![]() |
#871 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 061
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wiem ze pewnie powiecie ze malo... ale ja wiecej nie wmusze w siebie...
S: 4 placki owsiane (króluj± u mnie ostatnio) z polowa serka wiejskiego i lyzka dzemu brzoskwiniowego 2 S: jablko, 2 wafle ryzowe (wiem ze nie na diete, ale uwielbiam je, i pomagaja mi walczyc ze slodkosciami) O: kapusniak - duzy talerz (jeszcze mi porcja na jutro zostala ![]() K: tunczyk w sosie wlasnym z polowka cebuli i 2 jajkami
#873 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 778
|
eR z dzi¶; (bardzo mi zale¿y na radach)
woda z cytyn± i miodem I.owsianka (4³ p³, 2³ otr±b, serek homo 135g-3% zmiksowany z jagodami) 1owoc kiwi; inka ze spor± ilo¶ci± mleczka II.jab³ko, dwie kromki ¿ytniego(z biedry) z twarogiem,wêdlin± drobiow± i ogórkiem; III.wie¶niak zwyk³y 200g z fistachami->sporo orzeszków ![]() IV.(dosta³am okres ![]() dwa gotowane udka,pomidor,po³owa ogórka i 2 ogromne pajdy ¶wie¿utkiego wiejskiego chleba ![]() i to o godzinie 17'30, boli mnie brzuch i raczej nic ju¿ nie zjem. i co? ujdzie? bardzo brzydko? ![]()
#874 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
Cytat:
![]() U Ciebie oczywi¶cie pysznie - szczególnie ¶niadanie, jutro mam wiêcej czasu, wiêc zrobiê sobie podobne - bez banana, bo nie przepadam. ![]() U. / R. 1¶n - 6 lub 7 placuszków mojej mamy ( nie wiem dok³adnie co do nich daje ale z tego co siê orientujê to : p³atki ¿ytnie, owsiane, orkiszowe, amarantusowe, pestki dyni i s³onecznika, sezam, jajko, mleko ) z nutell± i powid³ami ¶liwkowymi. godzinka na fitnessie, BodyArt, super sprawa. ![]() 2¶n - kromka razowca z mozzarell±, plastrem szynki i pomidorem, ma³a activia malinowa ze zbo¿em. obiad - sa³atka z kurczakiem - grillowany kurczak, sa³ata mieszana, pomidor, ogórek, ananas, ser, sezam, p³atki migda³owe, sos curry. podwieczorek - miseczka indyka z sosem pomidorowym, kabanos z indyka. kolacja - 50 g ³ososia wêdzonego + resztka serka wiejskiego. ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
jak tam waga? ![]()
![]() |
#875 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 274
|
nieszczêsneR na jutro:
woda z miodem i cytryn± na czczo I¶n: owsianka na wodzie, pó¼niej dolana szklanka mleka 1,5% z po³ow± banana, cynamonem i syropem klonowym; czerwona herbata II¶n: kanapka z dwóch kromek chleba ¿ytnio-razowego posmarowanych mas³em, a w ¶rodku kilka plasterków ogórka zielonego; miêta du¿e jab³ko; godzina treningu koszykówki obiad: makaron penne (jadam zwyk³y, albowiem razowy w ogóle mi nie smakuje, a jedzenie powinno sprawiaæ przyjemno¶æ, nawet na R, nieprawda¿? ![]() 15 minut na rowerku stacjonarnym/ jak dopisze pogoda wycieczka rowerowa; seria brzuszków kolacja: serek wiejski z ³ych± s³onecznika; czerwona herbata seria brzuszków I jak?
"¯ycie mo¿na prze¿yæ tylko na dwa sposoby: Tak, jakby nic nie by³o cudem albo tak, jakby cudem by³o wszystko." ![]() ![]() ![]() Edytowane przez credo Czas edycji: 2011-04-06 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 309
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zdecydowanie za ma³o jak na P, a d¿emy niskos³odzone wyrzuæ w cholerê i mam zastrze¿enia co do zielonej herbaty. Wiem, ¿e wiele osób j± pije, bo im po prostu smakuje, ale u niektórych powoduje, ¿e chudn±, a Ty powinna¶ PRZYTYÆ
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#878 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale co do jad³ospisu je¶li wiesz co robiæ ¿eby dostaæ okres to dzia³aj.
![]() ![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 179
|
Hej, pomo¿ecie mi? Nie chce za¶miecaæ forum nowym w±tkiem... A nie wiem co ze sob± zrobiæ ju¿
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do activi - ja bym pi³a, ale na R to nie bardzo, za to na P my¶lê, ¿e mo¿na ![]()
![]() |
#882 | |||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
![]() ![]() Jak mo¿na nie lubiæ bananów?! ![]() Co do Twojego jad³a - nie ma owoców, obiad bardziej nadawa³by siê na kolacjê - nie ma wêgli, do kolacji da³abym warzywa. Ale chyba widzê jak±¶ poprawê w Twoim jadle ![]() Cytat:
brak owoców i NNKT Cytat:
ma³o bia³ka i warzyw |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
Mia³o byæ R
1. Jajecznica z dwóch jajek z dwoma plasterkami wêdliny, ma³a pomarañcza, kawa z mlekiem 2. Ok. 175g jogurtu + dwie ³ychy owsianych górskich i dwie fitelli, 1 ³y¿eczka b³onnika 3. Nie wiêcej ni¿ 100g kuskus z farszem z w±tróbki i pieczarek (z 5 ³y¿ek) i dressing (2,5 ³y¿ek naturalnego, 1 ³y¿eczka oliwy z oliwek, carry, chilli, papryka w proszku, majeranek, oregano) 4. Ry¿ na mleku z ok. 3/4 szklanki kefiru truskawkowego 0%, 2 ³y¿ki fitelli, ma³a pomarañcza, ³y¿eczka b³onnika Bardzo proszê o wskazówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
W takim b±d¼ razie dodam do tej kanapki twarogu pó³tustego, a warzyw ju¿ nie mam gdzie dorzuciæ, muszê zje¶æ na obiad truskawki z jogurtem, bo mam tak± ochote na s³odkie, ¿e to jest nie do opisania. :P Ale dziêki za ocenê.
![]()
#885 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 231
|
Cytat:
![]() Jak mo¿na powiedzieæ, ¿e siê jest wolnym od ED, bo zjad³o siê nutellê? Ja równie¿ jem pierogi, domowe ciasta itp., a jako¶ zdrowa siê dziêki temu nie czujê. Przestañ wiêc pieprzyc bzdury, ¿e ED to tylko jedzenie, bo mnie krew zalewa, jak widzê co¶ takiego. I nie chwal siê niedowag±, bo nie jeste¶ tu sama.
![]() |
#886 | |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 262
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 168
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#889 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 704
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#890 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Pyy
![]() ¦: musli chrupkie, orzechowe ze szklank± mlika, grahamka mieszana z delm±, szyn± gotowan± jak±¶, sa³at±, rzodkiewk± i bazyli±, jab³ko. II¶: muller mix choco rings, kubu¶ bananowy, bu³ka z ziarnami z goud± do smarowania, sa³at± lodow± i rzodkiewk±. Ob: Micha krupniku z du¿± ilo¶ci± ziemniaczków i miêskiem; jab³ko P:Warstwowo: jogo naturalny z miodem, banan, rodzynki, cynamon... kisiel o smaku owoców le¶nych. K:Bu³ka z ziarnami z delm±, serek wiejski z pomidorem i bazyli± ![]() Po: malinowy muller riso nie przesadzam? I proszê o zerkniêcie ![]() Bo ostatnio s± pomijane. ;p
zapuszczam siê ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-04-06 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 451
|
redukcja, na jutro, ocenicie?
![]() ¶niadanie: 4 ³y¿ki p³atków owsianych zalanych dzi¶ wod±, rano dodam 30ml ciep³ego mleka, 100g twarogu pó³ót³ustego, 2 ³y¿ki rodzynek i cynamon II ¶niadanie: bu³ka ¿ytnia, mas³o, 100g piersi z kurczaka duszonej, papryka obiad: filet z dorsza, 250g broku³a, pó³ woreczka kaszy gryczanej lub ry¿u podwieczorek: szklanka kakao lub jogurt naturalny z 2 ³y¿ rodzynek kolacja: wêdzona makrela lub tuñczyk z jakim¶ warzywem I jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 121
|
¿abciu ja te¿ dzi¶ dosta³am okres
![]() ![]() dzisiejsze U *3kromki ¿ytniego 1z mas³em orzechowym wie¶nikiem i miodem a dwie z mas³em i prawdziwym francuskim cammembertem i d¿emem oraz z serem ¿ó³tym i pomidorem, kubek mleka z miodem cukrem i cynamonem *prince polo mleczne, jogurt pitny wi¶niowy, musli jogurtowo-¿urawinowe (a to wogóle takie zdrowe jest? ![]() ![]() makaron z sosem miêsnym i serem ¿ótym(ma³y talerz) +1,5l soku *rosó³ z makaronem i miêsem oraz w³oszczyzn±, schabowy i ziemniaki odsma¿ane (z wczoraj ![]() ![]() *rogal drod¿owy z mas³em i nutella szklanka mleka, potem (chyba) jeden piegusek, *dwie parówki (93%miêsa ![]() *banan wymieszany z gradka waniliowa ,gar¶ci± rodzynek i ¿urawin± (bêdzie bo mam mega ochotê,ale tak za godzinkê choc ju¿ bym zjad³a a dopiero po kolacjii jestem ![]() i jak?
#893 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 731
|
Cytat:
![]() Na odchudzanie mo¿esz przekazaæ kole¿ank± ,¿e takie musli out tak samo jak pieczywo tekturka czyt. 'wasa' A co do jad³ospisu twojego to mi siê podoba ![]() ![]()
Francja/ Chorwacja/ Egipt/ Grecja Bu³garia /Hiszpania Kreta/ Agia Pelagia or 2013 ? Lloret Edytowane przez Tynusia Czas edycji: 2011-04-06 o 20:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
Jak ja Ci zazdroszczê dziewczyno, ¿e Ty przy takim jedzeniu nie tyjesz, nawet nie wiesz jak± szczê¶ciar± jeste¶! (te¿ nie wiem, co mi siê dzieje
![]()
#895 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 621
|
Utrzymanie & Odzyskanie @.. :
1¶niadanie: owsianka na mleku z bananem, mas³em orzechowym, orzechami laskowymi, nasionami s³onecznika i serkiem wiejskim 2¶niadanie: grahamka z serkiem almette jogurtowym i plastrem wêdliny z indyka obiad: filet z soli w zio³ach, broku³y z kukurydz± + kasza jêczmienna podwieczorek: batonik crunchy orzechowo-migda³owy, jab³ko kolacja: serek wiejski z broku³ami, jajkiem, kukurydz± i nasionami s³onecznika proszê o ocenê, jakie¶ wskazówki ew. czy co¶ zmieniæ w menu.. z góry dziêkujê ![]()
nie marnuj swego czasu, inaczej czas zmarnuje ciebie... Edytowane przez ifellinlovewithadeadboy Czas edycji: 2011-04-06 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#896 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 121
|
Cytat:
![]() Nie jestem z siebie zadowolona ![]() ![]() ale przynajmniej widzê ile zjad³am i to jest dobre... a moje kole¿naki to maj± takie pojêcie o odchudzaniu jak i ja ![]() czyli ¿adne i dam sobie rêkê uci±æ ¿e jutro pójd± ze mn± na pizze ![]()
![]() |
#897 |
Rozeznanie
|
be¶ka ja Ci dam tyle s³odyczy
![]() ![]() ale skoro nas @@@ dopad³a-rozumiem ![]() dziewczyny takie pytanie jak dzi¶ na wadze mi pokaza³o mniej, a dosta³am po po³udniu okres to nie jest dziwne? zawsze by³o z 2kg wiêcej! aha i ile mo¿na ³y¿ek m±ki orkiszowej razowej zje¶æ na eR na ¶niadanie/obiad? ![]()
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
Dobra, widzê, ¿e bez jad³ospisu nie uzyskam odp
![]() Od jutra rzucam Dukana i planujê: R - powolne wychodzenie z Dukana 7.00 - owsianka : 3³y¿ki otrêbów owsianych, 1³y¿ka p³atków owsianych, ³y¿ka twarogu chudego, bia³ko jajka, szklanka mleka 0,5%, 2 gotowane marchewki (na przyciemnienie karnacji ![]() 9.00 - serek wiejski lekki, 200g z rzodkiewk±, pomidorem, ogórkiem 13.00 - wielki talerz dietetycznego kapu¶niaku 16.00 - curry z piersi z kurczaka 19.00 - sa³atka: pomidor, ogórek, sa³ata zielona, rzodkiewka z sosem jogurtowym Bojê siê, ¿e przytyjê znowu przez te diety i eksperymentowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Dawaj na ¶niadanie owsiankê z 4 ³y¿ek odrazu i wywal narazie otrêby, potem na drugie ¶niadanie spokojnie daj jab³ko i tyle z wêgli. Powiem tak pewnie przytyjesz, bo Dukan ¼le zakoñczony to masakra,mi siê uzbiera³o+4kg, ale spoko, dasz radê, jak ja da³am... pamiêtaj dawaj odrazu owoce aaa noi NNKT! trzymam kciuki, ja wysz³am na prost±! a zrobi³am dok³adnie to co Ty! po miesi±cu mêczarni ju¿ mi tak ³adnie cm lec± z ud ¿e hoho ![]()
![]() |
#900 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() My¶la³am te¿, ¿eby zrobiæ sobie jak±¶ 3dniow± dietê oczyszczaj±c±, bo nadmiar bia³ka strasznie mnie jako¶ "obci±¿y³" ![]() Edytowane przez Creepy Ginger Watcher Czas edycji: 2011-04-07 o 05:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.