|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Figa Bardzo ładną masz bransoletkę
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Erite Uważam że srebrna bransoletka z pandory nie ma sobie równych ( oksydowana też!) ![]()
|
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.7
Ja polecam pandorową skórkę
oczywiście
|
#2223 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rzemykowi to nie szkodzi, bo klipsy swobodnie lataja sobie po skórce tak jak koraliki |
|
|
|
|
#2224 | |
|
Zadomowienie
|
dwa to nie 2 tysiące
i ona dziennie,Ty przez całe życie Cytat:
grzeczną elegancką skórkę,wybierz pandorę.Niegrzeczną trochę zadziorną bierz trollową.Nie wiem jak z rozciąganiem w pandorze,ale czym więcej koralików nosisz na trollowej zawsze masz ten sam luz...czyli się rozciąga Ja kocham moje trollowe skórki
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2011-04-06 o 22:52 |
|
|
|
|
#2225 |
|
Wtajemniczenie
|
Achika rzeczywiście udane zakupy z chico
![]() Erite też super, nie wiedziałam, że te szersze murano z Apartu jest takie spore. Dopiero widać to na ręce ![]() Figa masz prześliczną bransoletkę ![]() A ja dziś dostałam wypłatę od mamy i przelała mi 100zł mniej niż zwykle Ale brat wygrał sprawę w sądzie o wypłacenie kasy za nadgodziny, więc może w końcu kupi mi korala- ostatnio obiecał, że kupi mi po okresie próbnym w pracy, ale okazało się, że ma trwać pół roku! |
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2227 |
|
Rozeznanie
|
Figa
ale piękne Sajf niezłą masz już kolekcję
Edytowane przez kluczymordka Czas edycji: 2011-04-06 o 23:44 |
|
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Nie mierzyłam z centymetrem ale nie wydają mi się być dużo większe od pandor (tak na oko)
|
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
kluczymordka
|
#2230 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Moja bransoletka mnie trochę denerwuje, niepotrzebnie wzięłam aż taką małą:/
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
A zobacz te sznurki http://www.facebook.com/pages/Pandor...013433&theater
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Filozofka zobacz pandorowo - kolorowo http://www.facebook.com/photo.php?fb...013433&theater http://www.facebook.com/photo.php?fb...013433&theater ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- i zielono dla jolty http://www.facebook.com/photo.php?fb...013433&theater
|
#2232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest taka tymczasowa kompozycja , jeszcze czekam na parę Trolli ![]() Muszę poszukać Twojej , żeby sobie dokładnie porownać. A teraz jak patrzę na bransoletkę Figi to też mi się wydaje podobna ,takie same Lazurowe, Plaża i jeszcze kilka . Edit: Sajf - takie same : Kwiat Północy , Kwiat Pustyni, Plaża, jasne Lazurowe, rożowy Diamentowy
Edytowane przez kluczymordka Czas edycji: 2011-04-07 o 00:20 |
|
|
|
|
#2233 |
|
Raczkowanie
|
ok, nie doczytuje do końca bo się wściekłam.
Sorina - różowe kwiaty jak dla mnie były "takie se", ale każdy lubi to co lubi. tego w brązach na żywo nie widziałam. KTSW - jak się spotkałyśmy to na bank cię ja nie zniechęciłam, bo lubiłam tą robote i byłam tam dla radościa nie dla kasy ![]() ILONKA - nie wiem gdzieś pracy szukała, ale mam nadzieje że w oddzale warszawskim, bo inaczej musiałabym zmienić zdanie o swoim ex-szefie którego uważam za fajnego człowieka.... ( a tak na marginesie jest ktoś do pracy potrzebny) ![]() A już forum jest podczytywane tu i ówdzie... PS. po to masz upust z ograniczeniem, byś mogła/mógł go wykorzystać np na znajomych jeśli masz na to ochotę. a jeśli chodzi o zarabianie na tym na lewo to wierzcie mi, nie ma takiej opcji. bo - po pierwsze do pracy sie bierze fajnych, lojalnych ludzi, po drugie- kombinatorstwo nie ma prawa działać... ![]() ---------- Dopisano o 03:26 ---------- Poprzedni post napisano o 03:13 ---------- BIBAL - i znów jwstem nirozsądna bo nie czytam dalej, ale - a - jako plastyk poczuwam się do wymyslenia czegos na konkurs, ale wciaz mam wrazenie, ze "wszystko juz bylo" a opcja b - wczesniejsza, to chyba jednak wszystko zalezy od jakiejs wewnetrznej opcji uczciwosci - bo szczerze, dziewczyny - mi do glowy w zyciu oszukanstwo nie przyszlo - a mozliwosci mialam multum.... ---------- Dopisano o 03:44 ---------- Poprzedni post napisano o 03:26 ---------- MIRAMAR - a ja polecam tak !. znajdź wariara 2. wariata który ci powie, ze sa unikalne 3. wariata ktory cie w tym upewni 4. i zebys wycofac sie nie mial szans............ ![]() ---------- Dopisano o 03:53 ---------- Poprzedni post napisano o 03:44 ---------- Aaaaaa Tak serio , serio to ogólnie przepraszam
Edytowane przez hexe22 Czas edycji: 2011-04-07 o 03:31 |
|
|
|
#2234 | |||||
|
PIP.
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() FJ169.jpg nie podoba mi sie az na tyle, zeby wydawac na niego kase w trollach.. kupilabym go nie jako symbol sniegu... a ... Poznania ![]() ktoremu jakis czas temu zmienili logo miasta i wszedzie go promuja z taka sniezynka poznan_how_know_zsah.jpg ![]() Cytat:
pandorka ma sliczny ten splot. zastanow sie co chcesz na tym nosic - raczej murano czy srebro? bo jesli raczej murano to wybralabym trolle - muran masz tam znacznie wiekszy wybor.. a jesli srebro, to pandore ![]() jesli chcialabys mieszac, to chyba lepiej trolle, bo na pandore trolli nie zalozysz niestety.. Cytat:
![]() ja branso nr 2 wzielam o 1 cm wieksza - obecnie prawie pusta spada mi niemal do lokcia i moge zdjac ja bez rozpinania
|
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2236 |
|
PIP.
|
ooo Domciu dobre
|
|
#2237 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znamy wersję zdarzeń tylko jednej strony,ale kto wie,może szef się wypowie jak podczytuje? mieć dobrą koleżankę w trollach cholera,nie wiem czy to szczęście czy mega przekleństwo!
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
|
|
|
#2238 | |
|
PIP.
|
hexe
Cytat:
a czemu wlasciwie? jakos tak sie wlasnie sklada, ze w wielu miejscach niby nie ma prawa, ale dziala..
|
|
|
#2239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, a moje najswiezsze zakupy będą w kolorystyce bransoletki zielono-fioletowo - niebieskiej która ma Veaa choc korale tez będą różne.---------- Dopisano o 08:10 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Hexe 22 a za co się wsciekłaś i za co przepraszasz? Może miałas gorszy dzień? Btw Kasia nic nie napisała że ktokolwiek ją zniechęcił do zakupów w Krakowie tylko że zmieniła ich miejsce . Cyt :ja bylam raz na trolowisku w Krakowie, potem przeniosłam sie wiadomo gdzie ![]() hexe22, CYT:a opcja b - wczesniejsza, to chyba jednak wszystko zalezy od jakiejs wewnetrznej opcji uczciwosci - bo szczerze, dziewczyny - mi do glowy w zyciu oszukanstwo nie przyszlo - a mozliwosci mialam multum.... a tutaj to już wogóle nie wiem o co chodzi ???? Ktos tu cos o oszutwach pisał , czy to raczej takie twoje luźne "myśli nieuczesane"? ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:10 ---------- Ilios jako symbol Poznania rzeczywiscie bierz bo w TB - tez bym wolała miec za to murano
Nie dyskutuj z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem. "Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci" Edytowane przez sajf Czas edycji: 2011-04-07 o 11:00 |
|
|
|
|
#2240 | |
|
Zadomowienie
|
Bardzo ładne.
---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
|
|
|
#2241 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2242 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jest mi niezmiernie miło ze Ci sie podoba ta kolorystyka ![]() ![]() ![]() Zobaczycie jak pieknie bedzie wygladac jak przyjdzie moj ostatni zakup juz sie nie moge doczekac ależ jestem skromna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja tez mam plany czarno-czerwone ale niestety z racji "wacikowej" zniżki narazie odchodzi w dal.... niemniej jednak apeluje do podczytywaczy DAJCIE BONY Z DUZA!!!ZNIZKA ![]() ![]() Cytat:
|
|
#2243 | ||
|
Zakorzenienie
|
Podoba się ogromnie
![]() Cytat:
także dziewczyny wklejajcie wasze mixy dla inspiracji ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|
#2244 |
|
Zadomowienie
|
proszę, moje
|
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
tez piękne
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Figa twoje tez sliczne ![]() ![]() klask i:
|
#2246 |
|
Zadomowienie
|
wrzucę bardziej aktualne w sobotę rano bo pozmieniały się sreberka
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Piękne!
|
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nie rozumiem Hexe22 , ale witam Was dziewczyny i życzę przyjemnego czwartku!
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Hexe nie wiem czy to bylas ty, ale bylo bardzo miło. Zostałam oświecona, ze jak kupuje dwa korale za 112 to mam w cenie skórke z zapieciem standardowym
Inaczej to zapłaciłabym grzecznie za dwa korale i pojechała do domu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.

Ale brat wygrał sprawę w sądzie o wypłacenie kasy za nadgodziny, więc może w końcu kupi mi korala- ostatnio obiecał, że kupi mi po okresie próbnym w pracy, ale okazało się, że ma trwać pół roku!
Figa, sliczna ta Twoja branso, w ogole bardzo fajnie poukladana kolorystycznie, naprawde super, no ale z trolami mozna sobie pokombinowac i ulozyc cala tecze
, jesli kiedykolwiek wezme sie za trolki to tylko ze wzgledu na ich piekne kolorowe murano... a ze pandorowej skorki raczej nie bede miala (bo nie ma mojego rozmiaru) to pewnie skoncze na srebrnej trollowej bransoletce... no i pewnie to sie stanie szybciej niz sie spodziewam bo brakuje mi jeszcze tylko 7 pandorowych korali do szczescia 

bo jesli raczej murano to wybralabym trolle - muran masz tam znacznie wiekszy wybor.. a jesli srebro, to pandore 
klask i: