|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pilnie potrzebuję "złotych" kolczyków-kuleczek oraz...
Poszukuję:
1.Torby,która pomieści A4 2.Kolczyków w odcieniu brązowo-złotym 3.opaski-korony ![]() 4.sukienki w groszki i ogólnie czarnych rzeczy w białe grochy 5. sukienki koszulowej (zapinanej jak koszula,z kołnierzem) 6.spodni dresowych na wzrost 160 cm fajnych,najlepiej z napisem na pupie,lampasami i na szerokiej gumce 7.butków na jesień/wiosnę, na obcasie lub bez,mogą być balerinki 8.adidasów rozmiar. 38/39 9. kostiumu kąpielowego dwuczęściowego,ale sportowego-na basen 10.kostiumu na plażę dwuczęściowego 11.jakiejś odjazdowej peruki ![]() 12. sukienki bombki 13. czapki z daszkiem 14.żakietu w rozmiarze 34. 15. grzybka 16. bluzki z lejącym dekoltem 17. bluzki lub sukienki bez pleców 18.czerwonych butów i torebki 19. bluzki najlepiej z bufkami satynowej,chętnie fioletową lub chabrową 20. białego swetra 21. białej koszuli 22. kurtki wiosennej ze stójką 23. botków 24. szortów z mankietami wywijanymi na nogawkach 25.longów 26. ołówkowej spódnicy np. takiej: http://www.snobka.pl/artykul/781/olo...adonna_for_h_m 27. skórkowych rękawiczek ( turkusowych,błękitnych, czerwonych,zielonych itd, generalnie nie brazowych ani czarnych ![]() 28.ciepłych fajnych kapci ![]() 29. parasolki w ciekawym kolorze lub wzorki. 30.stopek (koronkowych lub zwykłych) 31.kozaków i torby skórzanych najlepiej w odcieniu koniakowej skóry Noszę rozmiary XS-M ,buty 38/39, mam 160 cm wzrostu. A na wymianę to ,co w podpisie.Trochę ciuchów i kosmetyków. Edytowane przez gonialola Czas edycji: 2008-09-21 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Pilnie potrzebuję "złotych" kolczyków-kuleczek oraz...
mam kolczyki perełki, wkrętki, wyglądają jak nowe. nie mam bransoletki, ale mam "obrożę" na szyję z kilku rzędów perełek, szerokość zapięcia regulowana z tyłu łańcuszkiem. nie ma żadnych zadrapań. w razie zaintreresowania mogę zrobić i przesłać zdjęcie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pilnie potrzebuję "złotych" kolczyków-kuleczek oraz...
hop hooop,poratuje mnie ktoś?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.