|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
jestem w trakcie
pije na złość bom gópia Cytat:
odchudzające
|
|
|
|
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Przymknijmy oko, że to zmodyfikowany kbns:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30172269 ![]() Redziu, żaby do kompletu: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50132772 (ale ta też jakaś dwuznaczna lekko )I modyfikacja genetyczna: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20141400 |
|
|
|
#543 |
|
Nindżopesz
|
Bardziej zapychające niż waciki i jest też deserek http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50185751
|
|
|
|
#544 |
|
Zakorzenienie
|
kce syna
kce syna kce syna |
|
|
|
#545 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. te żaby jakieś... niedożabione ![]() ---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Czemu? |
|
|
|
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#547 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Na stos z nim, na stos! Hellfire! |
||
|
|
|
#548 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, zwariowałaś?
|
|
|
|
#549 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#550 |
|
Zakorzenienie
|
I takie jakieś porozkraczane, a fe
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
a po czemu ?
mam miliony powodów taki syn - to chuop bendzie no powiedzcie same zanim się rozkręcę - czyż chuop nie ma za✂✂✂istego zycia? moze żreć majo, kabanos i kutwa moze świnie na sztuki jesć - nie musi mierzyć oudów, nie sięga absurdów - ot używa życia ja mu sie widzi iz reguły jest hapi bo kobiety kochają go za to jakim jest cudownym facetem - wystarczy ze opanuje sztukę kochania, operowania kobiecym umysłem oraz jest dobrym człowiekiem - i włala - życie ja w Madrycie i jeszcze śniadanie, łobiad i kolacja pod nos - prasowanko pranko - i co tam ejszcze do zestawu - chopy som ustawieni od urodzenia - poza wybrakami o których tu nie wspomnę a ta serio bardziej to nie ma @ nie ma problemów chorób kobiecych nie ma karmienia, rodzenia, tycia chuścia - ogólna olewka systemu - a wszystkie i ta go kochają - wymieniać dalej? |
|
|
|
#552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje dziecko miało silne uczulenie na pyłki trawi drzew, zpalenie spojówek , łazawienie, czerienienie itp. , okazało się tez w tym samym czasie , że ma lamblie. Po wyleczeniu lamblii uczulenie znacznie zmalało, teraz jako dorosły ma tylko ataki kichania od czasu do czasu , kiedy pyli.
|
|
#553 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#554 |
|
Nindżopesz
|
Rejcz, ale musi trzepać kasę dla blond laski, która leży na kanapie i pachnie, musi mieć fajną brykę i sukcesy zawodowe.
|
|
|
|
#555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
za nieżonaty, za niedzieciaty, z apóźno , za wcześnie ... tak ogólnie życie z fiutkiem jest lepsiejsze i lzejsze - i mówi mi to KAŻDY facet - przyznaje z satysfakcją i ulgą no jedynie prostata daje w kość - ale nobody's perfect do tego czasu zdąży się nachapać życia Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-06 o 00:24 |
||
|
|
|
#556 | ||
|
Zakorzenienie
|
To czymam , żebyś energię do tego biegania miała Cytat:
![]() ![]() Dawaj resztę szczegółów, my wszystko przyjmiemy na klaty Cytat:
Ja Ci już dawno to kciałam powiedzieć, że musisz schuść i żebyś na dietę tic takową przeszła, ino nie wiedziałam jak ![]() Szartuję ofkors , Piniu tylko Ty nie wariuj z łodchudzaniem plis
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#557 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ale może zmieścisz się w pojedyncze miejsce jak od dziś nic nie jesz?
![]() ![]() Cytat:
Na wiesz ja jadłam wczoraj rybę i nie miałam mdłości Ale za to w ciąży nie jadłam ryby i miałam mdłości ![]() ![]() Cytat:
, ale dzieci i tak wolą prawdziwe ![]() Sorki, ale to nie do nas z tym problemem No chyba, że gryx może byłby w stanie pomóc? ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to się dobrze składa bo tak o 1.30 mam antybiotyk a wmiędzyczasie mam szukać mamie nomen omen suszarki do włosów - swoją - a jakże - zjarała - za bardzo wysuszyła i co masz juz lubnego szampona? nic juz nie dodaję - moim zdaniem bycie chuopem broni sie samo w sobie jakby na to nie paczeć wszystie tylko sikają ( jak mogą ) żeby jakiegoś dorwać nawet Maja potwierdzi - mimo deklarowanej nienawiści Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-06 o 00:42 |
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Spo, nie żartuję. Właśnie wprowadzam projekt w życie. A zaczęłam z grubej rury, zjadając dietetyczną chałwę z odżywczymi, wspomagającymi trawienie ziarenkami kwasu solnego. Ech, czego się nie robi dla piękna...
|
|
|
|
#560 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma terminów wspólnie pasujących P. i szwagrom a szybki spacer, może nie do Gdyni uskuteczniam od jutra, mam nadzieję na wszelki---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ---------- Cytat:
organizm nie lubi, proste tulam
|
|
|
#561 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam Brauna suszarę (chyba nie pamiętam, bo tak rzadko używam only po basenie, a że na basenie nie byłam ze 2 lata to jestem pewna firmy na 99 % )Ni mom, ale jak tylko będę w YR kiedyś to tamten przetestuję na pewno Cytat:
![]() ![]() ![]() Red zobacz co żeś narobiła ![]() Weźta coś Piniowej powiedzta no, bo se stąd pójdę z mymi WIELGACHNYMI oudami
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-04-06 o 00:52 |
||
|
|
|
#562 |
|
Zakorzenienie
|
szczuri dalej do wzięcia
![]() nie fiem czemu ale u Mić ficeu nawet klatkę mam
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
o maj
ręka po Ekscentryku zerodrugim na drugi dzień pachnie jak zapach kolesia na punkcie którego straciłam mózg jakis kawałek czasu temu - do dziś nie wiem co to było - ale to nie mogło być to - nie siedzi w perfumach, i obstawiałąm jakis kosmetyk do włosów (długich) |
|
|
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
O znalazłam chyba taka mam suszarę
http://www.braun.com/pl/hair-care/ha...ir-dryers.html Daje czadu, grzeje mocno, szybko suszy, ale ja nie mam dużych wymagań suszarkowych ![]() Tylko moja parę lat temu jakoś więcej kosztowała chyba
|
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki Spo - ja nie robię castingu wejde do sklepu i kupię - włąsnie szybko suszi to jest wazne - te u fryzjera som boskie - ale brauniak styknie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-06 o 00:57 |
|
|
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() nie no szart, ja i bieganie ja zadyszki dostaję jak w nocy muszę siusiu iść do kibelka a co dopiero przełaje
|
|
#567 | |
|
Zakorzenienie
|
A może ona jednak ma kolana za grube? ![]() ![]() Tak jak Red Cytat:
To gdzie Ty chodzisz/biegniesz na to siusiu?
|
|
|
|
#568 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
Dupę mam za grubą nie kolana
|
|
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:14.

)

i biegam
, żebyś energię do tego biegania miała

No chyba, że gryx może byłby w stanie pomóc?
) żeby jakiegoś dorwać
to tak z milszych rzeczy