A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 10:49   #481
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@
Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Nie wiem jak innym ale mi w ogole nie podoba sie takie coś.
W sumie nie wiem do czego to się ma
no na pewno do pierwszego tańca tego bym nie zaliczyła bo ten to dopiero po kościele. Należę do osób które lubią dobrą zabawę więc pewnie dlatego też ten filmik mi się spodobał No i zaczynam się zastanawiać nad takim wejściem na salę Większość zaproszonych gości uwielbia dobrze się bawić, mamy z TŻ-tem roztańczone rodziny więc spodoba się napewno. Zresztą już od dłuższego czasu zastanawiałam się jak by to zrobić żeby było inaczej bo strasznie nie podoba mi się takie wejście że się potem stoi z kieliszkami w ręku i czeka aż goście sobie wezmą szampana i się ustawią i i tych przygrywek orkiestry to wręcz nie trawię. Nie wiem jak to zrobić jak TŻ już przyjedzie po mnie. Chyba powiem im żeby nie grali wcale bo jak to słyszę to mi się wszystko przewraca

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 10:50   #482
evoonia86
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

widziałam kiedyś już ten filmik i mi się strasznie nie podoba
Stary 2011-04-05, 10:53   #483
ewika19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A TŻ nie zdał egzaminu Pomylił się w obliczeniach. Jestem tym tak zdołowana, jakbym to ja nie zdała. Albo jeszcze bardziej. Wybaczcie, że tak marudzę, już sobie idę.
Nie dziwię się, że tak przejmujesz się egzaminem TŻa. Ja mam tak samo- dla mnie ważniejsze jest to czy on zdał niż czy ja zdam... Napewno wszystko się ułoży

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Dziewczyny patrzcie co znalazłam w wątku o tańcu na wesoło. Szczerze mówiąc spodobało mi się faktycznie taka odskocznia w kościele gdzie odbędziemy nauki zapewne by przeszło bo ksiądz normalnie złoty człowiek
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
http://www.jkweddingdance.com/ a tu ich strona
Eee... Ja bym czegoś takiego w kościele nie chciała. Wg. mnie po prostu nie wypada robić cyrku w kościele...
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:02   #484
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
no na pewno do pierwszego tańca tego bym nie zaliczyła bo ten to dopiero po kościele. Należę do osób które lubią dobrą zabawę więc pewnie dlatego też ten filmik mi się spodobał No i zaczynam się zastanawiać nad takim wejściem na salę Większość zaproszonych gości uwielbia dobrze się bawić, mamy z TŻ-tem roztańczone rodziny więc spodoba się napewno. Zresztą już od dłuższego czasu zastanawiałam się jak by to zrobić żeby było inaczej bo strasznie nie podoba mi się takie wejście że się potem stoi z kieliszkami w ręku i czeka aż goście sobie wezmą szampana i się ustawią i i tych przygrywek orkiestry to wręcz nie trawię. Nie wiem jak to zrobić jak TŻ już przyjedzie po mnie. Chyba powiem im żeby nie grali wcale bo jak to słyszę to mi się wszystko przewraca

Aaa no to pisz że wejście na sale to ma być :P
Bo ja myslałam że taką hulankę w kościele chcesz sobie zrobić

ps: też nie trawie odgrywek, przygrywek itp.
Normalnie wystrzelam całą orkiestrę jak mi pod domem zagrają

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2011-04-05 o 11:03
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:10   #485
ewika19
Zadomowienie

U nas na szczęście nie ma czegoś takiego jak przygrywki . I nawet w sumie nie umiem sobie tego wyobrazić. I to ten sam zespół co jest na sali to gra Wam pod domem?
Stary 2011-04-05, 11:13   #486
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
malinkowo88- gratuluję awansu
przyłączam sie do gratulacji świetna wiadomość
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nie no to jest jasne

ale jej raczej chodzi że ona chce mieć to co najlepsze. Garnitur szyją w najlepszej pracowni w Krk suknie będzie miała dwie, jedną ściaga z zagranicy szytą specjalnie na nią, tych 5 kamerzystów i 3 fotografów.

Ja nie potępiam ale wszystko ma jakieś granice wg mnie część kasy można by przeznaczyć na znacznie lepsze cele. Ja też nie oszczędzam na ślubie ale to przede wszystkim ma być dzień w którym wypowiem słowa przysięgi a nie pokaz mody czy coś.

Wiadomo jak każda PM chcę wyglądać cudownie i w ogóle ale na pewne rzeczy na prawdę szkoda mi by było pieniędzy. To jest najpiękniejszy dzień naszego życia ale można go zorganizować z mniejszym przepychem. takie jest moje zdanie
zgadzam, się w 100% przesada....

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość

A ja siedze na uni i czekam na spotkanie z moja druga grupa, z ktora robie kampanie PR-owa
jak tak Cię czytam to tęsknie trochę za praca w agencji ciężko było, nie miałam czasu spać ani czasu dla siebie ale fajnie było wymyślać kampanie kreatywna praca teraz mam trochę mniej kreatywną
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
właśnie nie wiem jak wygląda sprawa z promocjami a z chęcią bym się na jakąś załapała tylko kurcze ten grudzień to nie za późno ??
z mojego doświadczenia (chodziłam z kuzynką kupować suknie w zeszłym roku) to w sierpniu-wrześniu są wszędzie wyprzedaże kolekcji wiosna-lato i nawet 50% i więcej obniżki są dlatego jak mam plan kupić sukienkę we wrześniu tak jak to moja kuzynka zrobiła mam nadzieję że nic w tym roku się nie zmieni i się uda, bo wrzesień jest moim zdaniem idealny w zimie bym nie chciała chodzić po salonach, bo za dużo ubrań się ma na sobie
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość

i po za tym moja ginekolożka kazała mi unikać jakichkolwiek stresów bo w moim przypadku stres to dalsze powikłania
zdrówka Ci życzę
Cytat:
Napisane przez Maripossa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny,
chcialam prosic Was o wykreslenie mnie z kalendarza na 1 stronie... niestety rozstalam sie z M. , ja tego chcialam... nie chce sie rozpisywac nt.temat, bo nikt mnie tu nie zna tak naprawde i Naszego zwiazku a dluuuugo by pisac, wiec prosze tylko o wykreslenie mnie. Przykro mi bardzo ze tak wyszlo i ja rowniez musze dojsc do siebie

pozdrawiam
Przykro mi bardzo
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
pewnie po 9 do was zajrzę ale i tak proszę w dalszym ciągu o kciuki egzamin 14,30 tym razem już nie będzie tak łatwo jak dziś

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
dziewczyny- myślałyście już o muszniku dla Tż? tzn. o kolorze, fasonie?
mój TŻ na pewno będzie mieć zwykły krawat (oczywiście nie taki codzienny, tylko specjalnie dobrany) bo typowe muszniki i kamizelki ślubne w deseń nam się nie podobają zupełnie najprawdopodobniej w kolorze fioletowym, żeby pasował do mojego bukietu

Cytat:

Dziewczyny, czuję się koszmarnie... Wczoraj cały dzień pomagałam Przyjaciółce się przeprowadzać, Ona przenosi się z całym dobytkiem życiowym i dziś mam straszliwe zakwasy, boli mnie okropnie głowa i jeszcze mam strasznie zatkany nos - nie wiem już nawet czy to alergia, czy mnie coś wzięło. Chyba zaraz się położę, włączę jakiś film i tyle będzie z mojego dzisiejszego dnia, bo na nic kompletnie nie mam siły...

A TŻ nie zdał egzaminu Pomylił się w obliczeniach. Jestem tym tak zdołowana, jakbym to ja nie zdała. Albo jeszcze bardziej. Wybaczcie, że tak marudzę, już sobie idę.
za Twoje samopoczucie i za egzamin TŻa

Ja wczoraj napisałam tak z głupa trochę maila do parafii w której chcieliśmy zrobić nauki (nie sądziłam że mi odpiszą) kiedy sie najbliższy cykl zaczyna i mi odpisali że w ten czwartek już więc najprawdopodobniej się wybierzemy z TŻem, będzie z głowy nie wiem ile jet spotkań, ale podobno 3 (jedna dziewczyna ze śląskich PMek mi tak pisała) no i poradnię mają na miejscu, wiec wszystko można by razem załatwić. Trzymajcie kciuki

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 11:18   #487
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
U nas na szczęście nie ma czegoś takiego jak przygrywki . I nawet w sumie nie umiem sobie tego wyobrazić. I to ten sam zespół co jest na sali to gra Wam pod domem?
no... zespół gra a wodzirej śpiewa jakieś tam rymowanki w stylu:
zrób kroczek do przodu albo jakieś inne hehe nie pamiętam nawet bo nie moge tego słuchac nigdy
A później ten sam wodzirej gra juz każdej parze z osobna przy stole jakąs rymowankę, bądz coś o nich wymieniając ich imiona

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 11:26   #488
beat@
Zakorzenienie

Cytat:
Aaa no to pisz że wejście na sale to ma być :P
Bo ja myslałam że taką hulankę w kościele chcesz sobie zrobić

ps: też nie trawie odgrywek, przygrywek itp.
Normalnie wystrzelam całą orkiestrę jak mi pod domem zagrają
Ja to zawsze jak coś napiszę bądź powiem to jakoś zaczynam od d.. strony ale za to momentami jakie emocje

Dokładnie tak samo mam. NIe dość ze muszę zastrzec w głównej umowie jakiej piosenki kategorycznie mają nie grać to i te przygrywki pod domem muszę też zaznaczyć. Rozumiem jeszcze jak ktoś ma domek czy coś takiego ale nie w mieście na klatce, w domu i przed budynkiem o nie nie

Cytat:
dokładnie tak. Moja orkiestra to 3 osoby i pani gra na tamburynie, jeden gościu na akordeonie a inne na trąbce bodajże no pliz ale niee wystarczy że połowa sąsiadów stwierdzi że akurat w tym momencie trzeba sprawdzić przez okno co tam na ulicy się dzieje, strasznie mnie coś takiego wkurza. Dlatego bez grania bo się połowa okolicy zleci

Aaa no i nauki zaczynamy od poniedziałku 11 kwietnia i trwają aż całe 5 dni (koniec nauk 15 kwietnia) na godzinę 20:00 więc zapewne godzinka i do domku

Patrycja 28.06.2014

Edytowane przez beat@
Czas edycji: 2011-04-05 o 11:27
Stary 2011-04-05, 11:59   #489
jagodzia133
Zakorzenienie

no to u mnie są nauki co czwartek i dopiero mamy 3 odhaczone w ten czwartek 4 a jest ich 10. Ale to zależy ostatnio trwały 15min. Byłam w hurtowni i dziewczyny powiem tak: Stock i wszystkie inne produkowane przez Sobieskiego mają wysokie ceny i raczej nie ma opcji żeby staniały cena zaczyna się od 21zł. Znalazłam tani krupnik po 17.45 i to uwaga w E.Leclerc pytałam się czy można kupić 11 kartonów (w 1 kartonie jest 12sztuk) a ona powiedziała że bez problemu. Wróciliśmy do domu to przetrawić i mamy do wyboru w tj samej cenie: Gorzką Żołądkową De Lux albo Krupnik?? co byście wybrały??
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 12:02   #490
beat@
Zakorzenienie

co do alkoholu to nie podpowiem bo ogólnie wódki nie piję. Nawet nie orientuję się w cenach. Załatwienie butelek zostawiam TŻ-towi. Kupi on w dobrych cenach po konsultacji z przedstawicielem handlowym od alkoholi. Jako że sam jest przedstawicielem to ma możliwości załatwienia taniej

Patrycja 28.06.2014

Stary 2011-04-05, 12:03   #491
biedroneczek
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no to u mnie są nauki co czwartek i dopiero mamy 3 odhaczone w ten czwartek 4 a jest ich 10. Ale to zależy ostatnio trwały 15min. Byłam w hurtowni i dziewczyny powiem tak: Stock i wszystkie inne produkowane przez Sobieskiego mają wysokie ceny i raczej nie ma opcji żeby staniały cena zaczyna się od 21zł. Znalazłam tani krupnik po 17.45 i to uwaga w E.Leclerc pytałam się czy można kupić 11 kartonów (w 1 kartonie jest 12sztuk) a ona powiedziała że bez problemu. Wróciliśmy do domu to przetrawić i mamy do wyboru w tj samej cenie: Gorzką Żołądkową De Lux albo Krupnik?? co byście wybrały??
ja zdecyduje się chyba na krupnik. Brat też obiecał mi załatwić mniej więcej po 17 zł. Przeważnie wszystkim smakuje(tylko mojej mamie nie), a ma dużo ładniejszą butelkę niż de lux. Wiem, że wygląd nie jest najważniejszy, ale dla mnie też się liczy
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 12:12   #492
evoonia86
Zakorzenienie

ja wolę gorzką i gdybym miała wybierać między tymi dwiema, to kupiłabym gorzką żołądkową
Stary 2011-04-05, 12:47   #493
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

biedroneczek- nie tylko Twoja mam nie lubi krupnika Na dzień dzisiejszy gdy u kogoś jest krupnik to nawet kieliszka nie wypiję- straszne rzeczy później dzieją się z moim żołądkiem i to po 1 kieliszku...

I u nas będzie żołądkowa gorzka de lux.
Stary 2011-04-05, 12:53   #494
(kicia)
Zakorzenienie

My idziemy na nauki 1go maja aż się boję u mnie TŻ i tak na co drugich nie będzie trudno mam nadzieję że się nie czepią

Też wybrała bym gorzką bo większość mojej rodziny ją preferuje.
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:09   #495
jagodzia133
Zakorzenienie

a ja nie wiem co w końcu a do tego nie mogę znaleźć fryzjera lubelscy fryzjerzy mają mało stron internetowych a ci co mają to jakoś nic specjalnego. ;( oj mam już dosyć
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 13:16   #496
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Dziewczyny patrzcie co znalazłam w wątku o tańcu na wesoło. Szczerze mówiąc spodobało mi się faktycznie taka odskocznia w kościele gdzie odbędziemy nauki zapewne by przeszło bo ksiądz normalnie złoty człowiek
http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0
http://www.jkweddingdance.com/ a tu ich strona
Dawno, dawno temu, któraś z dziewczyn to pokazywała na wątku, także znajome mi jest. Mnie tam się podoba, ale do naszego kościoła polskiego bym z czymś takim nie weszła. Na ślub cywilny jak najbardziej To też zależy od ludzi, jeśli ktoś jest rozrywkowy, nikt się nie obrazi za takie wejście i jeszcze ubaw będzie. Natomiast nie wyobrażam sobie pary bardziej stonowanej, która na swoje wejście wymyśliłaby coś takiego.

Cytat:
Napisane przez bahari Pokaż wiadomość
Nawiasem mówiąc, ostatnio TŻ zaczął się bardziej starać, a wszystko dzięki temu, że w końcu nauczyłam się spokojnie i otwarcie mówić czego chcę. Jestem z siebie dumna
Świetna wiadomość i też jestem z Ciebie dumna

Maripossa przykro mi, że nas opuszczasz, ale wierzę, że decyzja, którą podjęłaś jest najlepszą z możliwych! Życzę powodzenia

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:19   #497
D0tk4
Zadomowienie

Witam dziewczynki ) Ja juz z pracy do Was pisze Jutro mamy duzy event, bo firma, ktora jest naszym klientem obchodzi 5 urodziny i mamy troche z tym roboty, ale jest doooobrze Wieczorem, jak wyjde z biura o jakiejs ludzkiej porze, to idziemy z TZ na kolacje na miacho ))

Cytat:
Śniło mi się dzisiaj, że był nasz ślub. Ale... Siedzieliśmy tyłem do ołtarza, ksiądz pomylił nasze imiona, nie było skrzypka, fotograf i kamerzysta się spóźnili- a jak już przyszli to tylko się nam przyglądali, na 120 osób, było może z 20 i ogólnie ta uroczystość była strasznie dziwna. I w pewnym momencie powiedziałam mojemu TŻowi (w tym kościele)- "dobrze, że to tylko sen". Dziwne, że wiedziałam, że to sen . A obudziłam się cała zlana potem i z bólem brzucha.
Buuuu ... Koszmary slubne sa okropne! Ale z jaka ulga sie czlowiek po nich budzi Nic sie Mala nie martw, sny sprawdzaja sie na odwrot (jak powtarzala moja Babcia )

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja zastanawiam się nad tematem pracy licencjackiej... Kurczę pracując na recepcji mogłabym podsuwać gościom ankiety w zasadzie w każdym temacie i przez to jeszcze bardziej mam mętlik jak skonstruować docelowy temat... Po prostu nie wiem jakim problemem się zająć:/
A co studiujesz? Wydaje mi sie, ze jesli masz jakies ogolne pomysly, to powinnas isc z nimi do promotora, ktory pomoze Ci zrobic tak, zeby temat brzmial dobrze i inteligentnie Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze nie ma co pisac o byle czym, tylko o tym, co konkretnie nas interesuje. Mialam paru znajomych, ktorzy wybierali popularne tematy w nadziei na duza ilosc zrodel, a pozniej byla lipa ..

Cytat:
Oj jaka szkoda ;/ A kiedy jakas poprawka? Ale pewnie i tak wyrobi sie na czerwcowy termin (bo chyba taki chcial miec, tak?) ..

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
jak tak Cię czytam to tęsknie trochę za praca w agencji ciężko było, nie miałam czasu spać ani czasu dla siebie ale fajnie było wymyślać kampanie kreatywna praca teraz mam trochę mniej kreatywną
Ja sie w agencji czuje jak ryba w wodzie! uwielbiam ta adrenaline, pogon z czasem i stres temu towarzyszacy Spelniam sie po prostu )

Cytat:
no... zespół gra a wodzirej śpiewa jakieś tam rymowanki w stylu:
zrób kroczek do przodu albo jakieś inne hehe nie pamiętam nawet bo nie moge tego słuchac nigdy
A później ten sam wodzirej gra juz każdej parze z osobna przy stole jakąs rymowankę, bądz coś o nich wymieniając ich imiona
Jak ja tego nie trawie! U mnie czegos takiego nie bedzie i cale szczescie! I orkiestry przy wychodzeniu z domu tez nie bedzie, bo tego nie trawie .. hah, cala reszta zostaje, bo przeciez to goralskie wesele ma byc :P
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:43   #498
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
A my jednak będziemy mieli Luksusową, Mojemu TŻ nie pasuje jakoś ta żołądkowa gorzka.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 13:44   #499
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie wiem co w końcu a do tego nie mogę znaleźć fryzjera lubelscy fryzjerzy mają mało stron internetowych a ci co mają to jakoś nic specjalnego. ;( oj mam już dosyć
Musisz się przejść w okolicy. Ja tak zrobiłam jeśli chodzi o fryzury slubne często mają katalogi ze zdjęciami swoimi. U mnie w łęcznej żaden nie ma strony

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 13:49   #500
evoonia86
Zakorzenienie

my postanowiliśmy iść na nauki od 29 kwietnia.
Stary 2011-04-05, 13:51   #501
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
szkoda, nawet wizażowe kciuki nie pomogły
ale nie martw się, jeszcze poprawi

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
a powiedz mi, widzisz jakąś różnicę w wyglądzie biustu? Bo czytałam kiedyś, że kobiety, które noszą dobrze dobrany stanik a mają trochę ciałka to ich biust jest 'zbierany' np. spod pach itd. i wtedy robi się większy.
A ja jestem raczej dość szczupłą osobą, biust też mam mały (75B), więc w czym te staniki mogłyby mi pomóc? Bo nie mam z czego zbierać, ani nie ma mi się co rozplaszczać - no chyba, że się mylę
raczej nie ale z drugiej strony cieżko mi trafić na stanik z obwodem65 (C/D) więc czasami noszę 70B także w 100% nie jest to prawidłowe, ale słyszałam też, ze taka migracja to działa raczej w przypadku większych biustów

ja miałam większy problem z tym, ze mi staniki odstawały

Cytat:
jeszcze czas
ja chyba pójde do babki, do której moja mama chodzi, dobrze się znają. Ja tez parę razy się u niej obcinałam i ona już "zna" moje włosy
Wygląda na to, ze w tym roku szykują nam się dwa wesela, także wypróbują dwie fryzurki ślubne i zobaczę jak się trzymają
Stary 2011-04-05, 14:06   #502
ibyza
Wtajemniczenie

Ja tylko wpadłam się przywitać i życzyć miłego popłudnia ale nadrobiłam wszystko
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:17   #503
jagodzia133
Zakorzenienie

no tak sporo czasu ale ja bym już chciała upatrzeć sobie fryzjera tak jak mam już upatrzoną makijażystkę nawet do niej dzwoniłam jest przesympatyczna i powiedziała żebym zadzwoniła w styczniu
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 14:54   #504
Magdzia0108
Zadomowienie

Wy chyba powariowałyście.... lecicie jak oszalałe. Nie było mnie kilka dni, bo umieram przez grypę jelitową, a tu tyle popisane.

Też chcę mieć tuby strzelające, chyba to efektownie wygląda

kotek6 to twój kamerzysta, co podałaś linka? Jak tak, to bardzo mi się podoba, super filmiki co poniektóre ma i akurat taka muzyka, która mis ię podoba.

Seagirl a ja nie zdążyłam zobaczyć twojej sukni

marryzet chyba sobie robisz jakieś jaja z tym zespołem. Oni tak jakby sobie sami robili żarty....

Ta Ziaaa to jakaś szalona jest na punkcie wesela. W sumie jak ma kasę to fajnie, niech się bawi, wymyśla różne rzeczy na ten specjalny dzień. Sama bym tak chciała. A co do ich filmiku o tym jak się poznali, to nie podoba mi się właśnie te jej opowiadanie, jakoś tak sztucznie to mówi, ale ujęcia śliczne, w końcu to mpstudio

A ja dzisiaj siedząc w domu na L4, szukam dj na wesele, chyba coraz bardziej jestem za dj z TŻ niż za zespołem. Jakoś nie podobają mi się wykonania zespołów różnych piosenek. Tak tandetnie to wygląda (nie obrażając oczywiście tutaj żadnej z PMek)

Madziniusia nawet jeśli temat nie będzie taki jaki ma być do końca właściwy, to promotor ci na pewno pomoże to właściwie skonstruować. po to on jest m. in.

Wg mnie to oni są innej wiary z tego filmiku co pokazała beat@ bo tam nie ma księdza, tylko jakaś kobieta udziela im ślubu. Więc może u nich to jest normalne. Tak samo przecież czarnoskórzy inaczej śpiewają swoje pieśni w kościołach, wariują, szaleją i nie widzą w tym nic złego.

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:05   #505
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Seagirl a ja nie zdążyłam zobaczyć twojej sukni

.
MAgdzia sprawdź maila
Stary 2011-04-05, 15:09   #506
jagodzia133
Zakorzenienie

dziewczyny nie wiem czy się chwaliłam swoim zespołem jak macie czas to zerknijcie i powiedzcie co sądzicie przydadzą się opinie kogoś innego niż tylko ja i tż ;p tu podaje link:

http://agat.lub.pl/#/info/
Lili & Gabryś

Stary 2011-04-05, 15:32   #507
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny nie wiem czy się chwaliłam swoim zespołem jak macie czas to zerknijcie i powiedzcie co sądzicie przydadzą się opinie kogoś innego niż tylko ja i tż ;p tu podaje link:

Fajni są

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:57   #508
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:

Dziewczyna brsmi calkiem fajnie, ale nie ma takiego powera w glosie, ktory lubie ;-)
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:58   #509
(kicia)
Zakorzenienie

Dziękuję za dzisiejsze kciuki. Ogólnie kicha bo było po 20s na pytanie a babka daje punkty ujemne bo to test był eh

Ja byłam na jednym weselu gdzie był dj i mi się nie podobało. Choć wiem że są dj którzy na prawdę fajnie prowadzą wesela ale my jednak zdecydowaliśmy się na zespół który już znamy.

Co do makijarzystki to jedną znalazłam w łęcznej a tu na wizażu znalazłam druga z lublina. Ale to koszt około 200zł z próbna i kosztami dojazdu także trochę dużo.

Stary 2011-04-05, 16:12   #510
jagodzia133
Zakorzenienie

ja będę chciała mieć Martę Banach jak dobrze pójdzie też sporo bierze ale jest świetna robi też mocniejsze makijaże. Bo ja nie chcę mieć takiego naturalnego delikatnego tylko mocniejszy (nie mylić z mocnym np.czarnym) bo w takich mi ładniej

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Dziewczyna brsmi calkiem fajnie, ale nie ma takiego powera w glosie, ktory lubie ;-)
ja miałam mieć inny zespół ale mnie na szczęście wystawił bo tamta dziewczyna to już w ogóle delikatny miała rokowe pisenki brzmiały jak ballady... a potem znalazłam ten i się ucieszyłam że jednak tamci nas wystawili bo bym żałowała i to strasznie.
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości