Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów. - Strona 149 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2011-04-05, 19:50   #4441
kathy579
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 923
GG do kathy579
Dot.: Jak najbardziej "ruda" farba do w³osów.

Cytat:
Napisane przez julianna-p Poka¿ wiadomo¶æ
anakazar i jak wlosy?? ja niestety nie mam zadnych fajnych drogeryjek w okolicy, masakra jakas mam na osiedlu wszytsko oprocz tego. pamietam jak zachwycona sie wprowadzilam i widze duzy pawilon z napisem drogeria juz szaleje ze szczescia i co?? rajstopki rodem z prl-u (chyba tak to wygladalo) i ... srodki czyszczace gdyby nie sieciowki nie mialabym gdzie szamponu kupic. za to u mojej Mamy mam cudowna malenka drogeryjke, w ktorej jjest wszytsko o czym zamarze, niestety nie do wlosow

kathy polecasz cos bez silikonow do ukladania wlosow?? mysle nad zamowieniem zelu aloesowego z gorvity, albo zrobieniem sobie zelu z siemienia lnianego, siemie juz nabylam
Do stylizacji bez silikonów to bêdzie ciê¿ko...jak bêdê w Rossmmanie to zerknê na sk³ady - szukasz czego¶ do prostowania?
Siemie lniane to do fal i loków ala lata 70 (wa³ki)- podobno te¿ ³adnie nawil¿a w³osy. Zerknij na piankê Goldwell (nie znam sk³adu):
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ble-boost.html
Jak co¶ wynajdê to dam znaæ.

...and I will wear him
In my heart's core, ay, in my heart of heart
As i do thee...

Rudy Blog...szybka pomoc fryzjerska
kathy579 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:30   #4442
julianna-p
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 249

kathy dziekuje bardzo, wlasnie o takie chocby lekkie fale mi chodzi, mam dosc plaskich wlosow . na ta wiosne planuje jak najwiecej lokow, mam nadzieje ze sie uda. z prostowaniem to ja mam idealna prostownice w dloniach- pasemko w dlonie , przejechac w dol i gotowe azjatycka gladkosc uzyskana

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-05, 20:36   #4443
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
kathy dziekuje bardzo, wlasnie o takie chocby lekkie fale mi chodzi, mam dosc plaskich wlosow . na ta wiosne planuje jak najwiecej lokow, mam nadzieje ze sie uda. z prostowaniem to ja mam idealna prostownice w dloniach- pasemko w dlonie , przejechac w dol i gotowe azjatycka gladkosc uzyskana
Ja muszê siê zaopatrzyæ w jakie¶ fajne wa³ki, czasami te¿ marz± mi siê g³adkie loki. Muszê te¿ pamiêtaæ o nawil¿aniu, dzisiaj siedzia³am ponad 1 h z od¿ywk± na w³osach i teraz po wysuszeniu s± fajnie nawil¿one.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-04-05, 21:02   #4444
LadyMadalena
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 134

Cytat:
Wtr±cê siê. Piankê bez silikonów ma Isana, ta do krêconych ale i litanie parabenów zawiera ¯el? Jest Delia, ¿el z Rossmanna w opakowaniach 500ml, Artiste w drogerii natura. Kremów do stylizacji u nas bez silikonów zbytnio nie ma. Zawsze mo¿na w d³oniach mieszaæ lekk± od¿ywkê(jak Joanna Naturia) i mocny ¿el.
My¶lê, ¿e lniany bardzo gêsty móg³by byæ fajny do utrzymania takich loków na wa³ki. Muszê te¿ spróbowaæ

Moja fragrantica
LadyMadalena jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-05, 21:27   #4445
julianna-p
Wtajemniczenie

lad madalena dziekuje bardzo, kazde info mile widziane bo na srodkach do stylizacji znam sie wyjatkowo nedznie

„Mo¿e siê zdarzyæ, ¿e urodzi³a¶ siê bez skrzyde³, ale najwa¿niejsze, ¿eby¶ nie przeszkadza³a im wyrosn±æ.” Coco Chanel
Stary 2011-04-05, 21:27   #4446
sylvia_doll
CORELIPS

Wiadomo¶ci: 8 342

Dziewczyny, tutaj wiêkszo¶æ z Was te¿ jest w³a¶cicielkami krêcio³ków, jak pod³apa³am szybko. Ja mam w³osy podatne jedynie na falowanie, czy dobrze robiê u¿ywaj±c delikatnych kosmetyków bez mocnych silikonów i sls-ow? tj. Joanna Rzepa, Ziaja plantica, Herbal Care, Isana babassu od¿ywka, spray GlissKur... Bo.. w ka¿dym b±d¼ razie.. pod³apa³am 'zdrow± pielêgnacjê' i w³oski maja siê dobrze !

Aaaa kochane! Ju¿ wiem jak bêdê kombinowaæ nastêpnym razem walcz±c w imiê miodowej delikatnej rudo¶ci - mniej henny z dodatkiem kurkumy i jogurtu

Edytowane przez sylvia_doll
Czas edycji: 2011-04-05 o 21:29
sylvia_doll jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-05, 23:12   #4447
julianna-p
Wtajemniczenie

lady madalena juz robilam zel z siemienia, wlasnie siedze z ulozonmi na niego wlosami, zobaczymy rano co bedziena razie nie dokonczylam przecedzenia, w ogole chyba musze kupic inne sitko

sylvia Twoje farbowanie pachnie mi sosem do kurczaka, podziwiam za checi do zabawy

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 10:14   #4448
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, tutaj wiêkszo¶æ z Was te¿ jest w³a¶cicielkami krêcio³ków, jak pod³apa³am szybko. Ja mam w³osy podatne jedynie na falowanie, czy dobrze robiê u¿ywaj±c delikatnych kosmetyków bez mocnych silikonów i sls-ow? tj. Joanna Rzepa, Ziaja plantica, Herbal Care, Isana babassu od¿ywka, spray GlissKur... Bo.. w ka¿dym b±d¼ razie.. pod³apa³am 'zdrow± pielêgnacjê' i w³oski maja siê dobrze !

Aaaa kochane! Ju¿ wiem jak bêdê kombinowaæ nastêpnym razem walcz±c w imiê miodowej delikatnej rudo¶ci - mniej henny z dodatkiem kurkumy i jogurtu
Moje np. potrzebuj± nawil¿enia a nie nat³uszczenia.

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-04-06, 11:42   #4449
Moni@
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 093

Obiecane zdjecia Lecher 8RTP - jasny blond miedziany intensywny

Zdjecia po 3 myciach kolor ok, ale odrosty juz sie pchaja jak widac na ³eb na szyje

Ale mi jasno zauwazylam ze lepiej sie czuje w tonacji w ktorej jest mniej pomaranczu niby sa rude ale spokojniej....nie mieni± sie tak bardzo, nie swiec± i sa lekko sprane..
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg wIMG_2331.jpg (43,9 KB, 96 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wIMG_2332.jpg (42,4 KB, 84 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg wIMG_2336.jpg (27,0 KB, 99 za³adowañ)
Moni@ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 11:59   #4450
201709121022
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 477

Cytat:
Napisane przez Moni@ Poka¿ wiadomo¶æ
Obiecane zdjecia Lecher 8RTP - jasny blond miedziany intensywny

Zdjecia po 3 myciach kolor ok, ale odrosty juz sie pchaja jak widac na ³eb na szyje

Ale mi jasno zauwazylam ze lepiej sie czuje w tonacji w ktorej jest mniej pomaranczu niby sa rude ale spokojniej....nie mieni± sie tak bardzo, nie swiec± i sa lekko sprane..
Moni@ mam to samo. Bardzo siê stara³am a pocz±tku o ognist±, jasn±, pomarañczow± rudo¶æ, a koniec koñców wcale siê w niej dobrze nie czu³am. Szkoda, ¿e cz³owiek takich rzeczy nie wie i trzeba dopiero na sobie sprawdziæ, bo tyle kasy i kondycji w³osów mog³oby zostaæ nienaruszone
201709121022 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 13:07   #4451
sylvia_doll
CORELIPS

Wiadomo¶ci: 8 342

MONIA .......

masz jedn± z najpiêkniejszych rudo¶ci jakie udaj± siê uzyskaæ wiza¿ankom. Gdybym mogla uzyskac taki efekt henna (preferuje naturalne sposoby) to bylabym wniebowzieta! Mam wloski troszke ciemniejsze, delikatnie mniej rudawe, wciaz walcze o taki kolor.
Po prostu wysz³a Ci bajka na g³owie.
sylvia_doll jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Okazje i pomys³y na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 14:43   #4452
julianna-p
Wtajemniczenie

moni@ sliczny kolorek, ja go jeszcze podkrecalam. powiedz mi tylko tez Ci tak szybko schodzi??

melina ja tak mialam z platynowym blondem, ktorego nieziemkso zazdroscilam siostrze, spalilam doslownie kilka razy wlosy nim uzyskalam biel/niemal biel/popiel (niestety nie dalo sie powtorzyc bo zolty barwnik z rudych wylazil jak mogl). po pewnym czasie (konkretnie zobaczeniu sie w kilku lustrach/zdjeciach) odpuscilam

Stary 2011-04-06, 16:17   #4453
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvia_doll Poka¿ wiadomo¶æ
MONIA .......

masz jedn± z najpiêkniejszych rudo¶ci jakie udaj± siê uzyskaæ wiza¿ankom. Gdybym mogla uzyskac taki efekt henna (preferuje naturalne sposoby) to bylabym wniebowzieta! Mam wloski troszke ciemniejsze, delikatnie mniej rudawe, wciaz walcze o taki kolor.
Po prostu wysz³a Ci bajka na g³owie.
Jezu!! Bardzo dziekuje , w zyciu bym nie pomysla³a ze sie komus tu spodobaja Ja mysla³am ze zaraz mi napiszecie jaki jasny sprany rudzielec

Dziekuje

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
moni@ sliczny kolorek, ja go jeszcze podkrecalam. powiedz mi tylko tez Ci tak szybko schodzi??
Dzieki

Schodzi ale nie tak szybko.. 3 mycia a woda jeszcze jeszcze rudym zalatuje...
Podkrêca³a¶ to fakt jak zafarbowa³am by³am zadowolona w sumie jasniejsze mi wysz³y na dzien dzisiejszy juz bym farbowa³a

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Melina Poka¿ wiadomo¶æ
Moni@ mam to samo. Bardzo siê stara³am a pocz±tku o ognist±, jasn±, pomarañczow± rudo¶æ, a koniec koñców wcale siê w niej dobrze nie czu³am. Szkoda, ¿e cz³owiek takich rzeczy nie wie i trzeba dopiero na sobie sprawdziæ, bo tyle kasy i kondycji w³osów mog³oby zostaæ nienaruszone
No tak, ja nie cierpiê czerwonosci na g³owie , nie lubiê nawet marchewek...Chcia³am rudy na poziomie 7 a okaza³o sie ze czulam sie jak stara baba bo mimo ze kolor by³ na poziomie 7 to na moich wlosach wychodzi³ jak burgund okropnie mnie mêczy³ ten widok...

Któras tu napisa³a ze ma ochote sie przefarbowac na braz bo czuje sie ma³o artakcyjna, ja mam to samo.... Zdania moich znajomych sa podzielone: jedni mowi± - slicznie ci w tym kolorze, mlodziej wygl±dasz, juz nigdy na czarny nie farbuj; inni - w czarnych wygl±da³as bardziej rasowo i oryginalnie...

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Krêc± mnie kolory z Majirel 8,31, 8,4, 8,34 jutro bede w Opolu to zerkne na palete osobiscie bo w necie to kolory przek³amane s±..

tylko ten jeden to w kategorii z³otych sie znajduje
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg brazybeze.jpg (8,5 KB, 8 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg miedziane.jpg (9,5 KB, 10 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg zlociste.jpg (8,5 KB, 13 za³adowañ)

Edytowane przez Moni@
Czas edycji: 2011-04-06 o 15:53
Stary 2011-04-06, 16:52   #4454
LadyMadalena
Wtajemniczenie

Cytat:
lady madalena juz robilam zel z siemienia, wlasnie siedze z ulozonmi na niego wlosami, zobaczymy rano co bedziena razie nie dokonczylam przecedzenia, w ogole chyba musze kupic inne sitko
Oj tak, siemiê lniane nale¿y przelewaæ od razu po ugotowaniu do naczynia bo inaczej zostanie siê z nasionkami w ¿elu Ja wlewam do s³oiczków.
Jak wysz³o

Kathy to mo¿e kwas hialuronowy wielkocz±steczkowy by twoim w³osom pasowa³ skoro tylko nawil¿enia szukasz? Sama nie próbowa³am, choæ moim te¿ by siê przyda³o

Moja fragrantica
Stary 2011-04-06, 17:05   #4455
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
No tak, ja nie cierpiê czerwonosci na g³owie , nie lubiê nawet marchewek...Chcia³am rudy na poziomie 7 a okaza³o sie ze czulam sie jak stara baba bo mimo ze kolor by³ na poziomie 7 to na moich wlosach wychodzi³ jak burgund okropnie mnie mêczy³ ten widok...

Któras tu napisa³a ze ma ochote sie przefarbowac na braz bo czuje sie ma³o artakcyjna, ja mam to samo.... Zdania moich znajomych sa podzielone: jedni mowi± - slicznie ci w tym kolorze, mlodziej wygl±dasz, juz nigdy na czarny nie farbuj; inni - w czarnych wygl±da³as bardziej rasowo i oryginalnie...

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Krêc± mnie kolory z Majirel 8,31, 8,4, 8,34 jutro bede w Opolu to zerkne na palete osobiscie bo w necie to kolory przek³amane s±..

tylko ten jeden to w kategorii z³otych sie znajduje
My¶lê, ¿e z tym br±zem to jest niekoñcz±ca siê historia, zw³aszcza jak siê go mia³o d³ugi czas i lubi³o. Ja na ciemny br±z farbowa³am chyba z 6 lat i by³am bardzo przyzwyczajona do mojego imid¿u "snow white" (kto widzia³ mój bia³y pysk, ten wie o czym mowa) I czêsto za tym ciemnym br±zem têskniê. Niemniej pamietam jak bardzo chcialam zmainy, dlatego póki co przy rudym zostajê, tak¿e z tego wzglêdu, ¿e mój T¯ jest eteryczn± blondynk± o niebieskich oczêtach, na swój wiek nie bêdzie wygl±dal nigdy i kiedy bylam brunetk± zawsze brano mnie za starsz±*. Teraz za¶ uznawani jeste¶my za rówie¶ników a i zdarzy siê czasem, ¿e mnie kto¶ da 2, 3 lata mniej.
*(T¯ jest starszy o 12)

A teraz to w sumie sama nie wiem co bym chcia³a, chyba czas na nowe ciêcie... Ale pomys³u mi brak

Moni@ zerknij sobie na 8,43 Majirel, on na palecie i na ³bie wygl±da zupe³nie inaczej ni¿ w necie i ³adnie siê wyp³ukuje.
Stary 2011-04-06, 17:30   #4456
Moni@
Zakorzenienie

Cytat:
Moni@ zerknij sobie na 8,43 Majirel, on na palecie i na ³bie wygl±da zupe³nie inaczej ni¿ w necie i ³adnie siê wyp³ukuje.
Zapisa³am sobie to zerkne Dzieki
Stary 2011-04-06, 17:42   #4457
Rippin_Kittin
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16
Dot.: jak najbardziej "ruda" farba do w³osów

Dziewczyny b³agam poratujcie mnie rad±! Mam do¶æ ciemne w³oski szczególnie dó³, a baaardzo chcia³abym mieæ taki rdzawy rudy wypróbowa³am ju¿ wiele kolorów i ¿aden nie da³ takiego efektu jaki bym chcia³a macie jakie¶ wypróbowane farby?
Rippin_Kittin jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:21   #4458
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez Rippin_Kittin Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny b³agam poratujcie mnie rad±! Mam do¶æ ciemne w³oski szczególnie dó³, a baaardzo chcia³abym mieæ taki rdzawy rudy wypróbowa³am ju¿ wiele kolorów i ¿aden nie da³ takiego efektu jaki bym chcia³a macie jakie¶ wypróbowane farby?
¯eby kto¶ móg³ Ci tu rozs±dnie poradziæ potrzebne jest zdjêcie Twoich w³osów i koloru, jaki byæ chcia³a. Inaczej to takie wiesz, macanie przez szybê
Stary 2011-04-06, 21:12   #4459
julianna-p
Wtajemniczenie

lady madalena zakochalam sie w zelu, od ponad 12 godzin mam na glowie loki w stylu z Twojego zdjecia obecnie, na poczatku wrecz anglezy ( a jedynie upinalam na wsowki). wlosieta miekkie, cudowne i przetrzymaly nawet mzawke, dodam, ze trwala trzymala mi sie na wlosach niecale 15 minut
niestety przez nieodcedzenie mam ziarenka w zelu, ale coz jutro zrobie nowy...
co do kwasu ja dawalam, ale nie zauwazylam istotnych zmian, nie wiem ile musialabym go wlac takze na moje wlosy nie podpasowal; za to moje rzesy lubia odzywke z jego dodatkiem.

melina znalazlam( no dobra dostalam ) piekne balerinki z atmosphere piekny pastelowy roz idealny do moich jasnych lydek

Stary 2011-04-06, 21:41   #4460
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
melina znalazlam( no dobra dostalam ) piekne balerinki z atmosphere piekny pastelowy roz idealny do moich jasnych lydek
Ja w ogóle polubi³am siebie w takim pastelowym, pudrowym, albo ciemniejszym - brudnym, ró¿u od kiedy jestem ruda. Jako brunetka ¼le siê czu³am w takich kolorach, przy moich ciemnych w³osach wygl±da³y md³o i szuka³am raczej zdecydowanych barw. A teraz (choæ nadal kocham czerñ) upatrzy³am sobie dwie bluzeczki i narzutkê w takim kolorze To samo jest z be¿ami typu nude, wcze¶niej na sobie nie znosi³am, teraz przeciwnie Co ten rudy z cz³owiekiem robi
Stary 2011-04-06, 21:53   #4461
julianna-p
Wtajemniczenie

melina fakt, tez uwielbiam beze, chociaz ja nie mam wielkiego wyboru jako naturalna jesien zwczajnie nie pasuje do chlodnych barw np. , ale za to pokochalam kolory typu fuksja, wyrazista zielen itp odkad farbuje sie na wyrazisty rudy, a wczesniej to byly dla mnie raczej srednio interesujace co z nami robi rudy?? moim zdaniem - rudy to inny rodzaj kobiecosci, seksownosci itp inny w sensie pozytywnym oczywiscie

Stary 2011-04-07, 09:17   #4462
anakazar
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 276

A ja zdecydowanie wolê Deliê ni¿ Joanne.Kolor jest taki bardziej stonowany-co mi bardziej odpowiada.Taki spokojny rudy

"Kiedy decydujesz siê na dziecko,zgadasz siê,¿e od tej chwili Twoje serce bêdzie przebywa³o poza Twoim cia³em"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-07, 09:30   #4463
kathy579
Zakorzenienie

GG do kathy579

Cytat:
Zapisa³am sobie to zerkne Dzieki
Na moich w³osach ten kolor wygl±da³ przepiêknierudy-br±z, taki intensywny - my¶lê ¿e by¶ siê dobrze w nim czu³a poniewaz gustujemy w podobnych kolorach, jednak pamietaj ¿e to poziom 7 - który nie jest ju¿ tak jasny jak 8*.

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Ja w ogóle polubi³am siebie w takim pastelowym, pudrowym, albo ciemniejszym - brudnym, ró¿u od kiedy jestem ruda. Jako brunetka ¼le siê czu³am w takich kolorach, przy moich ciemnych w³osach wygl±da³y md³o i szuka³am raczej zdecydowanych barw. A teraz (choæ nadal kocham czerñ) upatrzy³am sobie dwie bluzeczki i narzutkê w takim kolorze To samo jest z be¿ami typu nude, wcze¶niej na sobie nie znosi³am, teraz przeciwnie Co ten rudy z cz³owiekiem robi
uwielbiamten kolrek, oraz be¿e i szro¶ci a najchetniej wszystko raze i troche czerni, a teraz szukm chusty bia³ej w kwiaty.

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
melina fakt, tez uwielbiam beze, chociaz ja nie mam wielkiego wyboru jako naturalna jesien zwczajnie nie pasuje do chlodnych barw np. , ale za to pokochalam kolory typu fuksja, wyrazista zielen itp odkad farbuje sie na wyrazisty rudy, a wczesniej to byly dla mnie raczej srednio interesujace co z nami robi rudy?? moim zdaniem - rudy to inny rodzaj kobiecosci, seksownosci itp inny w sensie pozytywnym oczywiscie
...czêsto kto¶ zerka na moje w³osy

...and I will wear him
As i do thee...

Stary 2011-04-07, 09:52   #4464
qeres
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 027

Dziewczyny nie orientujecie siê mo¿e jak mi wyjdzie palette miedziany mahoñ na spranym rudym?

wymianka ciuchowa
qeres jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-07, 10:42   #4465
201709121022
Konto usuniête

Moni@ Zajrzyj tutaj: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364796&page=11
Dzisiaj jedna z Wiza¿anek wklei³a zdjêcia Majirel 8,34 i 8,43
Stary 2011-04-07, 11:17   #4466
LadyMadalena
Wtajemniczenie

Siedzê z plomiennym rudym (szamponetka)Joanny na g³owie Zobaczymy co to bêdzie

W³a¶nie w tym linku bardzo podoba mi siê wellaton 8.74. Kto¶ to tu testowa³? Jak z trwa³o¶cia mo¿e byæ?

Moja fragrantica
Stary 2011-04-07, 13:00   #4467
Rippin_Kittin
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 16

Cytat:
¯eby kto¶ móg³ Ci tu rozs±dnie poradziæ potrzebne jest zdjêcie Twoich w³osów i koloru, jaki byæ chcia³a. Inaczej to takie wiesz, macanie przez szybê
Mam taki kolor:
http://img852.imageshack.us/i/dscn0507l.jpg/
w³osy s± po dekoloryzacji z czarnego, aktualnie mam po³o¿on± ju¿ lekko spran± mied¼ z garniera
A chcia³abym uzyskaæ co¶ takiego co kiedy¶ kiedy¶ wysz³o mi przypadkiem :

http://img863.imageshack.us/i/justmeo.jpg/

Pare postów wcze¶niej kto¶ pisa³ o farbie http://www.cosmetic24.pl/Majirel_Far...oloru-485.html , po której mo¿na uzyskaæ taki kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1302130972 tylko nie wiem, czy przykryje mi ten ciemnieszy dó³?

Edytowane przez Rippin_Kittin
Czas edycji: 2011-04-07 o 13:12
Rippin_Kittin jest offline Zg³o¶ do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-07, 13:28   #4468
LadyMadalena
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja mia³am co¶ takiego kiedy p³omienna iskra siê spiera³a
Dowód

Moja fragrantica
Stary 2011-04-07, 13:36   #4469
201709121022
Konto usuniête

Cytat:
Mam taki kolor:
http://img852.imageshack.us/i/dscn0507l.jpg/
w³osy s± po dekoloryzacji z czarnego, aktualnie mam po³o¿on± ju¿ lekko spran± mied¼ z garniera

Pare postów wcze¶niej kto¶ pisa³ o farbie http://www.cosmetic24.pl/Majirel_Far...oloru-485.html , po której mo¿na uzyskaæ taki kolor https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1302130972 tylko nie wiem, czy przykryje mi ten ciemnieszy dó³?
To, co pokaza³a¶ w drugim linku to kolor maj±cy wiêcej wspólnego ze z³otem ni¿ rudo¶ciami (przynajmniej na moim monitorze). Szuka³abym wiêc farb z poziomu 8 z refleksem 3 (to z³oty), ewentualnie 34 (z³oto miedziany). Z tym, ¿e masz dosyæ ciemne koñce i nie wiem czy obejdzie siê bez rozja¶niania, ewentualnie skatowania ich wy¿szym oksydantem. Nie widzê innej mo¿liwo¶ci uzyskania równomiernego koloru, bo ró¿nica jest du¿a.
Stary 2011-04-07, 16:36   #4470
julianna-p
Wtajemniczenie

lady madalena dlaczego scielas takie wlosy

rippin kittin tez tam rudego nie widze, mysle ze to zloty blond , na garnierze w drogerii widzialam taki kolor chyba seria nutrise

Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.