|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mdłości w niepamięć puszczamy, na pierwsze ruchy czekamy - mamy IX/X :)
Cytat:
Ja od tygodnia czuję intensywne kłucia w brzuszku... i udało mi się na dzisiaj przesunąć sobie wizytę. Mam nadzieję, że to nic takiego ![]() aa2 chyba jednak nie spotkamy się pod gabinetem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Wizaż nie działał i nie ma co nadrabiać, a pewnie miałyście niedosyt ![]() Kasiulec nie wiem niestety nic o badaniach kurde ale mi się nie chce pracować dziś, ale trochę luźniejszy dzień bo dziś obsługuje klientów, także nikt ( kierowniczka) nie widzi, że trochę "mniej pracuje" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i powiedział, że może to się wątroba odzywać i, że powinnam w miarę szybko zrobić badania ![]() ![]()
![]() |
#4084 |
Wtajemniczenie
|
śmiesznie to brzmi że z Warszawy wszędzie daleko
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4086 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mąż mi powiedział wczoraj ze od czasu az zaszłam w ciaze to nie czuje w ogole ze go kocham.... i ze czuje ze zamiast zyc razem to zyjemy obok siebie... ze czuje sie jakby ze znajoma mieszkała a nie z zona ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4088 |
Wtajemniczenie
|
mnie też kłuje ale i w pierwszej ciąży mnie kłuło i bolał dól brzucha jak się rozciągało wszystko, więc tym się raczej bym nie przejmowała. Gorzej że mam skurcze, jasna cholera, mam nadzieję że się szyjka nie skraca. Przeciez leżę jak mi kazano
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4089 |
Zakorzenienie
|
Co jest dzisiaj z tym wizazem?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojej a cóz mu? z jakiegos konkretnego powodu tak sadzi? może pitul go pare razy niech wie chłopina że go kochasz, kurcze faceci potrafia sie tez nakręcić |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4091 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja wczoraj odmówiłam zwolnienia, bo czuję się dobrze, ale gin bardzo mi chciała dać. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idź z tym szybko do lekarza - tzn najpierw zrób próby wątrobowe ASPAT i ALAT , będzie wiadomo co i jak ![]() Wizaż się dziś psuje strasznie ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4093 | |||
Raczkowanie
|
Witam mamusie
![]() Jeju co tu tak ponuro od rana? Tusia872, Cotynato, Anciaahk witajcie w klubie co do tż-ów. U mnie tez niezakolorowo ale zamiast się wpieniac przez niego to wykorzystam tę "energie" na obiadek i prasowanie ale tylko moich rzeczy hehe ![]() ![]() Lullaby_ml a z Toba co dzisiaj? Co to za wisielczy humorek? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() To ja lecę jak mówiłam gotować rosołek, prosowanie robić i chyba poodkurzam. A dla Was Kochane na dobry dzień i poprawe humoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4094 |
Zakorzenienie
|
Witajcie z pracy
![]() Cały poranek coś wizaz nie działał- normalnie doła miałam ![]() A chciałam się pozalić,ze wczoraj po południu znów mnie tak koszmarne mdłosci chwyciły,że myślałam,ze nie wyrobie ![]() ![]() Koleżanka z pracy mnie dziś pocieszała,ze ona praktycznie do końca ciązy się męczyła ![]() No nic, idę was nadrabiać bo normalnie wypadam z obiegu ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#4095 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi kontrolami to chyba trochę przesadzone, rzadko się słyszy, żeby kogoś kontrolowali. ja tam zamierzam na jakiś urlop wyskoczyć;P
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę wywalić laptopa przez okno. Muli, a wizaż odmawia współpracy i co? Tylko na ten wątek mnie nie wpuszcza. Nie chce mi wejśc na ostatnią stronę, więc weszłam na pierwszą i w okienku odpowiedzi na dole czytam co piszecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4097 |
Zadomowienie
|
w sumie to nie słyszałam jeszcze zeby kobiete w ciazy kontroliwali czy siedzi w domu na L-4 ja tam sie nie przejmuje w czasie L-4 zaplanowałam sobie urlop i nie przejmuje sie a jak by w tym czasie przyszła kontrola to cos wymysle ze mnie nie bylo w domku
![]() ten wizaz to mi cały czas nie działa nie moge na ostatnia strone wejsc ale przy odpisywaniu przeciez widac wczesniejsze posty wiec jakos daje rade was czytac ![]() a co do humorku TZ to nie wiem co mu sie stało ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4098 |
Zakorzenienie
|
moge wejśc na wizaż ale ni emoge wejśc na ostatnia strine i ostatnie posty, własnei jestem na pierwszej stronie i próbuje napisac moze mnie przerzuci
|
![]() ![]() |
![]() |
#4099 |
Zadomowienie
|
cotynato napewno przez dzidziusia wiec gratuluje rosnacego brzuszka
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4100 |
Zakorzenienie
|
Kurde! Już dwie godziny czekam na to usg prenatalne, zaraz szału dostanę!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4101 | |||
Zakorzenienie
|
ja miałam prawie trzy dni takie, dopiero wczoraj pogadaliśmy
![]() ale i tak on uważa że ja się skarże wszsytkim że on jeżdzi na ryby i mnie zostawia ![]() Przecież jakbym miała to bym mu powiedziała ![]() Trzymam kciuki za pogodzenie się ![]() Cytat:
![]() Się narobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Pospać też nie pośpię ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
hahah odpisałam wam, napociłam się i mi wyrzuciło wiadomość ![]() ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
hahah odpisałam wam, napociłam się i mi wyrzuciło wiadomość ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
kosmitka
|
Kiciulec mnie stale swędzi ciało, właśnie dlatego pytałam gina o cholestazę, ale powiedział mi, że to nie ten etap ciąży i to nie to. Czytałam sporo w internecie, przeglądałam kosmetyki i doszłam do wniosku, że może tak swędzieć sucha skóra, tzn. jest zbyt sucha i trzeba ją nawilżać. Kupiłam sobie mustelę na rozstępy i na biust, spróbuję myć się tylko tym emolium i zastanawiam się, czy nie kupić emulsji do ciała też emolium i nią się 2x dziennie smarować. Najgorzej mnie swędzi na wieczór.
Tusia872 mój z kolei ciągle pracuje, ciągle jest zmęczony, ja siedzę w domu a on przychodzi i nosa w laptopa, zero poświęcenia uwagi, nic. Wczoraj się o to pokłóciliśmy i sama poszłam na spacer. 81gosia z tymi urlopami na L4 to troszkę przesadziłaś, moja znajoma w ubiegłym roku była za granicą na wczasach, jakoś jej nikt nie skontrolował. Poza tym kontrola musi być zapowiedziana, a miałaś prawo być np. u babci na wsi, bo tam się lepiej czujesz itd. Ja jestem zameldowana tam, gdzie nie mieszkam a tu mnie nikt nie skontroluje, więc nie wiem, jak mnie mają sprawdzić. I mi też nic nie działa. A po arbuzie miałam zgagę ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Posprzątałam, ugotowałam zupę ![]() ![]() Rozmawiałam dzisiaj z moją kuzynką, która właśnie urodziła 2 dziecko. Mówi, że pierwsze ruchy poczuła około 21 tygodnia dopiero, trochę mnie to uspokoiło. Początkowo czuła rzadko, co 2-3 dni, potem dopiero częściej. Też mnie ostatnio trochę kuło, ale dzisiaj jakoś jest spokój.
![]() |
#4103 | |||||
Zakorzenienie
|
Ponadrabiałam trochę
![]() Cytat:
extra brzunio ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jak koleżanka zaczęła uświadamiac mie ,ze po porodzie trzeba zgłosic dziecko do Zus (zakład pracy tego nie robi) to w ogóle przez chwile się zastanowiłam po co ona mi to mówi... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
eeee- tam Ja mam zmywarę ico... sama się nie załadowuje i nie rozładowuje ![]() ![]() to nie źle!!!!!!!!!!! |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 |
kosmitka
|
Na technicznym forum jest ogłoszenie o awarii, miejmy nadzieję, że szybko to usuną.
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Nie ma jak powtóeka posta przy ześwirowanym wizażu
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Znów coś świruje forum ![]() Edytowane przez archinta Czas edycji: 2011-04-06 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wizaz mi nie działa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4107 |
Zakorzenienie
|
huraaaaaaaaaaaaa udało mi sie tu wejśc -sukces he he
z tym L4 juz pisałysmy i to nei do końca tak jak przedstawiasz bo jak nie masz na L4 przykazu aby lezec to wcale nie musisz siedzieć w domu a jak nawet jest leżeć to mozesz być w tym czasie pod innym adresem , mozesz to zgłosić do zusu natomiast jak nei zgłosisz to tragedi nei bedzie -musisz jedynie sparwdzać poczte czy tam nie ma jakiegoś wezwania itd ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- a dziś chyba jak kupie ser biały to zrobie pierogów ruskich -no ale zalezy od mogo zapału ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4108 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Tak w ogóle oczyma wyobraźni juz widziałam jak brzuchatki spotykaja się w Lublinie- siadaja w ogródku piwnym , zamawiaja w kufelkach Bavarie.... te miny przechodniów ![]() Róbcie foty- plizzzzzzzzzzzzzz! ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- A ja na obiad planuję wizyte w lodziarni ![]() Jakoś obiady strasznie mnie zamulają. Rzadko je jem- wczoraj mnie pokusiło- ziemniaczki z gotowanymi warzywakmi- no masakara była ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 | |
Zadomowienie
|
jak Wy napisałyscie tyle postów skoro nic nie działało
Cytat:
a ząbek właśnie zaczyna boleć bo nie wziełam do pracy szczoteczki i nie mam jak go umyć ![]() dzis ogólnie jakoś tak kiepsko się czuję i małe rozwolnienie mnie dopadło. Chyba powinnam się lepiej wyspać.
Mam na imię Dominisia ale mama mówi na mnie "Paszczak" bo ciągle bym coś jadła: mleczko, śpioszki. Tatę też czasem podgryzam, ale on mleka nie daje ![]() ![]() Edytowane przez 81gosia Czas edycji: 2011-04-06 o 12:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:50.