|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
Ja wlasnie chce isc na czyszczenie koniecznie w piatek, aby cera mi sie troszke zagoila po takiej interewncji do poniedzialku (a jak pojde 29tego, to do wtorku, bo mam w pon. wolne), wiec jak tak patrze na kalendarz to to jest nawczesniejszy termin, bo teraz jade do Warszawy, potem 2 piatki bede u tesciow... ale mam nadzieje, ze to nie za pozno, bo to tak wlasnie jak mowisz 3 tygodnie przed slubem.
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Chwila oddechu. Ja dziś do 19 w pracy. No z tym kibelkiem trzeba coś pomyśleć hehe
A widziałyście gdzieś na necie obowiązki starostów ? U nas są te oczepiny o północy i wszędzie gdzie byłam tak było. Coś ta twoja kucharka Dark kręci wałki :P Ja muszę jeszcze wino kupić, garnitur TŻ trzeba kupić i wiele wiele innych spraw. Mieliśmy jechać w niedziele po garnitur to mu się nie chciało
|
#2853 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia Passion! Ja takze juz uciekam, milego popoludnia dziewczyny!
|
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
A to moja nieudana probna nie podoba mi sie bardzo w poniedzialek ide na nastepna
tz jak mnie zobaczyl to sie zaczal smiac ze mnie ze mam wielka glowe
|
#2855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka faktycznie za długa ta fryzura ty masz pociągłą twarz więc Ci się zrobiło takie jajko niech Ci zrobi inną bardziej foremnego koka
|
#2857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz mowi zeby cos z rozpuszczonych np tropche spiac ale ja nie lubie bo mi goraco a jaka polecacie do mojej pieknej gębuchny skoro juz ja widzicie to doradzcie cos ![]()
|
|
#2858 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie będę chodzic do solarium nie ma ochoty, więc pewnie tez będę białą PM
chyba czas najwyższy zapisać sobie ten niezbędnik PM a moje rzeczy bedzie mieć mama lub beda w pokoju, na swiadkowa czyli moja siostre raczej liczyc nie moge w tej kwesti i nie mam ochoty na to, zreszta i tak sporo robi, a poza tym przy stole ze mna bedzie siedziec mam a siostra gdzies ze znajomymi, i z tym kielkiem to faktycznie ciezka sprawa, chyba bede chodzic z tym kto mi sie nawinie, a może wziąć wtedy ze sobą świeżo upieczonego mężulka ![]() dziś własnie kolejne 2 osoby odmowiły, okazuje się że większość znajomych TŻ odmawia :/
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka a może coś bardziej okrągłego a nie podłużnego. Ja rozpuszczonych też nie chcę bo jak się spocę to później będą takie fleje wisiały
Wiecie co teraz mam zagwostkę czy nie zrobić winietek na stoły bo TŻ zaprosił swoich kolegów i oni się znają i jak się okaże że np braknie 2 miejsc lub 1 wolnych przy jednej grupce to będzie niefajnie.
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poszlam dzisiaj do solarium pierwszy raz na stojace
zimno mi bylo bo maja wentylator u gory ![]() i jeszcze mialam takie okularki specjalne i wydawalo mi sie ze to wogole nie opala bo przez okulary widzialam na czerwono i se mysle przeciez to sie chyba nie wlaczylo
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Ewciu rzeczywiście źle Ci w takiej fryzurce bo jak mówi kuleczka masz pociągłą buzię
Dziewczyny które chcą dawać maile to podeślę moje zdjęcia. Mój głupi aparat nie łapie kolorów i wyglądam jakbym miała tylko czarne kreski a makijaż był różowy. Strasznie żałuję, że nie miałam swoich zdjęć ze sobą do pokazania w ogóle jakaś taka roztrzepana poszłam na ten próbny i ten makijaz tak bardzo mi sie podobał,że nie zrobiłyśmy innego. Później w domu zobaczyłam,ze jednak nie bardzo widzę siebie w tym różu i w sumie chciałam ciemniejszy makijaż i na ślubie będę inaczej umalowana. na pewno nie będę miała kresek pod oczami. Passion Monitka tam jedno zdjęcie robione juz wieczorkiem abym mogła zerknąć jak się trzymał i w sumie zaczęłam się świecić ale to była 21 i podkład i oczy trzymały się rewelacyjnie! Nie chciało mi się już więcej w nim chodzić i zmyłam :P ---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:33 ---------- Ewciu a nie opaliłaś się w okularki ? Zawsze na filmach pokazują, ze niby ktoś tam usnął spalił się na buraka i opalił się w okularki |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
No i pokazuję moje malowidło
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
A co do oczu to właśnie chodzi mi o efekt taki jak ta dziewczyna ma:
DSC_0054 ss.jpg że dac ciemniejszy cień i na dolnych kącikach pociągnąć nim do połowy oka a od połowy do środka jaśniejszym o tu widać na zbliżeniu o co biega: 3f1866c7001294a14d79d253.jpg |
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
O to właśnie biega!!!
|
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Zaszlam na stronę swjego fotografa zabaczyć jak malowały sie PMki do ślubów czy rzeczywiście lepiej wygląda jasny makijaż bo jak to Ola mówi ciemny daje efekt zmęczenie i musze przyznać, że dziewczyny w ciemniejszym bardziej mi się podobały
Aaa no i ał kilka nowych zdjęć. Dziewczyna na tej focie ma rewelacyjną fryzyrkę |
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
Zamawiałyście może już bukiet ślubny?
Czy kiedy robi się takie rzeczy? |
|
|
|
#2867 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wg mnie fryzura wygląda nie najgorzej, ale jak TŻ się śmiał... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
mysle że w razie w goście sie przesuna o jedno miejsce ![]() chociaz idea winietek mi sie podoba lae u mnie nie przejdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jaka Ty zdolna jesteś to to samo co na kanapie?Cytat:
co do ostatecznego wyboru to jeszcze poczekam bo sie zminiea
|
||||||
|
|
|
#2868 |
|
Rozeznanie
|
PASSION w sumie to znajomi TZ zaproszeni bardziej bo wypada niz ze trzeba
podobno jakies sprawy rozinne blizej nieokreslone a ten drugi to musi byc w wtedy w firmie ja ich tam nie znam wiec w sumie mi obojetne i jestem moze okropna ale jak na razie to sie ciesze jak mi odmawiaja bo chciałąbym, zeby było mniej gosci niz więcej tzn ci na których mi zalezy będa a pozostali to byłoby miło ale płakac nie będę
zaręczyny 14 VIII 2010 ślub 21 V 2011 http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110521580820.html http://tickers.baby-gaga.com/p/dev308pf___.png Edytowane przez Amcizia Czas edycji: 2011-04-06 o 00:06 |
|
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Cze. Myślałam że nie będzie dziś wizażu, ale się udało
Takaya śliczne malowidła ![]() Dziewczynki właśnie przyszły ramki na zdjęcia dla rodziców. Już otwieram
Szczęśliwe małżeństwo to takie, w którym mąż rozumie każde słowo, którego żona ... nie wypowiedziała. http://www.suwaczki.com/tickers/fdqg6c7e8qnfz160.png Edytowane przez kuleczka777 Czas edycji: 2011-04-06 o 10:04 |
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
Mystiquee mi bukiet będzie robiła ta sama babeczka u której zamówiłam kwiaty na salę
Napisałam co chcę i się nie przejmuję ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Kuleczka KONIECZNIE je pokaż jak wyglądają na żywo |
|
|
|
#2872 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem
|
|
|
|
#2873 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Wam
![]() dzisiaj z samego rana mam dobry humorek i nie mam pojęcia dlaczego chyba dlatego, że śniło mi się, że dostałam fajną podwyżkę w pracy - fajnie jakby to była prawda ![]() Mam do Was takie pytanie a właściwie dylemat. Jakie obowiązki mają pełnić Wasi świadkowie a właściwie świadek? |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2874 |
|
Zakorzenienie
|
Jak coś to ja wszystkim podeślę zdjęcia z próbnej i mojej własnej jak podacie mi maile na PW ![]() jejku dziewczyny ledwo zaczęliśmy ten kurs tańca i nie wiadomo jak TŻ będzie pracował w pt. Mam nadzieję, że jak coś to uda mi się zamienić z kimś
|
|
|
|
#2875 |
|
Raczkowanie
|
Mój świadek - mój kuzyn jak narazie do niczego się nie przykłada. Nie wiem jak mam mu wytłumaczyć, że ten dzień jest dla mnie bardzo ważny i nie wiem w zasadzie jakie powinien wykonywać obowiązki jakie jest jego zadanie?
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ---------- Takaya a powiedz mi ile płacicie za taki kurs tańca? i ile razy zamierzacie na niego chodzić? czy wykupujecie jakieś dodatkowe specjalne godziny? czy pierwszy taniec ma być walcem angielskim? czy jakiś wasz wymyślony? czy raczej różne rodzaje tańca i mix piosenek? |
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
świadek teoretycznie powinien pomagać ubierać się panu młodemu, zbierać koperty przy składaniu życzeń i to chyba tyle.
U nas świadek w sumie będzie się zajmował tylko wódką na sali
|
|
|
|
#2877 |
|
Raczkowanie
|
a zapomniałam się Wam pochwalić
Wczoraj dostałam zaproszenie do kuzynki w Lipcu ma wesele. Tak to jest jak nie ma to nie ma a jak są to się sypią jeden po drugim. Prócz mojego, jeszcze czekają mnie 3 w tym roku - chyba, że ktoś jeszcze przyjdzie z zaproszeniem Ja tam nie odmawiam nigdy. Może i kokosów nie zarabiam ale zawsze dam tyle pieniędzy, żeby za miejsce się zwróciło i żeby trochę im zostało - na każde muszę iść, bo na wesele się nie odmawia, a sama wiem teraz, że to nie jest miło - to tymbardziej
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, macie outlooka? Jak tak, to mozecie plz wejsc na ta stronke: http://madrid.usembassy.gov/contact.html , i na gorze klinkac w koperte i napis e-mail i powiedziec mi, jaki jest to nich adres? No co za wspanialy system!!!!
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
Agnes masa pytań
![]() Za kurs (w sumie to za 8lekcji po 1,5godz) płacimy po 99zł (promocja z grupona, bo normalnie kosztuje 250zł) Mieliśmy do wyboru albo taniec towarzyski z Żorą, czy Żarą nie wiem jak mu tam taki blondyn ![]() Jesteśmy bardzo zadowoleni bo pierwsza lekcja spełniła nasze oczekiwania |
|
|
|
#2880 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ej ale ty też mieszkasz z TŻ ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)