|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
wstawiam fotki moich ufarbowanych wlosków
niecałych, tylko odrosty narazie bo mi się nie chciało reszty fot.1 bez lampy fot.2 z lampą |
|
|
|
#962 | |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() nie orientujecie sie jaka woda jest w tej farbie? http://www.syoss.pl/index.php?id=126 (mrozny perlowy blond, 9-5) nie napisali tego na opakowaniu, ani w ulotce ani nigdzie. Jest tylko wiadomosc ze zawiera mieszanke pigmentu intensyfikujacego koloryzacje (nie wiem czy tak to po polskiemu, z niemieckiego tlumacze )---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzymaj się, myślimy o Tobie ![]() Cytat:
![]() a ja wróciłam z galerii i wyszłam z niczym, nic mi się nie podobało, wcinam teraz ciasto
|
||
|
|
|
#964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
same odrosty zrobilas nie przeciagalas na reszte, bo kolor dalej jest taki splukany ![]() Cytat:
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
Caskada
Ja tez dołaczam do grona. Jesteśmy z Toba. Trzymaj sie kochana A ja tak na szybkiego tylko powiem ze myśle ze te rudzielce z tyłu glowy wychodza z tego ze oszczedzy farbke. Z mojego doświadczenia widze ze jak rozrobie 1,5 opakowania to jest idealnie bo maziam nia dokładniej bez obawy ze mi na przód wystarczy. Ale mam młyn w pracy. Lece pracować. Ale czytam wszystko
|
#966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na 1 zdj jakby Twój naturalny odrost przebijał ;> ale ogólnie na tym zdj bez flesza bardzo ładny kolorCytat:
|
|
#967 |
|
Zakorzenienie
|
musze miec jakas inna butelke, bo jak boga kocham tak nie ma
ale dziekuje za odpowiedz ! zaraz bede sprawdzac na pasmie czy ladnie lapie i moze trzasne cale wloski - juz patrzec na siebie nie potrafie !
07.03.2012, 20:35 3270g, 47 cm |
|
|
|
#968 |
|
Rozeznanie
|
caskada potrafię sobie wyobrazić co czujesz, ja też straciłam ukochaną babcię tuż przed Świętami Wielkiej Nocy. Nie mam już babć:-( wraz z nimi umarło moje dzieciństwo. Nie jestem już wnusią tylko córką i mamą...trzymaj się ciepło
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zadomowienie
|
dziękuję
![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#970 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak Cie bardzo wkurza to pasemko nieufarbowane to maznij sama, po co się meczyc mysia, mi też żal Twoich włosków ![]() Cytat:
Cytat:
no ale spłucze się, nie martw się ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#971 |
|
Zadomowienie
|
tak
ale niewiele
|
|
|
|
#972 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szalone Blondyny ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- może troszkę ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Cytat:
szkoda że nie na mnie
|
|||
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Muszę napisać coś ku przestrodze
Niestety po zmyciu farby odrost był w kolorze brązu dość ciemnego podchodzącego pod czerwień, po prostu makabra:-( czy spotkałyście się z już tym, by ktoś podmienił farby???, aż się wierzyć nie chce. Czasem tubki sa numerowane, ale w preference na butelkach nie zauważyłam numeru określającego kolor farby. Jak to sprawdzić?
Edytowane przez AnnaMK Czas edycji: 2011-04-06 o 18:56 |
|
|
|
#974 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
jakaś osłabiona wczoraj byłam
|
|||
|
|
|
#975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zawsze sprawdzam przed kupnem, ale Stockholmem nigdy nie farbowałam, więc nie wiem nawet jak wygląda tubka i jak sprawdzić, co tam jest napisane
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#976 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:02 ---------- Cytat:
mam nadzieję że się doczekam
|
||
|
|
|
#977 |
|
Rozeznanie
|
kitkulka no właśnie tam nie ma tubki:-( są dwie buteleczki, jedna z utleniaczem a druga z żelem koloryzującym, jedyna tubka to odżywka. Lubię preference, ale teraz mam obawy
|
|
|
|
#978 | |
|
Zakorzenienie
|
hehehe jak coś zmajstrowaliście to będziemy bawić
haha ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#979 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ---------- Cytat:
gdzie farbę kupowałyscie?---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
najważniejsze że Tobie się podoba ![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
tak się zastanawiałam co się dzieje że Cię nie ma ![]() wyobrażam sobie jak się czujesz bo przeszłam to samo z dziadkiem był mi bliski, byliśmy u niego na urodzinach a 3 dni potem zmarł ![]() ![]() bądź dzielna masz dla kogo żyć ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Cytat:
|
||||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#980 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
PRzynajmniej u mnie była jak robiłam Vikingiem.
|
||||||
|
|
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A no i jak ktos sie opala to dobrze sobie przed sezonem wakacyjnym beta-karoten zapodac bo to taki nasz filtr ochronny ![]() A tak powiem wam, że tak mi sie dzisiaj cisnienie podniosło Ale tylko sie przekonałam ze blond to jest to, żaden kolor nie wyzwala tylu zawistnych emocji
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo w Lorealach trolle galeriowe lubią podmieniać wody ![]() no i jakoś to uratowało sytuacje inaczej byłabym ostro ruda... |
|
|
|
|
#984 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#985 | |||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak Ci ślicznie Cytat:
![]() ale już wszystko ok? Cytat:
![]() przez neta nie będę zamawiała to pewnie dlatego tak złapało.. następnym razem zrobisz 12 i będzie cacy Cytat:
![]() Cytat:
ładna fryzurcia jak potrafisz sobie sama ją tak świetnie ułożyć, to można się na taką pokusić wygląda jak po modelingu u fryz ![]() Cytat:
ale Ci dobrze ja do lasu mam kaaaaawał ![]() To dużo Ci jeszcze zostało? ![]() Cytat:
ale przynajmniej babcia sie już nie męczy..Trzymaj się kochana Cytat:
niedawno brunetti teraz blondini Cytat:
![]() Cytat:
pracujemy, pracujemy Cytat:
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-04-06 o 20:12 |
|||||||||||
|
|
|
#986 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do maski to Bunny mówiła, że nie ma sensu maski trzymać dłużej niż 10 min bo w tym czasie maska robi to co ma zrobić a później już nic się nie dzieje Cytat:
Doskonale Cię rozumiem Przechodziłam to samo niedawno.. W sumie 4 m-ce temu - mogłoby się wydawać długo ale ciągle nie doszłam do siebie ![]() ![]() Współczuję Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie wszyscy mają to szczęście by mieć jasne naturalki ![]() ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#987 |
|
Rozeznanie
|
Cholibka, naklejki na obu butelkach były złote, kupiłyśmy farbę w Rossmanie, czy był numerek, tego nie wiem, ja go nie zauważyłam. Może któraś z Was jest bardziej obeznana w oznaczeniach preference, bo ja do tej pory robiłam bodajże trzema odcieniami, Berlinem, Toscane i Virginie.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#988 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
góra krótsza a dół dłuższy ,ale ostatnio myślałam żeby tą górną warstwę skrócić jeszcze o jakieś połowę ponieważ mam pozostałości pasemek lekko rudych i gdybym je ścieła to bym juz miała równiutki blond od góry tylko że włoski by były króciutkie ale miałąm też taką fryzurkę 4 lata temu że dół był długi taki do ramion a góra króciutkta postrzępiona i fajnie to wyglądało i tak właśnie myślę czy nie ciachnąć chociaż troszke mi żał bo są te górne takie do brody a jak ciachne to będą sięgać gdzieś to górnej części ucha ![]() ale twoja fryzurka boska Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale poprawie to następny raz![]() Cascada współczuje bo wiem co czujesz ![]() uwierz że ja wiem co to znaczy stracić kogoś bliskiego bo ja w ciągu dwóch dni srtaciłam dziadka i mamę dokładnie w dniu pogrzebu dziadka zmarła moja mama to była tragedia i szok dla całej rodziny ... a ja ledwie funkcjonowałam trzymaj się dzielnie i wracaj do nas szybciutko Bunny mam do Ciebie pytanie czy mogłabym pomieszać na drugi raz C12 całą i połowę A10? jak myślisz co by z tego wynikło? pytam ponieważ ta C12 wyszła jakby ciepławo i pomyślałam że gdy dodam A10 to troch ochłodzić się powinno .czy może nie mieszać narazie tylko położyć jeszcze raz czystą C12 i zobaczyć jak wyjdzie bo może to wina tej londy i jeszcze przebija ta żółtawa poświata ?
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
|
|
|
#989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kto dotknal cie jadem i dlaczego?
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ooo to dobrze wiedzieć w takim razie, na KWC dziewczyny pisały że trzymają nawet godzinę bo jak trzymają 3minuty to nie widzą różnicy. W takim razie będę kombinować ale nie przekraczać 10 minut, metoda prób i błędów ![]() Czekoladowoo, widzę, że też studiujesz Kosmetologię na jakiej uczelni i na którym roku jesteś ?
Bo tak. Edytowane przez efcia90 Czas edycji: 2011-04-06 o 20:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.

niecałych, tylko odrosty narazie bo mi się nie chciało reszty 

)
to mam smutna wiadomosc bo bede miala pogrzeb w rodzinie zmarla moja babcia
byla mi bardzo bliska ..wraz z jej smiercia peklo mi serce
jutro jade do polski bedzie pogrzeb wiadomo cala rodzina...nie zmarla nagle chorowala jakis czas na raka miala go w srodku 
trzymaj się, myślimy o Tobie 

zaraz bede sprawdzac na pasmie czy ladnie lapie i moze trzasne cale wloski - juz patrzec na siebie nie potrafie ! 

do tego wsciekl sie ze wlosow mu nie rozczesalam przed i ze sie kreca- a teraz to juz daja czadu ostro i sie przez to placza w pasma i go to wkurza...

co to z tylu za wielkie separacje?