|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Tu na pewno nam się uda, nie zrobimy z siebie czuba! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
12 | 19,35% |
Tu nas boli, tam nas gniecie już chcę Ciebie dzidziusiu na świecie |
2 | 3,23% |
Czarne włoski? Łysa głowa? Pełna sala porodowa. |
0 | 0% |
Kwiecień plecień, bo przeplata - ta w dwupaku, ta - dzieciata. |
27 | 43,55% |
Już minęła połowa miesiąca, a my jeszcze nie mamy żadnego brzdąca |
0 | 0% |
Atmosfera jest gorąca, każda chce mieć już swego brzdąca. |
3 | 4,84% |
Tutaj ciągnie, a tam boli - rozpakowujemy się powoli. |
3 | 4,84% |
Pierwszy dzidziuś już jest z nami, niedługo wszystkie będziemy matkami. |
1 | 1,61% |
Torby pakujemy, ścielimy łóżeczko-jeszcze chwila synku... moment córeczko... |
14 | 22,58% |
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Cytat:
![]() ![]() Malusi się wydaje z tej perspektywy ![]()
![]() |
#602 |
Zadomowienie
|
Dot.: Osiem części już za nami w tej będziemy mamusiami! Mamy majowo-czerwcowe 2011!
Agus, chyba u ciebie to juz, tak czuje i zaciskam kciuki. Badz dzielna
![]()
#603 |
Wtajemniczenie
|
agus a na KTG nie możesz podjechać? Poza tym dobrze by było aby ktoś Twoją szyjkę obejrzał bo to naprawdę może być tuż tuż, wszystko na to wskazuje. No chyba, że czujesz, że wytrzymasz do jutra do 16?
![]() Ale słodka buziunia ![]() Pięknie rośnie ![]() Dziewczynki teraz po truskawach wielki kubek świeżej miętki mi się parzy. Ja Wam wszystkim polecam wszelkie zabronione podczas karmienia produkty, lepiej się teraz objeść truskawami bo później będą tylko na nas smętnie spoglądały. Truskawki były ze śmietanką tak, tak ![]() ![]()
#604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a bluzeczkę kupiłam wczoraj w sieciówce naszej jeleniogórskiej :P "szachownica" czy jakoś tak ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#605 |
Wtajemniczenie
|
agus87, chyba będziesz pierwsza
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Wtajemniczenie
|
aj laski nie wiem, co się dzieje, ale im bliżej końca tym ja lepiej się czuję
![]() ![]() super sprawa ![]() ![]() miłego dnia robaczki btw. ciekawe która pierwsza się rozpakuje ![]() ![]() Dorka 100 lat i szczęśliwego rozwiązania po 37tygodniu ![]() Antropia, Sillee śliczne brzuszki ![]() Ewesko no rzeczywiście jest taki no jakby cięższy i w dół idzie ![]() Moria ![]() ![]() Daisy miłego pobytu ![]() Siasiek różnica przy skurczu jest i to spora. normalnie brzuch dwa razy większy Kasiu 3mam kciuki za łóżeczko, że dziś będzie w domku już na miejscu Mangoo gratuluję wizyty. synuś śliczny ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-04-05 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#608 |
Zadomowienie
|
o kolejne brzuszki widze
![]() ja dzis bez skurczy, malam kilka w nocy,od jednego az brzuch pod skoczyl, a teraz narazie cisza, mdli i brak apetytu...
#609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to tylko korzystać z takiego samopoczucia ![]()
![]() |
#610 |
Wtajemniczenie
|
nie ma za co, w ogóle urósł Ci
![]() no to spadam, póki mnie co złego nie dopadnie hehe ![]()
![]() |
#611 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() powiem tak poki co od 20 minut cisza jak sie bedzie dalej cos dzialo pojade na ktg jednak wolalabym poczekac do jutra do wizyty ewentualnie zadzwonie do przychodni, jednak wiem, ze moj gin dzisiaj przyjmuje jak juz to tylko na kase i ewentualnie moze byc mnie przyjal nie wiem narazie przeszlo musze troche polezec |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Wtajemniczenie
|
wlazłam diewczyny na wagę i co?? Załamka....jeszcze 3 kg i będzie 100
![]() Czemu ja sie tak przed tą ciążą rozpasłam..... ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() słodziaszek !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
Przespałam się, ale nic nie pomaga, ćmi mnie mózgownica
![]() Ewesko, jesteś mistrzynią organizacji, wszystko masz ustalone, wszyscy wiedzą, co robić, normalnie zazdroszczę! Jak to możliwe, że nie dostałaś zbudynienia w ciąży? ![]() ![]() Andziot, w MC powiem, że spodziewam się dziecka-zmarzlucha i wydębię rabat ![]() ![]() Anulinko, tekst lekarza co najmniej nie na miejscu. Porażka ![]() ![]() Przecież to zbankrutować można! Gusiagatko, nie dziwię się Mamie, że nie wierzy ![]() Dorko, ale w czym problem, najwyżej rozliczymy się z opóźnieniem, a poza tym są jeszcze telefony ![]() ![]() Antropia, nie poznałam Cię, sliczny brzuch ![]() ![]() Aliczko, o trwałości firmówek pewnie wiele z nas się przekonało ![]() ![]() Grazin, Moria, dzięki za opinię o bańkach, jutro będą moje ![]() Moria, drogo wychodzą te butki, jednak na allegro bardziej się opłaca. Przymierzę sobie, obczaję kolory na żywo i zamówię na all. No chyba, że okaże się, że moja koleżanka-która-ma-wszędzie-zniżki, ma też tam ![]() A opuchlizna zejdzie na bank, nic się nie martw ![]() Mango, gratuluję dużego syneczka! Zdrowo rośnie ![]() Lolko, ten żółty jest taki jasny pastelowy, bardzo ładny ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Moderatoreska
|
Dzięki dziewczyny
![]() Hehehe też mam wrażenie że jeden synal wisi w powietrzu, ale brzuchol wielki więc takie wrażenie ![]() Sil śliczny brzuszek ![]() Mango cudna buziulka synusia ![]() No pojadłam, aż dwa nalesniki zjadłam i mam dość ![]() ![]() Dobra na dzisiaj chyba mogę się już obijać, eee nie jeszcze muszę pranie poskładać i pouczyć się z synkiem na anglika. |
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
a ja będę jeść truskawki !!!!!!!
nie zamierzam sobie odmawiać ... może nie tyle co zawsze, ale nie widzę powodu jedzenia tylko marchewki i indyka ... no chyba że ewidentnie coś małej będzie ... jakieś uczulenie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a z synkiem to hormony............ Cytat:
![]() dziewczyny sliczne brzuchy, eweska chyba masz go nizej co? mango gratuluje udanej wizyty |
||
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Wtajemniczenie
|
Witam brzucholinki
![]() Ja się nie odzywałam, bo wczoraj i dzisiaj załatwiamy z Tż wszystkie zaległe sprawy...kupione już wszystko, reszta "wyjdzie w praniu" ![]() ![]() Byłam też w urzędzie skarbowym, bo miałam problem ze złożeniem pita przez net (nieprawidłowe dane identyfikacyjne) i co mi Pani powiedziała, że..."ona nie wie, bo nigdy pita przez internet nie składała" ![]() Ogólnie tak się nałaziłam, że do domu się już wdrapac nie mogłam ![]() Brzuszki macie dziewczynki śliczne: Matal, Siasiek (jaka różnica na skurczu) Eweska i jeszcze kilka dziewczyn, ale nie pamiętam ![]() Dorka sto lat, sto lat, dużo zdrówka, wytrwałości, pogody ducha i rozwiązania nie prędzej niż w 37 tyg. ![]() ![]() ![]() ![]() i jakie śliczne zdjęcia dzidziolków ![]() ![]() Cytat:
![]() Aaaa i wczoraj jeszcze się przeraziłam, bo wieczorem zaczęła mnie swędziec skóra, dzisiaj rano też, teraz spokój - mam nadzieję, że to nie cholestaza ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Aguś, myślałam, że po prostu jesteś w pobliżu gg, ale teraz to się będę bardziej stresować, oesu! Czemu ja mam wrażenie, że Twoja córeczka nie będzie byczkiem, tylko jeszcze barankiem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
dorkabl
![]() ![]() antropia ![]() ![]() ![]() eweska Brzuch stanowczo opadł ![]() ![]() Mango08 ![]() ![]() ![]() Nie mam czasu porządnie forum poczytać ![]() Załatwiłam już przegląd, kończę płytę, książki do zaliczeń i magisterka leżą i kwiczą... ![]() Małe w brzuchu wyczynia tańce od wczoraj, nie da mamie odpocząć ![]()
![]() |
#622 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Mówisz, że można?? Cytat:
![]()
![]() |
#623 |
Wtajemniczenie
|
No i dzisiaj zaczynamy 36 tydzień, jeszcze tylko 2 tygodnie i mała może bezpiecznie wyskakiwac
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#624 |
Zadomowienie
|
Mango
![]() ![]() Eweska brzuszek uroczy ![]() ![]() ![]() ![]() SiLL piłeczka coraz pokaźniejsza! Saniu nie pytaj co się dzieje, tylko się ciesz, że dobrze się czujesz ![]() Zazdroszczę Ci!!! Ja mam zupelnie na odwrót ![]() Dziewczynki zbudynienie mnie dopadło - zresztą nie pierwszy raz ![]() ![]() ![]() Zamawiam właśnie pościel.. ma wymiary 1poszwa 100x135 cm, poduszka 40x60cm.. to do tego idzie wypełnienie też kołdra 100x135 i poduszka 40x60.. ..ale łóżeczko mam 120x60 i materacyk też taki zamówiony.. Bedzie pasować większa pościel, do mniejszego łóżeczka? ![]() ![]() ![]() Nie będzie dziwacznie wyglądać? Nie będzia za duża? Nie będzie to smiesznie wyglądało? Pomocy, co myślicie? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślisz, że urusł? ![]() ![]() Nic się nie martw ogarniesz wszystko ![]()
![]() |
#626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie już od 3 kg jest... 100 ![]()
![]() |
#627 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#628 |
Wtajemniczenie
|
Loluś ja kupiłam właśnie tą większą pościel i wypełnienie bo występowała tylko w takim rozmiarze, a mi się bardzo podobała
![]() ![]()
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Wtajemniczenie
|
kochana ale Ty jeszcze wierzysz w to, że można to zrzucić...a ja nie bardzo...nigdy nie udało mi się schudnąć więcej niż 5 kg....
![]() Licze na to, że nie będę miała po prostu czasu na tuczące jedzenie ![]() dobrze, że jestem wysoka i nie widać po mnie aż tak bardzo tych kg... widać, że szczupła nie jestem ( zdjęcia w albumie te ślubne mam z waga prawie 90 kg już ), ale jakbym była niższa to masakra... Ale to tylko moja wina i wyłącznie... Będę walczyć, bo nie chcę tak wyglądać...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:37.