|
|
#811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXVI
a wogle to się poskarże
a co i tak nikogo nie ma ![]() na te wakacje to ze szwagrami jedziemy i fajnie, bo we kupie i oni znaczy szwagier gada po angielsku biegle, więc się b. przyda (chociaż na wakacjach, po pifie ja też gadam ino mniej biegle) ale moja siostra hotele wybiera przebiera, marudzi, że jej arabskim wieśniactwem zajeżdża , że plaża za daleko, że centrum też za daleko, książna jedna. Ja nie chcę przepłacać, skąpa jestem , ale z drugiej strony przez tydzień słuchać jej narzekań ![]() i nawiozę se olejków ---------- Dopisano o 01:48 ---------- Poprzedni post napisano o 01:47 ---------- co se pomarzę chociaż, bo mi nie wolno
|
|
#812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dokąd się wybieracie? Cytat:
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() to podjadłam
|
|
|
#814 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Paputy! Ja też bym wpierdalał za pięciu, jadłowstręt mi minął, ku*wa mać |
|||
|
|
|
#815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. edzipt, jak samolot znajdę i hotel pod siostrę ![]() ad3. oć w me ramiona, bo i ja też, co na drodze to nieprzyjaciel
|
|
|
#816 | |||
|
BAN stały
|
Racja!
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Idę spać A wcześniej se zapalę Nie mam humoru ostatnimi czasy
|
|||
|
|
|
#817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad2. no , że zniszczyć trzeba nieprzyjaciela, najlepiej przez pożarcie ![]() ad3. i ja spadam, jutro do szkoły chyba jadę ![]() kolorowych
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#818 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oesu nie będę odtąd lubiła czwartkuf, godzinę wcześniej do pracy zanożyczkalać będę na inglisza, ciekawe ile wytrzymam....
nie fajnie, przerażająco-panikująco ajajajaj ![]() Cytat:
![]() ciekawe tylko czy prawdziwe? ![]() w teorii powinno się kota wpuścić do pustego mieszkania, popaczeć gdzie najchetniej zasypia i nie stawiać tam łóżek.. ale w praktyce, hem hem, może wyjść inaczej... kurde, czasem nie wiem skąd w ogóle mam takie różne informacje i dlaczego niektóre kodują mi się bardziej a inne mniej, w koty i cieki wodne wierzę, w tryfidy np. też Cytat:
---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- pierwsza tak fogle
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#819 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
wkleję, tylko że pokój nieumeblowany tak na gotowo i meble takie tymczasowe
![]() Cytat:
Choć ja też bym wolała wszystko sama wybierać, już byłam na takim urlopie super sprawa, 3 dni w mieście, potem nad morze, nie podobał mi się pensjonat poszłam do hotelu i wiem ile co dokładnie kosztowało
|
|
#820 | |||
|
Zakorzenienie
|
bardzo mi się podobuje
![]() a taki to kilka lat nawet miałam. Przyjemnie wycisza Cytat:
Cytat:
![]() na tym nie byłam. Ale jak zerknęłam to z obsady właściwie tylko Łukasza Mazurka i Radosława Elisa lubię. I ciężko mi sobie wyobrazić jak się w takim projekcie sprawdzili. Cytat:
idę po kawkę i coś do jedzenia.
|
|
#821 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam dzień wolny,a tu dziecko chore A miałam jechać rzęsy zrobić i może płaszczyk obadać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś używał tego filtra? Faktycznie taki tłuścioch?
Avene mi się kończy i myślałam o czymś innym na paszczę. Jakie macie typy? Chciałabym żeby nie był ekstremalny tłuścioch, ma być najlepiej SPF 40-50+ i ma się udać potraktować to minerałami bez robienia ciastowatych farfocli. ![]() Jestem ciekawa czego używa barowa frakcja filtrująca
|
#823 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ty kurcze, faktycznie jakis taki ten kot był
![]() jasnowic ![]() nom , ale siedząc w poczekalnie sie skapnełam ze wszystko słychac na korytarz..wiec niebałdzo moznaby go pocieszyc
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Dzię dobry!!!!
Śniło mi się, że forum perfumowe zorganizowało wyjazd odchudzajacy- zgłosiło się dużo dziewczyn, albo chudych, albo bardzo grubych- no i ja- mieszkalam w pokoju (bo to był luksusowy pensjonat) z grubą blondyną. Nie wiedzialam, jak się do niej zwracać, bo nikt nie używał swoich nicków z wizażu, tylko nowych- a te nie zawsze zostaly wymyslone. Chcialam jej powiedzieć, że do jej tajnych wafelków w szafce weszly pajaki- aż się opakowanie ruszalo, ale mi było glupio, że sama tam zajrzałam... W każdym razie rej wodziła niejaka Ishtar - nikt jej nie lubił. Chciała schudnąć od puszczania latawców, ktore wszyscy musieli robić. Niestety, po jednym dniu musiałam wrócić do Wwy, nie pamiętam, z jakiego powodu- jak siebie znam, żeby coś z poczty odebrać- ale to już moje dopowiedzenie po obudzeniu
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#826 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() 2. Cytat:
![]() Cytat:
obawiam się tylko że pan komforciarz przywożący wykładziny może nie być taki fajny jak ci pracujący na sklepach
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Już albo dopiero
![]() Cytat:
![]() Cytat:
mój próbował z kranami jesczcze zanim powymienialiśmy , były już stare i cieknące a jak si stukneło do leciała woda on się tak nawadniał, a potem wymieniliśmy i siedział i trącał a tu nic... to siedział i myślał, myślał i znowu trącał, teraz już wie że z kranu się nie napije w buszuje po garnkach, kubkach. Bo ze swojego poidełka to nie bałdzo słodkie to prawda ,oć czasem i mocno szokujące zwłaszcza jak przebywasz we wannie maziasz się pilingujesz co tam chcesz a nagle pojawia Ci się przed nosem kocia łapka i zajeżdża po cycku pazurkami -taka zabawa czy co Cytat:
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam rudego kota
![]() Jakoś nie mam weny do pisania łostatnio. Zarypanam ![]() łódzki zespół rockowy Alone http://www.youtube.com/watch?v=Qet83ROAmEk ujdzie ![]() Cytat:
![]() jak byłam mała, to się bałam takich ilustracji w ksionszkach
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-07 o 10:13 |
|
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
To co nie cionsze Ci?
![]() ![]() ![]() Ojoj a coś Ty taka zapracowana ![]() Cytat:
I będziesz miała spokój ![]() Nie będę wchodzić z buciorami.. i nie zapytam co się stało się/ czemu, ino hyżo przytulę Czasem trzeba wspólnie pomilczeć ![]() Cytat:
Ad 2 pogrubione - mieszkałaś ze mną ![]() Cimno, deszczowo, a ja muszę do sklepu z dzieckiem iść
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#831 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#832 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak, w sumie to moje przeznaczenie ![]() mogeu, ale to robię bez pytania Cytat:
no boli, bo firma fajna i w ogóle, ale nie wiem czego się po nich spodziewać, z szefową widziałam się raz tylko na rozmowie kwalifikacyjnej i tak sobie rządziłam i nikt mnie nie sprawdzał ogólnie od tego czasu a teraz nie chcę przesadzić z wymyślaniem, ale też nie chcę wyjść na osobę która ma gdzieś to czym się firma zajmuje i nie umiała się do rozmowy przygotować ![]() Cytat:
Cytat:
ja też zaczynam planować wakacje chociaż jeszcze nie weim czy będę miała urlop i kasę ![]() też mam wybredną siostrę ![]() a nie lepiej sobie wycieczki poszukać? do dzikich krajów moim zdaniem lepiej do Egiptu też bym się bez rezydenta nie pchała Cytat:
![]() Dobra, wstałam, kawę wypiłam, idę myśleć. W sumie dobrze że z drugiej firmy dziś nie zadzwonili, mam wolne a czas potrzebny
|
|||||
|
|
|
#833 | |||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
a, zapomłam, już jestem po inglisz, nie było tak źle, poza tym że cała reszta ma inglisza w godzinach pracy i nie odpracowują tego a ja specjalnie przypeuzam godzinę wcześniej.. i nie wiem teraz iść do szefa i zapytać co z tym? no bo kufa to niesprawiedliwe no
Cytat:
![]() a dzie miałaś rude? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie zacytowało mi się poprzednie, piękne włosy i kolor i żyrandol tyż fajny ![]() Cytat:
Cytat:
a prosiłam o adres żeby Ci wysłać swój, to nie dałeś ![]() ---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- a, i Madzikowy kolor ścian mi umknął był, ten pierwszy superancki!
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2011-04-07 o 11:01 Powód: umkło jedno :hahaha: |
|||||||
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
A wcale że zupełnie nie Ta gruba blondyna to ja, a te wafelki to były moje orzechowe Princessy |
|
|
|
#835 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Niech mnie ktoś pocieszy
![]() ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#836 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale fiesz...ubierz sie ładnie pod spodem na wszelki wypadek ![]() ![]() wczoraj jak mi pan dochtor miział po brzuszku to mmnie taka mysl naszła co bym zrobiła jakby to było inne usg chyba bym tam zeszła (albo doszła) ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- ju-superowy sen , po pierwsze snił mi sie problematyczny kolegai jakies kłótnie z nim...po drugie sniło mi sie ze zaprosiłam gosci na otwarcie salonu, wracam godzine przed imprezą..a tam ......remont , sciany skute do zywej płyty, szafki posciagane i rypniete w kącie, panele cześciowo posciagane, pełno gruzu iw tym wszystkim TZ ktory mi oswiadcza ze postanowił troche niedoróbek poprawić przed imprezą
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzisiaj pierwszy dzień rozpoczęcia kuracji ukrwienie mózgu ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#838 |
|
Nindżopesz
|
Oho, chyba straciłam czopek w czterech aktach. W dwóch sama woda ale malutko, w kolejnych dwóch podbarwiona krwią, takoż malutko.
Czopek? Tak czy siak jem, zbieram się i jadę na KTG to przy okazji ktoś zajrzy
|
|
|
|
#839 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro będzie Redziątko
|
|
#840 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cicho
![]() Cytat:
Cytat:
Mówię i mam! Matka była wczoraj w ikei. Cytat:
![]() Cytat:
Gładko i po całości bo jam niespecjalista Poza tym tło serwetki było kremowe a szafki białe i nie miałam koncepcji jak to ukryć - no to sru całą serwetkę dałam na szafeczkę.---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Nie jestem gotowa! ![]() To czopek, nie? |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

a co i tak nikogo nie ma 
hotele wybiera
, ale z drugiej strony przez tydzień słuchać jej narzekań 

se pomarzę chociaż, bo mi nie wolno 

foty dawaj 

do Egiptu też bym się bez rezydenta nie pchała

chyba bym tam zeszła (albo doszła)