|
|
#3031 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawniej mi się nie chciało ale stwierdziłam, że jeżeli będę się malować tylko w weekendy to w życiu tego nie zużyję No nie przesadzajmy, są tu osoby, które mają po kilka sztuk tych samych pudrów
|
|
|
|
|
|
#3033 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właściwie to zachodzę tam codziennie i juz mi głupioAle chyba z tego co na forum wyczytałam, to nowości są tylko w Douglasach, więc trzeba się tam udać na rekonesans
|
|
|
|
|
|
#3034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3035 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do Łodzi. Spike lubi mizianie po boczkach
![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- To tez mój typ, a mój portfel właśnie bije się o ścianę i krzyczy : nie! Idź maszkaro ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Ja tak samo ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Nie grzesz, bo cie Bóg strzeli po karku. Pudrów nigdy za wiele ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
||
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jednak obawiam się (taaa "obawiam się", ale i tak kupię XD ), że będzie to rozświetlacz: http://evinde.blogspot.com/2011/03/e...view.html#more Muszę się pochwalić, w moim rozświetlaczu/różu z RTP wydrapałam już sporą dziurę, używam go codziennie
Edytowane przez Ingeborg Czas edycji: 2011-04-06 o 20:34 |
|
|
|
|
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
A co jeszcze masz? ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3038 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha no ja tak co 2 miesiące średnio jak ktoś go wspomni na forum to sobie myślę że trzeba go było kupić ale chwile potem sobie przypominam że 3 razy tester maziałam i chyba 10 podejść do kupna miałam i jakoś mnie nie przekonywał
Mmm niech już wejdą te nowości bo mam ochotę na nowy lakier
|
|
#3040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem kiedy to zużyję ![]() Cytat:
![]() U mnie nowości też brak
|
||
|
|
|
|
#3041 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa nie martw się że codziennie jesteś w Naturze w City Forum... ja tak mam we Wrzeszczu i pani czasem mi mówi "dla pani to nic dziś nie ma"
|
|
|
|
|
|
#3042 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W moim RtP też już jest spore wgłębienie, co powoduje u mnie powoli panikę, bo wszystko inne poszło w odstawkę albowiem ten jest dla mnie idealnym różem na dzień - znaczy skromne cztery róże i trzy rozświetlacze, licząc tylko te w kamieniu. Bo dochodzi jeszcze kilkanaście różnych mineralnych próbek, gdzieś tam jest jeszcze krem BarryM i coś tam chyba w płynie...Ale z leżenia tych dwóch ostatnich jestem rozgrzeszona, bo i tak nie umiem ich dobrze nałożyć
|
|
|
|
#3043 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Muszę was nawrócić.....
|
|
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zadomowienie
|
Finlora...
![]() Spokojnie, masz dużo innych, a może jeszcze uda Ci się gdzieś ten rozświetlacz upolować ![]() Cytat:
![]() Ja uwielbiam ten różyk, jest cudny, bardzo delikatny i dziewczęcy
|
|
|
|
#3045 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, nie nadążam
![]() Nowości, ze stalej oferty pojawiły się w Douglasach? W tych gdzie jest jedna szafa czy dwie? Proszę, wyjaśnijcie mi to
|
|
|
|
|
#3046 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ja Mam 3egzemplaże rozświetlacza z Moonlight ale od dłuższego dojrzewam do puszczenia go w świat tylko nie wiem co bym za niego chciała![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#3047 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Paradiso, brązerki Sun Club wcześniejsze, to duży matowy (kocham go
), różo-brązer (równie wielka miłość), pasiak (miłość do kompletu) i mozaiki Sun Club (pylące i mniej śliczne ).Dzisiejsze szperania we włoskich drogeriach przyniosły sporo zawodu. W jednym sklepie - nowości były i... się zmyły. Wszystkie linerki i pędzelki wymiecione, zostały jakieś resztki, jeden lakier bazowy do cracka i tak dalej. Nic specjalnego. W drugim - kupiłam korektor Pure Skin (w domu zdziwienie, bo wbrew etykietce nie kosztował 0,99E, tylko 2,99 ) i bibułki matujące. Reszta wyprzedaży mocno przebrana.Znów szczuł mnie cień Catrice, leżący w szafie Essence, a podobno ta drogeria w ogóle Catrice nie ma...? A już się cieszyłam, że znalazłam źródło C
|
|
|
#3050 |
|
Zakorzenienie
|
A jakoś mnie ta opcja nie przekonuje. Musiałam się mocno nakombinować, żeby je zdobyć i szkoda mi jednego z nich tak po prostu sprzedać jakiejś obcej osobie. Wolałabym się jednak wymienić z jakąś wizażanką, która go doceni i pokocha tak jak ja
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety z tego co się orientowałam w Poznaniu w ogóle nie ma Catrice
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
|
|
|
|
#3052 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jakąś błyskotkę na pewno![]() Swoją drogą, szukam ładnych, napigmentowanych matowych cieni, żywych. Macie może jakieś propozycje? Wszystko co oglądałam ma shimmerek, brokacik czy jak już jest matowe to bure/jasne...
|
|
|
|
#3053 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja czekam jak wiele z Was na Blossoms
na whooom boom w ogole nie czekam
|
|
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#3055 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#3056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kase jej wtedy przelałam a ona mi 2 dni pozniej ją odeslala i napisała ze czekoladki uległy zgubieniu |
|
|
|
|
|
#3057 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Catrice, jakiś Maybelline, Rtp i coś tam jeszcze ale nie pamiętam teraz
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;26200108] Muszę was nawrócić..... [/QUOTE]Albo chodź do nas W naszym piekiełku jest fajnie---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ----------
Muzyka i taniec to dwie rzeczy, które w jedną sekundę potrafią pochłonąć całą moją duszę i ciało ![]() wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post23505256 Nowe dorzuty ![]() Blogujemy ![]() http://kosmetyczny-bzik.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam w końcu lakier choose me, jest boski i nie wiem, dlaczego tak długo z tym zwlekałam :/
|
|
|
|
|
#3059 |
|
Zakorzenienie
|
Zgłoś to Allegro, ja zgłaszam takie przegięcia i oszustwa.
|
|
|
#3060 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

Dawniej mi się nie chciało ale stwierdziłam, że jeżeli będę się malować tylko w weekendy to w życiu tego nie zużyję
)
Właściwie to zachodzę tam codziennie i juz mi głupio
Mam duuużo życzeń

) i bibułki matujące. Reszta wyprzedaży mocno przebrana.