|
|
#2761 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
|
|
|
|
#2762 | |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze wszyscy spiewają
![]() Cytat:
Nie dosyć że smierdzi po kilku dniach robią sie plamy, heh i kiedyś przed wyjazdem nad morze mówie zrobie sobie peeling żeby to zmyć to sie normalnie opalę no i zrobilam. Wszystko cacy, weszłam sobie do morza wychodzę.... biała![]() no i brudzi ubrania Dark, Wasze balony niby moglby zostac ale ja chce białe
|
|
|
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
powiedzcie mi coś o tych bibułkach matujących
ja się nie znam i nigdy ich nie używałam, jak się je używa i które są dobre. A propo ponczoch - jakie kupujecie? takie kratkowane ala kabaretki?---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Dark a jaka firma tych balonów? Gdzie kupiłaś? ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Niezbędnik ślubny każdej PM: - podpaski (gdyby) np. od stresu - wkładki - chusteczki higieniczne - chusteczki nawilżające - puder - błyszczyk / szminka - tusz do rzęs - korektor - coś odświeżające oddech ![]() - perfum - dezodorant, np. w kulce ![]() - dodatkowe pończochy, rajstopy - plastry na obtarte nogi - tabletki na ból głowy, ból brzucha coś jeszcze? o czymś zapomniałam? ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- może jeszcze kredka do oczu ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- a właśnie propo płatków... będą sztuczne czy prawdziwe? |
|
|
|
#2764 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes ja też nigdy bibułek matujących nie kupowałam, ale makijażystka kazała mi nabyć i co parę godzin się nimi przymatować bo mam BARDZO tłustą cerę i będę się strasznie świeciła.
Pończoszki kupuję zwykłe bezowe pewnie jakieś cienkie 9den mam obok outlet calzedonia-intimissimi to tam polecę i kupię bo są rewelacyjne 6zł, nie zsuwają się, nie ściskają i nie prują się tak szybko |
|
|
|
#2765 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a powiedzcie mi czy dajecie te ciasto gościom. Na śląsku jest taka tradycja, że daje się przed ślubem kołocz. To są np. 4 duże kawałki ciasta wielkości ja wiem zeszytu A5 każdy... i my chyba zostaniemy przy tej tradycji
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupilam bibulki matujace z Body Shop (zielona herbata) i s ab.dobre: wsytarczaja mi dwie na odtluszczenie
Sa malutkie i poreczne. A co do tej listy, to uwazam, ze : tusz do rzes i husteczki nawilzajace sa zbedne
|
|
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
Takaya super
![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Chusteczki nawilżające dla TŻ a tusz zawsze wolę mieć przy sobie
|
|
|
|
#2768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tusz do rzęs bym sobie darowała, zazwyczaj tego sie juz nie poprawia no i kolejna warstwa ładnie nei wygląda ja bym dodała jeszcze agrafki i iglę i nitkę |
|
|
|
|
#2769 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie rozstaję się z tuszem - taka już jestem, zawsze i wszędzie ma go przy sobie, chociaż nigdy nie używam go po raz drugi - taka już jestem, dziwna jakaś
|
|
|
|
#2770 | |
|
Zakorzenienie
|
Przydalaby sie jeszcze jakaś maszyna do szycia bo TŻ często pekaja spodnie
---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2771 | |
|
Raczkowanie
|
Passion zapomniałam o tym a też ważnym
![]() Powiem Wam, że mam stresa jak tak myślę o tym wszystkim. Chciałabym, żeby wszystkim się podobało i byli zadowoleni, że byli u mnie na weselu i fajnie się bawili ale wiadomo nie każdemu dogodzę, znajdą się takie osoby, które będą krytykować.... ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
widzisz mamy coś wspólnego ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Oj jak fajnie że na Was trafiłam
|
|
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Skoro nigdy go nie uzywasz, to mzoe pora wywalic go z torebki
Ja juz nigdy nie poprawiam rzes po raz drugi, bo jak mowi Passion, nie ladnie to wyglada Passion, masz racje: agrafki, igla i nitka! Ja ponczoszki tez bede miala gladkie
|
|
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
Dzwonili do mnie z salonu i umówiłam się na piątek na przymiarkę sukni
już nie mogę się doczekać a TŻ ma przymiarkę w czwartek ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- monita a jakie? kolor? |
|
|
|
#2774 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes, moje sa takie smietankowe, zlamana biel, ivory
![]() Fajnie, ze masz przymiarke, moze wrzucisz nam zdjecia w sukni?
|
|
|
|
#2775 |
|
Zakorzenienie
|
co do pończoszek to będę miała gładkie, opalone.
co do ciasta, to już pisałam ![]() co do niezbędników, to o wzięcie igły,agrafki i nitki to poprosze świadkową. Resztę będę mieć w pokoju w razie "W", bo torebki nie będę miała. |
|
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Takaya mi kosmetyczka poleciła jakiś specyfik L'oreal brązujący natychmiast, dzięki czemu nie robisz sobie smug.
Passion ja tam myślałam że moje "kremowe" są białe, nie zobaczysz różnicy, ale mogę ci kupić białych jeśli chcesz. Ja nie idę na solarkę bo nie mogłam teraz po kwasach i mikro, no i nie mogę przed depilacją na którą się wybieram za tydzień w sobotę, a potem jeszcze dwie sesje mnie czekają. |
|
|
|
#2777 |
|
Zadomowienie
|
Ja kupuję gładkie pończochy, w kolorze suknie
U nas TŻ będzie miał koszulę na przebranie po oczepinach, tak na odświeżenie, i ewentualnie gdyby sie czymś pobrudził. wiadomo, że po oczepinach nie będzie miał już musznika dlatego będzie śledzik---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- o ja właśnie takiego koloru potrzebuję!!! Monitka a z jakiej firmy masz? |
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
Magsik, ja kupowalam w Espanii, wiec nie pomoge
|
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes jeśli mogę prosić zmniejsz rozmiar czcionki o jeden bo utrudnia czytanie forum
Co do tuszu ja nigdy nie nakładam później bo rzęsty sa tak sztywne,że mija się to z celem i nawet trudno jest to wykonać, ale czarna kredkę wezmę na 100% Bede miała czarne wnętrze oka (linie wodne) to warto je czasem poprawić bo zawsze mi się zmazują A na wizażu wyczytałam i kupię bibułki Inglota: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1 Bo mają dużo pozytywnych ocen +cena jest w moim zasięgu ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Dark ja chyba jednak pójdę zamknąć się do tuby (jak myślicie na szyję lepsze leżące czy stojące?) boję się, że i tak jakoś krzywo się umażę i dopiero będzie |
|
|
|
#2780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ma dziwna tendencje do spodni garniturowych pękaja na szyciu a jeansy tez Mu się na tyłku przecierają jakiś dziwny ten tyłek ma![]() Cytat:
) ja zrobię Ci przelew na konto ale odbiorę jak będziecie mieli salę nie będzie problemu?
|
|||
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będziesz musiała glowę wysoko trzymać
Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2011-04-05 o 13:05 |
|
|
|
|
#2783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bibułki matujące mam wypróbowane - dla mnie są rewelacyjne, do tego zawierają już puder więc nie trzeba go ze sobą brać ![]() z Mariona dlatego z listy odpadnie puder i chusteczki nawilżające oraz tusz i podpaski (wiem że nie będzie okresu )za to dodam igłę z białą nitką i chusteczki nawilżające ale takie pojedyncze do higieny intymnej
|
|
|
|
|
#2784 |
|
Zadomowienie
|
Wiem,że to pewnie głupio zabrzmi ale n stojące możesz iśc z chustka na buzi, bo na leżacym nie opalisz pach.
|
|
|
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
Co sądzicie o takiej biżuterii??? wydaje mi się, że będzie pasować do mojej sukni, byłby naszyjnik, bransoleta i kolczyki.
|
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pod koniec zdejmuję chustkę żeby ciut buzię musnąć |
|
|
|
|
#2787 |
|
Zakorzenienie
|
Pomyślę bo chyba na leżącym tez ciężko będzie odgiąć głowę tak aby szyja pod brodą się opaliła...
Pewnie będę musiała z parę razy pójść (2,3) to najwyżej raz na leżaka raz na stojaka Jutro jadę po soczewki |
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Cze dziewczyny idę do tyłu podczytać coście naskrobały
|
#2789 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takaya a gdzie zdjęcia twojego makijażu? Będę jedyną bladą PM-ką
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:16.

u nas w regionie też Passion

po kilku dniach robią sie plamy, heh i kiedyś przed wyjazdem nad morze mówie zrobie sobie peeling żeby to zmyć to sie normalnie opalę no i zrobilam. Wszystko cacy, weszłam sobie do morza
ja się nie znam i nigdy ich nie używałam, jak się je używa i które są dobre. A propo ponczoch - jakie kupujecie? takie kratkowane ala kabaretki?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

jakiś dziwny ten tyłek ma