|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Eee czemu ?
Nie da się nią zmierzyć obwodu talii ? To będzie musiał przytyć ![]() A co masz dla niej jakieś fajne ciacho?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#333 | |||
|
Zakorzenienie
|
c'nie?
Cytat:
dooopa i rewiry okoliczne, górę mam ok w sumie
|
|
#334 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
wg mnie to jest na początku Jesus don't want me...
|
|
|
#335 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#336 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W doopie to mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie śmiej się, ostatnio Gryszard wspominał, że ma z tym problem Cytat:
|
||||||
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, bardzo niedobrze- coś się zepsuło i się martwię- obstawiam jednak klimę u siebie ![]() Byłam dziś u Judy, powiedziałam mu, że jak mnie nie wysłucha, idę do Idziego A , powiem Wam, że W. uznał Matsuri za seksowny zapach
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie za bardzo nie przypomina mi niczego
(z tych co znam ofkors Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#339 |
|
Nindżopesz
|
W temacie odchudzania polecam lody z Zielonej budki w małym kubeczku 150 ml: Toffi Intenso i o smaku gumy balonowej
![]() Zwłaszcza guma mi podeszła. |
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- byliśmy dzisiaj całą rodziną u fryzjera- Gucio tylko grzywkę, bo zapusxcza włosy, Wojtek nadać kształt tylko- bo zapuszcza włosy, a mnie podcięła po całości- ja nie zapuszczam (ścięła mi tylko te cholerne zdegażowane końce) Za naszą trójkę wzięła 30 zł, brzydka jak noc, więc może nie zajdzie w ciążę
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Wstałem dopiero
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#342 |
|
Nindżopesz
|
Nie, a w jakim to smaku?
|
|
|
|
#343 | |
|
Zakorzenienie
|
nie
o b o w i ą z k o w o Cytat:
dopadła mnie niemoc
|
|
|
#344 | |||||||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Kochana jesteś! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jednak hakerstwa, podobnie jak umiejętności jazdy na rowerze, nie da się ot tak odumieć ![]() Cytat:
![]() Nie ze skrzynką! ![]() Cytat:
Cytat:
Tak się nie robi, qfa no! Nie pozwalam! ![]() Cytat:
![]() Au! ![]() Cytat:
![]() To zacznij wtedy głośno kaszleć I znowu jesteś doprawdy wulgarna Cytat:
Cytat:
Moja podziemna, konspiracyjna, przebiegła, odszczepieńcza i proniemiecka organizacja "Czarna Gapa Po Niemiecku Kraka" już od lat działa w tym temacie, jeszcze dzień, dwa, a odłączymy Ślunsk od Polski Tylko Jarek nam coś słabo płaci ostatnio Cytat:
|
|||||||||||
|
|
|
#345 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Gryksie-a gdzie Ty podążasz,jak Nam piszesz,że spadasz?
W żyłę sobie gdzieś dajesz,czy jak Bo po powrocie masz zawsze taki wyostrzony dowcip,że ho ho
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#346 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
A poważnie czego używasz? Działa? Nie mów, że będziesz to czytać? chyba, że ma się prezentować na półce ![]() mój max w gotyku to 2 strony jakiegoś ścierwa, oczy mnie rozbolały. aaaa to zmienia postać rzeczy. A co nasza wizażanka miała w koszyczku? Przykro - tak na prima aprilis wręczyli wypowiedzenie? Cytat:
![]() jako i ja
|
|
#347 | |
|
BAN stały
|
Ja się wybieram już drugi tydzień chyba
![]() Jutro nieodwołalnie, wyglądam jak Czehó z Rolbika nad Zbrzycą ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#348 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Kasuję Twój nr z tel,zadowolony?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#349 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja sobie wymieszałam serek homo ze słodzikiem i sobie wyobrażam, że to bita śmietana, mmmmmm ![]() Cytat:
A nie mam zamiaru ![]() Po hardkorze styczniowym stwierdziłam, że już wszystko przeżyję i zdam. Zresztą muszę zdać, bo mnie do Wiednia nie puszczą. Co prawda historia Niemiec za tydzień nie zapowiada się przyjemnie, szczególnie jak się nie chodzi na wykłady i ma problem ze zrezygnowaniem z imprezowego weekendu, ale co tam - przed weekendem i po zrezygnuję z wizażu i na jedno wyjdzie Więc żegnam! |
||
|
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Coś tak pomiędzy karmel a toffi
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- strasznie mną poniewierają te hormony- a raczej to, że nie wiem, co się dzieje, nosi mnie, że bym wypaliła paczkę fajek- a że palę tylko po ciemku i Gucio musi spać, to łażę i łażę i myślę- niech to się wreszcie skończy
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też dziś jestem jakaś taka niemrawa Nie wiem co ze sobą zrobić ![]() THE BILLE no ![]() ![]() Phi ![]() Fłaśnie teziak Ty nie chodzisz do tej pracy naprawdę? ![]() agnes nie uciekaj, powiedz nam tak szczerze ile % tłuszczu ma gryx ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-05 o 18:37 |
||
|
|
|
#352 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
I w ogóle fajny jest ale to już wiesz, nieprawdaż? Ale o żonie nic nie wiem
|
|
#353 |
|
Nindżopesz
|
Ale nie dasz rady mnie objąć a i brzuchy nam się stukną
Mniam Oh, i tak jestem stracona |
|
|
|
#354 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
że to oznacza tłuszcz,wałki itp ---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- I będziesz ważyć więcej niż ja
|
|
|
|
#355 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz się niczego nie wyprzesz, hyhyhyhyhy...! Zuo.jpg Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Działa połączenie toniku migdałowego + serum z kwasem salicylowym Łuszczę się jak jaszczurzyca - właśnie odpadają mi kawałki twarzy Cytat:
![]() Fothy! Fothy! Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
Zuuuuuuoooo!
|
|
|
|
#357 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś może mnie pogłaskać...? Wołam i wołam...
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Justynka oć
![]() ---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Cytat:
![]() ad2.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

dooopa i rewiry okoliczne, górę mam ok w sumie

Moja podziemna, konspiracyjna, przebiegła, odszczepieńcza i proniemiecka organizacja "Czarna Gapa Po Niemiecku Kraka" już od lat działa w tym temacie, jeszcze dzień, dwa, a odłączymy Ślunsk od Polski

Więc żegnam!