Buty kupujemy, o nich plotkujemy. Butów wci±¿ nam ma³o a ch³opaków wywia³o... cz. 39 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzie¿y i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj równie¿ kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówieñ.

Narzêdzia
Stary 2011-04-06, 15:58   #871
paulincia513
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 578
Dot.: Buty kupujemy, o nich plotkujemy. Butów wci±¿ nam ma³o a ch³opaków wywia³o... c

A co tu tak jako¶ dzisiaj cichooo?

---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Poka¿ wiadomo¶æ

By³am dzisiaj w Sephorze wykorzystaæ bon który dosta³am na Gwiazdkê i kupi³am 3 rzeczy tylko - szminkê, podk³ad (nigdy go nie mia³am ale jaki¶ kryj±co-wyg³adzaj±cy jest) oraz bazê pod makija¿ Anti-Shine i ca³y bon wyda³am a kupi³am wszystko marki Sephora bo na inne marki wola³am nie patrzeæ ze wzglêdu na ceny
Raz na rok jak mam bon to mogê poszaleæ normalnie to kupujê tam tylko jakie¶ opakowania i duperele
Chcia³am wzi±æ sobie cieñ do oczu bo bardzo ³adne by³y ale kurde za 40 z³ jeden cieñ to trochê szaleñstwo dla mnie ale za to dosta³am dwie próbki cieni (br±zowy i taki be¿owy/nude) w opakowaniu takim jak s± du¿e tylko opakowanie jest takie mini i dosta³am 3 kroki Clinique babka wychwala³a to a Wy mo¿e u¿ywa³y¶cie ?

No i oczywi¶cie wesz³am do sklepu na Pó³wiejskiej w której s± miêdzy innymi buty z Sigmy i kupi³am jazzówki takie be¿owo-szare
Na Pó³wiejskiej co rusz jakie¶ sigmowe butki ;P i jak tu nic nie kupiæ

25

Kreta 16-23.07
paulincia513 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 15:59   #872
Olencjaaa
Organizatorkaaa :)

Wiadomo¶ci: 8 896
GG do Olencjaaa
Dot.: Buty kupujemy, o nich plotkujemy. Butów wci±¿ nam ma³o a ch³opaków wywia³o... c

Cytat:

By³am dzisiaj w Sephorze wykorzystaæ bon który dosta³am na Gwiazdkê i kupi³am 3 rzeczy tylko - szminkê, podk³ad (nigdy go nie mia³am ale jaki¶ kryj±co-wyg³adzaj±cy jest) oraz bazê pod makija¿ Anti-Shine i ca³y bon wyda³am a kupi³am wszystko marki Sephora bo na inne marki wola³am nie patrzeæ ze wzglêdu na ceny
Raz na rok jak mam bon to mogê poszaleæ normalnie to kupujê tam tylko jakie¶ opakowania i duperele
Chcia³am wzi±æ sobie cieñ do oczu bo bardzo ³adne by³y ale kurde za 40 z³ jeden cieñ to trochê szaleñstwo dla mnie ale za to dosta³am dwie próbki cieni (br±zowy i taki be¿owy/nude) w opakowaniu takim jak s± du¿e tylko opakowanie jest takie mini i dosta³am 3 kroki Clinique babka wychwala³a to a Wy mo¿e u¿ywa³y¶cie ?

No i oczywi¶cie wesz³am do sklepu na Pó³wiejskiej w której s± miêdzy innymi buty z Sigmy i kupi³am jazzówki takie be¿owo-szare
jaki podk³ad kupi³a¶
a co z Lucy

najszybszy kontakt: olencjaaa.wizaz@gmail.com
(zawsze w tytule podawaj swój nick)
Olencjaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:17   #873
aniuska18032
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 130

Cytat:
Napisane przez Olencjaaa Poka¿ wiadomo¶æ
jaki podk³ad kupi³a¶
a co z Lucy
Lucy te¿ u¿ywam ale zacz±³ mi siê nos strasznie przet³uszczaæ i mi sp³ywa i chcia³am spróbowaæ ze zwyk³ym niby nie zapycha, nie ma parabenów itd. Ogólnie potrzebujê dobrego krycia bo przy brodzie mnie strasznie wysypuje a ja czasami nie wytrzymujê i wyduszam a potem mi ¶lady zostaj± i nak³adam korektor a i Lucy i tak dalej widaæ
Pewnie ten podk³ad te¿ cudów nie zdzia³a no ale zobaczymy
Idê poæwiczyæ

Zarêczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzieñ - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2011-04-06 o 16:19
aniuska18032 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:21   #874
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 28 466

aniuska, mnie ten clinique spasowa³ z wyj±tkiem toniku
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:24   #875
Olencjaaa

GG do Olencjaaa

Cytat:
Lucy te¿ u¿ywam ale zacz±³ mi siê nos strasznie przet³uszczaæ i mi sp³ywa i chcia³am spróbowaæ ze zwyk³ym niby nie zapycha, nie ma parabenów itd. Ogólnie potrzebujê dobrego krycia bo przy brodzie mnie strasznie wysypuje a ja czasami nie wytrzymujê i wyduszam a potem mi ¶lady zostaj± i nak³adam korektor a i Lucy i tak dalej widaæ
Pewnie ten podk³ad te¿ cudów nie zdzia³a no ale zobaczymy
Idê poæwiczyæ

ooo to koniecznie daj znaæ jak bêdzie siê spisywa³ bo lucy te¿ mnie wkurza, sp³ywa z nosa i siê ¶wiecê starsznie
szkoda, ¿e prêdzej nie wiedzia³am, ¿e zakupy idziesz to by¶ mi obczai³a kolory pok³adów IsaDora bo mogê sobie wybraæ odcienie nagród z konkursu

Stary 2011-04-06, 16:27   #876
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
ooo to koniecznie daj znaæ jak bêdzie siê spisywa³ bo lucy te¿ mnie wkurza, sp³ywa z nosa i siê ¶wiecê starsznie
szkoda, ¿e prêdzej nie wiedzia³am, ¿e zakupy idziesz to by¶ mi obczai³a kolory pok³adów IsaDora bo mogê sobie wybraæ odcienie nagród z konkursu
A w Sephorze jest IsaDora ? Bo ja tylko patrzy³am na ich kosmetyki firmowe bo mnie ceny z nóg zwala³y jak widzia³am Diora itd i wola³am siê nie zapêdzaæ bo bym potem chcia³a wszystko
Ale bêdê po 20 kwietnia mo¿e bo mam zni¿kê na pielêgnacjê cia³a ale nie wiem czy na 100% bêdê

Mi te¿ w³a¶nie Lucy tak jako¶ nie za bardzo .. nak³adam 3 cieniutkie warstwy lub dwie a ona nic nie zakrywa ;/ wygl±dam jakbym nic nie nak³ada³a i nie wiem o co chodzi ? I jeszcze siê lubi zwa¿yæ jak mi siê skóra przet³u¶ci grrr;/

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2011-04-06 o 16:29
Stary 2011-04-06, 16:30   #877
Olencjaaa

GG do Olencjaaa

Cytat:
A w Sephorze jest IsaDora ? Bo ja tylko patrzy³am na ich kosmetyki firmowe bo mnie ceny z nóg zwala³y jak widzia³am Diora itd i wola³am siê nie zapêdzaæ bo bym potem chcia³a wszystko
Ale bêdê po 20 kwietnia mo¿e bo mam zni¿kê na pielêgnacjê cia³a ale nie wiem czy na 100% bêdê
chyba jest ja muszê do niedzieli wybraæ kolory wiêc trudno wezmê co¶ w ciemno
bo do naszej ma³ej drogerii nie bêdê sz³a bo ju¿ widzê wzrok pañ jak bêdê tylko testowaæ i nic nie kupiê

Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 16:31   #878
pysia1987
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 847
GG do pysia1987

Cytat:

dosta³am 3 kroki Clinique babka wychwala³a to a Wy mo¿e u¿ywa³y¶cie ?
ja pracuje w sklepie ko³o Sephory, wiêc co chwile po znajomo¶ci mam jakie¶ próbki, 3kroki Clinique równie¿ mnie odpowiada, wiêc jak co¶ to polecam

Svi, dziêki za butki-dziurkowane na platformie s± boskie ale kurde w podbiciu siê nie mieszcze tzn mieszcze siê, ale nie do koñca. Ch³opaki, macie jaki¶ sposób na rozbicie butków w podbiciu one s± takie piekne HELP!!!
Jak nie bêdzie na nie sposobu to bêdê je musia³a sprzedaæ

bêdê mam±

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2011-04-06 o 16:32
pysia1987 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:31   #879
aniolusiek_
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 7 690

a ja prze¿ywam zw±tpienie minera³owe ostatnio po pierwsze nie jestem na 100% pewna koloru, bo szyjê mam ja¶niejsz± o 1 ton i trochê bardziej ¿ó³t± a twarz bardziej brzoskwiniow±; nie chcê dopasowywaæ do szyi bo wtedy jak trupek wygl±dam wiêc trochê szyjê maziam ale i tak widaæ ró¿nicê, w sumie mnie to nie przeszkadza, nawet
a druga sprawa ¿e jako¶ swojej firmy nie umiem znale¼æ, najbardziej mi blusche podesz³o ale jak widzê efekty po minera³ach i jak laski zachwalaj± to u mnie takie wow nie ma zamówiê sobie jeszcze mo¿e to lily lolo a potem zostanê przy blusche najwy¿ej

przepraszam, musia³am siê wy¿aliæ

aniolusiek_ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:33   #880
honeychild
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 176

Dziewczyny zamawia³a mo¿e która¶ z Was te meliski na koturnie z allegro? Bo by³am zapisana na nie w zamówieniu u Svi, ale nie by³o w hurtowni i tak dumam braæ czy nie...

Zarêczona 14.02.2013
¦lub 05.07.2014

Edytowane przez honeychild
Czas edycji: 2011-04-06 o 16:34
honeychild jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:35   #881
Olencjaaa

GG do Olencjaaa

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Poka¿ wiadomo¶æ
a ja prze¿ywam zw±tpienie minera³owe ostatnio po pierwsze nie jestem na 100% pewna koloru, bo szyjê mam ja¶niejsz± o 1 ton i trochê bardziej ¿ó³t± a twarz bardziej brzoskwiniow±; nie chcê dopasowywaæ do szyi bo wtedy jak trupek wygl±dam wiêc trochê szyjê maziam ale i tak widaæ ró¿nicê, w sumie mnie to nie przeszkadza, nawet
a druga sprawa ¿e jako¶ swojej firmy nie umiem znale¼æ, najbardziej mi blusche podesz³o ale jak widzê efekty po minera³ach i jak laski zachwalaj± to u mnie takie wow nie ma zamówiê sobie jeszcze mo¿e to lily lolo a potem zostanê przy blusche najwy¿ej

przepraszam, musia³am siê wy¿aliæ
no ja te¿ powoli zaczynam w±tpiæ
gdyby tylko by³ jaki¶ podk³ad w p³ynie bez szkodliwych sk³adników

Stary 2011-04-06, 16:38   #882
lianeska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 930

aniolusiek
oo a mineraly gdzie kupujesz?bo ja ciemna w tym temacie

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 16:50   #883
astaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 658

a ja w ogóle jestem ciemna je¶li chodzi o wszelakie podk³ady, pudry i inne takie, zawsze prosi³am mamê lub siostrê o dobór koloru
a jak raz znalaz³am co¶ co by³o idealne to przestali to produkowaæ.

butoholizm nabyty. 82.
astaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:00   #884
lianeska
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 13 930

ja tez jeszcze nie znalaz³am idea³u

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:02   #885
astaaa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 658

Cytat:
Napisane przez lianeska Poka¿ wiadomo¶æ
ja tez jeszcze nie znalaz³am idea³u
ja od tamtego czasu te¿ nie..

butoholizm nabyty. 82.
astaaa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:05   #886
paulincia513
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 578

A co do podk³adów to czyta³am, ¿e firmy Revlon s± bardzo dobre zastanawiam siê nad kupnem bo jako¶ nie uda³o mi siê jeszcze odnale¼æ takiego bardzo dobrze do mnie pasuj±cego

25

Kreta 16-23.07
paulincia513 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:07   #887
mal00nie
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 10 096

ja u¿ywa³am (bo w³a¶nie siê skoñczy³) astor 16h mineral match - nie zastanawia³am sie nad jego sk³adem ale nie czu³am siê jak w masce - teraz chcê kupiæ co¶ nowego ale kompletnie jestem nieobeznana w tym temacie
mal00nie jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:07   #888
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
no ja te¿ powoli zaczynam w±tpiæ
gdyby tylko by³ jaki¶ podk³ad w p³ynie bez szkodliwych sk³adników

Ja te¿ zaczynam w±tpiæ ...nie wiem jak to robi± inne dziewczyny, ¿e u nich tak piêknie ten podk³ad kryje i wygl±da bo ja niby robiê podobnie a patrzê na siebie w ¶wietle dziennym i widzê niedoskona³o¶ci, blizny, zaczerwienienia itd ..

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2011-04-06, 17:10   #889
DariaKelly
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 576

Czy orientujecie siê czy jest jaka¶ Polska firma co¶ na styl Lucy Minerals?
DariaKelly jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:14   #890
Eulera
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 725

Cytat:
Napisane przez astaaa Poka¿ wiadomo¶æ
za to niech siê kto¶ jeszcze zg³osi na piêkne klasyczne czó³enka u Smarf, rozm 38 i 40
Cytat:
Napisane przez meg22 Poka¿ wiadomo¶æ
w³a¶nie!! niech kto¶ je we¼mie
Cytat:
Napisane przez anoska Poka¿ wiadomo¶æ
braæ braæ braæ! migiem!
no ju¿, ju¿!! Ale jak bêd± za du¿e...
Eulera jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:16   #891
izabelka1200
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 394
GG do izabelka1200

Cytat:
Napisane przez paulincia513 Poka¿ wiadomo¶æ
A co do podk³adów to czyta³am, ¿e firmy Revlon s± bardzo dobre zastanawiam siê nad kupnem bo jako¶ nie uda³o mi siê jeszcze odnale¼æ takiego bardzo dobrze do mnie pasuj±cego
je¿eli masz t³ust± cerê to nie polecam... wiele revlonów jest bez pompki i trzeba go wylewaæ na palce. co te¿ moim zdaniem jest wad± bo trzeba siê umazaæ, zeby zrobiæ dok³adny makija¿... jak kto¶ nie ¿a³uje pieni±¿ków to polecam firmê mac, ale radzê ¶ci±gn±c ze Stanów bo w Polsce przelewaj± jakie¶ co¶ podobne do podk³adu w oryginalne flakoniki... a jak kto¶ szkoduje 130z³ to polecam max factor. jest super, u mnie cera nie przet³uszcza siê i super kryje... kolorów t¿ jest sporo tak¿e mo¿na co¶ dopasowaæ. ale te¿ w sklepie, bo jak kupi³am na all to nie by³a ta sama konsystencja

NOWY - odmieniony blog
izabelka1200 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:17   #892
katrioszka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 601

dziêkujê Smarfetko za sanda³ki s± prze¶liczne ju¿ widzê, jak bêdê w nich ¶miga³a jak bêdzie cieplej i ¿e bêd± moimi ulubionymi sanda³kami a z przodu to ala wi±zanie jakie milusie, jest z takiego jakby miêciutkiego zamszyku, po prostu cud, miód i orzeszki jeszcze raz dziêkujê
katrioszka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:19   #893
izabelka1200
Zakorzenienie

GG do izabelka1200

Cytat:
Ja te¿ zaczynam w±tpiæ ...nie wiem jak to robi± inne dziewczyny, ¿e u nich tak piêknie ten podk³ad kryje i wygl±da bo ja niby robiê podobnie a patrzê na siebie w ¶wietle dziennym i widzê niedoskona³o¶ci, blizny, zaczerwienienia itd ..
je¿eli kto¶ chce dobrze zakryæ niedoskona³o¶ci to wcale nie jest tak ³atwo zrobiæ makija¿... nawil¿anie, korektor pod oczy, baza, podk³ad, nastêpny korektorpuder, utrwalacz... i to jeszcze nie wszystko. Jest tego ogrom...

NOWY - odmieniony blog
Stary 2011-04-06, 17:29   #894
aniuska18032
Zakorzenienie

A ja nie mam ¿adnych sanda³ów

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Cytat:
Napisane przez izabelka1200 Poka¿ wiadomo¶æ
je¿eli kto¶ chce dobrze zakryæ niedoskona³o¶ci to wcale nie jest tak ³atwo zrobiæ makija¿... nawil¿anie, korektor pod oczy, baza, podk³ad, nastêpny korektorpuder, utrwalacz... i to jeszcze nie wszystko. Jest tego ogrom...
No ja k³adê krem nawil¿aj±co-matuj±cy dla cery t³ustej/mieszanej czekam jaki¶ czas potem nak³adam korektory - na pryszczole i blizny oraz zielony na zaczerwienienia, nastêpnie podk³ad idzie 2-3 warstwy Lucy i na koniec puder i jeszcze daje na koniec odrobinê korektora w na since pod oczami ale tylko w sumie tak w k±cikach ¿eby roz¶wietliæ na koniec jeszcze troszkê ró¿u i tusz .. a i tak wygl±dam beznadziejnie

Szkoda, ¿e w Poznaniu nie ma MACa, a oni z USA wysy³aj± do PL ??

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2011-04-06, 17:32   #895
czesterka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 365
GG do czesterka

Hej mi¶ki

Powiedzcie mi, jak teraz do³aduje telefon przez konto internetowe to kiedy kasa pojawi mi siê na koncie? W miarê szybko to idzie?
arkusz
czesterka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:32   #896
em_ka90
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 373

Cytat:
Napisane przez Panna_Anna87 Poka¿ wiadomo¶æ
A Twój jeszcze wierci? Bo mój nieprzerwanie od rana...
nie no mój juz przesta³ na szczê¶cie, ale teraz czas remontów, to wszyscy wierc±
Cytat:
Napisane przez honeychild Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny zamawia³a mo¿e która¶ z Was te meliski na koturnie z allegro? Bo by³am zapisana na nie w zamówieniu u Svi, ale nie by³o w hurtowni i tak dumam braæ czy nie...
te¿ duma³am nad nimi, ale kupi³am sobie botki z ebaya, wiêc odpu¶ci³am te

em_ka90 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:33   #897
izabelka1200
Zakorzenienie

GG do izabelka1200

Cytat:
A ja nie mam ¿adnych sanda³ów

---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

No ja k³adê krem nawil¿aj±co-matuj±cy dla cery t³ustej/mieszanej czekam jaki¶ czas potem nak³adam korektory - na pryszczole i blizny oraz zielony na zaczerwienienia, nastêpnie podk³ad idzie 2-3 warstwy Lucy i na koniec puder i jeszcze daje na koniec odrobinê korektora w na since pod oczami ale tylko w sumie tak w k±cikach ¿eby roz¶wietliæ na koniec jeszcze troszkê ró¿u i tusz .. a i tak wygl±dam beznadziejnie

Szkoda, ¿e w Poznaniu nie ma MACa, a oni z USA wysy³aj± do PL ??
to mo¿e i wina podk³adu skoro czujesz, ze sie b³yszczy i jest nie taki jak trzeba... nie wiem czy wysy³aj±... najlepiej jakby¶ mia³a tam kogo¶. wiem, ¿e jest sklep w W-wie, ale podobno nie to samo co z USA...

NOWY - odmieniony blog
Stary 2011-04-06, 17:35   #898
Nati_kk
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 921

Ja tam jestem wierna Lucy ju¿ 2 rok i nie narzekam - chocia¿ mi nie zale¿y na filmowym wykoñczeniu, bo do takiego to bym musia³a z 5 warstw na³o¿yæ ;/
Ale ogólnie sprawdza siê super

Lecê na body ball siê powyginaæ trochê

Wymieniê

Razem od 08.07.2009
Zarêczeni 17.09.2011
¦lubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2011-04-06, 17:41   #899
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izabelka1200 Poka¿ wiadomo¶æ
to mo¿e i wina podk³adu skoro czujesz, ze sie b³yszczy i jest nie taki jak trzeba... nie wiem czy wysy³aj±... najlepiej jakby¶ mia³a tam kogo¶. wiem, ¿e jest sklep w W-wie, ale podobno nie to samo co z USA...

Nie tyle co siê b³yszczê tylko jak mi siê nos przet³u¶ci to podk³ad siê tam lubi zwa¿yæ i schodzi ca³kowicie i ten nos taki t³usty jestnie wiem jak to opisaæ

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Poka¿ wiadomo¶æ
Ja tam jestem wierna Lucy ju¿ 2 rok i nie narzekam - chocia¿ mi nie zale¿y na filmowym wykoñczeniu, bo do takiego to bym musia³a z 5 warstw na³o¿yæ ;/
Ale ogólnie sprawdza siê super

Lecê na body ball siê powyginaæ trochê
No ja Lucy u¿ywam od zesz³ego roku i w³a¶nie u mnie to ona kapry¶na jest mimo, ¿e u¿ywam tego samego kremu pod ni± i w ogóle i czasami mam takie okresy mega przet³uszczania i wtedy jest koniec... a teraz jeszcze mnie nagle tak wysypuj± syfy i mam wra¿enie, ¿e nic mi siê nie ukrywa pod makija¿em, na pocz±tku jest ok ale po godzinie ju¿ nie

Fotografia Anna Kolebuk
Stary 2011-04-06, 17:55   #900
starlit
catch me if I fall.

Wiadomo¶ci: 15 517

ja juz dawno zrezygnowalam z mineralow wlasnie przez to wa¿enie i kiepskie krycie
dodatkowo strasznie mne wysuszaly gdzieniegdzie a znowu w innych miejscach sie ciagle swiecilam
a co do krycia to moze jest dobre jak sie naklada te wszystkie primery, korektory itd

teraz dostalam podklad diorskin i jest cudny nie wiem ile kosztuje, podejrzewam, ze sporo, ale mysle, ze warto zainwestowac, bo starczy na pewno na dlugo
wydaje mi sie nawet, ze mi sie cera poprawila odkad go stosuje

a revlon jest strasznie ciezki i zapycha po jakims czasie stosowania

Nowe w±tki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.