Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 18:42   #1441
p_misiowa
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
napisz do nich i się zapytaj
Tak właśnie uczyniłam

KOCHAM!

p_misiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:42   #1442
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Powtórzę moje wcześniejsze pytanie odnośnie torebki Julki:
Czy ten łańcuszek się odpina? Co z nim robić jak chcę mieć ją jako np.portfelówkę?
Chyba kopertówkę

Co do Gorączki Złota, to mi się nie chce nad tym myśleć. Zamówię, przyjdzie - fajnie, nie przyjdzie - tragedia się nie stanie.

Mam pytanie co do domówień: zrobiłam domówienie w K5, ale już nie będę z niego nic zamawiać. Domówienie zostanie automatycznie skasowane, czy zostanie dołączone do zamówienia z K6?

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:46   #1443
Ravegirl91
Raczkowanie

Mam pytanko ma któraś z was tą kredkę z CT Light blue? bo przeglądałam katalogowy i chyba jej nie widziałam ;p znaczy się tak mi się wydaje ;p zastanawiam się nad nią bo lubie takie kolorki ale chciałabym zobaczyć jakiegoś swatcha jakby któraś ją miała
Ravegirl91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:49   #1444
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Chyba kopertówkę

Co do Gorączki Złota, to mi się nie chce nad tym myśleć. Zamówię, przyjdzie - fajnie, nie przyjdzie - tragedia się nie stanie.

Mam pytanie co do domówień: zrobiłam domówienie w K5, ale już nie będę z niego nic zamawiać. Domówienie zostanie automatycznie skasowane, czy zostanie dołączone do zamówienia z K6?
skasowane

mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:52   #1445
MaT
Wtajemniczenie

Czy nadal nie można ściagnąć ze strefy pliku minikatalogu 7-8 ?

Jak się pojawi taka możliwość, to bardzo proszę o link na katalogowym
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 18:59   #1446
katniewojt
Zakorzenienie

Kobietki, klientka chciała, żebym jej "załatwiła" aloesowy krem do twarzy z naturals, ale ta seria już jakiś czas temu została wycofana Nie mam zamiaru polecać jej allegro czy tam go dla niej kupować Macie pomysł na "zamiennik"? Solutions odpada, bo nie była zadowolona
Niestety nie widzę nic silnie nawilżającego u nas Zastanawiam się, żeby polecić jej ten nowy krem naturals Rumianek i Mak oraz do mycia buzi to mleczko 3 w 1 Podejrzewam, że SPA będzie dla niej za drogie...
Dodam jeszcze, że dziewczyna ma 21 lat, więc cokolwiek z Anew odpada.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:01   #1447
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
hm a moze tak byc ze z konta Kk jej liderka zamowi na siebie wlasnie ten pakiet w cenie 10 zł i my nic o tym nie wiemy i zamawiajac sobie ten pakiet okaze sie ,że jednak my zapłacimy 25zł zamiast 10
lider nie może złożyć zamówienia na konto swojej KK , chyba że ma hasło do jej profilu uzyskane od niej .... inaczej nie jest to możliwe...
możliwość składania zamówienia na konto każdej KK posiada OMS i to bez logowania na jej konto abonenckie - ale ta możliwość została z czasów, gdy pierwsze zamówienie własne nowa konsultantka pisała na kartce i przekazywała liderowi swojemu a on dla OMS ....
ale nie bójcie się, OMS bez Waszej zgody nie będzie raczej zamawiał na Wasze konto bo może stanowisko stracić jak się wzburzy taka KK

Tak więc jeśliby się Wam pojawiło takowe zamówienie na koncie, to nie wieszajcie psów na Liderze, tyko dzwońcie do biura do Wawy, bo Lider nie ma takiej możliwości aby złożyć za Was zamówienie , chyba że ma hasło do Waszego konta KK - ale jeśli Lider ma hasło Wasze, to w podobnej sytuacji nic nie wskuracie jeśli nie pilnujecie swoich danych prywatnych
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 19:07   #1448
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość
Czy nadal nie można ściagnąć ze strefy pliku minikatalogu 7-8 ?

Jak się pojawi taka możliwość, to bardzo proszę o link na katalogowym

nie ma jeszcze

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
lider nie może złożyć zamówienia na konto swojej KK , chyba że ma hasło do jej profilu uzyskane od niej .... inaczej nie jest to możliwe...
możliwość składania zamówienia na konto każdej KK posiada OMS i to bez logowania na jej konto abonenckie - ale ta możliwość została z czasów, gdy pierwsze zamówienie własne nowa konsultantka pisała na kartce i przekazywała liderowi swojemu a on dla OMS ....
ale nie bójcie się, OMS bez Waszej zgody nie będzie raczej zamawiał na Wasze konto bo może stanowisko stracić jak się wzburzy taka KK

Tak więc jeśliby się Wam pojawiło takowe zamówienie na koncie, to nie wieszajcie psów na Liderze, tyko dzwońcie do biura do Wawy, bo Lider nie ma takiej możliwości aby złożyć za Was zamówienie , chyba że ma hasło do Waszego konta KK - ale jeśli Lider ma hasło Wasze, to w podobnej sytuacji nic nie wskuracie jeśli nie pilnujecie swoich danych prywatnych

dobrze wiedzieć
dziękuję za wyczerpującą odpowiedź
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:13   #1449
Ravegirl91
Raczkowanie

Co do tej oferty wiosennej... bo zapominałam ją przeglądać codziennie i teraz weszłam by zobaczyć te wszytskie kody u Karinka124 no i mam pytanie ten zestaw tusz i błyszczyk 24k co to za tusz znaczy się który ;p i czy to 25 zł netto jest czy udostępniony był po 30 marca ten kod?
Stary 2011-04-06, 19:13   #1450
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Bo chodzi o to ,aby brać a nie zastanawiać się i przeliczać.

Jeśli potrzebujesz małą torebkę na wyjścia, to bierz Julkę i nie zastanawiaj się. Porządnie wykonana, a cena tez w miarę przystępna.

Czy ten łańcuszek się odpina? Co z nim robić jak chcę mieć ją jako np.portfelówkę?
tak bardzo nie potrzebuję torebki , bo mam kilka małych torebek ale ja lubię mieć coś nowego, tylko ze później nie mam gdzie tego trzymać
dziękuję dziewczyny za wszystkie rady /opinie/fotki o Julce

jeszcze będę robić zamówienia z 5 więc zamówię ją jednak mam nadzieję ,że się nie zawiodę na niej
Stary 2011-04-06, 19:18   #1451
niunia_20
Rozeznanie

hej dziewczyny, moze ten temat był juz poruszany wiele razy ale nie śledze tego wątku ostatnio i mam pytanie:

ile zapłace za dostawe zamóweinia na 60 zł na adres domowy?
ile zapłace ze dostawe takiego zamowienia do paczkomatu?

prosze o odpowiedz

pozdrawiam

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200802080926.png

http://www.przewodnikmp.pl/img-06062009028.png

sercem jestem przy Tobie Michałek 296g, 22cm (19tc)
Zosia 250g, 23cm (19tc)
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:18   #1452
maria_ewelina
Raczkowanie

DZIEWCZYNY a jest moze ktoras w posiadaniu ulotki z nowymi produktami logo bo widze ze jedna z moich kk dostala do zamowienia a ja nic nie wiem
maria_ewelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:21   #1453
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ravegirl91 Pokaż wiadomość
No można powiedzieć że jestem uzależniona ;p od wczoraj czytam Wasze wypowiedzi i ciesze się, że tu zajrzałam bo dowiedziałam się duuużooo ciekawych rzeczy

ma ktoś przecieki co do jutrzejszej oferty dnia ?
Niestety
Ofertę z kolejnego dnia tylko raz dostałam od menadzerki, widocznie sama dostała i postanowiła rozesłać innym

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez maria_ewelina Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY a jest moze ktoras w posiadaniu ulotki z nowymi produktami logo bo widze ze jedna z moich kk dostala do zamowienia a ja nic nie wiem
Taką ulotkę możesz sobie zamówić, kosztuje 0,25gr a kod jest na formularzu z próbkami

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-04-06 o 19:23
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:22   #1454
Ravegirl91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Niestety
Ofertę z kolejnego dnia tylko raz dostałam od menadzerki, widocznie sama dostała i postanowiła rozesłać innym

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Taką ulotkę możesz sobie zamówić, kod jest na formularzu z próbkami
No właśnie szkoda... wgl jakoś te oferty nie bardzo trafiają w moje gusta ;/ Dali by jakis fajny zestaw czy cos ;p
Stary 2011-04-06, 19:22   #1455
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GosienkaC Pokaż wiadomość
Karinka możesz mi powiedzieć co wchodziło w skład zestawu Pur blanca i ile kosztował?
skład zestawu : woda + kulka
wcześniej zestaw kosztował 25 zł a teraz 29,90
wszystko (kody,ceny .. ) jest w moim podpisie
Stary 2011-04-06, 19:27   #1456
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, moze ten temat był juz poruszany wiele razy ale nie śledze tego wątku ostatnio i mam pytanie:

prosze o odpowiedz

pozdrawiam
A to pierwsze zamówienie z danego katalogu? Jeżeli pierwsze, to doliczą Ci 10 zł za realizację małego zamówienia i 6,9 za dostawę, niezależnie od tego czy kurierem, czy na paczkomat.

Jak to drugie zamówienia z danego katalogu, w którym wcześniej miałaś już 150 zł, to nic nie zapłacisz za dostawę, też niezależnie od rodzaju dostawy
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:29   #1457
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Co do tej oferty wiosennej... bo zapominałam ją przeglądać codziennie i teraz weszłam by zobaczyć te wszytskie kody u Karinka124 no i mam pytanie ten zestaw tusz i błyszczyk 24k co to za tusz znaczy się który ;p i czy to 25 zł netto jest czy udostępniony był po 30 marca ten kod?

ten tusz to jest ten nowy 24 K z kat.5 "z okładki" ogólnie to jest ta "Złota seria"

od tej ceny nie ma opustu kosztuje 25 zł netto

zresztą na tej stronie z kodami na dole podałam kolejny "link/nr" i napisałam co ma opust
Stary 2011-04-06, 19:30   #1458
Janki
Raczkowanie

Cytat:
Bo chodzi o to ,aby brać a nie zastanawiać się i przeliczać.

Jeśli potrzebujesz małą torebkę na wyjścia, to bierz Julkę i nie zastanawiaj się. Porządnie wykonana, a cena tez w miarę przystępna.

Tak ten łańcuszek sie odpina. Te dwa małe kółka , które sa zaczepione o te duże(większe) się rozginają.
Janki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:32   #1459
Ravegirl91
Raczkowanie

Cytat:
ten tusz to jest ten nowy 24 K z kat.5 "z okładki" ogólnie to jest ta "Złota seria"

od tej ceny nie ma opustu kosztuje 25 zł netto

zresztą na tej stronie z kodami na dole podałam kolejny "link/nr" i napisałam co ma opust
A jakie macie zdanie na temat tego tuszu ? Opłaca mi się wziąć ten zestawik ?;>
Stary 2011-04-06, 19:34   #1460
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maria_ewelina Pokaż wiadomość

nowe logo dopiero będzie od kat. 12/2011
narazie jest dostępna ulotka logo z fioletową zeberką

jeśli to nowa KK to dostałą tą ulotkę gratis a jak Ty chcesz zamówić to kosztuje ona 25groszy
Stary 2011-04-06, 19:40   #1461
GosienkaC
Rozeznanie

Cytat:
skład zestawu : woda + kulka
wcześniej zestaw kosztował 25 zł a teraz 29,90
wszystko (kody,ceny .. ) jest w moim podpisie
Dziękuję. Wiem o kodach w podpisie tylko nie pamiętałam jak wyglądał ten zestaw, tzn. z czego się składał a Ty pisałaś, że zamawiałaś go więc dlatego zapytałam się o to Ciebie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Dziewczynki czy warto zamówić błyszczyk i szminkę perfekt wear? Czy szminkawysusza usta? A czy po błyszczyku się kleją?

Edytowane przez GosienkaC
Czas edycji: 2011-04-06 o 19:41
GosienkaC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:41   #1462
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie szkoda... wgl jakoś te oferty nie bardzo trafiają w moje gusta ;/ Dali by jakis fajny zestaw czy cos ;p
Ja też jeszcze nic nie zamówiłam z tych ofert Na święta były dużo lepsze
Stary 2011-04-06, 19:42   #1463
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość

Chciałam powiedzieć, ze jednak jest możliwość aby lider złożył zamówienie na konsultantkę, bez jej wiadomości i nie potrzebuje do tego jej hasła internetowego. Może to zrobić przez infolinię, gdzie hasłem jest data urodzenia (a mało która konsultantka o tym wie a jeszcze mniej jest konsultantek, które to hasło zmieniły). Chociaż podam, ze w pojedynczych wypadkach dobrze sie składa ze lider może złożyć: kilka razy miałam taką sytuację, ze dziewczyna dzwoniła do mnie w ostatni dzień około god.21-22 ze coś nie udaje jej sie złożyć zamówienia, albo nie ma dostępu do internetu i czy mogłabym jej złożyc zamówienie- i wtedy było to jedyne wyjście (szkoda tylko ze to jest takie beznadziejne w obsłudze (chodzi mi o automatyczną infolinię do składania zamówienia)
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:43   #1464
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Janki Pokaż wiadomość
Tak ten łańcuszek sie odpina. Te dwa małe kółka , które sa zaczepione o te duże(większe) się rozginają.
łańcuszek się odpina ? a ja myślałam ,że to pasek z Julki się odpina hmm
jak to w końcu jest?

Cytat:
A jakie macie zdanie na temat tego tuszu ? Opłaca mi się wziąć ten zestawik ?;>
dziewczyny wcześniej coś wspominały o tym tuszu.. raczej nie były nim zachwycone , jakiegoś super efektu nie było miał małe drobinki tego brokatu

może się mylę ale tak mi się coś wydawało ,że nie były nim zachwycone

zresztą może ktoś , kto miał ten tusz się wypowie?
Stary 2011-04-06, 19:44   #1465
niunia_20
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
A to pierwsze zamówienie z danego katalogu? Jeżeli pierwsze, to doliczą Ci 10 zł za realizację małego zamówienia i 6,9 za dostawę, niezależnie od tego czy kurierem, czy na paczkomat.

Jak to drugie zamówienia z danego katalogu, w którym wcześniej miałaś już 150 zł, to nic nie zapłacisz za dostawę, też niezależnie od rodzaju dostawy
dziękuje za odpowiedz

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200802080926.png

http://www.przewodnikmp.pl/img-06062009028.png

sercem jestem przy Tobie Michałek 296g, 22cm (19tc)
Zosia 250g, 23cm (19tc)
niunia_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 19:46   #1466
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję. Wiem o kodach w podpisie tylko nie pamiętałam jak wyglądał ten zestaw, tzn. z czego się składał a Ty pisałaś, że zamawiałaś go więc dlatego zapytałam się o to Ciebie

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Dziewczynki czy warto zamówić błyszczyk i szminkę perfekt wear? Czy szminka wysusza usta? A czy po błyszczyku się kleją?

już dopisałam do mojego podpisu skład zestawu

hmm tego błyszczyka nie miałam ale z reguły po większości błyszczyków usta się kleją/lepią
Stary 2011-04-06, 19:59   #1467
gabipati
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Kobietki, klientka chciała, żebym jej "załatwiła" aloesowy krem do twarzy z naturals, ale ta seria już jakiś czas temu została wycofana Nie mam zamiaru polecać jej allegro czy tam go dla niej kupować Macie pomysł na "zamiennik"? Solutions odpada, bo nie była zadowolona
Niestety nie widzę nic silnie nawilżającego u nas Zastanawiam się, żeby polecić jej ten nowy krem naturals Rumianek i Mak oraz do mycia buzi to mleczko 3 w 1 Podejrzewam, że SPA będzie dla niej za drogie...
też mam klientkę na serię aloesową, kupowała tyko aloes i o żadnym innym nie było mowy chociaż ja uważam ,że między nimi różnica jest w zasadzie w zapachu bo te składniki, które odpowiadają za działanie są na samym końcu.
Podarowałam jej krem drzewo herbaciane i ogórek i teraz chce tylko to i nic innego.Też nie wiedziałam jak złamać jej upór ale pomysł wypalił.Spróbuj przekonać ją do wersji herbacianej.
gabipati jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 20:00   #1468
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emmi01 Pokaż wiadomość
Ja bym powiedziała, że ciemno, ale zależy też co dla kogo znaczy "ciemno szara" Dla mnie ona jasna nie jest na pewno
Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
wg mnie też ciemna
dzięki, jeszcze się zastanowię
Cytat:
Hej jestem tu nowa, ale z avonem mam do czynienia już ponad rok Przyjmiecie mnie do swego grona ? )
tak

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Chyba kopertówkę

skasowane
Cytat:

Dziewczynki czy warto zamówić błyszczyk i szminkę perfekt wear? Czy szminkawysusza usta? A czy po błyszczyku się kleją?
szminka nie wysusza ust, błyszczyka jeszcze nie testowałam, miałam teraz zamawiać, ale przyczaiłam się na darmowy za zakupy solutions w k8
Cytat:
Napisane przez niunia_20 Pokaż wiadomość

prosze o odpowiedz

pozdrawiam
jeśli pierwsze z katalogu to 10zł dostawa regularna do domu, 16,9 dostawa kurierska do domu, 10 zł paczkomat, jeśli kolejne z danego katalogu to 6,9 dostawa kurierska, a regularna i paczkomat za darmo
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:05   #1469
izolda0805
Raczkowanie

GG do izolda0805

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
a może zaproponuj jej krem z serii Avon Care, np. Rich moisture, ten jest intensywnie nawilżający
izolda0805 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 20:09   #1470
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć, ze jednak jest możliwość aby lider złożył zamówienie na konsultantkę, bez jej wiadomości i nie potrzebuje do tego jej hasła internetowego. Może to zrobić przez infolinię, gdzie hasłem jest data urodzenia (a mało która konsultantka o tym wie a jeszcze mniej jest konsultantek, które to hasło zmieniły). Chociaż podam, ze w pojedynczych wypadkach dobrze sie składa ze lider może złożyć: kilka razy miałam taką sytuację, ze dziewczyna dzwoniła do mnie w ostatni dzień około god.21-22 ze coś nie udaje jej sie złożyć zamówienia, albo nie ma dostępu do internetu i czy mogłabym jej złożyc zamówienie- i wtedy było to jedyne wyjście (szkoda tylko ze to jest takie beznadziejne w obsłudze (chodzi mi o automatyczną infolinię do składania zamówienia)
A to można jeszcze składać zamówienia telefonicznie? Myślałam że już dawno wycofali taką opcję :/

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości