A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 11:27   #601
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

dzien dobry wszystkim

Ja o 8 rano dostałam smsa, ze dzisiaj mogę sobie dluzej pospac, bo nie musze isc do pracy tak wiec dopiero przed chwila sie z TZ zwlekliśmy z łózka normalnie lepiej niz w weekend ale zaraz musze jechac na 2 godzinki cos załatwic

Chatka bardzo mi przykro z powodu Twojego TŻ! wiem cos o tym jak traktują ludzi na zaocznych. Moja siostra jak mi nieraz opowiadala jak Oni sprawdzaja te egzaminy to masakra... nieraz to losuja kto ma zdac, a kto nie, bo to dla nich kasa... szkoda gadac.. ale Mojej siostrze sie naszczescie udalo i od paru dni jest Pania Inzynier kier. Geodezja fajnie ma sobie

oki, spadam zalatwic to co mialam i wracam

Milego Dzionka*
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:57   #602
ewika19
Zadomowienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Oo, fajowo, dużo miejsca, będziecie mieli cudny ogród I to jeszcze dostaniecie A gdzie ta działka?
W najpiękniejszym miejscu jakim mogłam dostać . Nie no... Zaraz koło mojego obecnego domu, w otoczeniu lasu, jezior i w bardzo spokojnej okolicy . Ja nawet mówiłam mojemu R. że jak dostaniemy to ją sprzedamy i kupimy w innym miejscu, ale on powiedział, że mu się tutaj podoba i on chce tutaj mieszkać
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:38   #603
evoonia86
Zakorzenienie

ewika19 no to gratuluję macie już coś "na start"
Stary 2011-04-06, 12:52   #604
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beat@ Pokaż wiadomość
Obecnie jesteśmy w posiadaniu Passata B5 - o coś takiego dokładnie http://moto.allegro.pl/bardzo-ladny-...526025291.html
mam takiego samego tylko starszy model bez tych srebrnych obramowań tzn z przed liftingu

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
(kicia) no to przynajmniej możesz byc trochę spokojniejsza o to zaliczenie
Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
Kciuki sie trzymaja!! A co Ty (kicia) w ogole studiujesz?
studiuję technologię żywności i żywienie człowieka.... bardziej mnie interesuje to drugie ale aby sie o tym uczyć muszę przejść przez inż która jest oparta na technologi żywności.... chciałam studiować dietetykę ale jak zaczynałam studia to były tylko na prywatnych uczelniach a ja jednak postawiłam na państwową

Cytat:
Napisane przez menippe Pokaż wiadomość

i jak poszło?

podobno 5 dostałam śmieję się bo mi się nazwy pokręciły i jedno zadanie w plecy miałam najwyraźniej sprawdzająca była dziś rano tak samo przytomna jak ja ze skrajności w skrajność albo napiszę wszystko na temat i dostanę 2 albo machnę sie w pytaniach i dostaję 5... no zwariować można
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:53   #605
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Powtarza rok, w sensie, że to, co pozaliczał wcześniej, to już ma, ale teraz przez rok zaliczał zaległości i pisał pracę... Wiesz, On poszedł na ten Wat, bo Jego dwóch Przyjaciół tam studiowało - jeden na wojskowych, drugi na cywilnych, obaj sobie chwalili, ale to były studia dzienne. Na dziennych traktują ludzi w miarę normalnie, a na zaocznych to w większości jak śmieci, mimo, że płacą za studia, co mi się w ogóle nie mieści w głowie Może Twój kuzyn jest na dziennych, albo po prostu ma szczęście na zaocznych, bo to, co tam się wyrabia przechodzi ludzkie pojęcie... A nikt nie ma nad nimi władzy, bo to wojskowi wszystko, więc mają wrażenie, że są bogami.
No tak, mój kuzyn jest na dziennych .. Ogólnie to co mowisz, jest okropne! Nie wiem jak mozna tak ludzi traktowac! Czy Ci co studiuja zaocznie sa jacys gorsi?! Duzy slyszalam pogardy ze strony studentow dziennyh na temat tych z zaocznych, ale zeby profesorowie .. Mam nadzieje, ze mimo problemów Twój TZ skonczy te studia przed wakacjami

Cytat:
Napisane przez ewika19 Pokaż wiadomość
W najpiękniejszym miejscu jakim mogłam dostać . Nie no... Zaraz koło mojego obecnego domu, w otoczeniu lasu, jezior i w bardzo spokojnej okolicy . Ja nawet mówiłam mojemu R. że jak dostaniemy to ją sprzedamy i kupimy w innym miejscu, ale on powiedział, że mu się tutaj podoba i on chce tutaj mieszkać
Brzmi cudownie! Faaajnie Macie juz od czego zaczynac. Nie musicie harowac na ziemie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
studiuję technologię żywności i żywienie człowieka.... bardziej mnie interesuje to drugie ale aby sie o tym uczyć muszę przejść przez inż która jest oparta na technologi żywności.... chciałam studiować dietetykę ale jak zaczynałam studia to były tylko na prywatnych uczelniach a ja jednak postawiłam na państwową
Ale chyba ten Twoj obecny kierunek i dietetyka maja sporo wspolnego? Pytam, bo sie nie znam, niestety Jesli tak, to fajnie, bo dietetyka to bardzo fajny kierunek Nawet w zyciu codziennym sie mega przydaje Ile ja bym dala za to, zeby wiedziec jakie, kiedy itp posilki sobie przygotowywac

Edytowane przez D0tk4
Czas edycji: 2011-04-06 o 12:56
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:56   #606
jagodzia133
Zakorzenienie

ja się zadźgam dzisiaj z tym wizażem kurcze co jest?? ewika jak ja ci zazdroszczę ja mogę co najwyżej pomarzyć że znajdę coś taniego ale wiadomo że działki coraz droższe a dziewczyny czy wiecie ile jest mniej więcej przymiarek i ile takie poprawki mogą trwać?? Może wiecie na przykładzie sióstr,koleżanek,przyjaci ółek ?? Bo ja muszę się jakoś ogarnąć bo jak wyjadę ok. lipca to wróce w kwietniu no wpadnę jeszcze pewie po drodze na kilka tygodni 2-3 i nie wiem czy zdążę z suknią??

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
mam takiego samego tylko starszy model bez tych srebrnych obramowań tzn z przed liftingu

podobno 5 dostałam śmieję się bo mi się nazwy pokręciły i jedno zadanie w plecy miałam najwyraźniej sprawdzająca była dziś rano tak samo przytomna jak ja ze skrajności w skrajność albo napiszę wszystko na temat i dostanę 2 albo machnę sie w pytaniach i dostaję 5... no zwariować można
A czy ty może studiujesz na UP?? Bo jeśli tak to jesteś na roku z moimi dwoma koleżankami z technikum i kolegą ;p hmmm albo i nie bo ja byłam w technikum cholibka więc one są na 1 roku a jeśli ty byłaś w LO to jesteś na 2 tak??
Lili & Gabryś

Edytowane przez jagodzia133
Czas edycji: 2011-04-06 o 12:59
jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:05   #607
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

A czy ty może studiujesz na UP?? Bo jeśli tak to jesteś na roku z moimi dwoma koleżankami z technikum i kolegą ;p hmmm albo i nie bo ja byłam w technikum cholibka więc one są na 1 roku a jeśli ty byłaś w LO to jesteś na 2 tak??
tak na UP ja jestem na 2 a nawet nie wiesz ile dała bym by być na 1

Cytat:
No tak, mój kuzyn jest na dziennych .. Ogólnie to co mowisz, jest okropne! Nie wiem jak mozna tak ludzi traktowac! Czy Ci co studiuja zaocznie sa jacys gorsi?! Duzy slyszalam pogardy ze strony studentow dziennyh na temat tych z zaocznych, ale zeby profesorowie .. Mam nadzieje, ze mimo problemów Twój TZ skonczy te studia przed wakacjami

Ale chyba ten Twoj obecny kierunek i dietetyka maja sporo wspolnego? Pytam, bo sie nie znam, niestety Jesli tak, to fajnie, bo dietetyka to bardzo fajny kierunek Nawet w zyciu codziennym sie mega przydaje Ile ja bym dala za to, zeby wiedziec jakie, kiedy itp posilki sobie przygotowywac
u mnie na uczelni dzienni zawsze mają gorzej niż zaoczni więc tu jest na odwrót bo ci zaoczni są lepsi bo płacą kasa spływa a my za darmoche.... wkurza mnie to

ja po tym kierunku będę miała tytuł mgr inż dietetyki w żywieniu ale niestety to nei jest taka dietetyka jaką bym chciała bo to tylko 1,5 roku gdzie się głównie piszę pracę. A po tych studiach idę na zaoczną dietetykę na tej samej uczelni bo właśnie otwierają

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2011-04-06 o 13:08

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 13:08   #608
NightButterflyVIP
Rozeznanie

Hej Dziewczynki Nie było mnie dłuuugo, bo aż 5 czy nawet 6 dni!!! To w sumie jak tydzień stęskniłam się za Wami nowy wątek ruszył
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:10   #609
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
tak na UP ja jestem na 2 a nawet nie wiesz ile dała bym by być na 1

u mnie na uczelni dzienni zawsze mają gorzej niż zaoczni więc tu jest na odwrót bo ci zaoczni są lepsi bo płacą kasa spływa a my za darmoche.... wkurza mnie to

ja po tym kierunku będę miała tytuł mgr inż dietetyki w żywieniu ale niestety to nei jest taka dietetyka jaką bym chciała bo to tylko 1,5 roku gdzie się głównie piszę pracę. A po tych studiach idę na zaoczną dietetykę na tej samej uczelni bo właśnie otwierają
usz kurcze już myślałam że mamy wspólnych znajomych ;p ale zapomniałam że ja po technikum jestem. Ja na razie odłożyłam studia. Zrobię sobie na pewno.Już obcykałam jak urodzę dziecko to pójdę na zaoczne. Będą zjazdy co 2 tyg w weekendy i to jest jak dla mnie rozwiązanie. Już rozmawiałam z moim tżtem na ten temat.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:11   #610
Madziuniusia
Zakorzenienie

pokaze wam cos zabrechtałam się na śmierć http://www.youtube.com/watch?v=hoXK2...eature=related
Stary 2011-04-06, 13:12   #611
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
usz kurcze już myślałam że mamy wspólnych znajomych ;p ale zapomniałam że ja po technikum jestem. Ja na razie odłożyłam studia. Zrobię sobie na pewno.Już obcykałam jak urodzę dziecko to pójdę na zaoczne. Będą zjazdy co 2 tyg w weekendy i to jest jak dla mnie rozwiązanie. Już rozmawiałam z moim tżtem na ten temat.
a co byś chciała studiować??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 13:13   #612
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
dziękuje za dzisiejsze kciuki.... poszło całkiem dobrze na 4 mam 3 napsiane bo jedno przez własna głupotę zrobiłam źle a wszystko umiałam

a zaraz jadę po winko i ciacha bo dziś mój tatko obchodzi urodzinki[COLOR="Silver"]
No to ładnie, że zaliczone
A twojego tatka już lubię, urodziliśmy się tego samego dnia

Cytat:
No właśnie nie na czerwcowy, On już (podobnie jak reszta jego roku) powtarza rok w tej chwili, a to inżynierka, czyli studia 3,5 letnie. Nie będę Wam opowiadać przejść TŻ ze studiami, bo o tym można książkę napisać, dość, że jedne prawie skończył już na Polibudzie, miał tam już wręcz laboratorium to własnych badań udostępnione, napisaną pracę półroczną, która spokojnie wystarczyłaby za inżynierską (ale nie może jej teraz wykorzystać, bo podpisał papier, że nie może jej już nigdzie indziej wykorzystać), no i pod koniec 3go roku tamtych studiów sytuacja życiowa zmusiła Go do porzucenia ich Więc na Wacie zaczął od nowa ten sam kierunek zaocznie (na Polibudzie nie było zaocznych, a On już musiał pracować), bo się okazało, że na tych 2 uczelniach ten sam kierunek ma chyba 2 wspólne przedmioty... i to z innym programem Więc teraz, zamiast już dawno mieć studia z głowy, męczy się już kolejny rok i właściwie powinien to już skończyć rok temu, ale nikomu z ich roku to się nie udało (nawet tym, którzy nie pracowali). Wobec czego teraz już naprawdę TAK niewiele brakuje, już mógłby się bronić, bo praca napisana no i ten 1 egzamin... Dlatego to takie dołujące jest. A poprawka nie wiadomo, "jak się wykładowcy zechce".

Co do tego filmiku z roztańczonym wejściem do kościoła, to kiedyś już tu był i się wypowiadałam, ale powiem jeszcze raz: mój TŻ jest fanem tego filmiku i najchętniej właśnie w takim stylu chciałby iść do ślubu. Oczywiście nasze polskie śluby są zbyt sztywniackie na takie przeboje, ale mi osobiście też niezmiernie się to podoba. A ponieważ TŻ tak sobie ten filmik i przy okazji tę piosenkę ukochał, to planuję Mu zrobić już na sali weselnej taką niespodziankę, że usadzę Go na krzesełku i przy tej muzie zrobimy z naszymi Przyjaciółmi podobne wejście, tylko z kartkami, które się ułożą w jakiś napis A na sam koniec wciągnę Go i będziemy tańczyć wszyscy razem. Muszę to jeszcze wszystko dokładnie obmyślić, ale wstępnie kilku Przyjaciołom już mówiłam i są nastawieni entuzjastycznie do tego pomysłu Ale , bo to niespodzianka

Dziś już mi trochę lepiej, głowa nie boli, chociaż mięśnie za to jakby podwójnie Ale przeżyję, może nawet posiedzę nad mgr. Buziaki Kochane
Strasznie współczuję Twojemu TŻtowi, oby koleś szybko termin wyznaczył i TZ w końcu mógł się obronić...

A pomysł z wejściem całkiem całkiem Trzymam kciuki, żeby się udało.

A ja mam dzisiaj najgorszy dzień w roku.... nawet mi się pisać nie chce, najchętniej to bym się zakopała 2 metry pod ziemię...
Nie lubię być uszczęśliwiana na silę!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:15   #613
evoonia86
Zakorzenienie

jagodzia mi też jakiś error co chwilę wyskakuje
co do różnicy między studentami zaocznymi dziennymi, to niestety muszę się z Wami zgodzić. na moim roku też były przypadki traktowania nas z zaocznych gorzej niż dziennych. a przecież większość uczelni utrzymuje się dzięki studentom zaocznym, więc należy im sie trochę szacunku
Stary 2011-04-06, 13:15   #614
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No to ładnie, że zaliczone
A twojego tatka już lubię, urodziliśmy się tego samego dnia

A ja mam dzisiaj najgorszy dzień w roku.... nawet mi się pisać nie chce, najchętniej to bym się zakopała 2 metry pod ziemię...
Nie lubię być uszczęśliwiana na silę!
ale i tak życzę Ci wszystkiego naj i wypiję za Twoje zdrowie

Stary 2011-04-06, 13:16   #615
NightButterflyVIP
Rozeznanie

jagodzia świetne te strzelające tuby warto zakupić

gosza wszystkiego najjjj!!!!!!!!!!

Edytowane przez NightButterflyVIP
Czas edycji: 2011-04-06 o 13:22
NightButterflyVIP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:18   #616
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
jagodzia mi też jakiś error co chwilę wyskakuje
co do różnicy między studentami zaocznymi dziennymi, to niestety muszę się z Wami zgodzić. na moim roku też były przypadki traktowania nas z zaocznych gorzej niż dziennych. a przecież większość uczelni utrzymuje się dzięki studentom zaocznym, więc należy im sie trochę szacunku
to widzę że tylko u mnie zaoczni mają lajcik a my zapierdzielamy jak głupki

Stary 2011-04-06, 13:20   #617
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
pokaze wam cos zabrechtałam się na śmierć http://www.youtube.com/watch?v=hoXK2...eature=related
większej sztuczności to chyba nie widziałam

gosza_m dużo zdrówka i miłości
Stary 2011-04-06, 13:24   #618
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Z całym szacunkiem, ale miłości to w tym tańcu za dużo nie widać...

Mój kot jest dzisiaj niemożliwy, ciągle na mnie włazi i ślini się okropnie. Pościel musze przebrać, bo tyle sierści mam wszędzie. I ta ślina... nie wiem co jej się stało!

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Dzięki dziewczyny

Ja tam ogólnie urodziny lubię, ale dzisiaj dowiedziałam się czegoś, czego nie powinnam (akurat nie w moje urodziny) i dlatego od rana łażę z podwyższonym tętnem i ciśnieniem....
Ale do rodziny się uśmiecham szeroko

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:26   #619
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (kicia)
Ja tez chce po tym kirrunku co robie zaczac drugi z innej dziedziny, ale moje niespelnione marzenie nawet sie na to dostalam, ale zdecydowalam sie na rozpoczecie studiow na Wyspach wiec w czasie musze troche ten wymarzony kierunek przeniesc. Ale tez na zaoczne pojde, bo pracowac juz normalnie chce
Stary 2011-04-06, 13:26   #620
evoonia86
Zakorzenienie

(kicia) u nas nie było ciężko, ale na każdym kroku dało się odczuć, że jesteśmy gorszą kategorią. dziewczyny z drugiej grupy nie raz mówiły jak to prowadząca wyskoczyła do nich z tekstem "wam zaocznym to i tak do niczego sie nie przyda. dla was liczy sie papier" i szyderczy śmiech. jakby to, że jesteś na studiach zaocznych równało się z tym, że potrzebny CI tylko papier. a przecież na zaocznych są ludzie, którzy naprawdę chcą się czegoś nauczyć, a nie poszli na studia dzienne z takich czy innych powodów.
zresztą niektórzy od nas skarżyli się, że byli oblewani na egzaminach tylko dlatego, żeby powtarzać rok albo płacić za komisyjny.mielismy czasem egzaminy ze studentami dziennymi i wierz mi, że takie głąby zaliczały, że aż mi się w głowie nie mieściło dlaczego.
Stary 2011-04-06, 13:27   #621
menippe
Raczkowanie

Cytat:
większej sztuczności to chyba nie widziałam
chyba już wolałabym zatańczyć zwykłego przytulańca
Stary 2011-04-06, 13:29   #622
evoonia86
Zakorzenienie

D0tk4 co zamierzasz jeszcze studiować?
ja myślałam, żeby coś zacząć w tym roku, ale stwierdziłam, ze poczekam i zrobię to po ślubie, tzn. zaraz jesienią przyszłego roku zbieram się i idę na jakąś podyplomówke
Stary 2011-04-06, 13:31   #623
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
(kicia) u nas nie było ciężko, ale na każdym kroku dało się odczuć, że jesteśmy gorszą kategorią. dziewczyny z drugiej grupy nie raz mówiły jak to prowadząca wyskoczyła do nich z tekstem "wam zaocznym to i tak do niczego sie nie przyda. dla was liczy sie papier" i szyderczy śmiech. jakby to, że jesteś na studiach zaocznych równało się z tym, że potrzebny CI tylko papier. a przecież na zaocznych są ludzie, którzy naprawdę chcą się czegoś nauczyć, a nie poszli na studia dzienne z takich czy innych powodów.
zresztą niektórzy od nas skarżyli się, że byli oblewani na egzaminach tylko dlatego, żeby powtarzać rok albo płacić za komisyjny.mielismy czasem egzaminy ze studentami dziennymi i wierz mi, że takie głąby zaliczały, że aż mi się w głowie nie mieściło dlaczego.
widzisz mam koleżankę która po roku się przeniosła na zaoczne i mówi że dobrze zrobiła bo teraz wszystko zalicza a na dziennych miala problem... także zależy od uczelni

Stary 2011-04-06, 13:33   #624
evoonia86
Zakorzenienie

pewnie tak. dużo też zależy od tego, ile kosztuje powtarzanie roku bo czasem to im się nie opłaca oblewać
Stary 2011-04-06, 13:34   #625
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
D0tk4 co zamierzasz jeszcze studiować?
ja myślałam, żeby coś zacząć w tym roku, ale stwierdziłam, ze poczekam i zrobię to po ślubie, tzn. zaraz jesienią przyszłego roku zbieram się i idę na jakąś podyplomówke
Prawo. Tak jak mowie, juz sie raz na nie dostalam ale zdecydowalam sie nac wyjazd. I nie zaluje, bo inaczej moj zwiazek z TZ by nie przetrwal a po drugie bardzo lubie to co studiuje tutaj. Ale o prawie marzylam cale liceum, wiec na pewno na to pojde jak wroce do PL. O aplikacji ciezko teraz mowic, ale mgr na pewno bede chciala miec.

A o jakim kierunku Ty myslisz?
Stary 2011-04-06, 13:36   #626
(kicia)
Zakorzenienie

u nas baaaardzo trzeba się postarać żeby nie zdać... trzeba chodzić za prowadzącym do skutku, a najczęściej jak już ktoś wymięka to warunek z danego przedmiotu a to zależy od ilości punktów ECTS z reguły wychodzi okolo 800zł za przedmiot

Stary 2011-04-06, 13:41   #627
karolinka85
Rozeznanie

Cytat:
Żałosne..i sztuczne!
Czy aby na pewno to był taniec?!
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 13:41   #628
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Prawo. Tak jak mowie, juz sie raz na nie dostalam ale zdecydowalam sie nac wyjazd. I nie zaluje, bo inaczej moj zwiazek z TZ by nie przetrwal a po drugie bardzo lubie to co studiuje tutaj. Ale o prawie marzylam cale liceum, wiec na pewno na to pojde jak wroce do PL. O aplikacji ciezko teraz mowic, ale mgr na pewno bede chciala miec.

A o jakim kierunku Ty myslisz?
prawo to też i moje marzenie swego czasu strasznie się napaliłam na prawo karne
teraz zastanawiam się nad 3 kierunkami: zarządzanie jakością, zarządzanie projektami albo logistyką w transporcie.
z zarządzania projektami zrobiłam sobie już kurs i zdawałam egzamin PMI, więc to studiować byłoby mi łatwiej. z logistyką mam sporo wspólnego na co dzień, więc byłoby jeszcze łatwiej. chwilami to już sama nie wiem
Stary 2011-04-06, 13:46   #629
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
prawo to też i moje marzenie swego czasu strasznie się napaliłam na prawo karne
teraz zastanawiam się nad 3 kierunkami: zarządzanie jakością, zarządzanie projektami albo logistyką w transporcie.
z zarządzania projektami zrobiłam sobie już kurs i zdawałam egzamin PMI, więc to studiować byłoby mi łatwiej. z logistyką mam sporo wspólnego na co dzień, więc byłoby jeszcze łatwiej. chwilami to już sama nie wiem
Ciezko mi mowic cokolwoek, bo nie znam sie na kierunkach ktore Ciebie interesuja. Jednak skoro z zarzadzania masz juz jakies kursy, to moze warto isc na cos innego, tak zeby nieco poszerzyc swoje horyzonty? Taka bylaby moja sugestia, ale qiadomo ze.ostateczna decyzja nalezy do Ciebie i to Ty masz byc zadowolona
Stary 2011-04-06, 13:50   #630
evoonia86
Zakorzenienie

najbardziej mnie ciągnie w kierunku zarządzania projektami tam jest sporo adrenalinki, gonitwa z czasem-coś co uwielbiam .ale ta logistyka jest bardziej przyszłościowa i dlatego mam dylemacik. może z czasem coś mi się rozjaśni

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości