|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VIII
dziekuuuje
![]() Cytat:
![]() hmm zobacz to http://warszawa.gumtree.pl/c-Firmy-U...AdIdZ271773954 dobra, ja lece-teraz już naprawde ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 |
Raczkowanie
|
Agnieszka z YCD świetnie wygląda.Te jej rude włosy
![]() Dają jej blasku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1024 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1025 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj zastosowałam nową taktykę. Cały dzień się z nim bawiłam, wymęczyłam go i dopiero teraz pozwoliłam iść spać. Bo tak to spał sobie na raty i chyba w nocy mu się nie chciało. W razie czego legowisko ma położone koło mojego łóżka to go posmyram ![]() ![]() ![]() Yatta Co Ty chcesz,ślicznie jest. A czym robiłaś, napisz proszę bo się jeszcze przez te strony nie przebiłam ![]()
![]() |
#1026 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() miłej nauki ![]() No jak e20 na 15 min nakładasz i już to są wystarczająco jasne ![]() ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Kochana - matrix 9AV z 9% |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1027 |
Zakorzenienie
|
mrr...
![]() oo! to jest ta farba, na którą też się czaję kurczaki blade... ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- yat i ja poproszę pamiętnik ze zmywania się tej farby... ![]() bo snow coś narzekała.
#1028 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1030 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mianowicie mam włoski do tej lini numer 2 czyli góra sięga do brody a chciałabym ściąć do lini numer 1 czyli gdzieś nad uchem pocieniowane oczywiście tak żeby ładnie zlewało się dołem który zostałby bez zmian ![]() ![]() ![]() ![]() co robić doradźcie ![]() tak czy siak i tak będę musiała ścinać te róznice w odcieniach bo to niefajnie wygląda i właśnie nie wiem czy ciachnąć już odrazu całą tą różnice czy stopniowo tylko że wtedy będę długo się z tym męczyć przynajmniej ze 3 cięcia żeby długość była ta sama co teraz w odstępach ok.3miesiące ![]() zastrzele się z tymi moimi pomysłami ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2011-04-27 o 21:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Zakorzenienie
|
asiaa
zOSTAW WŁOSY W SPOKOJU ![]() będziesz chlipać za nimi ---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- o kurde, kaczorek przegiął pałkę. Zaznaczył jednak, że politycy tacy jak Donald Tusk i Bronisław Komorowski ponoszą "moralną" odpowiedzialność za katastrofę. - Kampania przeciwko mojemu bratu miała wpływ na poziom jego bezpieczeństwa tutaj link do całego artykułu: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...l?ticaid=1c14e ...
#1032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |||
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Asia ja też bym nie scinala, ja tam widze same blondaski ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() to co kusisz się? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1036 |
Marcelover ♥♥♥
|
Snow sama nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1037 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą ostatnio jedna wizażanka nią robiła i ma wkleić zdjęcie, tak napisała ![]()
![]() |
#1038 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki szkoda mi tych moich włosków bo chce mieć długie ,ale jak patrze w lustro szczególnie na tył to mam ochote walnąć brązem, żeby nie widzieć tych rudych pasm na mojej głowie wmieszanych w jaśniutki blondzik
![]() chyba jakiś kryzys włosowy mnie dopadł i gotowa jestem poświęcić długość dla koloru ![]() ale z drugiej strony tyle już wytrzymałam i ścinam i ścinam to może przemęcze się jeszcze te kilka miesięcy, aż dojdę do równego koloru ![]() ![]() ![]() i masz tu babo placek ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Zakorzenienie
|
lecę lulu blondaski ( jeśli jeszcze tu ktos jest
![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Zakorzenienie
|
tak Asiu ja jestem. Własnie układam sie do snu. Ależ żeś mnie popedzła do tej pracy
![]() Ja powiem tak. Nie ścinaj albo zetnij końcówki na prosto. Poprawi Ci to humor i dasz se na wstrzymanie. Ja mam dopiero katastrofe bo musze zejść z cieniowania które mam na całych włosach i sie tak zaparłam ze powiedziałam sobie nie zetne na boba ( a wtedy całość by poszla) ale tak mi szkoda. I tak chodze w spietych albo kokach ze nie widze tych poszarpanców. Także trzymam kciuki abyś była silna i nie dała sie złym dniom włosowym. ![]() A z ta farbka bedzie lepiej nastepnym razem. Zobaczysz. ![]() ![]()
#1042 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry blondasy
![]() Melduje sie w nowym dniu i mam nadzieje ze nie bedziemy miały dzis problemów z wizazem. ![]() Pije kawke i nawet nie ma co nadrabiać ![]()
#1043 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]() ![]() ja też jestem baaaardzo ciekawa ![]()
![]() |
#1044 | |
Zakorzenienie
|
I ja się witam, ale czy taki dobry ten dzień to nie wiem
![]() Cytat:
Nie rób tego i się nas posłuchaj bo my to już przerabiałyśmy - będziesz potem żałować ![]() Więc wstrzymaj się, idź na spacer - kup jakąś fajną opaskę do włosów, albo może takiego twistera jak Kitkulka - odciągnie to Twoją uwagę od niechcianych pasm ![]() EDIT: Ach no i z tego wszystkiego zapomniałam zdać raport z olejowania - to dopiero pierwsze a już jest poprawa. Jeszcze przed wczoraj po farbowaniu przeczesać palcami włosków nie mogłam jak farbę spłukałam i jak wyciskałam je z wody to czułam jakie są sztywne.. sztuczne.. po wysuszeniu to miałam takie siano że czułam jakbym dotykała moich klipków... Dziś spłukałam dwa razy olej J&J i swobodnie mogłam przeczesać palcami włosy - uf ![]() Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-04-07 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Zakorzenienie
|
novelove to jak juz chcesz sobie z psinka.
daj znac jak poszlo spanie obok siebie. ja tam lubie spac z lola, tak cudownie grzeje mi nozki ![]() pamietaj ze on teraz potrzebuje bezpieczenstwa, ciepla i poswiecenia duzo czasu. to najgorsze pol roku- bo ukladasz psa do siebie, jesli teraz popelnisz blad albo zaniedbasz to potem bardzo ciezko to wyprowadzic- wiem jak po loli- do dzis ma swoje fochy i juz ich nie wyprostuje ![]() ale teraz jest juz bosko, za tydzien lola skonczy rok ![]() gdybym miala te doswiadczenia to wolalabym brac doroslego psa niz szczeniaka, troche nerwow mi poszlo przez nia, ale to dlatego ze nie mialam wiedzy... do spania mozesz dac mu misie- bedzie mu sie kojarzyc z bracmi... no i powoli ucz go robic w jedno miejsce w domu- najlepiej na gazety, albo reczniki papierowe, podklady juz troszke kosztuja a on jest maly... po prostu po kazdym jedzeniu, spaniu, zabawie od razu go tam zanos- i czekaj uparcie- co zlezie to go sadzaj az zrobi- na miekkim powinien chetniej robic. jak szybko zalapie to masz najgorsze za soba. lola nauczyla sie wychodzenia na dwor w ciagu nie calego tygodnia, przy czym kupe zawsze robila na dworze a z siusiu mialam klopot kilka miesiecy, bo jak od razu nie wyszlam jak drapala drzwi to robila w kuchni albo na dywan w pokoju... spokojnie, lola jest tez moim pierwszym psem ![]() ![]() pisz o postepach z malcem i daj jeszcze jakies jego fotki. a w ogole skad go masz? asia ja bym gory tak krotko nie ciela- bedzie ci sie wywijac, siankowac... no i dol wtedy musisz porzadnie zdegazowac bo bedzie za ciezki do tej fryzury. zrobisz jak zechcesz, ale koncowki na bank do podciecia. a ja juz wstalam ![]() mialam koszmarna noc... tz wrocil w nocy pijany ![]() nie pogodze sie z nim, o nie...
#1046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ile to trzeba cierpliwości... ![]() ![]() i spanie z psiakiem też jest fajne choć mój jest duży i się strasznie rozpycha ![]() No biedna - co on tak szaleje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Zakorzenienie
|
oj Bunny biedactwo
![]() mój ostatnio w tygodniu pobalował i w nocy przyjechał też pijany ![]() i dziwna sprawa bo tak mówią : "pij pij nie będziesz mógł" a tu proszę proszę co się działo ![]() ![]() a ja już wróciłam od stomatologa musiałam plombkę wymienić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 | |||
Zakorzenienie
|
Witam laseczki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1049 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() asia dziękuje, tak to chyba cała ja ![]() ![]() pamietam jak mnie kusił taki radykal- do ucha na grzybka, ale jak nie jestes pewna, to nie kombinuj ![]() --- Zrobiłam wellaton. uznałam, ze zrobie tak jak pisałas bunny, ze nakłądanie przez kilka miesiecy 9 da wkrótce poziom8,5. Jednak wymiekłam po 20stu minutach, gdy odrost zaczał sie robic pomaranczowo zołty.. ![]() Konce zawsze wychodza mi szarobure a czub zołtawociepły i dopiero po 2-3 tygodniach ta roznica sie wyrownuje, tylko ze juz wtedy jest tez odrost. do kitu. ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- próbowałam zrobic zdjecie, ale nic nie widac, bo za ciemno na dworze. mysle, ze ten czubek, to troche poprawi fioletowy szmapon.
![]() |
#1050 |
Zakorzenienie
|
Bunny
Oj kochana co on znowu wyrabia. ![]() Szkoda mi Ciebie ![]() ![]() Asia Ja też popieram zdanie Yatty daj sobie czas. Yatta my to walczymy prawie tak samo. Farby jasne ,ciemne potem ciecie a teraz walka z tym cholernym cieniowaniem. Kiedy ja wyjde na prasta ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Mysia A mi sie podoba fryzurka ![]() A co do farbowania to masz racje. Za bardzo panikujesz. ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Ja mam dziś takiego sianowatego kucyka ze aż mnie trafia. Ale to przez to ze rano musiałam umyć włosy i suszyć na szybkiego. I tez miałam dziś chwile zwatpienia.Co do koloru ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.