My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 14:36   #4201
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
A ja nie lubie "zapachu" naturalnej skory Poza tym nie kupuje skory bo nie jest mi to do szczescia potrzebne i mialabym wyrzuty sumienia noszac kawalek martwego zwierzecia...
hanusiu, rozumiem no widzisz -ze mnie taki barbarzyńca
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Czeka na Trinny i Susane
One sie lubią spóźniać jak widać W Łodzi sie spóźniły 5h wczoraj 3 może dziś sie spóźnią tylko godzine To nie na moje nerwy obejrze w telewizji
c zyli coś w rodzaju trąby zakupowej! dziękuję za info!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:49   #4202
hanusia505
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
hanusiu, rozumiem no widzisz -ze mnie taki barbarzyńca
Monia, ja tego nie powiedzialam Poza tym kazdy takie kwestie rozstrzyga we wlasnym sumieniu

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:49   #4203
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
moim zdaniem masz naprawde bardzo łądną figurę.
I wydaje mi sie, że kobiety zawsze będą miały do siebie ale...
Ja niby jestem szczupła i póki jestem w ciuchach wszystko ok, ale jak już się widzę np w stroju kąpielowym to aż się wzdrygam... przy kąpieli też zadowolona nie jestem bo jednak tu się zwija, tam podwija, a tam marszczy. I spuje mi to humor bardzo czesto wręcz codziennie, mimo że chłop mi powtarza że jestem dla niego nawet za chuda i że jestem piękna itp... ale babie nie przegadasz - jak sobie coś wbije do głowy to koniec. Ale tak naprawde nie ma kobiet idealnych. Nawet aktorki w filmach teraz są w każdej scenie przerabiane specjalnym programem - dodają im kilka cm wzrostu, odchudząją, polepszają biust - byłam w szoku na początku jak przeczytałam, że tak można a nawet że to obecnie jest praktykowane przy każdym filmie...
Wiem, że to czcze gadanie, bo sama często na siebei marudze i ryczę itp, ale my tutaj jesteśmy kobietami i jak kobiety Ci mówią, że dobrze wyglądasz to wyglądasz - bo przecież mogłybyśmy po prostu przemilczeć i nie mówic nic na Twój temat a jeśli chcesz schudnąć to CI się uda (juz masz 7 kg za sobą !!!!!!! to wielki sukces!!) byle z głową i zdrowo może więcej ruchu zamiast diety - chyba że przez chorobą masz ograniczenia co do ruchu

ae się rozpisałam:P

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

a mnie to ani do szczęscia potrzebne,,,ale bardziej - nie stać mnie póki co na torebki ze skóry :P i większośc jakie spotykam to takie poważnemodele dla doroślejzych kobiet IMO
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, ja sobie zdaję sprawę z tego wszystkiego o czym piszesz, i naprawdę głupio mi że tak się wyżalam, to nie tak że ja łaknę komplementów i zapewniania- no coś Ty, nie jesteś gruba itd. Wszyscy mówią mi dobrze wyglądasz- jak na swój wiek, no właśnie, chyba dopadł mnie kryzys wieku "średniego" zdałam sobie sprawę z nieodwracalności pewnych zmian, z tego że skóra na szyi nie będzie już nigdy tak jędrna, że biust nie wróci na swoje miejsce, że ramiona to już lepiej zakrywać, kiedyś faceci nieraz oglądali się za mną na ulicy, teraz czuję się czasem niewidzialna, nieatrakcyjna.
A przede wszystkim najgorsze jest to ze wiem że moja waga nie dlatego tak skoczyła bo zaniechałam ruchu, jak już pisałam pływam, biegam, jeżdżę na rowerze, czy dlatego że objadam się jak prosię, przeszłam chorobę nowotworową, w ramach leczenia musiałam przejść terapię hormonalną, od tamtej pory moja waga nie chce wrócić do normy, zarówno lekarz jak i dietetyk nie jest w stanie wiele z tym zrobić, i to mnie dziewczyny wkurza, ta bezsilność, bo gdyby to była kwestia diety i ruchu to nie byłoby problemu, zawzięłabym się i dała radę. Ok, nie będę więcej marudzić i narzekać, tylko będę się jeszcze bardziej starać, dzięki za wsparcie, jesteście kochane
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:55   #4204
roxana222
Zakorzenienie

Dzień dobry

Lecę nadrabiać
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:56   #4205
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Lecę nadrabiać
jak tam poszedł ten angielski co Ci tłumaczyłam ?
siulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:59   #4206
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Lecę nadrabiać
E..........:c mok:

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:30
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:04   #4207
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
dobrze że chociaż on nadawał
początki bywają najgorsze...
trzymam kciuki za dalsze spotkania
Oj tak, początki są najgorsze

Cytat:
Trencz i kolczyki. Ale juz wypatrzylam nastepne dwie rzeczy na ktore mam ochote i bede czekac na obnizke. A ubrana bylam w ramoneske tez z F&F i zastanawialam sie kiedy jakis ochroniarz posadzi mnie o kradziez

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Dzisiaj słonko świeci
po każdej burzy wychodzi słonko super
U mnie też słonko

---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość

Dziś znów zrobiłam sobie wolne
Nie za dobrze Ci ?

Cytat:
A teraz...

"jasna" Gina

- jestem niezadowolona
- ma okropne wykończenie, które momentami jest w ogóle jakieś zniekształcone
- myślałam że będzie miała inny - jaśniejszy kolor (kolor najlepiej oddaje zdj nr 3)
- ma lekkie, ale zawsze, przybrudzenie przy zapięciu (ostatnie zdjęcie)
- chyba ją oddam

I teraz nie wiem - czy odesłać Ginę razem z reklamacją Vivien, czy samą Ginę a nie bawić się już w reklamowanie Vivien...
Szkoda, że jest taka wadliwa Gdyby nie te wady to byłaby idealna

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
FIOLETOWA SIGRID
Nie zwracajcie uwagi na mój strój po domu

Jestem bardzo zadowolona, kolor na stronie dobrze oddany, w słońcu bardziej wyrazisty Zamsz dobrej jakości, wykończenia lakiem są, ale nie rzucają się w oczy.
Bardzo pakowna.
Jedyne zastrzerzenie to chyba krzywe zapięcie (takie samo jak na stronie etorebki - chyba wszystkie modele takie są) ale da się przeżyć.
Chyba nie farbuje, przecierałam ręką i nic się nie dzieje.
Trzyma kształt
Dosyć solinie wykonana
Sigrid ładna, ale nie cierpię fioletowego koloru

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:05   #4208
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, ja sobie zdaję sprawę z tego wszystkiego o czym piszesz, i naprawdę głupio mi że tak się wyżalam, to nie tak że ja łaknę komplementów i zapewniania- no coś Ty, nie jesteś gruba itd. Wszyscy mówią mi dobrze wyglądasz- jak na swój wiek, no właśnie, chyba dopadł mnie kryzys wieku "średniego" zdałam sobie sprawę z nieodwracalności pewnych zmian, z tego że skóra na szyi nie będzie już nigdy tak jędrna, że biust nie wróci na swoje miejsce, że ramiona to już lepiej zakrywać, kiedyś faceci nieraz oglądali się za mną na ulicy, teraz czuję się czasem niewidzialna, nieatrakcyjna.
A przede wszystkim najgorsze jest to ze wiem że moja waga nie dlatego tak skoczyła bo zaniechałam ruchu, jak już pisałam pływam, biegam, jeżdżę na rowerze, czy dlatego że objadam się jak prosię, przeszłam chorobę nowotworową, w ramach leczenia musiałam przejść terapię hormonalną, od tamtej pory moja waga nie chce wrócić do normy, zarówno lekarz jak i dietetyk nie jest w stanie wiele z tym zrobić, i to mnie dziewczyny wkurza, ta bezsilność, bo gdyby to była kwestia diety i ruchu to nie byłoby problemu, zawzięłabym się i dała radę. Ok, nie będę więcej marudzić i narzekać, tylko będę się jeszcze bardziej starać, dzięki za wsparcie, jesteście kochane
Broń BOże nie uważam, ze łakniesz komplementów, pragniesz... pocieszenia i wysłuchania i bardzo dobrze, ze piszesz, bo człowiek musi się czasem wygadać, a wydaje mi się że czasem łatwiej jest tak w wirtualnym świecie niż komuś tak prosto w oczy
I kochana wywalczyłaś własne życie, strasznie CI wspólczuje tak poważnej choroby i cieszę się, że ją pokonałaś! nie doczytałam gdzies wcześniej że tyle się ruszasz, nie pisałabym takich głupot jak pisałam, gdybym doczytała
aaa i jeszcze zaznaczam, że ja nigdzie nie napisałam, że wyglądasz dobrze jak na swój wiek, bo szczerze mówiąc myślałam, że masz tak 25-26 lat
i wyglądasz po prostu świetnie ( a nie na swój wiek) jak masz więcej to faktycznie wyglądasz tym bardziej świetnie

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Dzień dobry

Lecę nadrabiać
dzień dobry
jak dzień
Stary 2011-04-05, 15:07   #4209
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
brązowa Aida
kolor chyba najlepiej na zdj 4,5,6
trochę nitek i kleju, rączki przyszyte niżej niż w dotychczasowych Aidach- a więc krótsze uszy, trochę asymetrii i ciężko ekspres chodzi
ale.... jestem zadowolona!
Śliczności

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Ja też mam pytanie.
Ładne są te buty? Tak dumam i dumam i nie wiem czy brać czy nie.

EDIT : Znalazłam jeszcze inne Brać któreś?
Te drugie mi się podobają
Stary 2011-04-05, 15:10   #4210
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
jak tam poszedł ten angielski co Ci tłumaczyłam ?
Pani zapomniała o tym Ale pewnie jej się niedługo przypomni, bo zwykle tak jest Mimo to dziękuję raz jeszcze

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
E..........:c mok:
Danulka

Edit: Nie połączyło mi postów :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: gif nini-mouse-smiley-047.gif (29,1 KB, 148 załadowań)
Rodzaj pliku: gif nini-mouse-smiley-011.gif (28,9 KB, 148 załadowań)
Stary 2011-04-05, 15:11   #4211
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
brązowa Aida
trochę nitek i kleju, rączki przyszyte niżej niż w dotychczasowych Aidach- a więc krótsze uszy, trochę asymetrii i ciężko ekspres chodzi
Jest boooska ! Bardzo się cieszę, że ją zamówiłam

Cytat:
Kochane pomóżcie...
Musze sprzedać torebki bo mam za dużo, tych praktycznie nie używam,
szkoda mi troche ostatniej szarej etorebkowej - jest śliczna i pojemna, ale dla mnie za duża... nie noszę tyle... i tej pumy mi troche szkoda, ale nie jest w ogóle w moim stylu... I nawet nie mam pojecia jaką kasę mogłabym chcieć za nie... hociaż za te dwie... DOradzcie coś
Wszystkie bym sprzedała

Cytat:
Cytat:
Mam doła dziewczyny, wczoraj robiłam porządki i wpadły mi w ręce moje zdjęcia sprzed kilku lat, dotarło do mnie że nigdy nie wrócę do takiej figury, i natychmiast cała radość z tych straconych niedawno 7 kilo prysła, przepłakałam cały wieczór, zwłaszcza że TŻ kazał mi się nie przejmowac bo mam tylko LEKKĄ NADWAGĘ. A ja byłam kiedyś naprawdę laska
Teraz też jesteś laska, tyle że starsza, bardziej doświadczona. Swoje w życiu przeszłaś. Najważniejsze, żeby być zdrowym!!! Prowadzisz aktywny tryb życia, dbasz o siebie, masz swój styl itd. to najważniejsze. Zmarszczki czy fałdki pojawiają się czy tego chcemy czy nie. Ale nawet z nimi można być atrakcyjnym. Nie ma co gonić za perfekcją bo ona nie istnieje. Jakby każdy był idealny, to świat byłby nudny. Nie myśl o tym w ogóle, bo jak to moja siostra mówi "szkoda sensu". Głowa do góry !
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:12   #4212
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

Cytat:
Pani zapomniała o tym Ale pewnie jej się niedługo przypomni, bo zwykle tak jest Mimo to dziękuję raz jeszcze

Danulka

Edit: Nie połączyło mi postów :/
a ciekawa byłam tylko czy jeszcze coś potrafię

nikt mi nie chce pomóc wybrać czy mam wziąć karmelową Krysię i orzechową Sigrid czy lepiej orzechową Sigrid i jasnobeżową Nancy... w związku z tym wezmę wszystkie chyba tylko muszę to rozłożyć w czasie... dwie wezmę chyba pod koniec tego tygodnia, a jedną po maturach tylko nie wiem które
Stary 2011-04-05, 15:13   #4213
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Jest boooska ! Bardzo się cieszę, że ją zamówiłam

Wszystkie bym sprzedała

Teraz też jesteś laska, tyle że starsza, bardziej doświadczona. Swoje w życiu przeszłaś. Najważniejsze, żeby być zdrowym!!! Prowadzisz aktywny tryb życia, dbasz o siebie, masz swój styl itd. to najważniejsze. Zmarszczki czy fałdki pojawiają się czy tego chcemy czy nie. Ale nawet z nimi można być atrakcyjnym. Nie ma co gonić za perfekcją bo ona nie istnieje. Jakby każdy był idealny, to świat byłby nudny. Nie myśl o tym w ogóle, bo jak to moja siostra mówi "szkoda sensu". Głowa do góry !
dziękuję
charal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:14   #4214
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

dzień dobry
jak dzień
Dzień dobry Fashion

U mnie nawet w porządku. Na dworze cieplutko, w szkole tragedii nie ma. Miałam sprawdzian z matematyki - jakoś poszedł . Z angielskiego dostałam tylko 1, ale będę musiałam poprawiać, pani się wkurzyła, bo cała grupa miała 1 I jeszcze pani od niemieckiego oddając spr. domyśliła się, że miałyśmy gotowca, bo za dobrze napisałyśmy jak na nasze możliwości... I musimy pisać jeszcze raz Ale na szczęście nie cały spr. tylko same wyrażenia

A u Ciebie jak tam ?
Stary 2011-04-05, 15:19   #4215
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
a ciekawa byłam tylko czy jeszcze coś potrafię

nikt mi nie chce pomóc wybrać czy mam wziąć karmelową Krysię i orzechową Sigrid czy lepiej orzechową Sigrid i jasnobeżową Nancy... w związku z tym wezmę wszystkie chyba tylko muszę to rozłożyć w czasie... dwie wezmę chyba pod koniec tego tygodnia, a jedną po maturach tylko nie wiem które
Zależy czy "potrzebujesz " 2 torebki w brązie. Bo np. nancy bedzie fajna na obecną porę roku. Krysie bardzo lubię także polecam, ale tak jak napisalam wczesniej zależy czy chcesz 2 brązowe torebki:P
Stary 2011-04-05, 15:20   #4216
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

Szara aida

znaczy do szarego to jej trochę daleko
zdjęcie komórką, więc nie do końca oddaje kolor, ale no widać, że szare nie jest szare
jeszcze nie wiem czy ją zostawię

edit: jak teraz spojrzalam, to zupełnie przekłamało kolor - tu wygląda jak brąz :/

patrzę na ten kolor i wiecie co - nie umiem go określić

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-04-05 o 18:14
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:21   #4217
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry Fashion

U mnie nawet w porządku. Na dworze cieplutko, w szkole tragedii nie ma. Miałam sprawdzian z matematyki - jakoś poszedł . Z angielskiego dostałam tylko 1, ale będę musiałam poprawiać, pani się wkurzyła, bo cała grupa miała 1 I jeszcze pani od niemieckiego oddając spr. domyśliła się, że miałyśmy gotowca, bo za dobrze napisałyśmy jak na nasze możliwości... I musimy pisać jeszcze raz Ale na szczęście nie cały spr. tylko same wyrażenia

A u Ciebie jak tam ?
Nie no Ty to masz stalowe nerwy do tej szkoły:P
U mnie tak o bo mam odpieczone stopy od chodzenia:P
Stary 2011-04-05, 15:22   #4218
harajuku-fish
Zakorzenienie

dzień (nie) dobry

powiem Wam krótko: jestem wku...rzona

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:24   #4219
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane pomóżcie...
Musze sprzedać torebki bo mam za dużo, tych praktycznie nie używam,
szkoda mi troche ostatniej szarej etorebkowej - jest śliczna i pojemna, ale dla mnie za duża... nie noszę tyle... i tej pumy mi troche szkoda, ale nie jest w ogóle w moim stylu... I nawet nie mam pojecia jaką kasę mogłabym chcieć za nie... hociaż za te dwie... DOradzcie coś
pierwszą i małą ćwiekową bym zostawiła
Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
FIOLETOWA SIGRID
Nie zwracajcie uwagi na mój strój po domu

Jestem bardzo zadowolona, kolor na stronie dobrze oddany, w słońcu bardziej wyrazisty Zamsz dobrej jakości, wykończenia lakiem są, ale nie rzucają się w oczy.
Bardzo pakowna.
Jedyne zastrzerzenie to chyba krzywe zapięcie (takie samo jak na stronie etorebki - chyba wszystkie modele takie są) ale da się przeżyć.
Chyba nie farbuje, przecierałam ręką i nic się nie dzieje.
Trzyma kształt
Dosyć solinie wykonana
miód
Cytat:
brązowa Aida
świetna, chciałabym zobaczyć beżową i brązową na jednym zdjęciu, jaka jest różnica w kolorze
Cytat:
Więc tak... najpierw...

szara Vivien II

- jest piękna
- ma ładny kolor (najlepiej go oddają 2 ostatnie zdjęcia)
- porządna skórka
- ładnie się układa

ALE...
... na tyle ma jakieś badziewne wykończenie na szwie (ostatnie zdjęcie)
wasze też tak mają?
mama mówi że może nie warto się o to bawić w reklamację, ale jednak tę białą watę widać jak wystaje i że jest to nierówne - co myślicie
no i nie mam do niej kluczyka
b. ładna
ja Vivien II też nie dostałam kluczyka,ale mam 2 od poprzedniej
jednak nie noszę kieszonki doczepionej w żadnej, bo mi się nie podoba
wykończenie też mam takie... w pierwszej wersji było ładniejsze, a tu takie poszarpane, jakby zębami ktoś odgryzł
Cytat:
A teraz...

"jasna" Gina

- jestem niezadowolona
- ma okropne wykończenie, które momentami jest w ogóle jakieś zniekształcone
- myślałam że będzie miała inny - jaśniejszy kolor (kolor najlepiej oddaje zdj nr 3)
- ma lekkie, ale zawsze, przybrudzenie przy zapięciu (ostatnie zdjęcie)
- chyba ją oddam

I teraz nie wiem - czy odesłać Ginę razem z reklamacją Vivien, czy samą Ginę a nie bawić się już w reklamowanie Vivien...
Gina też piękna
jak chcesz reklamować to wyślij obie, ale nie wiadomo czy trafisz w lepszy model Vivien niż posiadasz

Ja dziś zgubiłam soczewkę, nie wiem jak

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
Szara aida

zdjęcie komórką, więc nie do końca oddaje kolor, ale no widać, że szare nie jest szare

edit: jak teraz spojrzalam, to zupełnie przekłamało kolor - tu wygląda jak brąz :/

na zdjęciach kolor rzeczywiście ani trochę szary...
chyba w fotoszopa się mocną bawią umieszczając zdjęcia na stronce
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:24   #4220
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Lecę nadrabiać
Roxiii

Cytat:
dzień (nie) dobry

Ryba
Co sie stalo?

klik
Stary 2011-04-05, 15:25   #4221
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Szara aida

Dziwnie wyszła

Cytat:
dzień (nie) dobry

Rybol:c mok:
Co tam? Za dużo etorebek na metr kwadratowy?

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska

Edytowane przez Danula
Czas edycji: 2011-04-05 o 15:29
Stary 2011-04-05, 15:27   #4222
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Zależy czy "potrzebujesz " 2 torebki w brązie. Bo np. nancy bedzie fajna na obecną porę roku. Krysie bardzo lubię także polecam, ale tak jak napisalam wczesniej zależy czy chcesz 2 brązowe torebki:P
ale wiesz... to są dwa zupełnie różne brązy chyba Kristy zostawię na później, bo ona już tak długo na stronie się trzyma to raczej jej nie zabraknie chyba co?

Cytat:
dzień (nie) dobry

co się stanęło?
Stary 2011-04-05, 15:28   #4223
wisienka1000
Wtajemniczenie

Cytat:
Szara aida

hmmm.... tu wygląda jak taka brudno beżowa a ja tak chciałam szarą
wisienka1000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:28   #4224
ankhax1
Zakorzenienie

GG do ankhax1

o taki jest ten kolor

Edytowane przez ankhax1
Czas edycji: 2011-12-18 o 22:14
ankhax1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:29   #4225
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Roxiii

Ryba
Co sie stalo?
hansia

aaa byłam w operze, nie podobało mi się, zgoniłam się jak dziki osioł aby na autobus dolecieć, no i ktoś mnie troszkę zdenerwował a właściwie przykrość sprawił...ale nie będę się wdawać w szczegóły, nie warto...
No i zaraz idę moczyć nóżki i usuwać odcisk....bo bardzo mnie boli i ledwo chodzę....eh

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Dziwnie wyszła

Rybol:c mok:
Co tam za dużo etorebek na metr kwadratowy?
Danulaaa

hmm za mało

widziałam dzisiaj w operze czarną flavię i karmelową landi 3 etorebki w jednej sali bo jeszcze moja jacky

kupiłam pękacz z isa dory ale już go nie użyję

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:32   #4226
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
o taki jest ten kolor
Dinożarł

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2011-04-05, 15:36   #4227
mm111111
Wtajemniczenie

Cytat:
dzień (nie) dobry

oj :/

Cytat:
ale wiesz... to są dwa zupełnie różne brązy chyba Kristy zostawię na później, bo ona już tak długo na stronie się trzyma to raczej jej nie zabraknie chyba co?

co się stanęło?
Nie powinno zabraknąć :P

Cytat:
o taki jest ten kolor
Jak dla mnie wygląda na ciemno szary...
Stary 2011-04-05, 15:39   #4228
dagna1
Zakorzenienie

wszystkim!
Cytat:
Krysię już od dłuższego czasu chciałam, ale może w takim razie lepiej średnią? Średnia mieści A4?
czytalam,ze wejdzie a4
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
No właśnie się nie rozeszły! Powiedzieli, że w ogóle ich nie było na przecenie! Dagna miała być w Bonarce, dzwoniłam tam, więc nie mam dużych nadziei.. Może będą dopiero
dziewczyny,przepraszam, ale nie dam rady jechac do bonarki, jestem chora (od niedzieli temperatura ciala mi wariuje. raz mam 35,4 a raz 38. gardlo boli, katar i non stop kaszle. slabo mi i goraco. na dodatek musialam pojsc do spozywczaka i nagle zaczelo strasznie padac
Cytat:
gdzie się znowu podziała Daga????? trąba zakupowa wciągnęła ja w tej Bonarce!!!!!!!!!!!!
moniek ale masz pecha z sigrid odsylaj predko i mam nadzieje,ze dostaniesz juz bez wad (a najlepiej zadzwon i kaz im sprawdzic przed wyslaniem). sigrid w fiolecie jest przepiekna gdyby byla bardziej pojemna to i ja zainteresowalabym sie nia.. brazowa aida tez slicznie wyglada, ale myslalam,ze kolor bedzie zblizony do imogene i mi cwieki pasuja do tego koloru gdybym nie miala bezowej aidy to od razu zamowilabym brazowa

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:39   #4229
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
hansia

aaa byłam w operze, nie podobało mi się, zgoniłam się jak dziki osioł aby na autobus dolecieć, no i ktoś mnie troszkę zdenerwował a właściwie przykrość sprawił...ale nie będę się wdawać w szczegóły, nie warto...
No i zaraz idę moczyć nóżki i usuwać odcisk....bo bardzo mnie boli i ledwo chodzę....eh

Danulaaa

hmm za mało

widziałam dzisiaj w operze czarną flavię i karmelową landi 3 etorebki w jednej sali bo jeszcze moja jacky

kupiłam pękacz z isa dory ale już go nie użyję
Rybus nie przejmuj sie ludzmi, czasami robia komus przykrosc, ze wyzyc sie za wlasne frustracje... Nie mozna takim osobom pokazac, ze osiagneli swoj cel

To meski balet Ci sie nie podobal?

Czemu nie uzyjesz pekacza z Isadory? Ja poluje na jakies pekacze ale dostep mam tylko do Essence a ich jakosc mnie nie zadowala. Kupilam bialy i zaluje.

klik
Stary 2011-04-05, 15:40   #4230
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Szara aida

dinozaur
ale całkiem fajny - taki inny

kurier zabrał Ginę - narzekał że musiał przyjechać jeszcze raz
Vivi zostawiam truuudno, jakoś przeżyję tę usterkę...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości