My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26 - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-05, 20:53   #4351
fjee
Rozeznanie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
A wiesz do jakiej szkoły pójdziesz? Czy może po prostu kursy będziesz robić?
raczej kursy,a studia to planuje kulturoznawstwo, kiedys chcialam PR,ale na tym kierunku sa tylko podyplomowe
fjee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:53   #4352
di4ska
Wtajemniczenie

Dot.: My etorebkomaniaczki mamy wątków setki ćwierć,rozdzieli nas tylko Śmierć! cz.26

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
To super, że sówka doszła

Trzymam kciuki, żeby Ci się udało Podoba mi się Twój styl. Wszystko zmierza w dobrym kierunku
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
to dobrze ze juz sie czujesz lepiej

oj czemu głupie-ważne abyś teraz dążyła do celu
ja
Stary 2011-04-05, 20:53   #4353
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
To super! Też kiedyś chodziło do dobrego salonu, ale zostawiałam tam 58 zł ( ze zniżką 10 %). Teraz jest chyba 64 zł. Masakra ! Chodzę teraz do osiedlowego za 35 zł :P
No właśnie, u mnie ceny podobne. Teraz za starą cenę strzyżenia będę miała strzyżenie+uzupełnienie paznokci ziarnko do ziarnka
Stary 2011-04-05, 20:55   #4354
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankhax1 Pokaż wiadomość
mam aidę, jest szarobura, brązowozielonkawobłotna:b rzydal:
Ale opis ciekawa jestem czy fotki były - ale pewnie tak zaraz do tego dojdę ...
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:56   #4355
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Hej hej
Witam się wieczorkiem Byłam dziś u fryzjera - ale jestem zadowolona Lecę Was nadrobić teraz bo mam 10 stron
Maggie

Cytat:
Dziękuję I za to też dziękuję
Zmierza nawet już znalazłam szkołę i kilka kursów

Ja myślałam kiedyś o tym żeby być wizażystką, ale to tak bardziej dorywczo. Ale jakoś stanęło w martwym punkcie. Za to teraz mam zupełnie inne plany na przyszłość

Będziesz moją osobistą stylistką
roxana222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:03   #4356
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fjee Pokaż wiadomość
raczej kursy,a studia to planuje kulturoznawstwo, kiedys chcialam PR,ale na tym kierunku sa tylko podyplomowe
A ja znalazłam szkołę a teraz szukam o niej opinii

Cytat:
Ja myślałam kiedyś o tym żeby być wizażystką, ale to tak bardziej dorywczo. Ale jakoś stanęło w martwym punkcie. Za to teraz mam zupełnie inne plany na przyszłość

Będziesz moją osobistą stylistką
Ja chciałam kurs wizażu i stylizacji ale chyba wolę skupić się na samej stylizacji i kreowaniu wizerunku

Jak najbardziej
Stary 2011-04-05, 21:05   #4357
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:

Ja chciałam kurs wizażu i stylizacji ale chyba wolę skupić się na samej stylizacji i kreowaniu wizerunku

Jak najbardziej
Rozumiem

W "mojej pracy" nie będę musiała świetnie wyglądać, ale co tam Stylistka mi się przyda
Stary 2011-04-05, 21:06   #4358
harajuku-fish
Zakorzenienie

Dobranoc Wszystkim:cmo k:

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:07   #4359
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem

W "mojej pracy" nie będę musiała świetnie wyglądać, ale co tam Stylistka mi się przyda
Jak będzie Twoja praca
Stary 2011-04-05, 21:12   #4360
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc Wszystkim:cmo k:
Dobranoc Rybeńko

Cytat:
Jak będzie Twoja praca
Myślałam o kryminalistyce i medycynie sądowej. Chciałabym być policjantką albo detektywem

Ale to jeszcze trochę czasu
Stary 2011-04-05, 21:32   #4361
moniuleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Może to głupie, zbyt kosztowne nie dla mnie ale chciałabym spróbować...
Chciałabym zostać stylistką Oczywiście wiem że długa droga przede mną....
wow, myślę że to nie jest wcale głupie, zwłaszcza jeśli tak jak piszesz masz coś z tym wspólnego w szkole bardzo fajny pomysł według mnie tylko faktycznie jakieś kursy czy szkoła w tym kierunku by się przydała

moniuleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:34   #4362
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
To powodzenia życzę o ile wiesz w co się pakujesz

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:36   #4363
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Myślałam o kryminalistyce i medycynie sądowej. Chciałabym być policjantką albo detektywem

o proszę to "moje rejony" bo poważnie po skończeniu prawa zastanawiałam się kiedyś nad pracą w policji, ogólnie najbardziej mnie ciągnie do prawa karnego
zastanawiam się jednak czy nie szarpnąć tego w kontekście międzynarodowego prawa karnego...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:39   #4364
siulka
Zakorzenienie

GG do siulka

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
Hmmm trudno ocenić ... w dotyku jest miękki
coraz bardziej przybliżam się do kliknięcia

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
kto wie może z czasem... od zera do milionera

nie wstydź - podziel się z nami swoimi planami

a właśnie zapomniałam się pochwalić, że po miesiącu przyszła moja sowa z ebay'a zamówiłam sobie następne dwa naszyjniki w sumie aż tak nie są mi potrzebne na już, więc mogę poczekać następne tygodnie (chociaż mam nadzieję, że tylko razem przyjdą szybciej)
no masz rację! kto wie

uciekam spać jutro będę już blondynką! (mam nadzieję, bo od pół roku próbuję... )
siulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:40   #4365
roxana222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
o proszę to "moje rejony" bo poważnie po skończeniu prawa zastanawiałam się kiedyś nad pracą w policji, ogólnie najbardziej mnie ciągnie do prawa karnego
zastanawiam się jednak czy nie szarpnąć tego w kontekście międzynarodowego prawa karnego...
A Ty prawo studiujesz ? Bardzo ciężko jest ?
Stary 2011-04-05, 21:50   #4366
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ekscelencja Pokaż wiadomość
FIOLETOWA SIGRID
Nie zwracajcie uwagi na mój strój po domu

Jestem bardzo zadowolona, kolor na stronie dobrze oddany, w słońcu bardziej wyrazisty Zamsz dobrej jakości, wykończenia lakiem są, ale nie rzucają się w oczy.
Bardzo pakowna.
Jedyne zastrzerzenie to chyba krzywe zapięcie (takie samo jak na stronie etorebki - chyba wszystkie modele takie są) ale da się przeżyć.
Chyba nie farbuje, przecierałam ręką i nic się nie dzieje.
Trzyma kształt
Dosyć solinie wykonana
Śliczny kolor i ten zamsz

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Fioletowa Sigrid
odsyłam i zamawiam jeszcze raz
wszędzie wiszą nitki i na ostatnim zdjęciu starałam się uchwycić brzydko uszyty dół- który nawisa dziwnie przy wypełnieniu torby- w zielonej i szarej tak nie jest!
poza tym piękny kolor! piękna torebka!
Jak wyżej

Cytat:
brązowa Aida
kolor chyba najlepiej na zdj 4,5,6
trochę nitek i kleju, rączki przyszyte niżej niż w dotychczasowych Aidach- a więc krótsze uszy, trochę asymetrii i ciężko ekspres chodzi
ale.... jestem zadowolona!
hmmm dziwny troszkę ten kolor ale ja w ogóle Aid nie lubię

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Można jeszcze podobno podpalić, skóra się zapali, eko nie, ale może nie próbować w sklepach tej metody
Świetny pomysł

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
ja nawet nie mam pojecia gdzie one bylyby w tej bonarce. w sumie nie ma tam jakiejs wiekszej wolnej powierzchni.. ciekawa jestem jak krakow wypadnie

maggie, tiszert z mopsem mam z zary. niby 100% bawelna, ale jakosc kiepsciutka.. kupowalam ponad rok temu
Dziękuję za info słyszałam o tych -shirtach z Zary ale nie miałam przyjemności ich zobaczyć
Stary 2011-04-05, 21:56   #4367
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
A Ty prawo studiujesz ? Bardzo ciężko jest ?
nigdy nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo to zależy co dla innych oznacza "ciężko"
Trzeba się uczyć kodeksów i podręczników na pamięć. Nie przesadzam. Nie ze wszystkich przedmiotów - przez niektóre da się prześlizgnąć na tzw "farcie", ale bywa czasem i tak że naprawdę dopóki się nie wryje prawie zdania po zdaniu z 300-stronicowej książki to jest ciężko zaliczyć.
Najlepiej uczyć się systematycznie, bo potem jest się ciągle "nie w temacie". Braki w nauce jednego z przedmiotów, odbijają się potem w innym...
Jak dla mnie prawo to studia dla pasjonatów prawa. Ja nie jestem pasjonatką, nie było to moje marzenie i się trochę męczę, ale skoro już jestem, to dociągnę.
Na pojutrze mam odpowiedź ustną ze 100 stron podręcznika, za tydzień z 200 stron... Ale semestr mam bardzo luźny, jest niby czas na tę naukę, tylko z motywacją bywa różnie...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:01   #4368
fjee
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
a dlaczego?
fjee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:04   #4369
kali765
Zakorzenienie

Cytat:

Super! CSI kryminalne zagadki

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
wow, myślę że to nie jest wcale głupie, zwłaszcza jeśli tak jak piszesz masz coś z tym wspólnego w szkole bardzo fajny pomysł według mnie tylko faktycznie jakieś kursy czy szkoła w tym kierunku by się przydała

Znalazłam jedną szkołę w Krakowie i nawet ma pozytywne opinie
Ale myślę czy nie zrobić tak że pierwsze iść na kurs a potem dopiero zapisać się do szkoły. Będę miała dwa dyplomy a potem bardziej się dokształcać

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 22:11   #4370
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego?
No dlatego Ja teraz kończę te studia- jest na nich wszystko od rachunkowości przez psychologię, socjologię do filozofii i masę shitu w pomiędzy

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:25   #4371
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Dziękuję Ci bardzo za miłe słowa, ja sobie zdaję sprawę z tego wszystkiego o czym piszesz, i naprawdę głupio mi że tak się wyżalam, to nie tak że ja łaknę komplementów i zapewniania- no coś Ty, nie jesteś gruba itd. Wszyscy mówią mi dobrze wyglądasz- jak na swój wiek, no właśnie, chyba dopadł mnie kryzys wieku "średniego" zdałam sobie sprawę z nieodwracalności pewnych zmian, z tego że skóra na szyi nie będzie już nigdy tak jędrna, że biust nie wróci na swoje miejsce, że ramiona to już lepiej zakrywać, kiedyś faceci nieraz oglądali się za mną na ulicy, teraz czuję się czasem niewidzialna, nieatrakcyjna.
A przede wszystkim najgorsze jest to ze wiem że moja waga nie dlatego tak skoczyła bo zaniechałam ruchu, jak już pisałam pływam, biegam, jeżdżę na rowerze, czy dlatego że objadam się jak prosię, przeszłam chorobę nowotworową, w ramach leczenia musiałam przejść terapię hormonalną, od tamtej pory moja waga nie chce wrócić do normy, zarówno lekarz jak i dietetyk nie jest w stanie wiele z tym zrobić, i to mnie dziewczyny wkurza, ta bezsilność, bo gdyby to była kwestia diety i ruchu to nie byłoby problemu, zawzięłabym się i dała radę. Ok, nie będę więcej marudzić i narzekać, tylko będę się jeszcze bardziej starać, dzięki za wsparcie, jesteście kochane
Moja droga, właśnie powinnaś być z siebie dumna, bo rzadko która kobieta po ciężkiej chorobie brałaby do siebie kolejną walkę o swój wygląd I Ty robisz, co w Twojej mocy, aby osiągnąć zadowalający Cię efekt. Że pewnych rzeczy się nie przeskoczy, to olać to. Ważne zdrowie i poczucie własnej wartości. A to, że wyglądasz kilkaaaaa dobrych lat mniej niż masz, to już inna sprawa i naprawdę nie masz powodów do kompleksów

Cytat:
Napisane przez agatusia88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o tej torebce?
http://etorebka.pl/s03.php?f=0350

Dla mnie to najokropniejsza z możliwych

Cytat:
Dobranoc Rybeńko

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość

To życzę Wam Dziewczyny powodzenia w dążeniu do wymarzonego celu. To była moja praca- marzenie. Niestety, żyjemy w świecie po✂✂✂anym, gdzie nie liczą się ludzie z pasją, ale chore przepisy i znajomości. Jeśli nie macie znajomości, to nie liczyłabym na dobry etat w policji, abw itp...

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
coraz bardziej przybliżam się do kliknięcia

no masz rację! kto wie

uciekam spać jutro będę już blondynką! (mam nadzieję, bo od pół roku próbuję... )

Trzymam kciukasy za blondy

Cytat:
Super! CSI kryminalne zagadki

Znalazłam jedną szkołę w Krakowie i nawet ma pozytywne opinie
Ale myślę czy nie zrobić tak że pierwsze iść na kurs a potem dopiero zapisać się do szkoły. Będę miała dwa dyplomy a potem bardziej się dokształcać
kalinka, jeśli poważnie myślisz o stylistce (nie mylić ze stylistyką), to zastanów się nad połączeniem tego z Twoim obecnym zawodem. Polecam szkołę fryzjerską Gabriel w Kaliszu
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:35   #4372
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
No baa! Ale na wszelki wypadek nie skorzystam z Twoich usług

To proponuj firmom reklamy na swoim blogu!

Dziewczyny dziś postanowiłam co chcę robić w przyszłości!
kupować torebki!?

żartowałam.... popieram stylizacje
Cytat:
Napisane przez agatusia88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o tej torebce?
http://etorebka.pl/s03.php?f=0350
mnie się podoba, ale nie dla mnie
Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Krócej.. ale "fason" fryzury zachowany, jeden bok krócej drugi dłużej... siedzę teraz z farbą na włosach, wysuszę, ułożę po swojemu i będę obceniać podobała mi się stara fryzura, miałam dużego cykora czy faktycznie iść i podciąć, fakt, już była odrośnięta, straciła leciutko kształt, ale podobała mi się.
Zaraz będę się obceniać jeszcze 15min

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Jaka ja jestem! Przegapiłam Twoje zdjęcia, całe szczęście, że cofnęłam!
Nooo, i jest karmel. Zrób Monisia jeszcze foty na sobie
Wiem, że już ciemno, ale nie szkodzi
dodeczko- nie fotografuję się z torebkami- musisz mi wybaczyć
Cytat:
Napisane przez siulka Pokaż wiadomość
nie bój się, nic im nie zrobię

pytanie do posiadaczek Sigrid - zamsz jest takim typowym miękkim zamszem czy takim szorstkim?
hm- no wg mnie znowu szorstki
Cytat:
Napisane przez di4ska Pokaż wiadomość
Witam

ze zdrowiem chyba lepiej a napewno nie jest tak źle jak wczoraj

ja też dostałam dzisiaj dobry pasek do Nancy, napisałam im tylko, że wysłali mi zły i dzisiaj już mam dobry
nic nie odsyłam do nich, nie mam czasu biegać na poczte

i relacja dla Paulyny
Nancy jest super, nie byłam przekonana do niej, ale nie rozstajemy się od wczoraj i mysle, że długo sie nie przepakuje
mimo, że to flaczek, to dno się nie uciąga jak są ciężary, moja chodzi cała wypakowana i w sumie tylko góra jest flakowata ja polecam!

i mam ochote na fioletowa Sigrid

Cytat:
Hej hej
Witam się wieczorkiem Byłam dziś u fryzjera - ale jestem zadowolona Lecę Was nadrobić teraz bo mam 10 stron

ładnie z ich strony

Kali ... znowu

O - to ja pytałam o fotki Lecę oglądać

Świetna

w ogóle mi się nie podoba - jest za zwykła

Cytat:
Dobranoc Wszystkim

Cytat:
Dobranoc Rybeńko

obejrzałam Oczy Julii- koniec mnie trochę rozczarował, oglądało mi się świetnie/bałam się/- ale to domowy film- masz rację
dziękuję raz jeszcze
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Tróllik!
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Moja droga, właśnie powinnaś być z siebie dumna, bo rzadko która kobieta po ciężkiej chorobie brałaby do siebie kolejną walkę o swój wygląd I Ty robisz, co w Twojej mocy, aby osiągnąć zadowalający Cię efekt. Że pewnych rzeczy się nie przeskoczy, to olać to. Ważne zdrowie i poczucie własnej wartości. A to, że wyglądasz kilkaaaaa dobrych lat mniej niż masz, to już inna sprawa i naprawdę nie masz powodów do kompleksów

Dla mnie to najokropniejsza z możliwych

To życzę Wam Dziewczyny powodzenia w dążeniu do wymarzonego celu. To była moja praca- marzenie. Niestety, żyjemy w świecie po✂✂✂anym, gdzie nie liczą się ludzie z pasją, ale chore przepisy i znajomości. Jeśli nie macie znajomości, to nie liczyłabym na dobry etat w policji, abw itp...

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Trzymam kciukasy za blondy

kalinka, jeśli poważnie myślisz o stylistce (nie mylić ze stylistyką), to zastanów się nad połączeniem tego z Twoim obecnym zawodem. Polecam szkołę fryzjerską Gabriel w Kaliszu
cześć Nika
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-05, 22:35   #4373
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
No baa! Ale na wszelki wypadek nie skorzystam z Twoich usług

To proponuj firmom reklamy na swoim blogu!

Dziewczyny dziś postanowiłam co chcę robić w przyszłości!
jestem ciekawa ...

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Naprawdę? Tam widziałam samochody które miały stłuczone lampy, całe wniecione boki chyba nikt się tam tym nie przejmuje

Dodeczka
czekamy na werdykt.

Dziewczyny dzisiaj kupiłam lakier do paznokci czerwono/pomarańczowy i taką jakby pomarańczową szminke do ust daje po oczach ale stwierdziłam, że może fajnie ożywić moją ponoć bardzo bladą twarz....(każdy mi o tym przypomina). Co myślicie o takim makijażu? Mocne usta i tylko wytuszowane rzęsy? Jak się pomalowałam tą szminką to nagle wszystko czego się złapałam było pomarańczowe. (Wystrój pokoju też mam w pomarańczu). Otuliłam się pomarańczowym kocem, malowałam się paletą mojej mamy której opakowanie jest pomarańczowe itd. Normalnie zawirował świat tysiącem barw hehe
Ja w tym roku zakochałam się w pomarańczowym narazie dodatki są - żeby nie przedobrzyć bo w ubraniach w tym kolorze może nie do końca będę dobrze wyglądać (jestem blondynką o bardzo jasnej karnacji).
Ale dziś kupiłam prześliczny naszyjnik w Reserved Taki pomarańczowo koralowy niestety nie widzę go na stronie Ale teraz jest zniżka 20 % w Re - więc jak macie FaceBooka to drukujcie kupony

Cytat:
Może to głupie, zbyt kosztowne nie dla mnie ale chciałabym spróbować...
Chciałabym zostać stylistką Oczywiście wiem że długa droga przede mną....
Pomysł jak najbardziej na czasie - trzymam mocno kciuki za realizację
Stary 2011-04-05, 22:39   #4374
NIKaP-n
BAN stały

Cześć Monia

Mopsinko, ale masz tempo nadrabiania
Stary 2011-04-05, 22:40   #4375
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Z fryzjerstwem nie chcę mieć nic do czynienia!
Wolę modę, fatałaszki, dodatki a nawet makijaż

Cytat:
kupować torebki!?

żartowałam.... popieram stylizacje
To też

Cytat:
Pomysł jak najbardziej na czasie - trzymam mocno kciuki za realizację
Dziękuję Zobaczymy co z tego wyniknie
Stary 2011-04-05, 22:42   #4376
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Werdykt pozytywny!!!
i jeszcze jeden plus - znalazłam fryzjera, który nareszcie przestanie mi dawać po kieszeni
Dziś pierwszy raz zdecydowałam się na strzyżenie w zupełnie nowym salonie. Mało znanym mam wrażenie, ale poleciła mi go koleżanka z pracy. Do tej pory chodziłam do najbardziej renomowanego fryzjera w mieście - z racji rzadkich, cienkich włosów nie chciałam by ktoś ze zbytnią "fantazją" zrobił mi jeszcze większe kuku, a tam faktycznie fryzjerka była/jest ostrożna, ścina godzinę, delikatnie, ale też nieźle jak za strzyżenie kasuje. Bolało mnie to. No i nareszcie. Bo jestem zadowolona za 30zł
Super że jesteś zadowolona i to za jaką cenę

Cytat:
Dziękuję

Dobranoc

Jutro też mam wolne [COLOR="Silver"]
Oj Kalinko

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Cześć Monia

Mopsinko, ale masz tempo nadrabiania
Hej Nika ale w sensie że wolne czy szybkie ? Coś kiepsko kojarzę dzisiaj
Stary 2011-04-05, 22:45   #4377
monica80c
Zakorzenienie

idę już sobie- przyjdę jutro

dobranoc wszystkim
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-05, 22:48   #4378
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
--------

Hej Nika ale w sensie że wolne czy szybkie ? Coś kiepsko kojarzę dzisiaj

W sensie, że idziesz do przodu tradycyjnie

a co do pomarańczowej barwy lubię!

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
idę już sobie- przyjdę jutro

dobranoc wszystkim
dobrej nocki i przyjdź koniecznie
Stary 2011-04-05, 22:48   #4379
maggie82
Zakorzenienie

Lecę do kąpieli i spać

Nikuś - ja w ogóle tradycyjna kobieta jestem Trzeba iść naprzód

Nadrobione więc żegnam się na dzisiaj

Dobranoc wszystkim
Stary 2011-04-05, 22:51   #4380
kali765
Zakorzenienie

Ja również uciekam, Dobranoc

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości