![]() |
#361 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS
COS ZA
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (zdjęcie z neta) ZAPRASZAM DO MNIE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=476015 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zabierzcie to ode mnie! Nowe i używane: minerały, Lancome, Dior, Benefit, TBS
z Twojej listy mam tylko miniaturę PRADA/PRADA chyba 5ml i mogę zrobić odlewkę Miss,ale to za mało,więc nie będę Cię męczyć.może innym razem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam pojecia, ale chyba to imitacja bo dałam za nie 30 euro. Ale za jeden cien ich nie wymienie, a nic innego nie widze. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za URBAN DECAY, Deluxe Eyeshadow, Unerground i/lub brązer z nouby i flat top?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kilka rzeczy. Może znajdziesz coś w moich wątkach?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() zapraszam do mnie
![]() |
#368 |
Rozeznanie
|
witam
![]() bardzo interesuje mnie :Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) zapraszam do obszernego wątku ciuszkowego ![]() mam trochę rzeczy XS - m.in zielony sweterek Zara, czarny Mango i inne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Rozeznanie
|
Hej podoba mi się u Ciebie wieeeeeeeele rzeczy
![]() BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY: ROZŚWIETLAJĄCE CIENIE, miniatury HIGH BEAN I MOON BEAN, NOWE, tylko maleńki test (błyszczyk chyba chcę sobie zostawić, ale narazie go nie używam) DIOR, Diorshow Extase, 2szt, czarne, używane około 1miesiąc, zostało na wypróbowanie DIOR, ADDICT ULTRA-GLOSS 131, mocno nabłyszczający błyszczyk, złoto-różowy, tylko przetestowany LANCOME, Pomadka Le Rouge Absolu - Rose Crystal 4g, jedynie przetestowana Earthen Glow Minerals, unikatowa paleta mineralna, podkłady, korektor, róże, contour i rozświetlacz dla bardzo jasnej cery, konsystencja kompaktu, z olejem arganowym, różanym, witaminami C, K, E. Odcienie tylko wypróbowane, paleta starczy na wieki. Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane PĘDZEL PIXIE, Flat Top, raz wypróbowany i uprany szczególnie zależy mi na dior addict ultra gloss, benefit zestaw rozświetlaczy i palecie mineralnej ![]()
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (zdjęcie z neta) Lancome, Fatale, fiolet, tylko przetestowany YR, Aloe Vera 3 podwójne PLASTRY Z WOSKIEM DO DEPILACJI, jako dodatek do wymiany gratis ? Odpisz u mnie lub na priv jeśli oczywiście jesteś zainteresowana. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za pomadki: dior, lancome, miniaturke niny ricci i paletke benefit, lub cos z tych rzeczy? prosze, odpisz u mnie
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
coś za
PĘDZEL PIXIE, Flat Top, raz wypróbowany i uprany Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (zdjęcie z neta) 10 kuleczek Mythic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Rozeznanie
|
może zainteresowałoby Cię coś u mnie za błyszczyk diora i tusze?? mam też trochę rzeczy poza wątkiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Przepraszam dziewczyny, którym ostatnio nic nie odpisałam. Nie wyświetlała mi się subskrypcja. Postaram się to nadrobic w najbliższym czasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Najbardziej interesują mnie następujące rzeczy: - Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) - miniatura HIGH BEAN - URBAN DECAY, Deluxe Eyeshadow, Unerground - 10 kuleczek Mythic Byłabym wdzięczna gdybyś mogła zarezerwować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
PĘDZLE EDM, Long Handled Kabuki, używane przez rok, prane, 2szt (ale jedna sztuka) ![]() PĘDZEL PIXIE, Flat Top, raz wypróbowany i uprany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za:
PĘDZEL PIXIE, Flat Top, raz wypróbowany i uprany - czy pędzel jest ze starą szatą graficzną czy z nową?? I błyszczyk Diora?? Odpisz prosze u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
Rozeznanie
|
Hej
![]() pędzli już nie potrzebuje, może Cytat:
DIOR, ADDICT ULTRA-GLOSS 131, mocno nabłyszczający błyszczyk, złoto-różowy, tylko przetestowany LANCOME, Pomadka Le Rouge Absolu - Rose Crystal 4g, jedynie przetestowana i ewentualnie DIOR, Diorshow Extase, 2szt, czarne, używane około 1miesiąc, zostało na wypróbowanie ![]() ![]()
Edytowane przez misiek412 Czas edycji: 2011-04-04 o 17:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#381 |
BAN stały
|
Witaj,
odpisuję na Twoją wiadomość u mnie. Jaka to pojemnosc i zuzycie Wisha? Moglabys wkleic fotki jego i nouby u mnie albo u siebie w watku? Jesli masz fotke filtru brita i LANCOME, Serum Primordiale Cell Defense Skin Perfecting 10ml to tez chetnie bym je obejrzała. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
BAN stały
|
hej moze cos u mnie z listy ponizej?
HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Dior maximizer lash plumping serum diorshow Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy MAKE UP FOR EVER full cover extreme camouflage cream nr5 Benefit- BO-ING połowa korektora nr 01 Dior ultra gloss – 757 red Christina augilera edp- perfumy NYX szminka rea Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Elf mineral booster – 20% ubytku Max factor- lasting performance nr 102 pastelle Nuxe baume prodigeux levres spf 15 sliczny cielisty kolor Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Sephora maniac liner-konturowka z pedzelkiem nr 02 rose psychose CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Inglot fruits in ice- błyszczyk w kostce podwojny ( pastelowy róz + beż) Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu Toni&guy shine spray- nabłyszczacz do włosow hit kwc PlANTE SYSTEM płyn micerlany zafoliowany 500ml The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Nouba rainbow eye liner Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Loreal- milllion lashes, czarny Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy EDM CIEN mineralny lake checkout, delikatnie iskrzacy rozbielony Roz (w kulce) Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany) Link: http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...1t:429,r:1,s:0 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Deep Red + lakier Yves Rocher + Flat Top - to mi się bardziej przyda
![]() ![]() Escada - kupowana w Superpharm, oczywiście oryginalna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
ELF mineral booster jest chyba taki różowawy raczej niż żółty, prawda? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Flaszki wolałabym wymienic na inne flaszki... akurat Miss Dior Cherie jest praktycznie nowa i pełna 100ml... może zużyłam 8-10ml
![]() Z minerałów preferuje Lumiere lub Meow (najlepiej neutralki poziom 1, rozświetlacze itd ![]() ![]() ![]() Jak masz coś z powyższych to chętnie coś wybiorę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Rozeznanie
|
To może napisz mi jakie inne błyszczyki masz tak żebym mogla sobie sprawdzić
![]()
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
za tuniczke niczego nie znajde, ale wpadly mi w oko HIGH BEAN I MOON BEAN, mialabys ochote wymienic sie za nie?
![]() |
#390 |
BAN stały
|
hej Tysiu
czy moge zobaczyc jakiekolwiek fotki moga byc z netu tych rzecz: UD cien paletki: earthen i bo-cosmetics nouba blush moje: Dior maximizer lash plumping serum diorshow nowe Smashbox lip paint , kolor: virtuoso 15ml nowy Christina augilera edp- perfumy ok polowa z 50ml Elf mineral booster – 20% ubytku....tak jest bardziej rozowawy Kryolan paleta szminek-> niekotre uzywane wiecej inne w ogole Natur medicin- lerosett exclusive -> krem bardzo dobre recenzje na kwc ze 100ml zostalo jakies 40ml Smashbox brow tech to go ( w piskau żel do brwi+ ołówek do stylizacji wysuwany)/ pare razy uzyty Kuferek- byl zuywany jakies 2 miesiace stan bardzo dobry / zrobie foto oczywiscie wszystko sie nadaje do uzytku, niektore rzeczy mam dluzej, ale na pewno nie dluzej niz rok fotki wrzuce pozniej, bo cierpie na brak czasu:/ takze plis o jakies linki i bedziemy myslec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.