Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011! - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! 12 19,35%
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie 2 3,23%
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. 0 0%
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. 27 43,55%
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca 0 0%
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. 3 4,84%
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. 3 4,84%
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. 1 1,61%
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... 14 22,58%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 14:25   #601
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Cytat:
Napisane przez SiLLee Pokaż wiadomość
moria44 truskawkiiii, łooo matko ja nie mogę wchodzic na forum do Was bo za kazdym razem trafie na truskawki ...

antropia eweska brzucholki przesliczne

Mango08 o jej sliczny jest.

Ja własnie wrociłam do domu od rana na nogach bylam na badaniach toxo itp dobrze ze sa u mnie refundowane. Jeszcze by łam na zakupach. nog to nie czuje kupiłam wanienke, oliwki papersiki, mydelka itp kaftaniki, niedrapki, proszek do prania, koszule do karmienia duzo innych rzeczy, ale mase mi jeszcze brakuje. No wczoraj zamowilam butelki z avent.
ale sie u mnie rozpadalo i tak ciemno zrobilo ;/

Wklejam brzuchol moj
Dziekuję Twój brzuszek tez uroczy
Malusi się wydaje z tej perspektywy
Stary 2011-04-05, 14:26   #602
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!

Agus, chyba u ciebie to juz, tak czuje i zaciskam kciuki. Badz dzielna
Stary 2011-04-05, 14:28   #603
moria44
Wtajemniczenie

agus a na KTG nie możesz podjechać? Poza tym dobrze by było aby ktoś Twoją szyjkę obejrzał bo to naprawdę może być tuż tuż, wszystko na to wskazuje. No chyba, że czujesz, że wytrzymasz do jutra do 16?

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość
Oto nasz Syneczek:
Ale słodka buziunia Cudownyyyyy!

Cytat:
Wklejam brzuchol moj
Pięknie rośnie

Dziewczynki teraz po truskawach wielki kubek świeżej miętki mi się parzy. Ja Wam wszystkim polecam wszelkie zabronione podczas karmienia produkty, lepiej się teraz objeść truskawami bo później będą tylko na nas smętnie spoglądały.
Truskawki były ze śmietanką tak, tak żadnego jogurtu

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:29   #604
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez mazianka81 Pokaż wiadomość
jestem,

U myła pozostałe 4 okna,i mam z głowy na świeta

Zrobiłam drozdzowke z truskawkami i padam.
a tu jeszcze obiad jakis musze sklecic

czop mi dalej pomału odchodzi ,ale poza tym spokojnie.

Eweska a Twój brzuś naprawde sie obniył

Antropka sliczny masz brzusio,a bluzeczke to gdzie kupiłas,bo to mój ulubiony kolorek

aaa Dorka sto latek i terminowego rozwiazania
dziekuję
a bluzeczkę kupiłam wczoraj w sieciówce naszej jeleniogórskiej :P "szachownica" czy jakoś tak po prawej stronie ma takie ładne kwiaty jakby doczepiane, ale tego nie widać na avatarku bardzo radosna bluzeczka, choć nie przepadam za różem to mnie zauroczyła na zywo bardziej w fiolet wpada
Stary 2011-04-05, 14:29   #605
anulinka2009
Wtajemniczenie

GG do anulinka2009

agus87, chyba będziesz pierwsza trzymam , aby wszystko poszło, jak trzeba, szybciutko i bezboleśnie
anulinka2009 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:29   #606
the_sania
Wtajemniczenie

aj laski nie wiem, co się dzieje, ale im bliżej końca tym ja lepiej się czuję miednica i kręgosłup mnie nie bolą, śpię bardzo dobrze, na siku nie wstaję... mogę chodzic na spacery 5km w jedną stronę
super sprawa dlatego korzystam ze słońca i idziemy z TŻ na spacer
miłego dnia robaczki
btw. ciekawe która pierwsza się rozpakuje codziennie zaglądam na forum i pierwsze co, zerkam na listę, czy któraś nie urodziła

Dorka
100 lat i szczęśliwego rozwiązania po 37tygodniu

Antropia, Sillee
śliczne brzuszki

Ewesko no rzeczywiście jest taki no jakby cięższy i w dół idzie

Moria za te truskawki.

Daisy miłego pobytu

Siasiek różnica przy skurczu jest i to spora. normalnie brzuch dwa razy większy

Kasiu 3mam kciuki za łóżeczko, że dziś będzie w domku już na miejscu

Mangoo gratuluję wizyty. synuś śliczny

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-04-05 o 14:31
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:31   #607
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
agus a na KTG nie możesz podjechać? Poza tym dobrze by było aby ktoś Twoją szyjkę obejrzał bo to naprawdę może być tuż tuż, wszystko na to wskazuje. No chyba, że czujesz, że wytrzymasz do jutra do 16?

Ale słodka buziunia Cudownyyyyy!

Pięknie rośnie

Dziewczynki teraz po truskawach wielki kubek świeżej miętki mi się parzy. Ja Wam wszystkim polecam wszelkie zabronione podczas karmienia produkty, lepiej się teraz objeść truskawami bo później będą tylko na nas smętnie spoglądały.
Truskawki były ze śmietanką tak, tak żadnego jogurtu
Ja też ostatnio myślałam o tym, że jak będzie sezon na truuskawy to nam wolno nie będzie...więc zajadam się póki mogę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:31   #608
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

o kolejne brzuszki widze

ja dzis bez skurczy, malam kilka w nocy,od jednego az brzuch pod skoczyl, a teraz narazie cisza, mdli i brak apetytu...
Stary 2011-04-05, 14:32   #609
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
aj laski nie wiem, co się dzieje, ale im bliżej końca tym ja lepiej się czuję miednica i kręgosłup mnie nie bolą, śpię bardzo dobrze, na siku nie wstaję... mogę chodzic na spacery 5km w jedną stronę
super sprawa dlatego korzystam ze słońca i idziemy z TŻ na spacer
miłego dnia robaczki
btw. ciekawe która pierwsza się rozpakuje codziennie zagląda na forum i pierwsze co, zerkam na listę, czy któraś nie urodziła

Dorka
100 lat i szczęśliwego rozwiązania po 37tygodniu

Antropia, Sillee
śliczne brzuszki

Ewesko no rzeczywiście jest taki no jakby cięższy i w dół idzie

Moria za te truskawki.

Daisy miłego pobytu

Siasiek różnica przy skurczu jest i to spora. normalnie brzuch dwa razy większy

Kasiu 3mam kciuki za łóżeczko, że dziś będzie w domku już na miejscu

Mangoo gratuluję wizyty. synuś śliczny
dziękuję
to tylko korzystać z takiego samopoczucia
Stary 2011-04-05, 14:33   #610
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
dziękuję
to tylko korzystać z takiego samopoczucia
nie ma za co, w ogóle urósł Ci jest różnica.

no to spadam, póki mnie co złego nie dopadnie hehe

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:35   #611
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
nie ma za co, w ogóle urósł Ci jest różnica.

no to spadam, póki mnie co złego nie dopadnie hehe
ciesze się

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:35   #612
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Agus, chyba u ciebie to juz, tak czuje i zaciskam kciuki. Badz dzielna
Cytat:
Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
agus87, chyba będziesz pierwsza trzymam , aby wszystko poszło, jak trzeba, szybciutko i bezboleśnie
dzieki kochane

powiem tak
poki co od 20 minut cisza

jak sie bedzie dalej cos dzialo pojade na ktg
jednak wolalabym poczekac do jutra do wizyty
ewentualnie zadzwonie do przychodni, jednak wiem, ze moj gin dzisiaj przyjmuje jak juz to tylko na kase i ewentualnie moze byc mnie przyjal

nie wiem narazie przeszlo
musze troche polezec
Stary 2011-04-05, 14:39   #613
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

wlazłam diewczyny na wagę i co?? Załamka....jeszcze 3 kg i będzie 100

Czemu ja sie tak przed tą ciążą rozpasłam.....

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzieki kochane

powiem tak
poki co od 20 minut cisza

jak sie bedzie dalej cos dzialo pojade na ktg
jednak wolalabym poczekac do jutra do wizyty
ewentualnie zadzwonie do przychodni, jednak wiem, ze moj gin dzisiaj przyjmuje jak juz to tylko na kase i ewentualnie moze byc mnie przyjal

nie wiem narazie przeszlo
musze troche polezec
Oj Agus tak czytam od rana te Twoje posty i zastanawiam się czy za chwile nie będziesz uciekać na odchowalnię już Odpoczywaj sobie jak najwięcej i pisz nam tu wszyściutko co się dzieje
Stary 2011-04-05, 14:40   #614
andziot
Zakorzenienie

Cytat:

Wklejam brzuchol moj

Cytat:
Napisane przez Mango08 Pokaż wiadomość

Oto nasz Syneczek:
słodziaszek !!!

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:41   #615
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Przespałam się, ale nic nie pomaga, ćmi mnie mózgownica

Ewesko, jesteś mistrzynią organizacji, wszystko masz ustalone, wszyscy wiedzą, co robić, normalnie zazdroszczę! Jak to możliwe, że nie dostałaś zbudynienia w ciąży? No i brzuch zdecydowanie się obniżył!

Andziot, w MC powiem, że spodziewam się dziecka-zmarzlucha i wydębię rabat

Anulinko, tekst lekarza co najmniej nie na miejscu. Porażka Naprawdę nie kumam, jak mogą zdzierać za badania ciężarnych jeśli mam być szczera, to do tej pory płaciłam tylko za USG 2 razy po 120 zł, bo chciałam do konkretnego lekarza. Jednak mam ten abonament z pracy i wszystkie wizyty, badania, usg miałam za darmo. Po zmianie prowadzącej ciążę wizyty i badania mam na NFZ, USG opłaciłam sama j.w.

Przecież to zbankrutować można!

Gusiagatko, nie dziwię się Mamie, że nie wierzy

Dorko, ale w czym problem, najwyżej rozliczymy się z opóźnieniem, a poza tym są jeszcze telefony podeślij na PW, który kocyk, podaj adres, ja wyślę w przyszłym tyg. i ew. smskiem wyślę nr konta i kwotę

Antropia, nie poznałam Cię, sliczny brzuch Nie kupuję żadnych kaftaników, mam chyba ze 3, kolorowe, rozpinane, ale to raczej na body w ramach sweterka będę zakładać

Aliczko, o trwałości firmówek pewnie wiele z nas się przekonało my tu na tapecie te easytone

Grazin, Moria, dzięki za opinię o bańkach, jutro będą moje

Moria, drogo wychodzą te butki, jednak na allegro bardziej się opłaca. Przymierzę sobie, obczaję kolory na żywo i zamówię na all. No chyba, że okaże się, że moja koleżanka-która-ma-wszędzie-zniżki, ma też tam

A opuchlizna zejdzie na bank, nic się nie martw

Mango, gratuluję dużego syneczka! Zdrowo rośnie

Lolko, ten żółty jest taki jasny pastelowy, bardzo ładny kupujemy?

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:42   #616
eweska
Moderatoreska

Dzięki dziewczyny
Hehehe też mam wrażenie że jeden synal wisi w powietrzu, ale brzuchol wielki więc takie wrażenie
Sil śliczny brzuszek
Mango cudna buziulka synusia

No pojadłam, aż dwa nalesniki zjadłam i mam dość Naleśniki mnie strasznie szybko zapychają, choć nie na długo, ale za wiele ich zjeść nie mogę

Dobra na dzisiaj chyba mogę się już obijać, eee nie jeszcze muszę pranie poskładać i pouczyć się z synkiem na anglika.
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:42   #617
andziot
Zakorzenienie

a ja będę jeść truskawki !!!!!!!
nie zamierzam sobie odmawiać ...
może nie tyle co zawsze, ale nie widzę powodu jedzenia tylko marchewki i indyka ...
no chyba że ewidentnie coś małej będzie ... jakieś uczulenie ...

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:45   #618
agnieszka_pe25
Wtajemniczenie

Cytat:
mary, najpierw o japonach, właśnie wróciłam m.in. z Reeboka. Kosztują 229zł. Niestety nie mieli mojego rozmiaru ale to bez znaczenia bo i tak bym nie założyła na nogę, dostałam o rozmiar mniejsze i nawet palcy - PALCY nie mogłam wsunąć
Kurcze, czy mi to zniknie po porodzie?

Bańki - TAK, myślę że spełniają swoje zadanie równie dobrze co zabiegi u kosmetyczki z użyciem vaccu coś tam i innych zasysaczy Jedyny minus - moje strasznie śmierdzą, taką gumą. No i trzeba je porządnie wymyć po użyciu, co wcale nie jest takie proste, ja używałam olejku jako poślizgu i ten olejek się gromadzi wewnątrz bańki, trzeba później umyć mocno ciepłą wodą.
Oprócz tego są rewelacyjne do masażu pleców - TŻ odpływa

monia ja kupiłam podgrzewacz na allegro, nie wiem jaki to model ale są tylko dwa dostępne ze srebrnym i szarym pokrętłem. Miałam oba i wg mnie ten z szarym jest dużo ładniejszy, ma nowocześniejszy wygląd. No i mam model z polską wtyczką, bez przejściówek i innych takich, tylko normalny produkt od polskiego dystrybutora z gwarancją i taki też Tobie polecam

Nie wiem Kasiu, jutro zapytam na wizycie. Ja mam trochę wyższe ciśnienie zazwyczaj 122/70 - 130/75 max. Soli nie używam za dużo, nie solę pomidorów na kanapce ani frytek, używam jedynie do przyprawiania zup lub obiadów. Piję dosyć dużo, w domu jeśli leżę, trzymam stopy na poduszce ale to i tak niewiele daje. Może tak już ma być i już

aga wcale nie jesteś nienormalna, mi też się oczy zaszkliły gdy sobie tą sytuację wyobraziłam Twój "duży" synek macha do mamy w aucie
hmm, bardzo mnie rozochocily te banki, musze doczytac bo w sumie tutaj na forum pierwsze slysze, nie wiedzialam ze cos takiego istnieje, chetnie jeszcze poslucham

a z synkiem to hormony............

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Witajcie Dziewczynki

Baaardzo, baaardzo dziękuję za wszytskei brawka i komplementy dla mojego syneczka

Listopadowa piękna relacje z wizytki! Takie wieści czyta sie najchętniej Buźka dla Ciebie i Izki

Anrtopia jaki awatarek odmieniony

Kasia86 proszę nie narzekać, że dawno temu było USG i tak jako jedna z pierwszych ujrzysz swoją córunię

Ddaaiissyy właśnie doczytuję, że hipciowe łóżeczko męzowi się nie podoba, tak? Powiem Ci, że u mnie jest tak, że mój TŻcik na szczeście nie miesza się w takie rzeczy i zostawia mi wolną rękę.. ale zdrugiej strony jak czytam, że twój tak się zaangażował, że nawet łóżeczko z tobą wybiera to myślę, że to wzorowy tatuś

Moniqac wiadomo już, który kolor furki będzie? Widze, że Aga.M fajne rozwiązanie ci posuwa..

Aga_Pe ale skąd ten płacz na widok syneczka wśród grupy przedszkolnej? Hormony wariuja, czy wzruszyłaś się, że taki już duży przedszkolak z niego?

Aga87 widze, że mały popłoch dzisiaj posiałaś Dobrze, że skurcze przeszły i u Ciebie okej!

Ale faza z kocykami z MC
Ale ja też chce Ale u mnie tylko biały, niebieski i rózowy w sprzedaży.. a ja upatrzyłam sobie żółty

Mary orientujesz się, czy ten żółciutki na żywo też jest taki delikatny i jaśniutki?

Na All są podróby w żółtym kolorze, ale ten odcień żółtego, który wystawiają mi sie nie podoba.. a ten z MC jest taki śliczny
taa hormony, ale tez tak slicznie wygladal w tej grupie, i bardzo rzadko mam okazje na niego patrzec z innej perspektywy niz trzymanie za reke i jakos tak wyszlo ze sie rozbeczalam jak glupia.

dziewczyny sliczne brzuchy, eweska chyba masz go nizej co?

mango
gratuluje udanej wizyty
agnieszka_pe25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:49   #619
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Witam brzucholinki
Ja się nie odzywałam, bo wczoraj i dzisiaj załatwiamy z Tż wszystkie zaległe sprawy...kupione już wszystko, reszta "wyjdzie w praniu" , wyprałam ostatnie ciuszki małej, jeszcze zostało kilka szt. do prania w rękach (mocno farbują)
Byłam też w urzędzie skarbowym, bo miałam problem ze złożeniem pita przez net (nieprawidłowe dane identyfikacyjne) i co mi Pani powiedziała, że..."ona nie wie, bo nigdy pita przez internet nie składała"
Ogólnie tak się nałaziłam, że do domu się już wdrapac nie mogłam

Brzuszki macie dziewczynki śliczne: Matal, Siasiek (jaka różnica na skurczu) Eweska i jeszcze kilka dziewczyn, ale nie pamiętam
Dorka sto lat, sto lat, dużo zdrówka, wytrwałości, pogody ducha i rozwiązania nie prędzej niż w 37 tyg.
za dobre wieści wizytowe
i jakie śliczne zdjęcia dzidziolków

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
no prosze to ja zycze 100lat!!!! zdrowka dla ciebie i dzidziusia

czuje dyskomfort, troche to drazni, szczegolnie jak mi serce bije szybciej...siedze/leze wtedy nie ruchomo, trzymam sie za brzuszek, szybciej przechodzi wtedy...
czasem dojda przy tym bole jak na @ wiec to juz bardziej boli, ale do wytrzymania.
Kasia rzuciło mi się w oczy, że ty przy skurczu masz przyspieszone bicie serca....ja też - i cały czas się zastanawiam czy to normalne??? Ja właśnie nadchodzący skurcz rozpoznaje, bo zaczyna mi bic serca, a za chwilę pojawia się stopniowo skurcz, narasta i powoli odpuszcza i serducho wraca do normy

Aaaa i wczoraj jeszcze się przeraziłam, bo wieczorem zaczęła mnie swędziec skóra, dzisiaj rano też, teraz spokój - mam nadzieję, że to nie cholestaza Dwa tygodnie temu miałam robione dokładne badania w tym kierunku i wszystko było ok
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:50   #620
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aguś, myślałam, że po prostu jesteś w pobliżu gg, ale teraz to się będę bardziej stresować, oesu! Czemu ja mam wrażenie, że Twoja córeczka nie będzie byczkiem, tylko jeszcze barankiem?

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:50   #621
matallewar
Zakorzenienie

dorkabl Sto lat, sto lat

antropia Super brzuszek Urósł chyba, nie?

eweska Brzuch stanowczo opadł Może chłopaki szykują się do wyjścia?

Mango08 Fajne zdjęcie Buziaka widać

Nie mam czasu porządnie forum poczytać
Załatwiłam już przegląd, kończę płytę, książki do zaliczeń i magisterka leżą i kwiczą...

Małe w brzuchu wyczynia tańce od wczoraj, nie da mamie odpocząć

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:51   #622
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Przespałam się, ale nic nie pomaga, ćmi mnie mózgownica

Ewesko, jesteś mistrzynią organizacji, wszystko masz ustalone, wszyscy wiedzą, co robić, normalnie zazdroszczę! Jak to możliwe, że nie dostałaś zbudynienia w ciąży? No i brzuch zdecydowanie się obniżył!

Andziot, w MC powiem, że spodziewam się dziecka-zmarzlucha i wydębię rabat

Anulinko, tekst lekarza co najmniej nie na miejscu. Porażka Naprawdę nie kumam, jak mogą zdzierać za badania ciężarnych jeśli mam być szczera, to do tej pory płaciłam tylko za USG 2 razy po 120 zł, bo chciałam do konkretnego lekarza. Jednak mam ten abonament z pracy i wszystkie wizyty, badania, usg miałam za darmo. Po zmianie prowadzącej ciążę wizyty i badania mam na NFZ, USG opłaciłam sama j.w.

Przecież to zbankrutować można!

Gusiagatko, nie dziwię się Mamie, że nie wierzy

Dorko, ale w czym problem, najwyżej rozliczymy się z opóźnieniem, a poza tym są jeszcze telefony podeślij na PW, który kocyk, podaj adres, ja wyślę w przyszłym tyg. i ew. smskiem wyślę nr konta i kwotę

Antropia, nie poznałam Cię, sliczny brzuch Nie kupuję żadnych kaftaników, mam chyba ze 3, kolorowe, rozpinane, ale to raczej na body w ramach sweterka będę zakładać

Aliczko, o trwałości firmówek pewnie wiele z nas się przekonało my tu na tapecie te easytone

Grazin, Moria, dzięki za opinię o bańkach, jutro będą moje

Moria, drogo wychodzą te butki, jednak na allegro bardziej się opłaca. Przymierzę sobie, obczaję kolory na żywo i zamówię na all. No chyba, że okaże się, że moja koleżanka-która-ma-wszędzie-zniżki, ma też tam

A opuchlizna zejdzie na bank, nic się nie martw

Mango, gratuluję dużego syneczka! Zdrowo rośnie

Lolko, ten żółty jest taki jasny pastelowy, bardzo ładny kupujemy?
dziekuję ci kochana To super, że jednak nie jestem jedyna antykaftnikowa Bo mama to juz mi truje o tych kaftanikach chyba z miesiąc
Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
a ja będę jeść truskawki !!!!!!!
nie zamierzam sobie odmawiać ...
może nie tyle co zawsze, ale nie widzę powodu jedzenia tylko marchewki i indyka ...
no chyba że ewidentnie coś małej będzie ... jakieś uczulenie ...
no ja tez myślałąm, żeby spróbowac jesc normalnie truskawki i ew, obserwować dziecko, ale wszyscy dookoła mi trąbia, że NIE WOLNO...
Mówisz, że można??
Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
Hehehe też mam wrażenie że jeden synal wisi w powietrzu, ale brzuchol wielki więc takie wrażenie
Sil śliczny brzuszek
Mango cudna buziulka synusia

No pojadłam, aż dwa nalesniki zjadłam i mam dość Naleśniki mnie strasznie szybko zapychają, choć nie na długo, ale za wiele ich zjeść nie mogę

Dobra na dzisiaj chyba mogę się już obijać, eee nie jeszcze muszę pranie poskładać i pouczyć się z synkiem na anglika.
ja też naleśników nigdy dużo nie zjem....syte są bardzo ale uwielbiam:P
Stary 2011-04-05, 14:52   #623
Dziewczonka
Wtajemniczenie

No i dzisiaj zaczynamy 36 tydzień, jeszcze tylko 2 tygodnie i mała może bezpiecznie wyskakiwac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:52   #624
Lolka1212
Zadomowienie

Mango za wizytkę! Dzidziuś ślicznie śpi

Eweska brzuszek uroczy .. wcale nie dziwny co ty wygadujesz!

SiLL piłeczka coraz pokaźniejsza!

Saniu
nie pytaj co się dzieje, tylko się ciesz, że dobrze się czujesz
Zazdroszczę Ci!!! Ja mam zupelnie na odwrót

Dziewczynki zbudynienie mnie dopadło - zresztą nie pierwszy raz .. Pomożecie..

Zamawiam właśnie pościel.. ma wymiary 1poszwa 100x135 cm, poduszka 40x60cm.. to do tego idzie wypełnienie też kołdra 100x135 i poduszka 40x60..
..ale łóżeczko mam 120x60 i materacyk też taki zamówiony..

Bedzie pasować większa pościel, do mniejszego łóżeczka?

Nie będzie dziwacznie wyglądać? Nie będzia za duża?
Nie będzie to smiesznie wyglądało?

Pomocy, co myślicie?
Stary 2011-04-05, 14:54   #625
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
dorkabl Sto lat, sto lat

antropia Super brzuszek Urósł chyba, nie?

eweska Brzuch stanowczo opadł Może chłopaki szykują się do wyjścia?

Mango08 Fajne zdjęcie Buziaka widać

Nie mam czasu porządnie forum poczytać
Załatwiłam już przegląd, kończę płytę, książki do zaliczeń i magisterka leżą i kwiczą...

Małe w brzuchu wyczynia tańce od wczoraj, nie da mamie odpocząć
dziękuję
myślisz, że urusł? bo mam wrażenie , że sie niczym nie różnie od 28 tyg

Nic się nie martw ogarniesz wszystko
Stary 2011-04-05, 14:56   #626
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
wlazłam diewczyny na wagę i co?? Załamka....jeszcze 3 kg i będzie 100

Czemu ja sie tak przed tą ciążą rozpasłam.....
Hmm, sama sobie zadaję to samo pytanie
U mnie już od 3 kg jest... 100

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 14:57   #627
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Mango za wizytkę! Dzidziuś ślicznie śpi

Eweska brzuszek uroczy .. wcale nie dziwny co ty wygadujesz!

SiLL piłeczka coraz pokaźniejsza!

Saniu
nie pytaj co się dzieje, tylko się ciesz, że dobrze się czujesz
Zazdroszczę Ci!!! Ja mam zupelnie na odwrót

Dziewczynki zbudynienie mnie dopadło - zresztą nie pierwszy raz .. Pomożecie..

Zamawiam właśnie pościel.. ma wymiary 1poszwa 100x135 cm, poduszka 40x60cm.. to do tego idzie wypełnienie też kołdra 100x135 i poduszka 40x60..
..ale łóżeczko mam 120x60 i materacyk też taki zamówiony..

Bedzie pasować większa pościel, do mniejszego łóżeczka?

Nie będzie dziwacznie wyglądać? Nie będzia za duża?
Nie będzie to smiesznie wyglądało?

Pomocy, co myślicie?
kochana ja mam kołderkę 120x90....i nie wydaje się jakaś za duża....a łóżeczko standardowe 120x60...podusie tez mam 40x60...wydaje mi się, że możesz śmiało brać

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 14:59   #628
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Loluś ja kupiłam właśnie tą większą pościel i wypełnienie bo występowała tylko w takim rozmiarze, a mi się bardzo podobała W łóżeczku wygląda normalnie
Stary 2011-04-05, 15:00   #629
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Aguś, myślałam, że po prostu jesteś w pobliżu gg, ale teraz to się będę bardziej stresować, oesu! Czemu ja mam wrażenie, że Twoja córeczka nie będzie byczkiem, tylko jeszcze barankiem?
kurcze kochana a moze ona swieta czuje
Stary 2011-04-05, 15:02   #630
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Hmm, sama sobie zadaję to samo pytanie
U mnie już od 3 kg jest... 100
kochana ale Ty jeszcze wierzysz w to, że można to zrzucić...a ja nie bardzo...nigdy nie udało mi się schudnąć więcej niż 5 kg....
Licze na to, że nie będę miała po prostu czasu na tuczące jedzenie
dobrze, że jestem wysoka i nie widać po mnie aż tak bardzo tych kg... widać, że szczupła nie jestem ( zdjęcia w albumie te ślubne mam z waga prawie 90 kg już ), ale jakbym była niższa to masakra...
Ale to tylko moja wina i wyłącznie...
Będę walczyć, bo nie chcę tak wyglądać...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości