|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Miss Pudernica
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Też piję kawkę i uczę się przy otwartym oknie, pięknie jest
|
#1592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie też ładna pogoda. Kurcze ciągnie mnie na zakupy, nie koniecznie kosmetyczne ale na zakupy
|
||
|
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki..
dzisiaj 1 dzien probnego dnia pracy Tz-ta...wiec prosze o kciuki Sama jestem ciekawa co powie jak wroci ![]() Bylam na malych zakupach ciuchowych, kupilam sukienke rozowo- koronkowa bez ramiaczek z paskiem z olbrzymia kokarda i szaliczek-apaszke srebrno- szara w rozyczki potem zrobie fotki!Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluje zuzyc jesli ktos juz cos ma u mnie poszly na razie probki
|
||
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
ale ładnie mam dzisiaj ...dobrze że mam wolne to porobiłam parę rzeczy w domu, a potem mini SPA.
|
#1595 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
![]() mnie teraz czeka tydzien - masakra, mam egzamin w czwartek, jutro wieeeelkie kolokwium, do tego musze przygotowac prezentacje na poniedzialek na seminaria, a od piatku do niedzieli mnie nie ma (jade z kolezankami do Krakowa) a teraz w tygodniu mojego promotora nie ma, wraca w sobotę nie wiem jak ja to rozgarnę
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
Moja sukienka i chusta
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
ogromne gratulacje! Podklad sie najdluzej trzyma
|
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
ja też gratuluję podkładu.
|
#1600 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, jestem z siebie strasznie dumna
![]() Mamy z TŻ-em jeszcze kupon na wyjazd na 3 dni do Myślenic i właśnie zrobiłam nam rezerwację na 22.-24.04
|
|
|
|
#1601 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
|
|
|
#1602 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
cuciola: piękne rzeczy!
|
#1603 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i udanej zabawy w Krakowie. Kocham Kraków. Śliczne rzeczy, zwłaszcza sukienka bardzo mi się podoba, będziesz w niej pięknie i sexy wyglądać. Gratuluję! Też miałam niedawno takie osiągnięcie. ![]() Cytat:
Nosku akcja włosy od dziś? Ale przecież Ty chyba regularnie dbasz o włoski, co szczególnego im teraz serwujesz? Mi przydałaby się jakaś kuracja, muszę się wczytać w podforum włosowe, ale póki co zapodam sobie z dwa odcinki serialu.
|
|
#1604 |
|
Zakorzenienie
|
zużyłam zmywać do paznokci.
peeling zrobiłam ,maseczka oczyszczająca zaraz zostanie zmyta a pazury już pomalowałam.dawno nie mialam tyle energii. mogę was poprosić o kciuki na jutrzejszy pierwszy dzień w nowej pracy?? ciuciola a jak twojemu tżtowi poszło?
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
zet,
![]() Ja też właśnie zrobiłam peeling, na buźce mam maseczkę peel-off, a potem nałożę różaną Dermiki (i już mi się skończy - wystarczyła na 3 razy) ![]() cuciola, właśnie, jak tam TŻ? Miałam spytać przedtem i zupełnie zapomniałam... |
|
|
|
#1606 |
|
|
carrola no niby regularnie dbałam, ale też nie zawsze do końca tak bardzo jakbym chciała
a wiadomo, że najważniejsza jest systematyczność, no i teraz ma być tak:- oleje 2-3 razy w tygodniu na noc, albo na kilka h - maska/odżywka po każdym myciu - picie pokrzywy ![]() - suplementy
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia ale fajnie bedziecie mieli Wielkanoc dla siebie!!!
Odnosnie pracy Tz-ta to wrocil zadowolony. Dojazd dzisiaj probowal autem plus metro i ponoc zmeczyl sie z ciezkim laptopem na ramieniu (jakby go przyjeli to zmieni laptop na lzejszy bo ten kupil majac na uwadze inne kryteria kilka lat temu). W biurze jest kilku architektow i inzynier, robili dzis projekt siedziby dzwigow a Tz zajmowal sie trojwymiarowym projektem. Potem od inzyniera dostal jakis raport geotechniczny i mial sobie go poczytac i dalej robil z projektem. Wszyscy poszli razem jesc i ponoc rozmawiali o studiach ogolnie. Ogolnie to wrazenie ma dobre, jedynie co ze godziny dosc nieokreslone bo dzisiaj np wyszedl z biura o 19 (zaczal 0 8.30) wiec mu sie to nieco niespodobalo ze ponad 8 godzin. No ale wiadomo..teraz siedzial caly czas w domu wiec musi sie przyzwyczaic do nowych rytmow. Zobaczymy jak mu minie ten tydzen i czy dostanie ta prace.. |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() odzywam się, żyję...jakoś, ale nie układa się tak jak bym chciała, dlatego ostatnio rzadko wpadam na wizaż, próbuję poukładać sprawy ![]() dziękuję za troskę, a i za głosy na makijaż w konkursie, chociaż to mi się udało, także dzięki Wam Wstawiam ostatni haniebny bilans, nie mam sił do odwyku, tragedii nie ma, ale kończy się ciagle to samo, do tego miałam wypadek z płynem micelarnym i prawie cały się wylał do torebki...na telefon kom... ![]() Przymierzam się do zakładania aparatu, na razie zrobiłam zdjęcia i jutro idę wyleczyć jeden ząbek, potem pewnie będzie rwanie, wyciski itd...więc zanim to nastąpi minie dużo czasu do rzeczy: bilans: Marzec 2011 Zużyte: Pielęgnacja: 1. Avon, Planet SPA, Dead Sea Minerals, Krem do rąk – 75ml 2. Bourjois, Płyn micelarny – 250ml 3. Bourjois, Płyn micelarny – 250ml (większa część się wylała) 4. BU, Serum azelo-oliwkowe – 45ml 5. Elicina!, Krem z wyciągiem ze śluzu ślimaka – 40g 6. Gaba, Elmex, Plukanka do ust – 400ml 7. L`Oreal, Elseve Total Repair 5, Maska regenerująca – 300ml 8. L’Oreal, Odżywka po farbowaniu z mleczkiem pszczelim – 40ml 9. Nailty(Biedronka), Zmywacz do paznokci – 200ml 10. NT II, Foundation – 15ml 11. Oriflame, Beauty, Lip SPA Therapy, Pomadka nawilżająca – 1,6g 12. Oriflame, DermoProfessional, Zestaw do mikrodermabrazji, Peeling – 50ml 13. Oriflame, Ecollagen, Krem pod oczy w kulce – 15ml 14. Oriflame, Feminelle, Delikatny płyn do higieny intymnej – 250ml 15. Oriflame, Loves me, Krem do rąk – 75ml 16. Schwarzkopf, Got2b Smooth & Chic, Lotion przeciwko puszeniu się włosów – 200ml 17. Adidas, Antyperspirant w kulce – 50ml Kolorówka: 1. Artdeco, Puder utrwalający makijaż – 10g 2. Max Factor, Masterpiece, Tusz do rzęs – 4,5ml 3. Vichy, Dermablend, Podkład nr 15 Opal – 30ml Saszetki/próbki: 1. Avon, Planet SPA, Japanese sake and rice, Wygładzająca maska do twarzy – 5ml 2. Soraya, Care & Control, Maseczka drożdżowa silnie oczyszczająca – 7,5ml 3. Oriflame, Aqua-Rhythm, Krem na dzień – 1,5ml Kupione: Pielęgnacja: 1. Bourjois, Płyn micelarny – 250ml - już go nie ma ![]() 2. Flos Lek, Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i aloesem – 15ml 3. Isana, Hair, Woda brzozowa – 500ml 4. Isana, Zmywacz do paznokci – 125ml 5. L’Oreal, Elseve, Odżywka z kolagenem – 200ml 6. Oriflame, Handcare, Krem do rąk – 50ml 7. Oriflame, Happy, Krem do rąk – 50ml 8. Ziaja, Lipocell, Oliwka do masażu antycell – 500ml Kolorówka: 1. Artdeco, Puder utrwalający makijaż – 10g 2. Essence, Silky Touch Bluch, Róż w kamieniu, 10 Adorable – 5g - zachcianka, ale bardzo przypadł mi do gustu 3. Joko, FYC, Lakier nr J139 Coral Charm – 11ml - zachcianka, bo i tak sporo lakierów wpadło 4. Oriflame, Tusz do rzęs Wonder, Czarny – 8ml 5. Vichy, Dermablend, Podkład, nr 15 Opal – 30ml Z wymianki: 1. Avon, Lakier Peppermint Leaf – 12ml 2. Wibo, Lakier nr 58 (turkus) – 8ml Dostałam: 1. GR, Fantastic Color, Lakier nr 175 (lekko perłowy nude) – 12ml 2. GR, Paris, Lakier nr 204 (błękitny) – 11ml 3. Joko, FYC, Lakier nr J133 Fruit Desert – 11ml 4. Nailty(Biedronka), Zmywacz do paznokci – 200ml zachcianka niezbędne Wydałam: 190,28 cóż, miałam nadzieję wydać mniej, a wyszło jak zawsze (jednak musiałam kupić większość z tych rzeczy) , ale zachcianek nie za wiele byłoNa razie na kwiecień nie mam zużyć, z zakupów tylko higiena jamy ustnej (płyn, nitka) i kulka adidas
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2011-04-04 o 22:16 |
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Maliniarko witaj!
![]() Staraj sie na odwyku, dasz rady! Szkoda torebki i telefonu..no coz wypadki chodza po ludziach. Pewnie jestes nieco roztargiona. Bilans nie jest taki zly..zuzycia piekne zaraz go przeczytam dokladniej bo pies wola o spacer ![]() wedlug mnie zle nie jest! To byl ogolnie nieudany miesiac odwyku dla 80% odwykowiczek wiec wypadasz niezle! Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2011-04-04 o 23:21 |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
To super
Szkoda, że tyle godzin siedział, no ale pewnie na początku tak będzie, a później się unormuje. Oby dostał pracę!Nie ma aż takiej wielkiej tragedii ![]() Mam nadzieję, że wszystko Ci się poukłada ![]() Ja się bardzo cieszę, bo TŻ w końcu będzie miał pracę! Spędził prawie godzinę, musiał wykazać się znajomością angielskiego, z tego co pamiętam, to jest 4-gwiazdkowy hotel. A najpierw nie chciał tam składać cv, bo twierdził, że za wysoka liga Zmiany 12-godzinne, od 7:00 do 19:00 i do 19:00 do 7:00. Mam nadzieję, że zadzwonią, że dostał tą pracę...
|
|
|
|
#1611 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja póki co wypełniam tylko jeden punkt z Twoich czterech, czyli zawsze po myciu odżywka lub maska. Ciągnie mnie w stronę olei. ![]() Cytat:
Bilans nie jest taki zły, dużo wydałaś, ale zachcianek było niewiele. ![]() Cytat:
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Nusia to bedziemy trzymac kciuki za naszych Tz-tow wzajemnie!
W tym miesiacu chce zuzyc: --True star perfumy 100 ml -pomadke pielegnujaca YR -peeling zurawinowy Joanna -zel Avon naturals fiolek i liczi - i moze cos ruszy w kolorowce Zakupow nie planuje, przyjedzie mama na Wielkanoc to mnie obdaruje! |
|
|
|
#1613 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
też piję od 1.04
nie jest zła nawet, myślałam że jakieś paskudztwo będzie, a smakuje jak trawa zalana wodą ale twarz mi tak wysypało po tym, że chyba powinnam chodzić z torbą na głowie ![]() cholera, siedzę nad tymi materiałami na kolokwium, jeszcze powinnam referat na jutro napisac i ta prezentacje zaczac robic ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
sama rowniez olejuje, ale tak raz w tygodniu, na kilka godzin (zwykle weekend) TZ by mnie chyba z lozka wyrzucil gdybym spała w olejach jak wyzej wspomnialam pije pokrzywe i tez stosuje maske / odzywke po kazdym myciu. Z tego co nosek wymienila to tylko suplementow nie biore, ale jakos nie mam przekonania do tabletek, nawet jak to tylko witaminki i minerałki
|
|
#1614 | |||
|
|
Cytat:
Ja niestety z natury mam lipne włosy a dodatkowo męczę je suszarką więc coś im się od życia należy. Cytat:
Na pewno jest lepsza od zielonej herbaty. Cytat:
przymierzam się jeszcze do stosowania wcierek ale to strasznie męczące
|
|
|
#1615 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
chce zeby do absolutorium mi jak najszybciej urosly. Potem pewnie juz nie bede. chociaz u mnie to ogolnie ciezko cos stwierdzic, bo nie mierze wlosow
|
|
#1616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- Cytat:
|
|
#1617 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie Hosenko..w tym zawodzie nigdy nic nie wiadomo
![]() zjadlam sniadanie, poczytam szybko wizaz a potem kolejny rozdzial w ksiazce czas zaczac.. |
|
|
|
#1619 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1620 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że mama do Ciebie przyjedzie
![]() Nie mogło być inaczej A jaka jest wygrana?Dziewczyny, trzymajcie kciuki, bo TŻ właśnie jest na dniu próbnym w tym hotelu Chyba Wam w ogóle o tym nie napisałam wczoraj w poście, nie wiem jakim cudem Zaczął o 10:00, nie wiem ile tam będzie. Bardzo bym chciała, żeby dostał tą pracę, bo chciał pracować w hotelu, a poza tym w 4-gwiazdkowym na pewno by mu dobrze płacili, tym bardziej za nocki.Zużyłam rano krem do stóp
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:19.

zapraszam 

Ja poszukuję jakiejś średniej wielkości listonoszki, bo chłopak się zadeklarował, że mi kupi torebkę. 

potem zrobie fotki!
, muszę to cholerstwo zdać w środę
), a pod biurko wstawiłam sobie miskę z ciepłą wodą i moczyłam stopy, hihi. 

i udanej zabawy w Krakowie.
Też miałam niedawno takie osiągnięcie.
Ale przecież Ty chyba regularnie dbasz o włoski, co szczególnego im teraz serwujesz? Mi przydałaby się jakaś kuracja, muszę się wczytać w podforum włosowe, ale póki co zapodam sobie z dwa odcinki serialu. 

Zaczął o 10:00, nie wiem ile tam będzie. Bardzo bym chciała, żeby dostał tą pracę, bo chciał pracować w hotelu, a poza tym w 4-gwiazdkowym na pewno by mu dobrze płacili, tym bardziej za nocki.