Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33 - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-06, 20:45   #1051
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna do nas zawitała, kolejna PMka TAK powiedziała - PM 2011, cz.33

Cytat:
Napisane przez Niesforna_88 Pokaż wiadomość
Dziś 150 dni do ślubu

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:10   #1052
morenica
Zakorzenienie

Witam
Nadrobiłam tylko połowę i bez bicia nie chce mi się dalej nadrabiać.

Micia kochanie, jestem pewna, że podjęłaś dobrą decyzję A teraz wyszalej się

Ja swoje już wyszalałam. był okres, kiedy z moją siostrą w każdy weekend jakiś picie było i dyskoteki. Potem studia to już jakoś nie miałam ochoty na imprezowanie, aż nie zaczęłam 2 kierunki w Krakowie, a tam... Krakowskie kluby, dyskoteki itd... oj, fajnie było A teraz jestem typową domatorką. nie lubię klubów, dyskotek, jeśli już to mam ulubiony pub i tam najchętniej lubię wpadać

To się żegnam ładnie **
Dobranoc
Jutro znowu rano na jakieś szkolenie z Urzędu Pracy. uczą mnie jak mam się przed pracodawca ładnie zaprezentować
morenica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:14   #1053
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
nieee a ten mały jest wyjątkowy... ostatnio zlizywał ścianę w restauracji, ręce do piecyka wkładał i ciągle trzeba go pilnować zresztą jestem pewna że po ślubie będziemy słyszeć że mamy się o swoje zaraz starac

rodzice by się cieszyli
Uwielbiam takie dzieci Zresztą, ja w ogóle "uwielbiam" wszystkie dzieci
A z tym staraniem się o swoje - ja już mam od ciotki pełno rzeczy po mojej kuzynce (obecnie ma 5 lat), no bo to już przecież się niedługo przyda Pomijam, że u mojego TŻa w rodzinie płodzi się tylko chłopców więc nie wiem po co mi te wszystkie różowe słodkie ciuszki

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
mleka

ja się obawiam, że siostrzenice A. nie wyskoczą z pomysłem śpiewania dla nas. już na jednym weselu tak wyskoczyły
Na ostatnim weselu na jakim byłam śpiewały wnuczki dla babci, której wesele było (rok po ślubie ). Fałsz okropny, uszy więdły, no ale nikt dzieciakom nie przerwie jak się starają. Współczuję im, jak będą oglądały swoje wypociny za ilka lat

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
U nas będzie 1 dziecko w wieku 8-9 lat no chyba, że jeszcze 3 miesięczny dzidziuś jeśli rodzice nie będą go mieli z kim zostawić. A najlepsze, że na oczepinach - jak dobrze pójdzie - będą chyba 2-3 panny
Obawiam się, że u mnie wiele więcej ich nie będzie, wszystko pochajtane

Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
a takich starych ciotek niezamężnych nie masz ?
Bo u mnie w rodzinie to głównie takie sie wyciąga do łapania welonu, a mają takiego buraka, ale Pannie Młodej w tym dniu się nie odmawia (czasem nawet rozwódki u mnie borą, co są wolne )
A to mnie nie było na tych weselach, bo by się wszyscy dowiedzieli, że jednak PM też można odmówić Szłam zawsze chętnie, ale jak komuś zachciało się przypomnieć, że przecież muszę iść, to wtedy się zawijałam do łazienki i tyle mnie widzieli

Cytat:
Znowu 10 stron

Dziś 150 dni do ślubu

Ta, 10 stron Jakbym miała wszystko nadrobić, to te 30-pare musiałabym przeczytać szczegółowo, a nie wyrywkami co którąś stronę

220 ddś Długo jeszcze?

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:16   #1054
MiciaKicia
Zakorzenienie

Hej
Jestem dipiero hihi
w sklepie dziś mały ruch ojjjj maleńki

Po południu byłam z przyjaciólką na czekoladzie, potem spotkałam się z kumplem i tak mi jakoś minął dzień

Dzięki dziewczyny, że jesteście i, że macie takie a nie inne zdanie na temat mojej decyzji Kocham Was

ale długo wczoraj siedziałyście

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:21   #1055
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ardillka Pokaż wiadomość
happy W załączniku są życzenia dla mojej mamy Które chciałaś zobaczyć - ja się popłakałam jak przeczytałam

Postaram się coś nadrobić - jak tylko nie zasnę :P
Piękne te podziękowania pozwolisz, że troszkę skopiuje?

Cytat:
Napisane przez margolka1986 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co myślicie o podziekowaniu dla gości w postaci aniolków ? kt,oras kiedys wspominała za ma taki plan ( chyba ardillka) - ja jakos byłam sceptycznie nastawiona ogólnie do takich prezentów dla gości ale te aniołki mnie ujęły i cena jest przystępna i sama już nie wiem...

http://moda.allegro.pl/aniolki-podzi...541156224.html
ja nie daje żadnych podziękowań
Cytat:

Ciesze się, że Wam się tekst dla mojej Mamy podoba
Chciałam się go nauczyć i powiedzieć, ale już wiem że nie dam rady - prędzej go przeczytam Bo jak się rozkleję na weselu, to słowa nie wyduszę z siebie...
nie lubie takich podziękowań pod publike dla mnie jest to tak osobiste wydarzenie, że napewno nie będzie czytania przez mikrofon.

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Moja świadkowa miałam nadzieję, że coś zorganizuję, ale z przyczyn losowych musiałam ją pozbawić tej funkcji
ooo, a co się stało masz już kogoś na "zastępstwo"?
Cytat:
Napisane przez Elfka86 Pokaż wiadomość
We wrześniu miałam praktykę w technikum i te dziewczęta przyjeżdżały do szkoły wcześniej z prostownicami i kosmetykami w plecakach i się dopiero robiły na bóstwa w łazienkach bo rodzice im zakazywali się malować do szkoły, więc z domu wychodziły naturalne a w szkole w pierwszej wolnej chwili makijaż i prostowanie ile w łazienkach było kontaktów tyle zajętych przez prostownice - szał
ja chodziłam do technikum i widziałam na własne oczy takie aparatki
Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Oj tak, trzeba poswiecac dziecku duuuuuzo czasu, obserwowac, rozmawiac...
Ja narazie, nieskromnie mowiac, mysle, ze daje rade
widze to chocby po tym, ze moja corka zrezygnowala ze znajomosci z corka kolezanki, bo mowi ze tamta ciagle przeklina i tylko gada o 'swoim' chlopaku 11latka!!!!!
ooo to już sporą masz córeczkę
Cytat:

Pewnie mnie teraz zakrzyczycie, ale ja uważam że rodzic to rodzic, a nie najlepsza koleżanka, czy kolega. Trzeba uczyć dziecka co może w pewnym wieku a co nie. I uważam że jak sytuacja wymaga, to trzeba dać dziecku po dupie, żeby wiedziało, że pewne sytuacje są niedopuszczalne. Oczywiście nie mówię o znęcaniu się. Ale to moje zdanie. Ja tam w tyłek czasem dostałam w dzieciństwie i nie zaszkodziło mi to w moim wychowaniu. Naszych rodziców w większości też tak wychowywano i też krzywda im się nie stała. Nie uznaję "bezstresowego wychowania".
nie istnieje coś takiego jak bezstresowe wychowanie chodzi wam raczej o lenistwo rodziców, którym nie chce się wychowywać... a wychowanie bez biacia też nie nazywa się bezstresowe wychowanie

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:26   #1056
natalontko
Zakorzenienie

Cytat:
Znowu 10 stron

Dziś 150 dni do ślubu

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość

220 ddś Długo jeszcze?
nie no malo, zobaczysz jak szybko zleci
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:28   #1057
happy2gether
Wtajemniczenie

Kurcze nie nadrobię dziś. Mam jeszcze tyle roboty, że nie mogę z Wami posiedzieć.
Lecę szykować jedzenie, prasować itp itd.
Strasznie szybko ten czas leci
happy2gether jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 21:31   #1058
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka26 Pokaż wiadomość
Powiedzcie jak te srebrne naszycia wam sie widza? Lepiej takie czy te drugie?
srebrne jak najbardziej mi się widzą

Cytat:
jak paoptrzyłam na te ceny to serio mysle o wlasnoręcznej robocie - tylko wyrobie się z tym ?
Jeśli masz wprawę to jak najbardziej Jesteś pewna, że ze wszystkim się wyrobisz, bo chyba chcesz wszystko sama robić: zaproszenia, podziękowania, księgę gości, itp Ja robiłam sama tylko zaproszenia, bo z dodatków typu księga gości, podziękowania zrezygnowaliśmy i okazało się, że mimo, że to bardzo satysfakcjonujące zajęcie to jednak bardzo czasochłonne, zwłaszcza jak ma się jeszcze inne obowiązki.

Cytat:
a ja sie pochwale i poddam pod krytyke i ocene kolejne moje twory
nr3. W nr 1 ta duża kokarda jakoś mi się nie widzi.

Cytat:
i kolejna dawka
nie przypadła mi ta dawka do gustu.

Cytat:
dziewczyny wiem, że jest tu troche pedagogów i mam pytanie czy któraś z was prowadzi zajęcia z wychowania w rodzinie?
Moja siostra prowadzi, ale ona po Naukach o Rodzinie jest. Pedagog nie może prowadzić WDŻwR, chyba, że po jakichś specjalnych kursach
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:34   #1059
Niesforna_88
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja sie pochwale i poddam pod krytyke i ocene kolejne moje twory
piękne tetwoje zaproszenia!
Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Ale już stron natrzaskanych wbiłam sie tylko pochwalić - wybraliśmy dzisiaj zaproszenia jak babka wyśle nam projekt to wam pokażę

Cytat:
a mówiłam ci już że znajomi już swojemu synkowi 3-letniemu garnitur na nasze wesele kupili? pomijam fakt że oni zaproszenia jeszcze nie dostali ale teraz głupio nam nie dać małemu zaproszenia
śliczne

---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Moja siostra prowadzi, ale ona po Naukach o Rodzinie jest. Pedagog nie może prowadzić WDŻwR, chyba, że po jakichś specjalnych kursach
ja studiuję pedagogikę i mamy taki przedmiot, który nampozwoli prowadzić takie zajęcia tyle, że mam problem bo ta panijest bardzo ciężka do zrozumienia i mamy napisać konspekt (oczywiście nic nam nie wytłumaczyła jak ma wyglądać, a wcześniej nie miałyśmy z czymś takim styczności ) i właśnie myślałam, że któraś z was ma może

Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, bądź dla mnie takim w jakiego dziś wierzę.

Jako jedność :
Niesforna_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:36   #1060
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

ja dopiero planuje wizyte u kosmetyczki wiec nie znam sie na cenach itp wiec nie pomoge niestety...
Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
JA niestety nie wiem bo jeszcze nie gadałam z makijażystką o zabiegach.
Spytaj naszą wizażową specjalistkę od kosmetologii Pomarańcze
Cytat:
Napisane przez mariaantonowna Pokaż wiadomość
Uważam że warto i w dość przystepnej cenie sama jestem kosmetyczko-wizazystką więc wiem
dziękuję kochane za opinie i pomoc - skoro warto to zrobię sobie tą przyjemność i będę promienna na ślubie

do tego masaż z peelingiem chyba dołożę

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość

a mój TŻ był się dziś dowiadywać u jubilera w sprawie obrączek i jeśli ktoś ma swoje złoto to za robociznę 40zł/gram, obrączki średnio zawierają 10 gram złota,więc wyjdzie ok. 400 zł (a nie 2200 zł w aparcie) teraz tylko trzeba skombinować kruszec
cena dobra teraz za zbieranie złota

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
mi juz mama zapowiedziala ze musze kupic jakies czekolady na wypadek takich wierszyków, bo przeciez pół litra dziecku nie dam
hania jeszcze tylko 73 dni

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Byłam dziś ze świadkową w salonie - babki zachwycały się butami, a my stwierdziłyśmy, że lepsze będą fioletowe buty , potem byłyśmy w aparcie i na żywo ta biżuteria jest taka =>
ona na zdjęciu jest tak boska, ze brak mi słów, a co dopiero na żywo - chyba się przejdę do Apartu pooglądać i powzdychać

bardzo drogo wychodzi?

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Jesteśmy właśnie w trakcie robienia zaproszeń. TŻ dociął mi kartki i teraz projektujemy środki
Jestem podjarana na maxa
Potem nadrobię te stado stron, które napisałyście.
HerbADKA się odzywała?
słodko, ze TŻ Ci pomaga

ja kokardki musiałam sama robić, a mój sobie smacznie spał

Cytat:
Znowu 10 stron

Dziś 150 dni do ślubu [

Cytat:

220 ddś Długo jeszcze?
minie szybciutko

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Hej
Jestem dipiero hihi
w sklepie dziś mały ruch ojjjj maleńki

Po południu byłam z przyjaciólką na czekoladzie, potem spotkałam się z kumplem i tak mi jakoś minął dzień

Dzięki dziewczyny, że jesteście i, że macie takie a nie inne zdanie na temat mojej decyzji Kocham Was

ale długo wczoraj siedziałyście
my Ciebie też bardzo loffciamy Słoneczko

wróciłam od fryzjera i efekt jest powalający czemu ja do tej pory nie robiłam lekko ciemniejszego blondu? teraz wygląda CUDNIE

a więc dzisiejszy dzień zaliczam do idelanych:

henna - OK i umówione wizyty (1.06 i 15.06) przed ślubem
farbowanie - OK i umówiona na 15.06
zamówione (W KOŃCU) busy - autokar spod kościoła na salę i dwa busy w nocy do Krakowa

ahhhh PIĘNY TEN DZIEŃ - gdyby nie to, ze mamci ściągali wodę z kolana i się wycierpiała bidula byłoby idealnie
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:47   #1061
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
ewentualnie zastęp zdzirek lub kuropatewki
O masz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 21:48   #1062
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek

Cytat:

ja chodziłam do technikum i widziałam na własne oczy takie aparatki

nie istnieje coś takiego jak bezstresowe wychowanie chodzi wam raczej o lenistwo rodziców, którym nie chce się wychowywać... a wychowanie bez biacia też nie nazywa się bezstresowe wychowanie

U mnie się nie pindrzyły po kiblach Chyba, nie widziałam, ale ja rzadko w liceum na lekcjach bywałam

Cytat:
Napisane przez natalontko Pokaż wiadomość
nie no malo, zobaczysz jak szybko zleci
Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
minie szybciutko
Mam nadzieję Chociaż, przed chwilą było 296

Cytat:
ahhhh PIĘNY TEN DZIEŃ - gdyby nie to, ze mamci ściągali wodę z kolana i się wycierpiała bidula byłoby idealnie
Nawet mi nic nie mów, jutro zawozimy mamę do szpitala, będzie miała mięśniaka usuwanego. Jutro ją zawozimy, w piątek ją tną. Gdyby ginekolożka do której chodziła była bardziej błyskotliwa, to już w zeszłym by roku miała usuniętego i to laparoskopem czy jakoś tak, w każdym bądź razie bez krojenia. A tak ją oddajemy pod opiekę naszej polskiej służby zdrowia minimum do poniedziałku

Edytowane przez Świniaczek
Czas edycji: 2011-04-06 o 21:49
Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:53   #1063
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy2gether Pokaż wiadomość
Kurcze nie nadrobię dziś. Mam jeszcze tyle roboty, że nie mogę z Wami posiedzieć.
Lecę szykować jedzenie, prasować itp itd.
Strasznie szybko ten czas leci
szybko szybko leci...

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Jeśli masz wprawę to jak najbardziej Jesteś pewna, że ze wszystkim się wyrobisz, bo chyba chcesz wszystko sama robić: zaproszenia, podziękowania, księgę gości, itp Ja robiłam sama tylko zaproszenia, bo z dodatków typu księga gości, podziękowania zrezygnowaliśmy i okazało się, że mimo, że to bardzo satysfakcjonujące zajęcie to jednak bardzo czasochłonne, zwłaszcza jak ma się jeszcze inne obowiązki.

nr3. W nr 1 ta duża kokarda jakoś mi się nie widzi.

nie przypadła mi ta dawka do gustu.
widac ile ludzi tyle opinii ale fajnie, że każdy znajduje tak jakby coś dla siebie - a z tym czy sie wyrobię to się okaże- na razie mam zapał chęci i troche czasu bo konczymy wykanczanie mieszkania i jestem na bezrobociu- jak długo to się okaże.. te aniołki to ostatnia rzecz którą się zajme - uda się super - nie to trudno :P

Cytat:
piękne te twoje zaproszenia!

dziękuję

Cytat:
wróciłam od fryzjera i efekt jest powalający czemu ja do tej pory nie robiłam lekko ciemniejszego blondu? teraz wygląda CUDNIE

zamówione (W KOŃCU) busy - autokar spod kościoła na salę i dwa busy w nocy do Krakowa

fajny dzień - a co się stało ze zmieniłas kolor włosów ?

Cytat:

śliczne
dziękuję !

byłam na filmie "żona na niby" i wiecie co - troche sie w końcu w kinie pośmiałam

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 21:57   #1064
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Jako, że pierwsze godziny naszego małżeństwa pragniemy spędzić w gronie przyjaciół
będziemy zaszczyceni, jeśli zechcecie się do nich zaliczyć i swoją obecnością uświetnicie przyjęcie weselne,

myślicie, że taki tekst pasuje na zapro dla babci czy wujka??

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:00   #1065
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
ja studiuję pedagogikę i mamy taki przedmiot, który nampozwoli prowadzić takie zajęcia tyle, że mam problem bo ta panijest bardzo ciężka do zrozumienia i mamy napisać konspekt (oczywiście nic nam nie wytłumaczyła jak ma wyglądać, a wcześniej nie miałyśmy z czymś takim styczności ) i właśnie myślałam, że któraś z was ma może
Ja na pedagogice nie miałam takich przedmiotów Wiem, że moja siostra ma jakieś książki do tego, ale nie przeglądałam ich. Ale w necie jest sporo konspektów
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:01   #1066
zaraza3
Rozeznanie

Dziewczyny czy kupowałyście kiedyś buty z deezee? Jeżeli tak, to jak wrażenia? Jak jakość?
Stary 2011-04-06, 22:05   #1067
natalontko
Zakorzenienie

Dobranoc
natalontko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:09   #1068
zaraza3
Rozeznanie

Cytat:
Dobranoc

i ja też uciekam
Stary 2011-04-06, 22:12   #1069
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:
Dobranoc
Cytat:
Napisane przez zaraza3 Pokaż wiadomość

i ja też uciekam
dobranoc Dziewczyny !

a kto dziś zostaje na nocne ploty ??? jakieś chętne /

wymianka książkowa

Stary 2011-04-06, 22:24   #1070
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:

Nawet mi nic nie mów, jutro zawozimy mamę do szpitala, będzie miała mięśniaka usuwanego. Jutro ją zawozimy, w piątek ją tną. Gdyby ginekolożka do której chodziła była bardziej błyskotliwa, to już w zeszłym by roku miała usuniętego i to laparoskopem czy jakoś tak, w każdym bądź razie bez krojenia. A tak ją oddajemy pod opiekę naszej polskiej służby zdrowia minimum do poniedziałku
no to też nic wesołego

za mamcię

Cytat:

fajny dzień - a co się stało ze zmieniłas kolor włosów ?
nie zmieniłam... zrobiłam tylko nieco ciemniejszy, a dokłądnie potraktowałam je color touchem - do tej pory robiłam odrost utleniaczem (balejage) a dzisiaj dołożyłam ten tonujący kolor i nieco ciemniejszy blond wybrałam i czuję się idealnie

---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
dobranoc Dziewczyny !

a kto dziś zostaje na nocne ploty ??? jakieś chętne /
póki co to ja jestem, ale pewnie długo nie wytrzymam bo jutro praca

---------- Dopisano o 23:24 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ----------

herbaDka co u Ciebie?
Stary 2011-04-06, 22:25   #1071
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

nie zmieniłam... zrobiłam tylko nieco ciemniejszy, a dokłądnie potraktowałam je color touchem - do tej pory robiłam odrost utleniaczem (balejage) a dzisiaj dołożyłam ten tonujący kolor i nieco ciemniejszy blond wybrałam i czuję się idealnie

póki co to ja jestem, ale pewnie długo nie wytrzymam bo jutro praca
fajnie jest byc zadowolonym z wizyty u fryzjera - ja mam ostatnio z tym probelm - jutro zadzwonie do swojej dawnej fryzjerki czy moze udałoby jej się uczesać mnie w domu - bo tak to miałabym ponad 30 km do fryzjera a wdzien ślubu to troche problem..

13 osób Nas podgląda nikt nie pisze ;>???? halo Dziewczyny

wymianka książkowa

Stary 2011-04-06, 22:26   #1072
frezyjka85
Zakorzenienie

herbaDka co u Ciebie?

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
fajnie jest byc zadowolonym z wizyty u fryzjera - ja mam ostatnio z tym probelm - jutro zadzwonie do swojej dawnej fryzjerki czy moze udałoby jej się uczesać mnie w domu - bo tak to miałabym ponad 30 km do fryzjera a wdzien ślubu to troche problem..

13 osób Nas podgląda nikt nie pisze ;>???? halo Dziewczyny
nooooo kawałek drogi

może akurat się uda? spórbuj koniecznie jutro bo czas tyka
Stary 2011-04-06, 22:33   #1073
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

nooooo kawałek drogi

może akurat się uda? spórbuj koniecznie jutro bo czas tyka
no właśnie pomalutku czuje upływ czasu wiec jutro ostatni dzwonek - proszę 3mac kciuki

wymianka książkowa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 22:36   #1074
MiciaKicia
Zakorzenienie

ogladalam seriale na vod :P:P

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Herbadka co tam ??

Stary 2011-04-06, 22:41   #1075
margolka1986
Zakorzenienie

Cytat:

Herbadka co tam ??
znów zniknęła bez słowa...

wymianka książkowa

Stary 2011-04-06, 22:41   #1076
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Dziś 150 dni do ślubu

Cytat:

Super
a dla mamy
Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
Jako, że pierwsze godziny naszego małżeństwa pragniemy spędzić w gronie przyjaciół
będziemy zaszczyceni, jeśli zechcecie się do nich zaliczyć i swoją obecnością uświetnicie przyjęcie weselne,

myślicie, że taki tekst pasuje na zapro dla babci czy wujka??
Moim zdaniem nie bardzo.

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:42   #1077
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie pomalutku czuje upływ czasu wiec jutro ostatni dzwonek - proszę 3mac kciuki
:kicuki: dasz radę

Cytat:
ogladalam seriale na vod :P:P

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Herbadka co tam ??
ja mam tak zrypany komputer, ze tu już nic poza stronami internetowymi nie chodzi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-06, 22:43   #1078
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

Dobranoc dziewczyny

Stary 2011-04-06, 22:45   #1079
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cytat:
Moim zdaniem nie bardzo.
już inaczej napisałam, dzięki

po prostu nie chciałam użyć Państwa albo Sz.P., bo za formalne mi się wydaje

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-06, 22:46   #1080
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
ciekawe co u niej... mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułożyło

Cytat:

Super
a dla mamy
dziękuję kochana
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości