|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: skorpionice!
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj mam całkiem owocny dzień w pracy - mam nadzieję, że później zaowocuje też premią
![]() Ale spać mi się zachciało, mmm.... |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#724 |
|
Lux Mundi
|
Kolejna Skorpionica dołącza
![]() Jestem z 28.10 ;D Moja Przyjaciółka z kolei, z 5.11 ![]() Mama Rybka i dogadujemy się super- pod warunkiem, że za długo nie przebywamy razem ![]() Mój TŻ- Wodnik Wg tych śmiesznych horoskopów nie powinniśmy być razem Faktem jest, że spięcia są na porządku dziennym- strasznie uparta jestem ![]() A tak poza tym- ambitna, choć słomiany zapał też jest ![]() przebojowa- vsio załatwię, ale jak się czasem zatnę, to koniec- nie ruszę nic Mimo tego, że otwarta na Ludzi- bardzo łatwo nawiązuję kontakty [przede wszystkim z płcią brzydką ], to jestem też skryta-czasem aż do przesady. Wulkan energii, dusza towarzystwa ![]() ale zazwyczaj płaczę w ukryciu. O problemach mówić nie lubię - załatwiam vsio sama [taka cholerna Samosia ze mnie ],ale za to chętnie pomagam innym ![]() Ogólnie Jedna Wielka Chodząca Sprzeczność
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
O Cindy, dzielę urodziny z Twoją przyjaciółką, i mamę Rybkę też mam ;D
A Twój samooopis - oczywiście do mnie też pasuje
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#727 |
|
Raczkowanie
|
oooo jak Skorpionki odzyły na wiosne
![]() ![]() też mam mame Rybke i tez się dogadujemy super, a Tżeta mam koziorożca, i mimo, że rogacz (znak zodiaku oczywiscie), to uległy i bardzo spokojny, ja za to wulkan, co na mysli to na języku, ale szybko mi przechodzi , z koleji na innych jestem bardzo otwarta i towarzyska, tylko troszeczke nieśmiała, ale to może dlatego, że jestem przedostatkiem Skorpionowym, bo jestem z 21.11 ![]() miłego dnia Skorpionice |
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest chyba mój największy problem- że często coś klapnę, nie myśląc nad tym, a później żałuję ![]() No, ale coraz rzadziej mi się to zdarza na szczęście Tobie również miłego dnia |
|
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba odżyć na wiosnę
![]() A ja sama mimo otwartości na innych i ogólnej towarzyskości wcale nie jestem taka hej do przodu jak kogoś nie znam... więc oczywiście jak i w każdej innej dziedzinie, trochę w nas sprzeczności
|
|
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
oj dziewczynki ja też nie jestem z początku otwarta na wszystkich....ale jak już kogoś dobrze poznam i polubię to jest super... za to jak ktoś raz zrani, zawiedzie to trudno odbudować zaufanie. I niestety to chyba moja wada...uważam, że często to ja mam rację...choć pracuję nad tym
|
|
|
|
|
#731 |
|
Lux Mundi
|
ennostiel, madzius90 - witajcie Moje Drogie
![]() Widzę, że faktycznie Skorpioniczki się przebudziły na wiosnę ![]() imaginegirl - masz ur w ten sam dzień, co moja Kuzynka - Julka ![]() Z kolei druga Kuzynka- Asica jest z 30.10 ![]() Mamy bardzo dobry kontakt ![]() Dagusiowa87 - mój problem też bardzo często polega na tym, że moje MUSI być na wierzchu
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
wiosna wiosna nareszcie
tylko gdzie to słońce się znów schowało
|
|
|
|
|
#733 |
|
Lux Mundi
|
Nie zazdroszczę ;/
Ja byłam w domku, więc uskuteczniałam spacery po parku i integrowałam się z Przyrodą ![]() Czekam na większe ciepełko- jakieś żagle by się w końcu przydały
|
|
|
#734 |
|
Rozeznanie
|
a to Cindy28 jesteś znad morza? ale cudnie
już myślałam z Tż czy nie wybrać się na przejażdżkę na kilka dni np. pod namiot ...i żeglujesz sobie mówisz faaajnie ...ja się kiszę na tym śląsku...ale przynajmniej w góry mam blisko więc pewnie najbliższa majówka to grill w Beskidach
|
|
|
|
|
#735 |
|
Lux Mundi
|
Dagusiowa87 - to takie raczej "nadmorze"
![]() Z mojej rodzinnej miejscowości mam 60 km do Kołobrzegu ![]() [Ciocia wynajmuje pokoje, jakby co- i jakieś namiary na fajne pole w Sarbinowie powinnam mieć, jeśli byś chciała ]A z Koszalina [aktualnie tutaj mieszkam- do czerwca], do Mielna [za którym osobiście nie przepadam ]rzut mokrym beretem ![]() Zazdroszczę gór ![]() Piękne są- choć niestety źle znoszę ciśnienie ;/
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
jasne dzięki jak co to się odezwę bo to był pomysł jak narazie
...no góry piękne...ale kondycję to trzeba mieć jak się chce na wycieczkę wybrać (ale nie taką typowo rekreacyjno-grilowo-kocykową )
|
|
|
|
|
#737 |
|
Lux Mundi
|
Hm... jakoś nigdy zamiłowania do wycieczek kocykowo -grilowych
nie miałam Lubie długie spacery - brzegiem morza [nawet jak zimno i wieje i obowiązkowo parkowe - w takie zakątki, gdzie Diabeł mówi dobranoc ![]() W zeszłym roku zabrałam TŻ na taki właśnie spacer, ścieżką rowerową - powiedziałam, że ok 2 km ... Tak Go przegoniłam, że się okazało, że to było 10 ![]() Od tej pory nie wierzy w moje "obliczenia" i już nie spaceruje ![]() A co do żeglowania- żadnego patentu nie mam, ale lubię posiedzieć na łódce i patrzeć jak z brzegu robi się mała plamka
|
|
|
#738 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja jestem z Krainy Wielkich Jezior Mazurskich
|
|||
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
ja jestem w związku z wagą i różnie to bywa
![]() jakby to powiedzieć mój charakterek nie jest skłonny do kompromisów
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
ja też wolę aktywne wycieczki. Nawet nad morzem mogłabym chodzić i chodzić, ale ze tam nudno to preferuję raczej góry.
A u siebie duzo spacerujemy z TZ. Jakoś nigdy nie piknikowaliśmy. Nawet żeby odpocząć góra 5 minut usiedzieliśmy na trawie
|
|
#741 |
|
Zadomowienie
|
dawniej jak był czas i chęci to z TŻ co niedziela robiliśmy sobie wycieczki rowerowe
![]() oj fajnie było ![]() plecak pełen jedzenia i dawaj ![]() ale teraz to ani czasu ani chęci
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
luksia też jestem z Wagą i jak dotąd nie narzekam... żadnych spięć jeszcze nie było między nami
ale on jest bardzo ugodowy i we mnie zapatrzony, a ja też konfliktowa nie jestem
|
|
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
ja też wolę aktywnie spędzać czas...choć czasem poprostu chce mi się zwyczajnie poleżeć.....zwłaszcza teraz jak pracuję i uczę się(co weekend zajęcia do późna) i co któryś weekend pracujący (tzn. sobota oraz sobota+niedziela)....ale za to wiem ile mogę
a co do związków to już mówilam, że jestem z lwem...i te dwa znaki nie powinny być podobno ze sobą...ale póki co nie narzekam
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam zwyczajnie poleżeć
i ogólnie lubię być aktywna, potańczyć sobie czy pośpiewać albo gdzieś pójść.. ale nie lubię się męczyć
|
|
|
|
|
#746 |
|
Lux Mundi
|
Madzius90 - dobrze Ci z tymi Mazurami
![]() Ta Ciocia z Kołobrzegu ma dom tam u Ciebie- w Drygałach dokładnie Ennostiel - ja ogólnie wolę bierny wypoczynek ![]() Plaża, słońce, woda, ręczniczek ![]() Ale śpiewy i tańce też oczywiście ![]() Ogólnie lubię robić to, co sprawia mi przyjemność ![]() Taka mała hedonistka ze mnie
|
|
|
#747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() chociaż teraz przy mojej wadze nauczyłam się ustępować bo on też potrafi być buntowniczy
|
|
|
#748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć już mniej niż kiedyś Jak byłam z poprzednim TŻ to non stop wynajdywałam jakieś problemy itd. Ale teraz z moim obecnym TŻ jest super ![]() Chyba musiałam dojrzeć ![]() Cytat:
![]() Nie wiem gdzie są te Drygały ![]() Cytat:
![]() ja chodzę dwa razy w tygodniu na aerobik ![]() Lubię też pojeździć na rowerze A z drugiej strony lubię czasem nie robić kompletnie NIC!
|
|||
|
|
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jak byłam mała oj potrafiłam pokazać różki i urządzać histerie... ale strasznie przeżywam jak mnie ktoś nie lubi akbo skrytykuje, więc unikam kłótni, konfliktów itp. Znacznie przyjemniej się tak żyje
|
||
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Racja |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

witam rowiesnice. A w pracy wlasnie sie wyjasnilo.....za duzo by opowiadac...w kazdym badz razie moglismy byc stratni 2600 zl :P

], to jestem też skryta-
],