Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 11:01   #4231
ekomonika
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII

dziewczyny nie wiem czemu, ale ostatnia 141 strona nie chce mi się załączyć ...
ekomonika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:51   #4232
Elvii
Zadomowienie

u mnie wszystko działa...
hm..
a spróbuj przez link: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=514790&page=141

proszę, kliknij i obserwuj
http://viritka.blogspot.com/
Elvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:58   #4233
Kitka:)
CABIN CREW

wątek nasz mi nie działa... a pozostałe tak...

aaa.. nie cały wątek tylko ostatnia strona....

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:16   #4234
_Alessandra
Zakorzenienie

Tyle miałam do nadrabiania, że przepraszam, ale musiałam to podzielić na 2 posty, bo by się nie zmieściło...

Co do prostownicy, to ja mam taką : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...31.html&next=1 już dłuugo, ale kupowałam ją w Anglii - była jeszcze do niej płytka z DVD jak kręcić nią włosy, ale oczywiście zgubiłam... Ale jak dla mnie jest naprawdę świetna!! W sumie to była, bo teraz to prostuję włosy raz na parę miesięcy I każda z osób, której prostuję włosy tą prostownicą jest nią oczarowana

I widziałam też, że był rozkręcany temat studiów, szkoły itd. - ja szczerze powiem, że żałuję trochę teraz, że nie poszłam do liceum na biol-chem, chociaż ścisłowcem nie jestem, ale przecież od tego oni są, żeby mnie nauczyć, a potem bym poszła na moją wymarzoną kosmetologię
Ale za późno się obudziłam z tym, bo byłam już w technikum i nie chciałam mieć roku w plecy, na darmo..A wybrałam technikum ze względu na to, że chciałam mieć i maturę i zawód w jednym (i myślałam, że będzie łatwiej a tu tyle nauki itd. makabra, w liceach to mają luuzy...) a u mnie są tylko 2 technika - ekonomiczne i hotelarskie, a że ekonomika mnie nie interesuje i tam też trzeba ścisłe przedmioty dobrze umieć to poszłam do hotelarskiego
I powiem Wam, że podoba mi się ta cała turystyka, hotelarstwo itd. mam świetne oceny z tych przedmiotów, przede wszystkim łatwo mi nauka ich wchodzi i lubię się ich uczyć I wiadomo, można iść na jakie się chce studia, bo przecież nie patrzą na typ szkoły, tylko wyniki, ale z drugiej strony nie chciałabym stracić 4lat nauki o hotelarstwie, zwłaszcza, że to lubię I akurat z tym, czy chcę iść na studia nie mam problemu bo chcę i to bardzo, ale nie wiem czy na dzienne, czy zaoczne, to zależy od stanu finansowego, na jakie będzie mnie stać itd itp. I tak zastanawiałam się nad tym, czy by nie zrobić studiów jakiś turystycznych a potem policencjackie pedagogiczne, czy jakoś tak, żeby zostać nauczycielką hotelarstwa Praca od pon.do piątku, weekendy, święta wolne, praca przyjemna (jak się to lubi i ma się dobre podejście do uczniów, widzę to po swoich nauczycielach), nauczycieli potrzebują zawsze I wiem o tym, że nie zawsze pracuje się tam, gdzie powinno po studiach, ale zawsze ta turystyka będzie też w zanadrzu a turystyka jest "dostępna" we wszystkich krajach na świecie i zawsze gdzieś kogoś potrzebują
A moją pasję, czy wizaż i kosmetykę mogę zawsze realizować przez kursy, czy studium i też na tym dorobić
I myślałam też nad wyjazdem za granicę, akurat ja nie mam żadnych problemów z aklimatyzacją w innym miejscu, z zapoznawaniem się z różnymi ludźmi itd. Wiadomo, tam nigdy nie będzie się do końca "swój", ale wiem o tym, że Tż też by chciał wyjechać, więc w tej kwestii się zgadzamy ze sobą, ale właśnie nie wiem, czy lepiej najpierw zrobić tu studia i wyjechać tam potem do pracy, czy od razu wyjechać i tam robić jakieś studia A wiadomo, zarobki i życie za granicą, nawet w takiej Anglii są o wiele, wiele lepsze i ja chcę w życiu zarabiając, wiedzieć, że mam te pieniądze, a nie rachunki się opłaci, jedzenie kupi i upsss prawie nic już nie ma, wszystko trzeba planować, co najpierw kupić, co potem, nie chcę tak. I do tego chcę zapewnić lepszy start moim przyszłym dzieciom

