|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Sania, Siasiek - piękne brzuszki
![]() Gusia, Lolka, Antropia - gratuluję udanych wizyt i ślicznych, zdrowych dzieciaczków ![]() ![]() ![]() Aga_Pe, śliczności z Twojego synka ![]() ![]() Weredka, trzymaj się dzielnie! W szpitalu będziesz pod dobrą opieką ![]() Moniqac: ![]() Co do wózka - ja wybrałam volcano. Ten jasny jest ładny, ale nie wzięłabym z uwagi na szybkie brudzenie ![]() Odnośnie reklamacji towaru bez kartonu - wyszperane w necie: Czy przy reklamowaniu towaru z tytułu niezgodności towaru z umową sprzedawca może żądać opakowania produktu (np. pudełka po tosterze)? W przypadku reklamowania towaru z tytułu jego niezgodności z umową przepisy konsumenckie nie przewidują konieczności przechowywania oryginalnych opakowań. Dokonując zakupu, konsument płaci za towar, a opakowanie nie jest nawet jego częścią składową. Sprzedawca nie może zatem uzależniać przyjęcia i rozpatrzenia reklamacji od posiadania opakowania, w jakim towar został przekazany. Podstawą przyjęcia towaru jest dowód zakupu (np. paragon fiskalny lub faktura VAT). Inaczej sytuacja wygląda w przypadku reklamowania produktu na podstawie gwarancji. Gwarant może uzależnić przyjęcie reklamacji od konieczności zachowania oryginalnego opakowania towaru. Warunki te podlegają jednak ocenie pod kątem tego, czy nie zawierają klauzul abuzywnych (czyli niedozwolonych postanowień umownych – są to takie zapisy w umowie, które nie zostały uzgodnione indywidualnie oraz nie wiążą konsumenta, jeżeli kształtują jego prawa i obowiązki w sposób sprzeczny z dobrymi obyczajami, rażąco naruszając jego interesy) albo nie stanowią nieuczciwych praktyk rynkowych. Wymóg przechowywania opakowań może być np. uznany za zbyt uciążliwy dla konsumenta ze względu na skomplikowane formalności. Obowiązek posiadania oryginalnego opakowania istnieje w przypadku odstępowania od umowy zawartej na odległość. Wówczas towar musimy zwrócić w stanie nienaruszonym – wraz z opakowaniem. Opakowanie, w którym przekazujemy towar reklamowany sprzedawcy/gwarantowi, ma głównie na celu zapobiec uszkodzeniom towaru w transporcie. Ma to szczególne znaczenie przy reklamowaniu towaru zakupionego na odległość. Dlatego też regulaminy sklepów internetowych zazwyczaj zawierają zastrzeżenie o konieczności zachowania oryginalnego opakowania. Regulamin nie może jednak uzależniać możliwości złożenia reklamacji od konieczności przesłania towaru w oryginalnym opakowaniu. Podstawa prawna: Ustawa z dnia 27 lipca 2002 r. o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej oraz o zmianie Kodeksu Cywilnego (Dz.U. Nr 141, poz. 1176, ze zm.) ......................... ......................... ......................... ......................... ......................... . Ja po wizycie. Wymaz na posiew pobrany. Wynik będzie w piątek. Szybkie usg tylko było - w celu kontroli ilości wód. AFI znowu 23, ale ważne, że się nie zwiększa. Badanie na samolocie - szyjka zamknięta i długa (ok. 3cm). Prawdopodobnie jakieś delikatne strzępki czopa odpadły, ale reszta dobrze trzyma, więc chyba tak szybko nie urodzę jednak ![]() Tętno Małej 135 ud/min Moje ciśnienie (kurde, a wyluzowana byłam) - 157/80 ![]() Następna wizyta 18 kwietnia. No to tyle u mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
a ja spac nie moge
mam takie przepowiadacze nieregularne, ze hej co 12,5,10,6,5,12 minut do tego mnie czysci.. masakra |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | ||
Rozeznanie
|
Ale Ci zazdrozczę tej Mury, ehh... ja jeszcze na swoją poluje na allegro
Super że na wizycie wszystko ok i dzidzia śliczna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym moja mam robi taki makowy co roku przepis mega prosty dajesz równe porcje, np. po szklance: cukru tłuszczu (olej lub rozpuszczone masło) mąki żółtek maku 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia Zółtka ucierasz z cukrem. Wszystko mieszasz i wylewasz do formy, ważne żeby nie za grube Ci wyszło,więc forma raczej większa a potem dekorujesz, ja uwilbiam polane czekoladowa polewą a no to układane wzorki z różnych posypek, wiórek kokosowych i suszonych owoców kandyzowanych. POMOCY !!!! Spac nie mogę, noga boli jak cholera, mąz chrapie na cale osiedle co wcale nie pomaga. Dziś jadę do szpitala na spotkanie z ordynatorem, po zgodę na poród rodzinny, dostanę nr konta na które mam wplacic dobrowolną sumę, oczywiscie to taka cegiełka z dobrego serca, ble ble ble - chore realia Stwierdzialam ze nie wplace, nie sprawdzaja, wplacę jak bedzie po i bede zadowolona. Zaczęłam dzis 37 t.c. !!! Jupi, czyli to już w każdej chwili moze być, musze przyspieszyc reszte zakupow - wózek, staniki to podstawa. Pokręce sie po necie może mnie to uśpi ![]()
![]() POLA ANNA 2 maja 2011 godz. 1.30 http://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4dilo4zr.png Edytowane przez atiz Czas edycji: 2011-04-05 o 04:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#454 |
Wtajemniczenie
|
Dzieńdoberek
![]() Lolka, Antropia, listopadowa - gratuluję udanych wizyt ![]() U mnie mały sukces - wyspałam się po 2 ciężkich nocach. Nie była to wprawdzie jeszcze pełnia szczęścia - czyli noc bez pobudki, ale było duuuuuuużo lepiej ![]() Co do wózka, to kupimy chyba Jumper X. I to nawet nie my, tylko mój tata, który stwierdził, że "dziadek przecież kupuje wózek" ![]() Dyskusje z nim nic nie dały. Zrobimy to pewnie przed świętami. Udało się nam załatwić kwestię przechowywania wózka. W blokach, jak wiadomo jest problem. W mieszkaniu za mało miejsca, klatka za wąska i nie ma pewności, że przypięty do barierek nie wyjedzie którejś nocy. W piwnicy jest suszarnia, ale też ogólnodostępna. Jak zapytaliśmy w spółdzielni mieszkaniowej, to okazało się, że w piwnicy jest jeszcze jedno pomieszczenie z jakimiś rurami i dostaliśmy swój klucz do niego ![]() ![]() Kończy mi się dzisiaj L4, ale do gina chyba pójdę jutro, bo dzisiaj mam trochę papierkowej pracy. Miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Zadomowienie
|
Mama Ala i Pan Miś witają na nowym wątku
![]() Nadrobiłam Was troche po weekenedzie - i tu apel do Was... Nie piszcie tyle bo żadna z nas się nie rozpakuje w tej części i bedzie lipa ![]() ![]() Taka była piękna pogoda do wczoraj i dziś niestety wszystko się pokiełbasiło! Dziś pewno kurier przywiezie materac i bibeloty Miśkowe i moje do szpitala ![]() O dziwo noc przespana. I dziś jade jeszcze do krawcowej żeby uszyć tą sukienke na wesele koleżanki ![]() ![]() Chyna się jeszcze zdrzemne!
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry!
![]() Hohoho ile nocnych marków ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj testowałam jeszcze podgrzewacz TT i też jest boski. Buteleczkę 150ml podgrzał w niecałe 5 minut do idealnej temp. tak mi się wydaje - polałam trochę na nadgarstek i nie czułam różnicy temp. no może nieznacznie cieplejsza była woda niż moja ręka. Dziś testuję i sterylizuję Medelę i zmuszę TŻ'ta aby mi torbę dla Igi wyciągnął to sobie wszystko dla małej zapakuję ![]() Aliczka również witamy ![]() ![]() ![]() listopadowa80 gratuluję wzorowej wizytki ![]() Mary a Ty wiesz ile te japony w Reeboku kosztują? Pewnie z 220zł? Dziś chyba podjadę do takiego sklepu sportowego, mają tam mieszankę sportową ale może akurat te japonki też będą to sobie obejrzę ![]() ![]() ![]()
#457 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry... Śpicie?
Loleczka jaaaki duży chłopczyk! Dzis mam wizytę to okaże się czy moja mała goni wizażowego kolegę ![]() ![]() ![]()
![]() |
#458 |
Zakorzenienie
|
atiz możesz mi opowiedzieć jak już będziesz po wizycie u ordynatora ? na Brochowie rozumiem ??? no i powodzenia
![]() ![]() anulinka2009 u mnie też nocka dziś lepsza, mimo że 3x na siku wstawałam to bardzo szybko zasypiałam i już o 7 byłam wyspana a nie macie w blokach wózkarni ??? kiedyś taki wynalazek był ... moi rodzice mają u siebie .... Witajcie pogoda raczej szarawa i zimno ![]() nocka w miarę, ZOsia już mi ciastolinę wręcza ... dziś dopakowałam kolejnych kilka rzeczy do torby szpitalnej (pampersy, wkładki lakt, papier toal. ) czeka mnie jeszcze wybór ciuszków ( ciekawe ile razy zmienię zestaw ??? ) dziś rozpoczynam wielkie sprzątanie przed narodzinami ![]() pierzemy dziś zasłonki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzis sprzątanie odpuszczam. Przed wizytą zawsze mam taki jakiś stresik, ze wszystko mi z rąk leci. Skupię sie na prasowaniu może i siedzeniu na tarasie. Będę trawę zaklinać , żeby szybciej rosła
![]() ![]()
#460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jestem pierwsza ![]() ![]() Zostały mi jeszcze do wyprania pieluchy, prześcieradła i parę ciuszków od Pepe, ale nie mam płynu Lovela. Myślę, że w tym tygodniu się z tym uporam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Rozeznanie
|
Witam Brzuchatki w ten piękny poranek
![]() Słonko świeci, że aż miło ![]() Ja dzisiaj mam wizytę u ginka ale jakoś specjalnie się nie nastawiam na nic... myślę, że nie powie mi nic ciekawego... raczej na zasadzie kontrolnej wizyty i tyle... ![]() Zaraz wrzucam tapicerę fury synusia do pralki ![]() ![]() ![]() ...no i niestety już dzisiaj muszę się ruszyć po jakieś zakupy, bo już naprawdę nie mam nawet co na śniadanie zjeść ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Spałam dobrze, obudziłam się z napuchniętym dziąsłem ![]() agus długo siedziałaś jeszcze zanim poszłaś spać? ![]() lolka, listopadowa za udane wizyty ![]() 24kasia86 co do majonezu to ja jem mało bardzo bo nie przepadam ogólnie...a jak już to Tż lubi helmannsa ![]() ![]()
#463 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no ale czekać już nie można ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Zakorzenienie
|
hej kochane!
ja mam dzis troche pracy, wiec sie tylko witam, ja od 4 rano nie spalam, a to zgaga, a to bole jak na @, co noc mi sie juz zdarzaja oraz z rana i wieczorem, ale chyba tez tak macie co? moria dziekuje za link ![]() zaraz bede dzialac ![]() wracam do pracy, pozdrawiam wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Widzę że dzisiaj znów bezsenność nie dała niektórym pospać ![]() ![]() ![]() Dzisiaj kurier ma przywieźć łóżeczko ![]() ![]() Mary, narobiłaś mi ochoty na te buty ![]() Lolka, Listopadowa ![]()
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
andziot u nas wczoraj była masakra - lało jak z cebra i było zimno. Dzis od rana świeci słoneczko, jest 10 stopni w cieniu, trawa się zieleni... Upału nie będzie - to jasne - ale z kocykiem i herbatka na leżaczku pewnie wyladuję
![]()
#467 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miałam te kilka dni skurczy, tak teraz prawie ich nie mam ![]() tylko coraz bardziej czuje Gabi na dole ... jak wstaje z kibelka np słoneczko wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
Zosia stała tylko pod balkonem i ciągle "kap kap" wołała ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() płytki na tarasie mam nieumyte jeszcze tak więc wolę trawkę ![]()
![]() |
#469 |
Wtajemniczenie
|
Weredka leży pod ktg i jeśli wszystko bedzie dobrze jutro wraca do domciu
![]()
#470 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() Aga często masz te przepowiadajace skurcze, i jeszcze biegunka....moze maleństwo sie już pcha na świat ![]() Ja wczoraj kupiłam kilka drobiazgów do szpitala, to co mi brakowało, czyli podkłady majtki , podkłady dla małegoi, pieluchy tetrowe i jeszcze kilka drobiazgów. W sumie to zostały mi tylko kosmetyki do kupienia no i pampersy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Rozeznanie
|
Odespałam troszkę zarwana noc, jest mi teraz cudownie.
Śniadanko zjedzone. moria Ja tez ten AngelCare kupuje, teraz juz jestem przekonana jak taka zachwycona jestes ![]() andziot relacje zdam na pewno, może jeszcze zrobie sobie wycieczke na Kamińskiego anulinka kurcze nie zastanawiałam się nad tym gdzie bede trzymac wózek ale widze ze u nas na pietrze sąsiadka zostawia na korytarzu i raczej nic zlego sie jeszcz nie stalo wiec moze u mnie bezpieczniej? zobaczymy, albo wykupie autocasco, hehe ![]() Idę się zbierać, paaaa
#472 |
Zadomowienie
|
Gusia
![]() Siaśku super brzuchcio! Taki szpiczasty mój taki na całą długość od cycków po łono i od prawych żeber po lewe ![]() wiem daisuś - ale inny model i może to moje subiektywne odczucia i miłość do hipciów ![]() dziękuję za pocieszenie ![]() u mnie nie zawsze każda na SR była z TZtem wiadomo - praca, różne godziny pracy, delegacje - nie dziwiło to nikogo. mary Kochana a jaka cena kocyka? ja bardzo chętnie bym reflektowała jesli można Cię o to poproić ![]() niech mi po prostu prześlą te dobre części łóżeczka i dam sobie już spokój - wczoraj cały wieczór przeryczałam, dzisiaj nie mam siły. uuuuuuuuuuuuu ! dobry pomysl na prezent! ja tez musze je obczaić - ale ja mam w czerwcu urodziny więc ![]() Grazin - współczuje remontuuuuuu i tego cudownego bałaganuuuuuuu ![]() kasiu - strzeliłam focha a co ![]() ja farbowałam włosy w ciąży już kilka razy - lekarz pozwolił przyciemniac włosy, więc moje cudowne blond czekają na po porodzie, ale wiele dziewczyn rozjaśnia i farbuje włosy w ciąży i jest OK. pochwal się fotkami potem. enchantress - ![]() aga_pe ![]() atiz ![]() aga_pe - Ty po 70 kg, ja się zbliżam do 90kg ![]() ![]() dziękuje matall za opinie ![]() andziot - on ma mi wysłać inne boki (całe 2 długie ze szczebelkami, bo szczebeleki nie dość ze farba odpryskuje to są popękane) - twierdzi że te odpryski farby to wina transportu ![]() dziwi mnie troszke to, ze byalm którąś tam z kolei osoba która zamawiała u niego łóżeczko i mial naprawdę dobre opinie - może po prostu trafił mi się jakiś bubel. oby te nowe części były OK. ale jak znowu farba sie będzie łuszczyć czy odpryskiwać to w zyciu tam dziecka nie położe! i mu je odesle, albo sama odwiozę. moria ![]() Lolka ![]() Aga.M - aaaa... mówie Ci mam takie nerwy na to łóżeczko że szok. dam mu ostatnią szanse i sobie pomyślałam, że skoro ma mi wysłać i boki i szczyt to przecież w jakimś kartonie........... ![]() ![]() własnie volcano jest o 400zł tansze :mdeleje:. listopadowa - dziękuje Kochana, czyli jestem na przegranej pozycji ![]() ![]() ale wieści po wizycie!!! chyba zaczną też mierzyć egularnie cisnienie, bo mam mega obrzęki, ale ja jestem nisko ciśnieniowcem. dobrze że maleństwo jeszcze sie nigdzie nie wybiera ![]() moria zadowolona jestes z podrzewacza tt? ja się własnie zastanawiałam czy jest sens kupować i póki co nie kupiłam, podobnie jak sterylizatora, ale nie wiem czy dobrze zrobiłam. andziot.... "kap kap" ![]() ja się wyłamie z majonezem - helmanns babuni najlepszy!!!!!!! ![]() tak jak pisałam, wczoraj jak się Wam wyżaliłam poszłam się wyciąpciać i wyplakać. leżałam w łóżeczku i płakałam, chyba miałam gorszy dzien - dziś rano jak TZ wychodził do pracy powiedział żebym zadzwoniła do gościa z allegro i pojedziemy po wózeczek ![]() dzisiaj pogoda też taka sobie ![]() ![]() ![]() Edytowane przez moniqac Czas edycji: 2011-04-05 o 08:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#473 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i tak jak już pisałam, przy łóżeczku ze szczebelkami, przynajmniej takimi jak mam ja, z Ikeii będzie potrzebna podkładka pod materac, ja zaraz jadę do Castoramy, może się uda coś takiego znaleźć. Jakaś płyta czy też sklejka o grubości 6mm wezmę rozmiar 117/57 tak aby nie była widoczna spod materacyka.
![]() |
#474 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam pojęcia ale zaciskam kciuki za pozytywny wynik krzywej cukrowej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym dzień dobry ![]() ![]() Obudziłam się dzisiaj w pustym mieszkaniu i tak mi smutno. Tż po miesięcznej przerwie wrócił do pracy a ja się już tak przyzwyczaiłam, że jest. Piję sobie kawkę, zaraz zacznę się zbierać i uciekam na jakieś zakupy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#475 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A podgrzewacz bardzo mi się podoba, aby podgrzać butlę wystarczy wlać do niego jakieś 1,5cm wody, to jest naprawdę mała ilość i przez to szybko się nagrzewa. Mi taka metoda dużo bardziej odpowiada niż np. podgrzewanie w garnku i sprawdzanie czy już jest ok czy jeszcze nie. Tutaj wiem, że po tylu i tylu minutach mleko ma odpowiednią temperaturę. No i wizualnie bardzo mi się podoba ![]() No ale nie wiadomo czy będzie Ci potrzebny, ja też w sumie nie wiem czy do mleka będę go dużo używać bo planuję karmić piersią ale wiem, że tak czy inaczej przyda się do słoiczków ![]()
![]() |
#476 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry kobietki
![]() U mnie wczoraj cały dzień lało a dziś piękna pogoda. Tfu tfu żeby nie zapeszyć. Aguś jak tam po nocce? A może Ty się szykujesz na coś co?
#477 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Najpierw od Mimbi! Będzie z nami potem, bo teraz nie ma netu na osiedlu, ale obiecała nadrobić i wpaść zdać relację, co u Niej ![]() Moria, no dobra, super, że masz bańki, ale zdaj relację, co z nimi robisz, jak i czy działają ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie puchną tylko po jakimś dłuższym łażeniu, kozaków czasami nie mogłam dopiąć, ale teraz już latam w balerinkach i jest spoko ![]() Co do ceny reeboczków, to nie wiem. Może w tym tyg., kiedy będę gdzieś krążyć, to podjadę przymierzyć, obejrzeć kolory na żywo etc. W outletach, to chyba nie ma co szukać jeszcze ![]() ![]() Lolko, gratuluję udanej wizyty! Bardzo lubię czytać takie dobre wieści! ![]() ![]() Gratuluję mebelków i wózka! ![]() ![]() ![]() Listopadowa, no to wizyta udana! ![]() ![]() Anulinko, powoli się przyzwyczaisz do ustawienia, będzie git! ![]() ![]() MoniaK, myślisz, że odezwać się do firmy, żeby mi coś odpalili za reklamę?! ![]() ![]() Moniqac, 35 mały, 70 duży, są różne kolory, Tobie pewnie niebieski? ![]() ZDRÓWKA DLA WEREDKI! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#478 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() Budziłam się w nocy z 5 razy, więc jestem średnio wysapana. O 8 natomiast siostra zrobiła mi pobudkę szukając garnka, żeby zrobić jajecznicę ![]() ![]() Zaczynamy dziś z Edzikiem 35 tydzień ![]() ![]() (jeszcze trzy i spokojnie mogę rodzić ![]() Uciekam zrobić przegląd w aucie ![]() I na zakupy i odebrać zamówienie z apteki (ostatnie rzeczy dla małego ![]()
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja chyba zaraz wybywam "papa" |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ale duzo z Was spac nie mogło ![]() Ja tez do wyspanych nie należę... juz 2 czy 3 noc z rzedu kiedy wstaję dwa, trzy razy sik ! Tak to jeszcze nie miałam ![]() ![]() Lolus, sliczny Syneczek ! Widac wszystko idealnie ![]() ![]() Gratuluję wózeczka, fotelika i że udało się wywalczyć wymarzone mebelki! miałas wczoraj super dzień ![]() ![]() Ja przez tel wczoraj sie tylko dowiedziałam od pani, która zapisuje na wizyty, ze w 30 tc to będę miała KTG a na USG dostanę osobne wytyczne od dr... kompletnie nie wiem jak to rozumieć. Jestem u tego lekarza dopiero 2 x wiec widocznie nie znam wszystkich zwyczajów ![]() Anulinko, to jutro trzymamy za siebie kciukaski na wzajem ![]() Listopadowa, czyli jest wielkie prawdopodobieństwo, że wizja i sen siostry jednak się nie spełnią odnosnie 19.04 ? ![]() Hmmm co do cisnienia... ja zawsze mam symptom białego fartucha ![]() Moniqac.. czemu tak płakusiałas?? o to łóżeczko? Albo wiem.. po prostu miałaś chandrę i wówczas to wiele do łez nie potrzeba ![]() Ja w łóżeczku hipciowym też jestem zakochaaaaana ale skoro małż kręci nosem, to nie wiem czy go będę miała ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś musze wracac do Krk i tez ryczec mi sie kce.. ale w piątek chyba znów przyjade ![]() ![]() agusia... ja nie chce nic mówic, ale coś czuję, ze Ty chyba możesz już dni odliczać ![]() Renessme u Ciebie słonko?? Ale zazdroszczę ![]() ![]() Kciuki za wizyte ![]() amarcia, ale dobre wieści od Weredki nam przynosisz ![]() ![]() moria, ja butle mam TT więc podgrzewacz też kupię z TT ![]() ![]() andziot, tylko nie wdrapuj sie sama pod jakichś drabinkach aby sama sciagac zasłonki ![]() A to KTG to na czym polega?? Mam mieć jutro pierwszy raz i nei wiem "z czym sie to je" Poszalałyscie z tymi majonezami ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:46.