|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku :) cz.IV (nutelkowy odwyk :D )
Cytat:
Ja też bym nie ryzykowała,lepiej trzymać się tego,co jest w książce.. Dukan owszem daje nam wolną rękę co do wielu rzeczy,ale bez przesady,jakieś reguły muszą być
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz jestem na 1/1 ale martwie sie ze na tym trybie nie zrzuce nic, bo bede tylko zrzucac wode na p ktora zyskalam na pw. i tak non stp
|
|
#1743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja miałam ogromne problemy z odżywianiem w wieku 16-18 lat i potem mnie dokarmiali homonami i sterydami i w sumei malo co na mnie dziala mam nadzieje, ze jednak to nie jest to, ze ta dieta nie bedzie na mnie dzialac.
|
|
#1745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem ile Ty chcesz zrzucić,ale ja miałam ok 13 kg i dzisiaj dukam już 84 dzień Dieta (o ile można to w ogóle nazwać dietą) jest lekka i przyjemna Jesz smacznie i do syta,a kg lecą Jak się dołączy jakieś ćwiczenia to w ogóle cud miód malina Moim zdaniem dieta która obiecuje schudnięcie w 2 tygodnie 4 kg to oszustwo i nie ma co nawet o niej myśleć. Jeżeli chce się odchudzić trzeba poświęcić temu dużo czasu i zmienić nawyki żywieniowe raz na zawsze. Niektórych może przerażać bycie ponad 2miesiące na diecie,ale il dłużej zadbamy o nasz organizm tym dłużej utrzymamy efekty,i na odwrót im szybciej schudniemy tym szybciej (i więcej!) przybierzemy na wadze
|
|
|
|
|
#1746 |
|
Przyczajenie
|
Witajcie Dukanki!
Dziś już 30 dzień bezgrzesznego dukania, ale muszę się Wam przyznać, że wczoraj załapałam takiego doła, że najchętniej rzuciłabym tę dietę w kąt, wciągnęła kebaba i zagryzła go pizzą.. za to cieszę się, że macie kolejne sukcesy i pewnie gdyby nie Wy to bym już czymś zgrzeszyła- a tak sobie myślę, że wstyd, że Wy jesteście takie dzielne a ja nie daję rady! buziaki! |
|
|
|
#1747 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W razie kryzysu od razu pisz do nas,a my wybijemy Ci z główki zakazane jedzonko ! hehe Jesteś tak samo dzielna jak my !! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1748 |
|
Szara Eminencja
|
CZeść
U mnie od 2 tygodni ta sama waga Licze, że po @ zrobi wileki skok w dół Zjadłam owsianke i popijam kawę. Psiaczek nie daje mi spać Nabiera największej ochoty na zabawy w nocy. Teraz wcisnął się pod łóżko i spi
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak nie to ja ją znajdę i jej pokarzę,kto tu rządzi ![]() Hahaha,a psiulka zmęczona po nocnym lataniu sobie teraz odeśpi,a Ty musisz wstawać
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1751 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1752 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dlaczego my musimy mieć to @? Spójrzcie jak ładnie by nam waga leciała gdyby tego nie było no ale cóż przeczekasz i waga może zrobi Ci miluśką niespodziankę
|
|
#1753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
od Ciebie![]() Zrobiłam mu zdjęcie na szybciora żeby sie nie rozbudził Świat były by lepszy bez @, żadnych bóli, złego samopoczucia... Ehh Faceci dodatkowo chudną szybciej, mój brat sie odchudzał ze mną i przez miesiąc schudł ponad 12 kg ... Jedliśmy to samo ! |
|
|
|
|
#1755 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zakochałam się ODDAWAJ GO ! A teraz biegnę się szykować,bo zaraz widzę się z TŻem,a potem na zajęcia ![]() Papa
|
|
|
|
|
#1757 | |
|
Szara Eminencja
|
Cytat:
Wybaczcie, że taki zaspany i nie skory do pozowania, ale musi odespać nocke Czasami dobrze jest wysłać faceta po jakiś zakup
|
|
|
|
|
#1758 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
miłego dzionka zatem![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
![]() Ja chcę pieska!!!! Takiego samego ![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Dziewczyneczki ja już też na uczelnię zmykam. Wieczorkiem może wpadnę do Was jeśli na zajęciach nie wyssą ze mnie resztek energii
|
|
#1759 |
|
Raczkowanie
|
śliczniusi
az sie wierzyc nie chce ze urwis ![]() a to jakis wiekszy bedzie kundelek??
|
#1760 |
|
Szara Eminencja
|
|
|
|
|
#1761 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- A ja dziś mam wzrost +0,3 ale to chyba po warzywach ( mam nadzieję ,że szybko spadnie ) wczoraj naprawdę mega objadłam się na kolacje cały talerz sałatki i dwa budynie do tego o zgrozo ... no ale 3 h przed snem to nie najgorzej raczej. Dziewczyny , GRATULUJE spadków ps. też mam małego doła z powodu biuściku i - 1,5 cm w nim ![]() |
||
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
ja juz po obiadku. wypróbowałam przepis na kluski leniwe
nawet zjadliwe :Pser, skrobia, jajka, troche soli ugniesc, pociachac i do gotujacej sie osolonej wody , jak tylko wyplyna to wylawiac polac jogurtrem na slodko z cynamonem takie idealne mi nie wyszly, ale lepsze to niz nic ![]() i wkoncu glodomora slodkiego zaspokoilam
|
#1763 |
|
Wtajemniczenie
|
witam Was Kochane
w koncu chociaz na chwilke poki maly Szoszon spii normalnie krecka na tym wolnym dostane i wyladuje w zakladzie zamknietym juz mam dosyc KOBIETY NA WYCHOWAWCZYM SZACUNEK DLA WAS I RESPEKT ![]() po ciezkim zastoju, wzroscie melduje wage z rana 87,5 a w styczniu bylo 105 ech
|
#1764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() co nie mialas jeszcze nigdy az tyle czasu dla malego??
|
|
#1765 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mialam do jego 6 miesiaca zycia pozniej do pracy juz no i tyle co po pracy. Teraz od 1,5tygodnia siedze w domu i mam DOOOOSYYYCCCC teraz tylko Mama mama mama na dwor nie pojdzie z tata tylko czeka na mnie. Nie wsiadzie do windy jak widzi ze ja dopiero zamykam drzwi od domu to jest meczace---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- i znow uciekam Olafek wstal i idziemy na plac zabaw
|
|
#1766 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() jjejj jak mi sie nie chce do pracy isc jeszcze biegunki dostałam nie wiem czemu a w domu nie ma stoperanu Edytowane przez popolka Czas edycji: 2011-04-05 o 14:59 |
|
|
|
|
#1767 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
choć nie powiem mi się marzy takie totalne przeczyszczenie jelit (wiem że lepiej tak nie mówić bo jeszcze na złość się spełni )
|
||
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może wzrost by zszedł. Od soboty na FIII i 66kg ) Jak na razie jem wszystko co na PW plus jedno jabłko dziennie. Co będzie jak dodam skrobię Do tego dodam że kusi mnie taki chlebek http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/przepisy//przepis/c...midorowy,44218
3.07.2017 Bydgoszcz A.Ś. Polytech replicon txt 110/57/69 330cc WYMIANA KOSMETYKÓW Edytowane przez zochawks Czas edycji: 2011-04-05 o 15:27 |
|
|
|
|
#1769 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecam.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
spierać się nie będę-Wasze zdrowie,Wasze nerki:P po uczelni... zmęczona jestem, zjadłam trochę wędliny bo nie mam czasu na gotowanie obiadu, za godzinę znów wychodzę, także zaraz wszamam deser+kawa, a obiad będzie na kolację;P
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym jak wiem, że muszę sie nimi najeść to to robię - nie obijam sie Wiem, że nie uznajesz trybu 4/3 bo wiadomości z czatów na stronie doktorka nie są dla Ciebie wiarygodne (uznajesz tylko książkę tylko nie wiem czy starą czy nową) - ale praca na dietka trwa cały czas. Nawet na ostatnim czasie była informacja odnośnie nabiału do 2% oraz ilości zjadanych żółtek tygodniowo (5 szt.) ale większość raczej nie będzie tego uznawać bo nie ma tego w książce bo po co wierzyć modyfikacjom podanym do informacji sporo po wydaniu książki.... Ja osobiście starałam się ograniczyć wcześniej żółtka - przynajmniej bede jeść jeszcze więcej mięska i rybek
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.

hmmmmm większość z nas tu zgromadzonych nie pakuje się w tryb 4P/3PW jeśli czytałaś dokładnie forum to powinnaś wiedzieć, w książce nie ma wzmianki o takim trybie, a podobno ktoś o takim słyszał z czatu z Wujciem Dukanem... Ale to już Twoja wola

hehe 

Licze, że po @ zrobi wileki skok w dół
Nabiera największej ochoty na zabawy w nocy. Teraz wcisnął się pod łóżko i spi

takie idealne mi nie wyszly, ale lepsze to niz nic
a w domu nie ma stoperanu
) Jak na razie jem wszystko co na PW plus jedno jabłko dziennie. Co będzie jak dodam skrobię