My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 15:42   #4231
roxana222
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
a ciekawa byłam tylko czy jeszcze coś potrafię

nikt mi nie chce pomóc wybrać czy mam wziąć karmelową Krysię i orzechową Sigrid czy lepiej orzechową Sigrid i jasnobeżową Nancy... w związku z tym wezmę wszystkie chyba tylko muszę to rozłożyć w czasie... dwie wezmę chyba pod koniec tego tygodnia, a jedną po maturach tylko nie wiem które
Na pewno było dobrze

Prawdziwa etorebkomaniaczka

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Nie no Ty to masz stalowe nerwy do tej szkoły:P
U mnie tak o bo mam odpieczone stopy od chodzenia:P

To niech szybko się goją stópki

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
dzień (nie) dobry

powiem Wam krótko: jestem wku...rzona
Rybcia Główka i płetwy do góry

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Roxiii
Hanusia
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:42   #4232
hanusia505
Zakorzenienie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość

dziewczyny,przepraszam, ale nie dam rady jechac do bonarki, jestem chora (od niedzieli temperatura ciala mi wariuje. raz mam 35,4 a raz 38. gardlo boli, katar i non stop kaszle. slabo mi i goraco. na dodatek musialam pojsc do spozywczaka i nagle zaczelo strasznie padac
Czesc Daga
Oczywiscie rozumiem, nie ma problemu Poza tym to bylby wielki cud jakby ta torebka sie uchowala Z reszta Kunia dzwonila do Bonarki i mowili, ze ich nie ma.
Lez w lozku i sie kuruj

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:44   #4233
agusia642
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
o taki jest ten kolor
Bardzo fajny
może zdecyduję się w końcu kiedyś na jakąś Aidę
agusia642 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:46   #4234
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Na pewno było dobrze

Prawdziwa etorebkomaniaczka
dopiero od niedawna nie mam szans z Rybą na razie mam tylko 2 etorby
siulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:50   #4235
mourie
Zakorzenienie

edit

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2012-05-14 o 14:08
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:53   #4236
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, ja tego nie powiedzialam Poza tym kazdy takie kwestie rozstrzyga we wlasnym sumieniu
spoksik kochana
Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, ja sobie zdaję sprawę z tego wszystkiego o czym piszesz, i naprawdę głupio mi że tak się wyżalam, to nie tak że ja łaknę komplementów i zapewniania- no coś Ty, nie jesteś gruba itd. Wszyscy mówią mi dobrze wyglądasz- jak na swój wiek, no właśnie, chyba dopadł mnie kryzys wieku "średniego" zdałam sobie sprawę z nieodwracalności pewnych zmian, z tego że skóra na szyi nie będzie już nigdy tak jędrna, że biust nie wróci na swoje miejsce, że ramiona to już lepiej zakrywać, kiedyś faceci nieraz oglądali się za mną na ulicy, teraz czuję się czasem niewidzialna, nieatrakcyjna.
A przede wszystkim najgorsze jest to ze wiem że moja waga nie dlatego tak skoczyła bo zaniechałam ruchu, jak już pisałam pływam, biegam, jeżdżę na rowerze, czy dlatego że objadam się jak prosię, przeszłam chorobę nowotworową, w ramach leczenia musiałam przejść terapię hormonalną, od tamtej pory moja waga nie chce wrócić do normy, zarówno lekarz jak i dietetyk nie jest w stanie wiele z tym zrobić, i to mnie dziewczyny wkurza, ta bezsilność, bo gdyby to była kwestia diety i ruchu to nie byłoby problemu, zawzięłabym się i dała radę. Ok, nie będę więcej marudzić i narzekać, tylko będę się jeszcze bardziej starać, dzięki za wsparcie, jesteście kochane
oj, tak myślałam, że Ci hormony przeszkadzają- ale przecież Dukan daje rezultaty!
tak jak napisała fashion, super, ze się udało przezwyciężyć chorobę

ale charal jest naprawdę dobrze, a będzie jeszcze lepiej
Cytat:
Dzień dobry

Lecę nadrabiać

Cytat:
a ciekawa byłam tylko czy jeszcze coś potrafię

nikt mi nie chce pomóc wybrać czy mam wziąć karmelową Krysię i orzechową Sigrid czy lepiej orzechową Sigrid i jasnobeżową Nancy... w związku z tym wezmę wszystkie chyba tylko muszę to rozłożyć w czasie... dwie wezmę chyba pod koniec tego tygodnia, a jedną po maturach tylko nie wiem które
o i to jest właściwa decyzja!
Cytat:
Szara aida

znaczy do szarego to jej trochę daleko
zdjęcie komórką, więc nie do końca oddaje kolor, ale no widać, że szare nie jest szare
jeszcze nie wiem czy ją zostawię

edit: jak teraz spojrzalam, to zupełnie przekłamało kolor - tu wygląda jak brąz :/

patrzę na ten kolor i wiecie co - nie umiem go określić
trochę wygląda jak.... kawowa!
Cytat:
dzień (nie) dobry

powiem Wam krótko: jestem wku...rzona
e.... nie daj sobie zepsuć dnia
ania ma dinożarła a ja znowu dzwoniłam do etorebki
a dagę wciągnęła trąba zakupowa w bonarce wspomagana przez trinny i suzanah

och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii! och och OCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

wczoraj chodziło mi o to, ze jak w przyszłości zakupisz nową apaszkę to ja od razu zamknę oczy i nie będę patrzeć / na ewentualne zdjęcia/ bo mam ustawione permanentne odgapianie od Ciebie
Cytat:
Napisane przez Paulyna Pokaż wiadomość
pierwszą i małą ćwiekową bym zostawiła

miód

świetna, chciałabym zobaczyć beżową i brązową na jednym zdjęciu, jaka jest różnica w kolorze

b. ładna
ja Vivien II też nie dostałam kluczyka,ale mam 2 od poprzedniej
jednak nie noszę kieszonki doczepionej w żadnej, bo mi się nie podoba
wykończenie też mam takie... w pierwszej wersji było ładniejsze, a tu takie poszarpane, jakby zębami ktoś odgryzł

Gina też piękna
jak chcesz reklamować to wyślij obie, ale nie wiadomo czy trafisz w lepszy model Vivien niż posiadasz

Ja dziś zgubiłam soczewkę, nie wiem jak

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

na zdjęciach kolor rzeczywiście ani trochę szary...
chyba w fotoszopa się mocną bawią umieszczając zdjęcia na stronce
ale ja mam tylkoczarną i kawową jeszcze - beżowej nie mam!
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 15:55   #4237
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam 2 Chociaż przez mój dom przewinęło się już 5 etorebek

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Cześć Moniś

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 15:56   #4238
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
o taki jest ten kolor
mi się podoba

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
oj :/

Nie powinno zabraknąć :P

Jak dla mnie wygląda na ciemno szary...

Cytat:
Rybus nie przejmuj sie ludzmi, czasami robia komus przykrosc, ze wyzyc sie za wlasne frustracje... Nie mozna takim osobom pokazac, ze osiagneli swoj cel

To meski balet Ci sie nie podobal?

Czemu nie uzyjesz pekacza z Isadory? Ja poluje na jakies pekacze ale dostep mam tylko do Essence a ich jakosc mnie nie zadowala. Kupilam bialy i zaluje.
hmm nie użyję pękacza z isadory bo...nie chyba że po pracy będę sobie malować nim mam piaskowy, żałuję że nie wzięłam czarnego ;(

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:02   #4239
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Kochane pomóżcie...
Musze sprzedać torebki bo mam za dużo, tych praktycznie nie używam,
szkoda mi troche ostatniej szarej etorebkowej - jest śliczna i pojemna, ale dla mnie za duża... nie noszę tyle... i tej pumy mi troche szkoda, ale nie jest w ogóle w moim stylu... I nawet nie mam pojecia jaką kasę mogłabym chcieć za nie... hociaż za te dwie... DOradzcie coś
ja bym zostawila tylko czwarta, reszte sprzedala moze daj na licytacje z cena minimalna hmm 20zl?
Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Czeka na Trinny i Susane
One sie lubią spóźniać jak widać W Łodzi sie spóźniły 5h wczoraj 3 może dziś sie spóźnią tylko godzine To nie na moje nerwy obejrze w telewizji
czesc kunia! bylas wczoraj?? czytalam,ze odcinek z polski (chyba na razie z jednego miasta?) ma byc pokazany pod koniec tego miesiaca
Cytat:
Czesc Daga
Oczywiscie rozumiem, nie ma problemu Poza tym to bylby wielki cud jakby ta torebka sie uchowala Z reszta Kunia dzwonila do Bonarki i mowili, ze ich nie ma.
Lez w lozku i sie kuruj
ale i tak wypadaloby sie przejsc do bonarki, bo oni (tak jak m1) czesto nie orientuja sie w asortymencie. pare razy dzwonilam do bonarki,czy maja np dana bluzke i dostalam odpowiedz,ze juz wszystkie sie sprzedaly, ale gdy kolezanka byla pare godzin pozniej to jakims cudem widziala i to w kilku sztukach (nie bylo dostawy) maja maly h&m, a czasami nie wiedza gdzie co jest i czy jeszcze jest

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:03   #4240
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
wszystkim!

czytalam,ze wejdzie a4

dziewczyny,przepraszam, ale nie dam rady jechac do bonarki, jestem chora (od niedzieli temperatura ciala mi wariuje. raz mam 35,4 a raz 38. gardlo boli, katar i non stop kaszle. slabo mi i goraco. na dodatek musialam pojsc do spozywczaka i nagle zaczelo strasznie padac

moniek ale masz pecha z sigrid odsylaj predko i mam nadzieje,ze dostaniesz juz bez wad (a najlepiej zadzwon i kaz im sprawdzic przed wyslaniem). sigrid w fiolecie jest przepiekna gdyby byla bardziej pojemna to i ja zainteresowalabym sie nia.. brazowa aida tez slicznie wyglada, ale myslalam,ze kolor bedzie zblizony do imogene i mi cwieki pasuja do tego koloru gdybym nie miala bezowej aidy to od razu zamowilabym brazowa
daga
a ja tu plotki rozpuszczam o Tobie i trąbie zakupowej

Sigrid już odesłałam, zadzwoniłam w spr 5zł- oddali mi i kliknęłam ponownie Sigrid fioletową także nic nie stracę poza rabatem- a przynajmniej podzwonię sobie do etorebki

a jak kristy- idziesz po nią?
bardzo źle się czujesz?
Cytat:
Czesc Daga
Lez w lozku i sie kuruj
hanusia- ja jutro będę w h&m- a nuż będzie to co chciałaś? ale tak szybko nadrabiałam, wklejałam zdjęcia, biegałam na pocztę- że nie wiem co to ma być- napisz
Cytat:
Ja też mam 2 Chociaż przez mój dom przewinęło się już 5 etorebek

Cześć Moniś
dzisiaj oglądam Oczy Julii!
Stary 2011-04-05, 16:03   #4241
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:

No coś Ty, za co przepraszasz
Kuruj sie Choróbsko najlepiej wyleżeć wypocić i pić herbatke z cytryną albo sokiem malinowym Zdrowiej szybko!
Kopertówek i tak nie ma w bonarce podobno Pozostaje mi tylko sprawić żeby mi się odwidziało (czemu to takie trudne )

Monica, a Ty też z Krakowa???? Bo jeśli spotkałabyś jednak w h&m tę kopertówkę z załącznika, to odłożyłabyś mi?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg roze4.jpg (184,1 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez kunia1
Czas edycji: 2011-04-05 o 16:05
kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 16:04   #4242
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Rybcia Główka i płetwy do góry
roxi
ok

Cytat:
Kochana ale ja naprawdę nie mam dużo etorebek! mają więcej-coś się uparła

Cytat:
spoksik kochana

oj, tak myślałam, że Ci hormony przeszkadzają- ale przecież Dukan daje rezultaty!
tak jak napisała fashion, super, ze się udało przezwyciężyć chorobę

ale charal jest naprawdę dobrze, a będzie jeszcze lepiej

o i to jest właściwa decyzja!

trochę wygląda jak.... kawowa!

e.... nie daj sobie zepsuć dnia
ania ma dinożarła a ja znowu dzwoniłam do etorebki
a dagę wciągnęła trąba zakupowa w bonarce wspomagana przez trinny i suzanah

och Feliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiii! och och OCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

wczoraj chodziło mi o to, ze jak w przyszłości zakupisz nową apaszkę to ja od razu zamknę oczy i nie będę patrzeć / na ewentualne zdjęcia/ bo mam ustawione permanentne odgapianie od Ciebie

ale ja mam tylkoczarną i kawową jeszcze - beżowej nie mam!
och Mooooniiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii

no to niezłe przygody
ale dagna już wróciła...

po co dzwoniłaś? poznali Cię???

odgapiaj apaszki będzie mi raźniej

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:07   #4243
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Nie za dobrze Ci ?
Bardzo dobrze mi
Stary 2011-04-05, 16:08   #4244
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
czesc kunia! bylas wczoraj?? czytalam,ze odcinek z polski (chyba na razie z jednego miasta?) ma byc pokazany pod koniec tego miesiaca

ale i tak wypadaloby sie przejsc do bonarki, bo oni (tak jak m1) czesto nie orientuja sie w asortymencie. pare razy dzwonilam do bonarki,czy maja np dana bluzke i dostalam odpowiedz,ze juz wszystkie sie sprzedaly, ale gdy kolezanka byla pare godzin pozniej to jakims cudem widziala i to w kilku sztukach (nie bylo dostawy) maja maly h&m, a czasami nie wiedza gdzie co jest i czy jeszcze jest
nie, nie byłam jakoś jak pomyślałam o czekaniu kilku godzin ZANIM się zacznie, to mi się odechciało

Akurat w Bonarce dziewczyna była była bardzo miła i wiedziała o którą torebkę mi chodzi,wiedziała po ile regularnie chodziły i jakie kolory były

Stary 2011-04-05, 16:08   #4245
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

Cytat:
roxi
ok

ale tylko Twoją kolekcję widziałam tutaj

mają więcej? to co te torby... rozmnażają się czy jak? one stadnie lubią żyć chyba dlatego już planuję kolejne trzy... muszę chyba sobie w kalendarzu zapisać, żeby nie kliknąć jak tylko dorwę jakąś kasę, a trochę odczekać jednak
siulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:08   #4246
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Więc tak... najpierw...

szara Vivien II

- jest piękna
- ma ładny kolor (najlepiej go oddają 2 ostatnie zdjęcia)
- porządna skórka
- ładnie się układa

ALE...
... na tyle ma jakieś badziewne wykończenie na szwie (ostatnie zdjęcie)
wasze też tak mają?
mama mówi że może nie warto się o to bawić w reklamację, ale jednak tę białą watę widać jak wystaje i że jest to nierówne - co myślicie
no i nie mam do niej kluczyka
moja brazowa viv kupywana miesiac temu tez ma takie wykonczenie i mi odp ze wszystkie viv takie moja

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:09   #4247
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
No coś Ty, za co przepraszasz
Kuruj sie Choróbsko najlepiej wyleżeć wypocić i pić herbatke z cytryną albo sokiem malinowym Zdrowiej szybko!
Kopertówek i tak nie ma w bonarce podobno Pozostaje mi tylko sprawić żeby mi się odwidziało (czemu to takie trudne )

Monica, a Ty też z Krakowa???? Bo jeśli spotkałabyś jednak w h&m tę kopertówkę z załącznika, to odłożyłabyś mi?
nie- ja z Łodzi! tak kupiłabym bez wahania!!!!
tylko eeeee jakie te kopertówki?
będę w Manfie- chyba, że ktoś tam był i wiecie, że tam nie ma.... chociaż sprawdzić warto zawsze!
Cytat:
roxi
ok

och Mooooniiiiiiiiiiiiiiiiiii iiii

no to niezłe przygody
ale dagna już wróciła...

po co dzwoniłaś? poznali Cię???

odgapiaj apaszki będzie mi raźniej
no to se odgapię jeszcze jaskółki- ale ma Ci być raźniej i to zaraz- jest?
Stary 2011-04-05, 16:12   #4248
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
nie- ja z Łodzi! tak kupiłabym bez wahania!!!!
tylko eeeee jakie te kopertówki?
będę w Manfie- chyba, że ktoś tam był i wiecie, że tam nie ma.... chociaż sprawdzić warto zawsze!
no takie jak dałam w załączniku byłabym Ci wdzięczna!
A tak w ogóle, to Wy się znacie z Dagna, co?

Stary 2011-04-05, 16:12   #4249
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że nie będziesz żałować, że nie poszłaś na to do kina Chociaż z drugiej strony fajne jakby Ci się film spodobał

Cytat:
roxi
ok

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze mi
Leniuch !
Stary 2011-04-05, 16:14   #4250
monica80c
Zakorzenienie

kunia-a tak z łodzi pocztą byś chciała?
hanusia- a Ty jak?
jeden kolor był? taki różowy tak?
i napiszcie po ile one były?
no i czy kupować jakby co?
ewentualnie zadzwonię zaraz i poproszę o odłożenie?
Stary 2011-04-05, 16:16   #4251
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Szara aida

znaczy do szarego to jej trochę daleko
zdjęcie komórką, więc nie do końca oddaje kolor, ale no widać, że szare nie jest szare
jeszcze nie wiem czy ją zostawię

edit: jak teraz spojrzalam, to zupełnie przekłamało kolor - tu wygląda jak brąz :/

patrzę na ten kolor i wiecie co - nie umiem go określić
u mnie to wygląda podobnie jak ten Emilkowy grzybowy
Stary 2011-04-05, 16:16   #4252
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
kunia-a tak z łodzi pocztą byś chciała?
hanusia- a Ty jak?
jeden kolor był? taki różowy tak?
i napiszcie po ile one były?
no i czy kupować jakby co?
ewentualnie zadzwonię zaraz i poproszę o odłożenie?
Były 3 kolory: czerwony, czarny i ten cielisty z załącznika ja chce cielisty, one mają kosztować 30 zł po przecenie (W cenie regularnej były po 59.90) Jak możesz zadzwonić to tylko moge ci dziekować i to za mało, za fatyge
Chciałabym z łodzi pocztą

Stary 2011-04-05, 16:17   #4253
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
daga

Sigrid już odesłałam, zadzwoniłam w spr 5zł- oddali mi i kliknęłam ponownie Sigrid fioletową także nic nie stracę poza rabatem- a przynajmniej podzwonię sobie do etorebki

bardzo źle się czujesz?

hanusia- ja jutro będę w h&m- a nuż będzie to co chciałaś? ale tak szybko nadrabiałam, wklejałam zdjęcia, biegałam na pocztę- że nie wiem co to ma być- napisz

To jakbys mogla zerknac to bardzo prosze
Chodzi o ta pudrowo rozowa ktora wkleila Kunia
Ona kosztowala chyba 59zl a po obnizce 30zl

klik
Stary 2011-04-05, 16:19   #4254
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że nie będziesz żałować, że nie poszłaś na to do kina Chociaż z drugiej strony fajne jakby Ci się film spodobał

Leniuch !
napiszę Ci zaraz jak obejrzę
Cytat:
Były 3 kolory: czerwony, czarny i ten cielisty z załącznika ja chce cielisty, one mają kosztować 30 zł po przecenie (W cenie regularnej były po 59.90) Jak możesz zadzwonić to tylko moge ci dziekować i to za mało, za fatyge
Chciałabym z łodzi pocztą
idę dzwonić

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
To jakbys mogla zerknac to bardzo prosze
Chodzi o ta pudrowo rozowa ktora wkleila Kunia
Ona kosztowala chyba 59zl a po obnizce 30zl
idę dzwonić!
Stary 2011-04-05, 16:21   #4255
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
j
Dziekuje jeszcze raz, ze chcialas pomoc Zdrowka zycze

klik
Stary 2011-04-05, 16:22   #4256
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
daga

bardzo źle się czujesz?
plotkaro!! nie ma szans zebym poszla w tym tyg do siedziby najwczesniej za tydzien we wtorek, mam nadzieje,ze juz choroba opusci moje biedne cialko popatrz jaki zegarek na zakupowym zobaczylam http://allegro.pl/zegarek-jelly-w-ja...521842751.html nie wiecie jak z jakoscia takich zegarkow? nie rozleca sie po dwoch wyjsciach? na ta chwile nie jest zle, najgorzej wieczorami sie czuje. tylko nie mam sily juz kaszlec.. strasznie mnie meczy; pije syrop, ale niewiele pomaga
a nad kawowa sigrid sie nie zastanawiasz?? mi sie srednio ten kolor widzi.. najladniejszy fioletowy

Cytat:
niestety moniek nie z krakowa

Stary 2011-04-05, 16:36   #4257
monica80c
Zakorzenienie

kunia, hanusia
nie ma - zadzwoniłam do wszystkich trzech h&m-ów w łodzi
niestety.....

Cytat:
plotkaro!! nie ma szans zebym poszla w tym tyg do siedziby najwczesniej za tydzien we wtorek, mam nadzieje,ze juz choroba opusci moje biedne cialko popatrz jaki zegarek na zakupowym zobaczylam http://allegro.pl/zegarek-jelly-w-ja...521842751.html nie wiecie jak z jakoscia takich zegarkow? nie rozleca sie po dwoch wyjsciach? na ta chwile nie jest zle, najgorzej wieczorami sie czuje. tylko nie mam sily juz kaszlec.. strasznie mnie meczy; pije syrop, ale niewiele pomaga
a nad kawowa sigrid sie nie zastanawiasz?? mi sie srednio ten kolor widzi.. najladniejszy fioletowy

niestety moniek nie z krakowa
fajnego ciałka żal opuszczać ale trzymam kciuki
hihihihi ciekawe czy nie zmienisz zdania- która torebka najpierw!
ja myślę, ze mogą - zegarki- długo nie wytrzymać, niestety!

niestety ta kawowa zupełnie nie dla mnie
Stary 2011-04-05, 16:38   #4258
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
nie, nie byłam jakoś jak pomyślałam o czekaniu kilku godzin ZANIM się zacznie, to mi się odechciało
ja nawet nie mam pojecia gdzie one bylyby w tej bonarce. w sumie nie ma tam jakiejs wiekszej wolnej powierzchni.. ciekawa jestem jak krakow wypadnie

maggie, tiszert z mopsem mam z zary. niby 100% bawelna, ale jakosc kiepsciutka.. kupowalam ponad rok temu

Stary 2011-04-05, 16:38   #4259
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
moja brazowa viv kupywana miesiac temu tez ma takie wykonczenie i mi odp ze wszystkie viv takie moja
rzeczywiście - i na tronie etorebki też jest to na foto

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 16:38   #4260
kunia1
Zakorzenienie

Cytat:
kunia, hanusia
nie ma - zadzwoniłam do wszystkich trzech h&m-ów w łodzi
niestety.....
nie jest mi pisana ..
dziękuję za sprawdzenie

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości