|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
w G.Kazimierz nic nie ma....
rozmawiałam z panią ale oczywiście nei wie kiedy beda... dobrze że pracuję wtej galerii wiec jak jestem w pracy to mgoę chodzić 3 razy dziennie
|
|
|
|
|
#2822 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;26156671]W Łodzi jest szafa Catrice, albo gdzieś w okolicy?[/QUOTE]
Jest w Konstantynowie łódzkim. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
A że ten puder fajnie wyglądał to chyc i jestMyślałam czy nie pisać, ale mówię eee.. przeżyję bez nich ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Cytat:
Ale mi nie chodzi o informacje co ma dana firma. Tylko, że ogólne informacje., ze jest coś takiego jak pękający lakier.Albo podkład matujący. Kiedyś spytałam się babki czy mają podkłady matujące, a ona do mnie że żadna firma takich nie robi
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#2823 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
no nic, jutro podskocze bo jade na uczelnie, to kolo południa pestkę nawiedzę, może coś będzie ![]() a gdzie w poznaniu mozna dostac catrice?
|
|
|
#2824 |
|
Wtajemniczenie
|
w poznaniu catrice nie ma
ja też zaraz lecę nawiedzić pestkę ale znając życie pewnie znowu nic nie będzie
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
Śniło mi się dzisiaj, że chciałam jechać do Wola Parku, ale dowiedziałam się, że wszystkie nowości już wykupiłyście
Natura czy Douglas w Arkadii bliżej, ale nie wiem, czy tam cokolwiek będzie.
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Rozeznanie
|
Byłam wczoraj w Naturze koło krakowskiego, i pustki..
|
|
#2827 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie każda praca jest pasją. Niektórzy pracują tam, gdzie się dostali. Co do pękających lakierów - ja dowiedziałam się o nich z wizażu. Nie każdy ma czas ani ochotę śledzić nowinki kosmetyczne i ja to rozumiem.
|
|
|
|
#2828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wola Park za daleko. W sumie dziś w Arkadii mogliby coś wyłożyć. Dość szybko pojawiło się B&W więc nowości może też
|
|
|
|
|
|
#2829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To, że Ciebie zatrudnili wcale nie wyklucza tego co napisałam bo napisałam, że duża większość a nie, że wszyscy. Z resztą ja mówię (piszę) o tym co jest w Krakowie i czego dowiedziałam się ostatnio od dziewczyny, która pracuje właśnie dla firmy kosmetycznej w jednej z tutejszych galerii. Co nie zmienia faktu, że oczywiście wysyłam im CV nawet jak nie mają ogłoszeń o pracę bo desperacko szukam pracy i liczę, że może w końcu coś się trafi ![]() Cytat:
Kurka a w Krakowie ich nie widziałam ![]() No i co? Przeżyjesz? No niby tak ale będzie Ci ciężko i będziesz żałowała. Jakbyś napisała to byłoby Ci lżej a Sexi zrobiłaby dobry uczynek ![]() Zgadzam się w zupełności i nie chodzi tu o nowości ale o produkty ze stałych ofert. Wiadomo, że pękacze to nowość i nie wszyscy się tym muszą interesować i nie koniecznie muszą o nich wiedzieć przed wprowadzeniem ale jakiś czas temu byłam świadkiem jak ekspedientka w sklepie mówiła dziewczynie, że nie ma czegoś takiego jak zielony korektor bo korektor ma mieć kolor ciała. Normalnie szok i żenada a mi ręce opadły Oczywiście ale jak już gdzieś pracujesz to wypadałoby okazać chociaż minimum zainteresowania. Jak pracowałam w księgarni to właściciele wymagali od nas (wszystkich pracowników) znajomości wszystkich tytułów i autorów książek jakie mieli i ich rozmieszczenia na półkach, i to nie dlatego, że mieli takie widzi mi się ale dlatego, że to wpływa na jakość obsługi klienta, i musiałam się tego nauczyć chociaż pracowałam tam na zlecenie przez 2miesiące i nikogo nie obchodziło czy mnie to interesuje czy nie. W związku z tym uważam, że osoby, które pracują w sklepach powinny chociaż wiedzieć jaki asortyment mają dostępny. |
||
|
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja pracowałam w studiu fotograficznym a robienie zdjęć nie jest moją pasją. Nie czuję się winna i też wiele wymagano ![]() cieszmy się tym, że zawsze możemy liczyć na pomoc wizażanek
|
|
|
|
#2831 |
|
keep calm and contour on
|
wiecie co ,ja myślę tak. okey może nie trzeba się interesować kosmetykami itd, ale kurde ja jako stała bywalczyni rossmana wiem co jest w szafach,to te panie które tam parę godzin dziennie siedzą nie zauważyły np. matowych lakierów?
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
korektorze! przybywaj do Natur bo dziś mam co zakryć
|
|
|
|
#2833 |
|
Raczkowanie
|
Ale robią nam ochotę na te wszystkie nowości :P Nie wiem jak Wy, ale ja już od pewnego czasu mam odłożoną kasę na nowości
I doczekać się nie mogę. Kraków pustkami świeci jak już wcześniej pisałyście... Co do niekompetencji osób sprzedających w sklepach kosmetycznych to według mnie jak stoją przy tych półkach tyyyyle godzin to z nudów mogłyby poczytać co tam ciekawego stoi. Ja pracowałam w sklepie odzieżowym i nie byłam specjalistą jeżeli chodzi o ten sklep lecz po kilku dniach wiedziałam co kiedy ma być, co jest na przecenie, co jest nowe itd. Tylko trzeba się tym trochę zainteresować. |
|
|
|
|
#2834 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
rozmawiałam z panią która wiedziała, że będą lakiery pękające i nowa limitka ale nie byla w stanie powiedziec, kiedy. Polecała przyjśc w przyszlym tyg.ale za to kupiłam wysuszacz do lakieru w kropelkach i cienie kobo
|
|
|
#2835 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dziś w GŁ i ....
Douglas świeci pustkami, jeśli chodzi o Essence, jakieś resztki z różnych kolekcji. W naturze zaś końcówka ILB, ale być może w czwartek po dostawie coś będzie z nowej kolekcji. Jak zwykle w koszyczku z przecenami, artykuły drugiej jakości w pseudo promocyjnych cenach. Wkurzył mnie nawiasem mówiąc ochroniarz, który cały czas patrzył się co dotykam i łaził za mną. Dlatego mimo, iż miałam kupić odżywkę do włosów i szampon, nie kupiłam. Miałam ochotę go |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak przeczytałam wczoraj o WP, to od razu pognałam. Chciałam mieć pełną szafę, bo miałam bon na 50 zł, a i tak nie było pudru dużego z Sun Clubu dla blondynek. Miałam wziąć dużo mniejszy, ale różnica w cenie 3 zł chyba tylko. No i dlatego wzięłam ten eyeliner ![]() co do błyszczyka to jednak zmieniam zdanie, w dziennym świetle jest fajny
|
|
|
|
|
|
#2837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam kilka nowości i staroci, później postaram się dać jakieś zdjęcia |
|
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Sniło mi się, że byłam w Naturze i znalazłam jeden lakier z Cracków
I byłam zła na wizażanki, że mi wykupiły Nie wiem skąd się takie durne sny biorą
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Zakorzenienie
|
a jak sytuacja w Gdańsku?
|
|
|
|
|
#2840 |
|
Zakorzenienie
|
W G. Kazimierz szafa przetrzepana. Nowości nie widać
![]() A na Czarnowiejskiej tez nia ma nowosci ale szafa w miare pełna i jest prawie cała-nie ma ciemnego błyszczyka-limitowanka WB Kupiłam lakier
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Rozeznanie
|
W Gdańsku wszędzie bida z nędzą ;/
|
|
#2842 |
|
Zakorzenienie
|
to dobrze,że jednak się nie ruszyłam :/
Mam pytanie dot. błyszczyków z WB. Któraś z dziewczyn pisała, że nawet jak się zetrze, to kolor zostaje. Na ile czasu barwi usta?
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zadomowienie
|
Na jakiś czas, ale nie baaardzo długo. U mnie został jeszcze moze z godzinę, czy dwie po tym jak warstwy blyszczacej juz nie było, nie pamiętam czy coś jadłam, piłam. Nie wżera się w usta też na cały dzień.
|
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
moje wczorajsze zakupy + błyszczyk Stay with me 02 (dopiero się uczę robić na sobie takie zdjęcia
)
|
|
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
We Wrocławiu pustki.
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Jak zwykle. ![]() Ile będzie w końcu pędzelków do eyelinera? Dwa-czerwony i niebieski?
|
|
|
|
|
#2847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale dzisiaj opieprzyłam jakąś kobitę otwierającą tusze, aż się kurzyło jak rzuciłam swoim spojrzeniem mordercy
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
Zapraszam
Notka o nowościach http://lelianna.blogspot.com/2011/04...e-essence.html
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
To świetnie,ciekawe czym one się różnią?
Cytat:
Prawidłowo zrobiłaś.
|
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:12.

A że ten puder fajnie wyglądał to chyc i jest
albo po prostu niektórzy składają wszędzie cv (ja wiem po sobie, desperacko szukałam pracy i rozsyłałam dosłownie wszędzie,a nuż może gdzieś by mnie przyjęli) z N. było inaczej, bo interesuje się kosmetykami, lubię to i w ogóle

jak douglasy - nie wiem 
ja też zaraz lecę nawiedzić pestkę ale znając życie pewnie znowu nic nie będzie

i też wiele wymagano 

I byłam zła na wizażanki, że mi wykupiły

)