Kalpana - ooo Ty też w technikum hotelarskim?! Nie wiedziałam! Może pisałaś kiedyś, ale mi umknęło, ale fajnie, że jest tu ktoś o tym samym kierunku szkoły co ja I ja również na profilu hotelarz jestem I też tak mam - jak się coś kończy, to wszystko na raz zazwyczaj

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:20   #4235
_Alessandra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Talullah
Dziekuje Ja juz prawie wykurowana, tzn do pracy chodze ale mam teraz mase nadrabiania

Podziwiam Cie ze mimo choroby robisz takie duze spa, ja to na nic sily nie mialam, tylko kapiel i mycie wlosow

Prawdopodobnie Twoje wlosy sa przeproteinowane. Z tego co zauwazylam to czesto dajesz maske a potem jeszcze odzywke. Za duzo dla wlosow to tez nie jest dobrze, proponowalabym je dobrze oczyscic z tego co sie na nich nabudowalo (szampon z soda oczyszczona) a potem zerknac na sklady czy w produktach do dbania i stylizacji nie ma podobnych lub identycznych skladnikow i troche zminimalizowac pielegnacje bo jak widac zbyt wiele na raz im chyba nie sluzy To sie zdarza
to SPAmowanie to robiłam takie duże dopiero jak już była końcówka choroby i dobrze się już czułam, bo wcześniej to nawet siły nie miałam, żeby się wykąpać, ledwo co się kąpałam, naprawdę, o innych rzeczach nie wspominając...Ale trzeba było w końcu się wziąć w garść i się sobą zająć

I baaardzo dziękuję Ci za odpowiedź!! A np. czy dla włosów nie jest za dużo, jeśli przed myciem nałożę na nie jakieś oleje np.naftę z witaminami + olejek Babydream na jakiś czas a po umyciu nałożę na nie odżywkę? A gdzie taki szampon można dostać, nigdy o nim nie słyszałam I masz rację, chyba chciałam przedobrzyć...

O i mam jeszcze jedno pytanko do Ciebie, bo słyszałam, że olej z wiesiołka dobrze działa na cerę i chciałabym sobie kupić tabletki z tym olejem, ale nie wiem właśnie które będą lepsze, a każde z nich, oprócz Nutriskin starczają na ok.20dni, bo jest ich 60 w opakowaniu, a trzeba brać 3x dziennie po 1, 2 tabletkach i nie chciałabym przepłacić a jeśli ten tańszy będzie działał tak jak te droższe...Tylko ja się nie znam Aaa i nie wiem, czy to ważne, ale nadal biorę Merz Spezial
Tabletki: http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p1052-Olej...lki_Gal_60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p49678-Oep..._Adamed_60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p45802-Ole...a_kaps._60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p1765-Wies...apsulki_60_szt , http://www.✂✂✂✂✂✂✂/apteka/p20942-Nut...apsulki_60_szt .
- Zamiast znaczków trzeba wpisać doz. pl (tylko bez spacji po kropce)
Z góry dziękuję za odp.!

angelinmyheart - oj tak, czasami mu się zdarza być takim kochanym Baardzo się cieszę, że moje opinie na coś się zdają! I niech służy Ci jak najlepiej!

_blondyneczka_ - żaba w ogórkach?! O kurde, bleeeeeh!

dodaja - Podziwiam, że tak Ci się chce i tak szybko potrafisz to wszystko zrobić!

Smerfetkaa - pewnie, że tak! Ciebie i Twoje cudowne włoosy I szukam tego samego filtra!

Czekoladowa1 - po 1 - masz śliczną cerę!! Po 2 - piękny kolorek, aczkolwiek mam takie samo zdanie jak miczka - jednak blond to Twój kolor

loluska - wow, nie odważyłabym się wyskoczyć w samych stringach ! A potem jeszcze masaż piersi, to już totalnie... A Tż to by chyba zawału dostał jakbym mu powiedziała o takich zajęciach A jak Twój na to zareagował ?

91moniaa161 - mój Tż mi ostatnio mierzył włosy i co najlepsze, nawet nie marudził i nie pytał po co i na co, bo wie, że zapuszczam i jak zaczęłam piszczeć, że tak mi urosły i się cieszyć to taki uśmiech miał od ucha do ucha i mówi, że nawet bez miarki zauważył, że mi urosły i są śliczne

I mi też nie działa str.141 Więc nadrobię później tą stronę
A teraz idę coś zjeść i zrobię sobie zieloną herbatkę i może napiszę coś na bloga ?

książkoholiczka

10.03.2009 - razem

Edytowane przez _Alessandra
Czas edycji: 2011-04-06 o 12:21
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 12:47   #4236
CABIN CREW

wykąpałam się, wydepilowałam, nasmarowałam serum eveline ...
umyłam włosy metodą omo ( szampon cece z jedwabiem i odżywka lorys snake oil- muszę ją w końcu zużyć bo nie przypadła mi do gustu... )

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-04-06, 12:51   #4237
agusiownik
Zakorzenienie

właśnie siedzę z maseczką oczyszczającą na twarzy i piję kawkę obiadek już zrobiony, posprzątane, może w końcu zacznę dzisiaj czytać zaległą książkę

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:09   #4238
miczka21
Zadomowienie

angelinmyheart boję sie aparatu
Stary 2011-04-06, 13:35   #4239
CABIN CREW

jaka tu cisza dzis....

ZALATANA......
Stary 2011-04-06, 13:56   #4240
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
wątek nasz mi nie działa... a pozostałe tak...

aaa.. nie cały wątek tylko ostatnia strona....
Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
jaka tu cisza dzis....
mi watek nie dzialal

zapewne dziewczyny tez mialy problemy, to dlatego...

nie chce mi sie uczyc, rysyowac, a musze, ale mam lenia i bym pizze zjadla, a wczoraj jadlam

przegladam zawieszki pandory, marzy mi sie zakup, szukam odpowiednikow na all, ale taka tandeta jest, ja rozumiem, ze taniej ale przegieli, bo jakos jest tragiczna...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-04-06 o 13:57
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 14:08   #4241
agusiownik
Zakorzenienie

zmyłam maseczkę i nałożyłam kolejną

Stary 2011-04-06, 14:27   #4242
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Alessandra przykro mi

ok ide sie ogarnac i jade do tesco

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 14:40   #4243
angelinmyheart
Zakorzenienie

Mi też wątek nie działał.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 14:48   #4244
agusiownik
Zakorzenienie

mam w planach jeszcze zrobić manicure i potrzymać długo maskę na włosach

Stary 2011-04-06, 15:01   #4245
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej
a ja bylam w urzedzie pracy i jak zwykle nic , a bylismy na spacerze na tezniach i nawet namowilam Tż na fotke Dodalam do albumu zdjecie jak siedze na ławeczce , takie byle jakie zreszta ja ładnie nie wygladam cos dzisiaj a bo te moje wlosy i mi sie nie ukladaja, mam takie byle jakie jak mam rozpuszczone
W mojej miejscowosci jest COSINUS i tam robilam kiedys technika prac biurowych i tak sie zastanawiam czy sie nie zapisac na to bo przerwalam jak bylam w ciazy, to jest 2letnie studium...moze chociaz cos takiego bym sobie skonczyla. Albo poczekac lepiej i jak znajde prace i bede miala kase to pojsc na jakies studia..

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Przepraszam za offa ale co myślicie o tej sukience? i tunice?
mi sie podoba bardzo i tunika i sukienka
Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
Witajcie Ja dzisiaj spędziłam bardzo miły dzień z tż.Byliśmy na spacerku i byłam z nim na lumpku i o dziwko nawet nie marudził że długo oglądam i wogule był dziś milutki dla mnie.
Kupiłam sobie różową bluzeczkę z kapturem w kolorze ostrego różu (w tym sezonie podobno są modne nasycone kolory ) i śwtnie w nej wyglądam a jak nowa wygląda i za 12 złi beżową bokserkę oraz 2 pary nowiutkich stringów z metkami . Świetne są.

Dziś ze spamowania zrobię podstawe, zadługo siedziałam na kąpie , - przeniosiłam swojego bloga z pingerana blogspot. i nie mam już ochoty na duże Spa.

Tu podaje linka jak ktoś by chciałwejść na nowego blogasa http://monccia.blogspot.com/

Ok, uciekam do łazienki, nadrobię z rana Buziaki i miłej nocki
pokaz bluzeczke, ja uwielbiam rozowe
Stary 2011-04-06, 15:16   #4246
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

Dziewczynki, dziękuję za rady

Wczoraj zrobiłam peeling zwykłym scrubem do ciała, a dziś dałam tłuściejszy krem i jest lepiej... Chyba muszę postawić na pielęgnacje!
Czy któraś z was może mi polecić jakiś podkład do cery suchej?
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:34   #4247
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
hej
a ja bylam w urzedzie pracy i jak zwykle nic , a bylismy na spacerze na tezniach i nawet namowilam Tż na fotke Dodalam do albumu zdjecie jak siedze na ławeczce , takie byle jakie zreszta ja ładnie nie wygladam cos dzisiaj a bo te moje wlosy i mi sie nie ukladaja, mam takie byle jakie jak mam rozpuszczone
W mojej miejscowosci jest COSINUS i tam robilam kiedys technika prac biurowych i tak sie zastanawiam czy sie nie zapisac na to bo przerwalam jak bylam w ciazy, to jest 2letnie studium...moze chociaz cos takiego bym sobie skonczyla. Albo poczekac lepiej i jak znajde prace i bede miala kase to pojsc na jakies studia..

mi sie podoba bardzo i tunika i sukienka

pokaz bluzeczke, ja uwielbiam rozowe
na Twoim miejscu poszłabym chociaż na studium, zawsze to jakieś zajęcie, a nie tylko dom, dziecko, no i oczywiście się dokształcasz

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Cytat:
Napisane przez LetMeBeYourFantasy_ Pokaż wiadomość
Dziewczynki, dziękuję za rady

Wczoraj zrobiłam peeling zwykłym scrubem do ciała, a dziś dałam tłuściejszy krem i jest lepiej... Chyba muszę postawić na pielęgnacje!
Czy któraś z was może mi polecić jakiś podkład do cery suchej?
ja mam cerę tłustą, więc nic Ci nie pomogę

Stary 2011-04-06, 15:34   #4248
angelinmyheart
Zakorzenienie

_blondyneczka_, jakie nogi masz na tym zdjęciu.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:36   #4249
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dziewczyny jak stosujecie wcierki w skórę głowy to trzymacie się jednej czy może na zmianę?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:42   #4250
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

marzy mi sie jakas lokowka do wlosow mialam taka fajna po mojej mamie dostala ja na 18naste urodziny ale mi sie spalila, byl ataka metalowa zwykla ale jaka dobra
Stary 2011-04-06, 15:45   #4251
ekomonika
Zakorzenienie

Już mi wszystko działa (; Swoją drogą ciekawe czemu tylko nasz wątek nie działał...
Stary 2011-04-06, 15:46   #4252
agusiownik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ekomonika Pokaż wiadomość
Już mi wszystko działa (; Swoją drogą ciekawe czemu tylko nasz wątek nie działał...
nie tylko ten

Stary 2011-04-06, 15:48   #4253
Anastazja86
Zakorzenienie

witam
parę dni mnie nie było bo nie miałam za bardzo czasu, ale już jestem
u mnie pielęgnacja idzie całkiem dobrze wczoraj zrobiłam sobie prawie 2-godzinne SPA skończyła mi się odżywka i teraz przeglądam KWC bo muszę jutro kupić
coś mi włosy wypadają ostatnio, nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy o co chodzi mam kupon do apteki u mnie w mieście i chyba vitapil sobie kupię bo za punkty jest za darmo, może coś pomoże
kupiłam sobie dzisiaj pokrzywę i od jutra zaczynam pić będę piła w pracy to nie będę zapominać
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:49   #4254
LetMeBeYourFantasy_
Rozeznanie

no blondyneczka nogi niezłe i z włosami chyba nie jest aż tak źle
W ogóle przejrzałam wasze zdjęcia i same piękności na tym wątku!
LetMeBeYourFantasy_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:50   #4255
91moniaa161
Zadomowienie

witam

wczoraj tak jak ramoncia nałożyłam na dłonie grubą warstwę kremu nivea i starłam ręcznikiem papierowym po 15 minuta dłonie były mega nawilżone gładkie i miękkie polecam!

Nadrabiam

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:52   #4256
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

witajcie
też mi wizaż nie działał
łeb mi dzisiaj pęka, nie mam na nic ochoty chyba zaraz pójdę spać

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:52   #4257
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Hej

Wczoraj na noc nałożyłam olejek na włosy. Dziś umyłam je 2 razy babdreamem, a potem nałożyłam waxa do włosów wypadających. Teraz czekam aż wyschną same
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:53   #4258
ekomonika
Zakorzenienie

Dobra, lecę już , może pojadę teraz na zakupy, jeśli tak, to na pewno pochwalę się łupem pa
Stary 2011-04-06, 15:58   #4259
agusiownik
Zakorzenienie

przed chwilą nałożyłam peeling enzymatyczny z ziaji na twarz
u Was też tak pochmurno?

Stary 2011-04-06, 16:00   #4260
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość
bita smietana dziekuje

Snow duzo dziewcyzn mi polecalo, wiec nie Twoja wina mam po prostu dziwna skore... ale bede dalej szukac i zrobie tak, ze 1 dzien naloze lirene, na 2 dove, bo jak dove dam na dizen wczesnije wypeelingowana skore to mam zacieki, wiec bede kombinowac aby zuzyc

loluska w zyciu bym sie nie rozebrala powinni Wam zatrudnic modeli, na ktorych byscie sie uczyli
ja też po Dove miałam zacieki ogolnie ładnie i szybko przyciemniał skórę no ale zacieki miałam. A po Lirene nie ale nie było tak szybko efektów, jak po Dove

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości