![]() |
#691 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
Ten Monsterkowy do pokoju gościnnego oczywiście odpada
![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
a nie z puszki?
![]() http://demotywatory.pl/1355130/Val-Fiutta
#693 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A propo kwestii trzymania przez Was kciuków za Riboczki
![]() ![]() ![]() Kto nawalił sie pytam grzecznie? ![]() ![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#694 |
perfumowy zawrót głowy
|
Madzik ale takie kolory intensywne szybko się nudzą?
Jak urządzałam moje pierwsze M kilka lat temu to ubzdurałam sobie turkusową łazienkę, po miesiącu już mi się nie podobała. Fajniej byłoby zrobić sobie w pokoju tylko 1 taka sciane a reszta spokojniesza w kolorach, mozna poszaleć z dodatkami ![]() Np. w dużym mam teraz 2 ściany + ta z oknem biała czekolada i 1 dużą ściane ciemno czekoladowa tapeta. Póki co się nie znudziło
#695 | ||
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ---------- Cytat:
![]() czy może buty zeżarł pies? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jak to zobaczyłam zwizualizowałam sobie Redzie uczącą mała Natkę - kochanie tego - tego i tego - sie nie jada ![]() za to to - :sałatka: i to :ser: się jada i potem jest sie pieknym ja Pinia i w sumie to racja bo nic mnie tak nie wkurfia jak wyrabianie w dzieciach ( bez względu an płeć) popitolonych nawyków żywieniowych - czytaj futrowanie słodkim - także Redzik - na Super Mam roku ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-04-06 o 20:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#697 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
sie znudzi sie przemaluje ![]() wg mnie lepiej robic fajny kolor i sie nim znudzic niz zrobic taki ktory bedzie nudny od początku ![]() a mieszanie fakturami na scianach przewaznie pomniejsza pomieszczenie, zwłaszcza jak sie jedna sciane dzieli jakims pasem tapety czy cus
Fotografia dziecięca i nie tylko ![]() Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-04-06 o 20:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#698 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I kbnsy będę pokazowo wyrzucać przez okno. Nieee, kbnsy są dooobre. Mnie to załamuje jak widzę jakieś małe dziecko z parówą w łapie - no co jest w tej parówie takiego dobrego? Chyba, że to jakaś specjalna z MIĘSEM. A ja se taką Venitą robiłam http://www.shopmania.pl/shopping~onl...p-2224395.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Dostaniesz jedynkę z zachowania. - A stawiaj! I tak same pały mam! Autentyczny tekst z mojego stażu w podstawówce ![]() Ahooj z dietą, jak sie dzieciak nauczy, to potem sam se szkodzi, od monitora swoje oczy psuje napierdzielając całe dnie na kompie, ale rozmnażania głupoty i chamstwa nie zniesę. Dzieci może mieć każdy ale nie każdy powinien. Ament ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-06 o 20:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Flo - znudzić mi się raczej nie znudzi . Bardziej chodzi mi o to, żeby mnie dany kolor nie w✂✂✂✂iał albo nie przygnębiał
![]() Nie podobają mi się ściany w różnych kolorach ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#701 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 |
grozi wypollizowaniem
|
a flasnie-anegdotke mialam a propos urzadzania wnetzr:
bylismy ostatnio u znajomych, ktorzy maja identyko mieszkanie jak my..maja urzadzone na klasyczne lata 90' ![]() po powrocie pytam małza podchwytliwie-mały mają ten salon nie? a mauz-no własnie kurde tak sie zastanawiałem, bo niby mieszkanie podobne, a salon mają co najmniej o 1 metr krótszy i z pół metra węzszy . Jak zaczęłam sie z niego smiac to dalej nie chciał zajarzyc i do dzis mi nie wierzy ze ten salon jest identyko na wymiar jak nasz ![]()
#703 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
1 wyrazny akcent kolorystyczny - tak ja u mnie 1 ciemna ściana na niej tylko 2 kinkiety i jasna kanapa ściany 1 bym nie dzieliła ale np. wneke, gdzie wstawia sie łożko można sobie malnąć na jakiś ciemniejszy kolor a reszte na jasno. co do dzikich kolorów, moze znudzenie sie to nie jest właściwe określenie poprostu zacznie w✂✂✂✂iać ![]() W obecnym dużym na poczatku mielismy czerwonego grejpfruta to była jazda.
![]() |
#704 |
grozi wypollizowaniem
|
ja postanowiłam ze muszę miec gdzies czarną ścianę
![]() ![]()
#705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#706 | |||
Zakorzenienie
|
jutro Kam ma randke, jutro Kam ma randke
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
reumatolog zaliczony? tzn ekhm czy już byłaś? i jak TK? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#707 |
grozi wypollizowaniem
|
ja osobiście z kolorów scian to kompletnie nie toleruję tylko jednego-białego
a czerwone sciany mi sie podobajo ![]() madzik-a fioletowe sciany? ![]()
#708 |
perfumowy zawrót głowy
|
jeszcze przypomnialo mi sie, kumpela ma fajna sypialnie, cala jasny rozbielony fiolet a scianka, przy ktorej jest łożko w kolorze wenge jest ciemnosliwkowa. Super to wyglada
![]()
#709 |
Nindżopesz
|
Znaczy, że parówki z dziecka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#710 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam kilka lat pomarańcz na ścianach plus meble i podłoga mahoń, pomarańczowy dywan i czerwona kanapa ![]() Przy okazji następnego malowania kazałam szczelić ściany znów na pomarańcz i jeszcze czerwone pasy do tego pierdyknąć w rogach - czad ![]()
![]() |
#712 |
Nindżopesz
|
I chyba powinna co innego umyć niż podłogę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#713 |
Wpisz tu zomzing
|
i z musku
![]() a na serio to dają to co stwór sam zmiamle mając niekompletne uzębienie, to chyba jedyne kryterium :/ widziałam stwora w wieku Gustawa pojonego coca-colą... Edytowane przez Miciel Czas edycji: 2011-04-06 o 20:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam budziłam sie w tej fioletowej i jakbym dalej spała - sennie - i trochęu za grzecznie ![]() ale wizualnei pięknie - ot nie dla mnie do użytkowania |
|
![]() ![]() |
![]() |
#715 | |
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
właśnie pisałam o fiolecie, nie jest to łatwy kolor ale efekt bywa super, czerwony klasyczny bylby ok ale nie w pokoju dziennym, podnosi poziom agresji ![]() oamietam jak mnie ten oszołomiasty grejpfrut wkurzał
![]() |
#717 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#719 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#720 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:58.