|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
dziewczyny nie wiem czemu, ale ostatnia 141 strona nie chce mi się załączyć ...
|
|
|
|
#4232 |
|
Zadomowienie
|
u mnie wszystko działa...
hm.. a spróbuj przez link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514790&page=141 |
|
|
|
#4233 |
|
CABIN CREW
|
wątek nasz mi nie działa... a pozostałe tak...
![]() aaa.. nie cały wątek tylko ostatnia strona....
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle miałam do nadrabiania, że przepraszam, ale musiałam to podzielić na 2 posty, bo by się nie zmieściło...
![]() Co do prostownicy, to ja mam taką : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...31.html&next=1 już dłuugo, ale kupowałam ją w Anglii - była jeszcze do niej płytka z DVD jak kręcić nią włosy, ale oczywiście zgubiłam... Ale jak dla mnie jest naprawdę świetna!! I każda z osób, której prostuję włosy tą prostownicą jest nią oczarowana I widziałam też, że był rozkręcany temat studiów, szkoły itd. - ja szczerze powiem, że żałuję trochę teraz, że nie poszłam do liceum na biol-chem, chociaż ścisłowcem nie jestem, ale przecież od tego oni są, żeby mnie nauczyć, a potem bym poszła na moją wymarzoną kosmetologię Ale za późno się obudziłam z tym, bo byłam już w technikum i nie chciałam mieć roku w plecy, na darmo..A wybrałam technikum ze względu na to, że chciałam mieć i maturę i zawód w jednym (i myślałam, że będzie łatwiej a tu tyle nauki itd. makabra, w liceach to mają luuzy... ) a u mnie są tylko 2 technika - ekonomiczne i hotelarskie, a że ekonomika mnie nie interesuje i tam też trzeba ścisłe przedmioty dobrze umieć to poszłam do hotelarskiego I powiem Wam, że podoba mi się ta cała turystyka, hotelarstwo itd. mam świetne oceny z tych przedmiotów, przede wszystkim łatwo mi nauka ich wchodzi i lubię się ich uczyć I wiadomo, można iść na jakie się chce studia, bo przecież nie patrzą na typ szkoły, tylko wyniki, ale z drugiej strony nie chciałabym stracić 4lat nauki o hotelarstwie, zwłaszcza, że to lubię I akurat z tym, czy chcę iść na studia nie mam problemu bo chcę i to bardzo, ale nie wiem czy na dzienne, czy zaoczne, to zależy od stanu finansowego, na jakie będzie mnie stać itd itp. I tak zastanawiałam się nad tym, czy by nie zrobić studiów jakiś turystycznych a potem policencjackie pedagogiczne, czy jakoś tak, żeby zostać nauczycielką hotelarstwa Praca od pon.do piątku, weekendy, święta wolne, praca przyjemna (jak się to lubi i ma się dobre podejście do uczniów, widzę to po swoich nauczycielach), nauczycieli potrzebują zawsze I wiem o tym, że nie zawsze pracuje się tam, gdzie powinno po studiach, ale zawsze ta turystyka będzie też w zanadrzu a turystyka jest "dostępna" we wszystkich krajach na świecie i zawsze gdzieś kogoś potrzebują ![]() A moją pasję, czy wizaż i kosmetykę mogę zawsze realizować przez kursy, czy studium i też na tym dorobić ![]() I myślałam też nad wyjazdem za granicę, akurat ja nie mam żadnych problemów z aklimatyzacją w innym miejscu, z zapoznawaniem się z różnymi ludźmi itd. Wiadomo, tam nigdy nie będzie się do końca "swój", ale wiem o tym, że Tż też by chciał wyjechać, więc w tej kwestii się zgadzamy ze sobą, ale właśnie nie wiem, czy lepiej najpierw zrobić tu studia i wyjechać tam potem do pracy, czy od razu wyjechać i tam robić jakieś studia A wiadomo, zarobki i życie za granicą, nawet w takiej Anglii są o wiele, wiele lepsze i ja chcę w życiu zarabiając, wiedzieć, że mam te pieniądze, a nie rachunki się opłaci, jedzenie kupi i upsss prawie nic już nie ma, wszystko trzeba planować, co najpierw kupić, co potem, nie chcę tak. I do tego chcę zapewnić lepszy start moim przyszłym dzieciom Kalpana - ooo Ty też w technikum hotelarskim?! Nie wiedziałam! Może pisałaś kiedyś, ale mi umknęło, ale fajnie, że jest tu ktoś o tym samym kierunku szkoły co ja I też tak mam - jak się coś kończy, to wszystko na raz zazwyczaj
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I baaardzo dziękuję Ci za odpowiedź!! I masz rację, chyba chciałam przedobrzyć...![]() O i mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie, bo słyszałam, że olej z wiesiołka dobrze działa na cerę i chciałabym sobie kupić tabletki z tym olejem, ale nie wiem właśnie które będą lepsze, a każde z nich, oprócz Nutriskin starczają na ok.20dni, bo jest ich 60 w opakowaniu, a trzeba brać 3x dziennie po 1, 2 tabletkach i nie chciałabym przepłacić a jeśli ten tańszy będzie działał tak jak te droższe...Tylko ja się nie znam Aaa i nie wiem, czy to ważne, ale nadal biorę Merz Spezial Tabletki: http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p1052-Olej...lki_Gal_60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p49678-Oep..._Adamed_60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p45802-Ole...a_kaps._60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p1765-Wies...apsulki_60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p20942-Nut...apsulki_60_szt . - Zamiast znaczków trzeba wpisać doz. pl (tylko bez spacji po kropce) ![]() Z góry dziękuję za odp.! angelinmyheart - oj tak, czasami mu się zdarza być takim kochanym ![]() Baardzo się cieszę, że moje opinie na coś się zdają! _blondyneczka_ - żaba w ogórkach?! O kurde, bleeeeeh! ![]() dodaja - ![]() Smerfetkaa - pewnie, że tak! Ciebie i Twoje cudowne włoosy Czekoladowa1 - po 1 - masz śliczną cerę!! loluska - wow, nie odważyłabym się wyskoczyć w samych stringach ! A potem jeszcze masaż piersi, to już totalnie... A Tż to by chyba zawału dostał jakbym mu powiedziała o takich zajęciach 91moniaa161 - mój Tż mi ostatnio mierzył włosy i co najlepsze, nawet nie marudził i nie pytał po co i na co, bo wie, że zapuszczam i jak zaczęłam piszczeć, że tak mi urosły i się cieszyć to taki uśmiech miał od ucha do ucha i mówi, że nawet bez miarki zauważył, że mi urosły i są śliczne I mi też nie działa str.141 Więc nadrobię później tą stronę A teraz idę coś zjeść i zrobię sobie zieloną herbatkę i może napiszę coś na bloga ?
Edytowane przez _Alessandra Czas edycji: 2011-04-06 o 12:21 |
|
|
|
|
#4236 |
|
CABIN CREW
|
wykąpałam się, wydepilowałam, nasmarowałam serum eveline ...
umyłam włosy metodą omo ( szampon cece z jedwabiem i odżywka lorys snake oil- muszę ją w końcu zużyć bo nie przypadła mi do gustu... )
|
|
#4237 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy i piję kawkę
obiadek już zrobiony, posprzątane, może w końcu zacznę dzisiaj czytać zaległą książkę
|
|
|
|
#4238 |
|
Zadomowienie
|
angelinmyheart boję sie aparatu
|
#4239 |
|
CABIN CREW
|
jaka tu cisza dzis....
|
|
#4240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne dziewczyny tez mialy problemy, to dlatego... nie chce mi sie uczyc, rysyowac, a musze, ale mam lenia i bym pizze zjadla, a wczoraj jadlam przegladam zawieszki pandory, marzy mi sie zakup, szukam odpowiednikow na all, ale taka tandeta jest, ja rozumiem, ze taniej ale przegieli, bo jakos jest tragiczna...
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-04-06 o 13:57 |
|
|
|
|
#4241 |
|
Zakorzenienie
|
zmyłam maseczkę i nałożyłam kolejną
|
|
|
|
#4242 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Alessandra przykro mi
![]() ok ide sie ogarnac i jade do tesco
|
|
|
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też wątek nie działał.
|
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
mam w planach jeszcze zrobić manicure i potrzymać długo maskę na włosach
|
|
|
|
#4245 | |
|
Zadomowienie
|
hej
a ja bylam w urzedzie pracy i jak zwykle nic , a bylismy na spacerze na tezniach i nawet namowilam Tż na fotke Dodalam do albumu zdjecie jak siedze na ławeczce , takie byle jakie zreszta ja ładnie nie wygladam cos dzisiaj a bo te moje wlosy i mi sie nie ukladaja, mam takie byle jakie jak mam rozpuszczone![]() W mojej miejscowosci jest COSINUS i tam robilam kiedys technika prac biurowych i tak sie zastanawiam czy sie nie zapisac na to bo przerwalam jak bylam w ciazy, to jest 2letnie studium...moze chociaz cos takiego bym sobie skonczyla. Albo poczekac lepiej i jak znajde prace i bede miala kase to pojsc na jakies studia.. mi sie podoba bardzo i tunika i sukienka Cytat:
|
|
|
#4246 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczynki, dziękuję za rady
Wczoraj zrobiłam peeling zwykłym scrubem do ciała, a dziś dałam tłuściejszy krem i jest lepiej... Chyba muszę postawić na pielęgnacje! Czy któraś z was może mi polecić jakiś podkład do cery suchej? |
|
|
|
#4247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- ja mam cerę tłustą, więc nic Ci nie pomogę |
|
|
|
|
#4248 |
|
Zakorzenienie
|
_blondyneczka_, jakie nogi masz na tym zdjęciu.
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jak stosujecie wcierki w skórę głowy to trzymacie się jednej czy może na zmianę?
|
|
|
|
#4250 |
|
Zadomowienie
|
marzy mi sie jakas lokowka do wlosow
ale mi sie spalila, byl ataka metalowa zwykla ale jaka dobra
|
|
#4251 |
|
Zakorzenienie
|
Już mi wszystko działa (; Swoją drogą ciekawe czemu tylko nasz wątek nie działał...
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() parę dni mnie nie było bo nie miałam za bardzo czasu, ale już jestem ![]() u mnie pielęgnacja idzie całkiem dobrze wczoraj zrobiłam sobie prawie 2-godzinne SPA skończyła mi się odżywka i teraz przeglądam KWC bo muszę jutro kupićcoś mi włosy wypadają ostatnio, nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy o co chodzi mam kupon do apteki u mnie w mieście i chyba vitapil sobie kupię bo za punkty jest za darmo, może coś pomoże![]() kupiłam sobie dzisiaj pokrzywę i od jutra zaczynam pić będę piła w pracy to nie będę zapominać
|
|
|
|
#4254 |
|
Rozeznanie
|
no blondyneczka nogi niezłe
i z włosami chyba nie jest aż tak źle![]() W ogóle przejrzałam wasze zdjęcia i same piękności na tym wątku! |
|
|
|
#4255 |
|
Zadomowienie
|
witam
wczoraj tak jak ramoncia nałożyłam na dłonie grubą warstwę kremu nivea i starłam ręcznikiem papierowym po 15 minuta polecam!Nadrabiam
|
|
#4256 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() też mi wizaż nie działał łeb mi dzisiaj pęka, nie mam na nic ochoty chyba zaraz pójdę spać
|
#4257 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczoraj na noc nałożyłam olejek na włosy. Dziś umyłam je 2 razy babdreamem, a potem nałożyłam waxa do włosów wypadających. Teraz czekam aż wyschną same
|
|
|
|
#4258 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, lecę już , może pojadę teraz na zakupy, jeśli tak, to na pewno pochwalę się łupem
pa
|
|
|
|
#4259 |
|
Zakorzenienie
|
przed chwilą nałożyłam peeling enzymatyczny z ziaji na twarz
u Was też tak pochmurno? |
|
|
|
#4260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ogolnie ładnie i szybko przyciemniał skórę no ale zacieki miałam. A po Lirene nie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

Ale jak dla mnie jest naprawdę świetna!!
I każda z osób, której prostuję włosy tą prostownicą jest nią oczarowana
I wiadomo, można iść na jakie się chce studia, bo przecież nie patrzą na typ szkoły, tylko wyniki, ale z drugiej strony nie chciałabym stracić 4lat nauki o hotelarstwie, zwłaszcza, że to lubię
A wiadomo, zarobki i życie za granicą, nawet w takiej Anglii są o wiele, wiele lepsze i ja chcę w życiu zarabiając, wiedzieć, że mam te pieniądze, a nie rachunki się opłaci, jedzenie kupi i upsss prawie nic już nie ma, wszystko trzeba planować, co najpierw kupić, co potem, nie chcę tak. I do tego chcę zapewnić lepszy start moim przyszłym dzieciom
I też tak mam - jak się coś kończy, to wszystko na raz zazwyczaj

ogolnie ładnie i szybko przyciemniał skórę no ale zacieki miałam. A po Lirene nie