatego że dziewczyna nie bardzo miała na nie pomysł. i noga odmówiła mi posłuszeństwa dzisiaj znowu płaskie butyCytat:
do R. i M. mam od Ecrulo i E milki![]() patrzyłam na listę sklepów z Glamour jakie mają zniżki i w sumie oprócz AGGI to tam mnie nic nie interesuje. Bawią mnie zniżki np do monnari bo uważam że jeśli kogoś stać na takie ciuchy to niekoniecznie będzie się uganiał za zniżką w gazecie żeby coś tam sobie kupić Cytat:
nawet nie słyszałam o takim programie. a ustawiałam kiedyś automatyczną aukcję na all to zamiast mi podbijać do kwoty jaką chciałam to tą kwotę mi od razu wrzuciło i się zraziłam.W sumie mogłabym skorzystać z tego, ale jak już biorę udział w aukcjach to tylko jak strasznie chcę coś mieć więc już wolę sama to licytować bo wiadomo jak to jest- zawsze o te np 50gr można przebić i wygrać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za chiny ludowe nikt by mnie nie zmusił do biegania o tak podłej godzinie!
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
O olll
zapomnialam o tym Powiedz ze Tobie jest do niej bardziej po drodze, prosze powiedz |
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
E milka Ty pytałaś o odbitki?
proszę bardzo ![]() http://www.mydeal.pl/caly_kraj/ ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- jeśli łatwiej jest Wam się ze mną spotkać niż z Blair to mogę Wam odebrać, bo to w końcu moja sąsiadka
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ktos mi chyba blok rozwala...tzn sasiadka na gorze chyba drzwi wymienia |
|
|
|
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
nic nie zakładałam bo sądziłam że już będzie ok. od kilku dni mykam już w obcasach i mi nie dokuczała. jak mi coś strzeliło
to już skakałam na jednej nodze
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B 14.05.2017 Bruno
|
|
|
|
|
#2809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do tych balerin, to mi się przypomniało gdzie mogą być auchan!
|
|
#2810 |
|
Konto usunięte
|
zaczynam żałować że mam wolne
zrobiłam to co miałam do zrobienia a uczyć mi się nie chce
|
|
|
|
#2811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale często zupełnie przypadkiem znajduję się w odpowiednim miejscu i czasie![]() Ja nawet nie patrzę na sklepy typu Monnari czy Solar. Znizka 10 czy nawet 20% nic nie da ![]() Muszę się wybrac na Kalwaryjską po te buty Tanie buty są jeszcze na Długiej. Jak się idzie od Kleparza to po lewej, takie sklep do którego trzeba wejść po schodkach (Długa 57???). Balerinki były kiedyś koło 30zł. Za 35 kupiłam peeptoły na obcasie z kokardką, śliczne
|
|
#2812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przeż ty szczuplutka jesteś kobieto ![]() UWAGA OPOWIADAM (szybko, bomam za 15 minut busa na zajęcia) Ściągnęłyśmy z Kasiencją po 18, koło 18.40 zajęłyśmy strategiczne miejsce na piętrze przy barierce i czekamy....a tu nic. Ludzi wiele nie było. Koło 19.30 wyszedł jakiś pajac na scenę i "zabawiał publikę". Urządzał jakieś pseudokonkursy, główna nagroda to parasol i paletki do ping ponga Ale można było usiąść w sektorach przy samej scenie, obok rodzin uczestniczek, łącznie jakieś 20-30 osób tam weszło, połowa na ładne oczy Przestawiali barierki bliżej sceny, żeby w kamerze wyglądało, że jest tłum, bo ludzie się wkurzyli długim czekaniem i przy samym nagraniu było łącznie z kilkaset osób. T&S zjawiły się koło 21, scenariusz show taki jak zawsze - pokazują zdjęcia kobiet z rana na ulicy jak je spotkały, potem wychodzą na scenę te babki, widzą się w lustrze/monitorze i płaczą. Potem ich dzieci.ślubni na scenie i tez płaczą. Następna do golenia. Jakies 8 osób chyba wystąpiło, łacznie niewiele ponad pół godzinki trwało. T&S bieguem do hotelu leciały, ale można było pod scena je złapać na szybki autograf/zdjęcie. Można też było porozmawiac z uczestniczkami. Generalnie mi się podobało, ale zaopatrzcie się w prowiant, bo raczej na planowe rozpoczęcie nie ma co liczyć ![]() dziś tez ma być start o 19
|
|
|
|
|
#2813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na kalwaryjskiej to w zasadzie od korony do matecznego jest mase tych sklepów. raczej proponowałabym wycieczkę właśnie od strony korony idąc prawą stroną ulicy- tam ich jest więcej a na długiej rzeczywiście trochę tych sklepików jest. jest jeszcze 2-3 na krakowskiej i na starowiślnej idąc od strony dielta w stronę wisły- na obu ulicach po prawej str Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2011-04-05 o 11:07 |
||
|
|
|
#2814 |
|
Zakorzenienie
|
Odebrałam od Mju siatę z ELFem -
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
Będę dziś w okolicach 16:30 na długiej a koło 17 na Kazimierzu, jakby ktoś chciał odebrać helfy
![]() O 15 wychodzę z domu więc do tego czasu proszę o wiadomość
|
#2816 |
|
Zadomowienie
|
Cześć. Znów tyle piszecie, że ciężko za Wami nadążyć... Szczególnie, że siedzę u Rodziców i nieudolnie próbuję dalej pisać magisterkę.
Mam pytanko. Brała może któraś z Was Merz Special? Bo ja właśnie urządzam zmasowany atak na włosy i paznokcie i zastanawiam się po jakim czasie stosowania można zaobserwować jakieś efekty. A co do zamówień to nie macie ochoty zamawiać jakiś kawiarek i ubijaczek do pianki? Bo zerknęłam na tą stronkę, z której ma być teraz zamówienie ale niestety nic tam takiego nie ma... Albo ja nie umie szukać... |
|
|
|
#2817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Ja teraz czytam 1 część "Między tęsknotą lata a chłodem zimy" gg możesz 3 cz. zapodać bo Hula jej już kopsnęła 2 Któż to ten Nesbo ?Lałam z tego. SdC
|
|
#2818 |
|
moderatorka też wizażanka
|
Ola_gie,
Jak Twoje pędzle? Do mnie przyszły właśnie te drugie, które zamawiałam i są świetneee Kocham Ecotools <3---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- lalaith, Zajrzyj do wątku ciuszkowego |
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
ecrulo
![]() Malla widziałaś TO http://www.skworcu.com.pl/393,pl_mis...dzieci%29.html
|
#2820 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() a co do tych programów podbijających aukcje - nie wiedziałam rany, skąd Wy takie rzeczy wiecie nic dodać, nic ująć
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:55.

Dzięki 

nawet nie słyszałam o takim programie. a ustawiałam kiedyś automatyczną aukcję na all to zamiast mi podbijać do kwoty jaką chciałam to tą kwotę mi od razu wrzuciło i się zraziłam.
za chiny ludowe nikt by mnie nie zmusił do biegania o tak podłej godzinie!
zapomnialam o tym
to już skakałam na jednej nodze
? Ja teraz czytam 1 część "Między tęsknotą lata a chłodem zimy"