|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
klion to meczenie sie przejdzie. tez to mialam. padalam z sil po przejsciu z kanapy do kuchni
|
|
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
ale pogoda dziś szaro i wiatr wieje
taką pogodę lubię jedynie nad morzem ostatnio mnie żołądek pobolewa jak wypije herbatę z cytryną albo coś gorzkiego po antybiotyku kupiłam odświeżacz air wick ten z czujnikiem ruchu, włączyłam by co 36min. się włączał i teraz mnie straszy jak psika aż się przed chwila wystraszyłam hahaha
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-04-07 o 09:03 |
|
|
|
#4804 |
|
Zakorzenienie
|
Maja gin powiedziała, ze przed 20 tyg nie mówi. Bo za duże ryzyko pomyłki.
Kasiu nie martw się, jeszcze się malch rozbuja Co do planowania ciąży, u nas miało być inaczej, wyszło jak wyszło (w sensie z pracą) finanowo kolorowo nie jest, ale jakoś damy rade. A ogłoszenie nie złe |
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwienko właśnie przypomniałaś mi o tym że mam zbunkrowany gdzieś chyba z brisa ten dyfuzor z czujnikiem ruchu tylko wkład mi się skończył...muszę kupić po remoncie bo w końcu będę miała go gdzie postawić
ehh nic mi się nie chce...straszne to jest...obiecałam siostrze że jej napiszę trochę zadania z polskiego...wy wiecie jaki im temat kobieta wymyśliła...opisz kilka epizodów bitewnych naśladując dynamizm Mickiewicza...bez określenia jakie to mają być epizody, z jakiego okresu no nic...a kobieta jest taka że nie ma po co do niej podchodzić bo i tak nie wyjaśni o co chodzi ubiłabym taką. Ja w ogóle nie rozumiem nauczycieli LO...przychodzi człowiek w poniedziałek do szkoły i dowiaduje się że na środę ma przeczytać Lalkę, a przed chwilą omawiali Pachnidło...ni w 5 ni w 10 to się łączy...bez żadnej zapowiedzi o tej Lalce. Chyba kobieta zdaje sobie sprawę że nawet gdyby przestali spać i chodzić do szkoły to tej lalki w 2 dni nie przeczytają.
|
|
#4806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do nauczycielki to jakbym słyszała o mojej nauczycielce z polskiego do tego moja wychowawczyni, przyszła pewnego dnia i pow że 25% osób matury nie zda no i doszło do tego że wszyscy co siedzieli w ostatnich ławkach nie zdali z polskiego, do tego też jakieś pytania wymyślała na kartkówkach z lektur np. jaki był obrazek na porcelanie w "Panu Tadeuszu " a w dwa dni to streszczenie przeczytasz albo film obejrzysznie wiecie kiedy płaci się podatek w US jak mamy niedopłatę??do iluś dni czy jak złożę pit czy pismo prześlą? bo zawsze mieliśmy nadpłatę :/
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-04-07 o 09:21 |
|
|
|
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wyszła z założenia że i tak całości nikt nie przeczyta - więc 2 dni im na "bryka" wystarczy... nauczyciele są dziwni np. moja polonistka powiedziała że nie musimy czytać nad niemnem bo to dla niej poracha i nikt normalny tego nie czyta żebyśmy sobie streszczenie łykneli - szkoda słów... fajnie że szczera jest nie każdemu wszystko się musi podobać - no ale z takim tekstem do dzieciaków? pomijam fakt że ja uwielbiam tą książkę hahahhaa
|
|
|
#4808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4810 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Także trzymam kciuki za podjęcie decyzji - odwagi Laska! no a mnie Ciebie tutaj brakuję Cytat:
No i koniecznie pokaż się nam w tych ostatnich dniach! Jestem ciekawa brzuszka![]() Cytat:
Szkoda, że sie nie udało w sklepie jubilerskim i mam nadzieje, ze jednak wczoraj wypadłaś lepiej niż myślisz. Wiesz, że czasmi nasze odczucia różnią się od odczuć innych, więc a nóż widelec! Trzymam kciuki! Cytat:
no czad!Cytat:
Cytat:
I też uwielbiam spać w takiej pościeli, mrrr! Cytat:
Cytat:
![]() Co z tym Twoim ubezpieczeniem? Anika, śliczna ta sukieneczka! No po prostu genialna! No i falbaniste majtusie też ekstra (sama mam takie - różowe! dostałam na 18nastękę od kolegów z klasy )Kliwia, zrobiłam wczoraj sałatkę! Pycha! ![]() A co tam u Twojej córeczki? Bo już dawno nic nie pisałaś ![]() Śliweńka, wow! Teraz masz straszaka w domu!
|
|
#4811 |
|
Zakorzenienie
|
a co jak wyjdzie że za mało zapłacę że mieliśmy błąd w picie??
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka to idz zloz pit od razu ze sprawdzeniem
ale jesli robilas w programie to nie powinno byc zle jak my mislismy niedoplate, to placilismy przelewem w internecie - najlepiej sobie wydrukowac potwierdzenie przelewu i dolaczyc do swojej kopii pita, jakby kiedys przyszedl ktos z US to masz podkladke ![]() gucia spi sama w lozeczku wlasnie nic szczegolnego nie robi to nie pisze zaczela piszczec, ale jest taka cwaniara ze musi miec z kims kontakt wzrokowy, wystarczy sze sie odwroce do kompa to zaczyna marudzic Zapomnialam pogratulowac dzieciatka Lustereczkowi
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-04-07 o 09:40 |
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
U nas od razu sprawdzają czy jest dobrze policzone i mówią jaką kwotę należy dopłacić.
|
|
|
|
#4814 |
|
Zakorzenienie
|
Przy składaniu PITu w US. Ja robiłam przelew i składałam PIT z potwierdzeniem wykonania przelewu
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie wiem nawet jaki nr konta
a co do sprawdzenia pit-u w urzędzie to oni to tylko wklepują w zeszłym roku koleżanka mamy mi źle policzyła zamiast 30zł zwrotu policzyła mi 600zł i dzwonili po 2 tyg. do mnie że mam przyjść poprawić a jak nie to mam złożyć korektę hmm chyba najlepiej w kasie zapłacić tylko musiałabym z oszczędnościowego wyciągnąć nie całe 400zł ;( ![]() jeszcze komunie mamy 1 maja same wydatki
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-04-07 o 09:45 |
|
|
|
#4816 | |
|
Zakorzenienie
|
nic się nie bój, już oni Cię wezwą do dopłaty!
Cytat:
A ja tak uwielbiam Twoje opisy
|
|
#4817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Cytat:
) ktora jest w wiosce. Jednak p.dyr - ..... onanigdy nie byla za tym zeby bronic przedszkola, zaniedbala je na maksa! juz od wielu lat mial w nim byc zrobiony remont, dostosowana kuchnia ale ona nic nie robila, bo w sumie po co .... lepiej niech zlikwiduja bedzie miala problem z glowy. Ona jest dye. zespolu szkol.przedsz.wiec juz i tak duzo ma na glowie-ale co tam i tak sobie z tym nie za bardzo radzi Nauczycielka na razie przechodzi do konca czerwca z tymi dziecmi do tego drugiego p-la a potem juz jej dyra nie przedluzy umowy.... Wies jest w ogole tam oburzona ze chca sie odłaczyc od naszej gminy i przylaczyc do sasiedniej! Cytat:
w firmie gdzie pracvowalam w lazience mieli tez idswiezacz-za kazdym razem jak tam wchodzilam to podskakiwalam ze strachu ![]() Cytat:
Ide sie szykowac na wyjazdy ![]() zabieram ze soba wczoraj upieczpone babeczki jogurtowe ![]() mam wiecej - kogo poczestowac
Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2011-04-07 o 09:49 |
|||
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
sliwenka to dziwne, bo u nas w US masz dwie mozliwosci, ja skladalam tylko w okienku, pani sprawdzala czy sie dane zgadzaja w kompie i mi wbila pieczatke na kopii ze przyjela. a Ci co chca z pelnym sprawdzeniem czekaja do innej koleji [do pokoju ktory jest na pietrze] i wtedy maja full service :.
a numer konta jest na stronie urzedu skarbowego. gucia to Ci napisze cos ze ta mala szczerbolka wczoraj tancowala tylkiem w gorze a'la break dance. To ona na przekor. glowe w kanape zasysala piąstę i tylek do gory i tak wywijala nogami, ze zorbila rundke na kanapie o 180stopni Ju zjej na brzuchu na kanapie nie moge zostawic, bo jeszcze mi fiknie
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2011-04-07 o 09:53 |
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
no nic wezmę kasę na wszelki wypadek
|
#4820 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
no - głupota bagatelizować czyjś ból, jak się samemu tego nie przeżyło
![]() Facet komentujący bóle miesiączkowe to dla mnie szczyt bezczelności zamieniłabym takiego miejscem z koleżanką, która mdleje z bólu podczas @ i żaden konował nie potrafi jej pomóc, a może by nieco następnym razem pomyślał
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-04-07 o 10:06 |
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdradzę wam coś TŻ dostał list że ma zgłosić się do komendy wojskowej uzupełnień po skierowanie na badania psychologiczne trzymajcie kciuki bo chce walczyć o jedno z 2 miejsc na cały kraj w wyższej szkole lotniczej
09.04.2012 córa 19.04.2017 31.01.2018 06.02.2019 Kropek Edytowane przez śliweńka Czas edycji: 2011-04-07 o 10:09 |
|
|
|
|
#4823 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo widzisz, ona jest indywidualistką i nie będzie robić tak jak wszyscy. Wszystkie dzieci śpią - ona nie, wszystkie dzieci trzymają główkę w górze, ona tam woli piąstki ![]() Spryciara! Cytat:
Ale mnie kobieta wyprowadziła z równowagi! Jakby cały świat miał się w okół niej kręcić! wrrr! nie znoszę takich ludzi! ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Cytat:
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2011-04-07 o 10:20 |
|||
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
gucia i jeszcze sobie wyobraz ze miala goly tylek i fioletowe podkolanowki i wygladala jsk pilkarz z golym tylkiem
|
|
|
|
#4825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daj znać koniecznie jak mu poszło! Cytat:
no genialnie!
|
|
#4826 |
|
Zakorzenienie
|
jest i eko mama w ddtvn
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
haha a to mala gimnastyczka ![]() Moj maly teraz zaczyna sie przemieszczac sam czoklgajac i tez wlasnie tak tylek podnosi i sie przesuwa do przodu z lekkim skretem na bok fajnie to wyglada.Normalnie poczulam sie jak kobieta i sie w lustrze nie poznaje pomalowalam sie-cos wiecej oprocz codziennego tuszu, wlosy w trakcie ukladania, ciuchy jakies fajne wybralam. Nie ma to jak wyjsc z domu na babskie klachy-zawsze jest okazja sie fajnie wyszykowac. Juz nie pamietam kiedy ostatnio mialam taka okazje...Aaaa jade dzis sama, taka calkiem sama autem jedynym towarzyszem bedzie Tomus juz caly czas prowadzilam ale zawsze Michal ze mna jechal. Tak wiec trzymajcie kciuki zebym czegos nie narobila na drodze
|
|
|
|
|
#4828 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie to mnie w US wkurza najbardziej, jak się ma do dopłaty choćby i złotówkę, to trzeba zapłacić, ale jak oni mają do zwrotu poniżej 10 zł to nie oddadzą. Chamstwo
|
||||
|
|
|
#4829 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja w niedziele jeździłam, Mąż mi kazał! Jechałam od rodziców do krk i wszystko spoko, tylko w Liszkach sobie objazd wymyślili! Ale się zestresowałam! Jeszcze mąż wybrał tą formę objazdu, gdzie musiałam przejechać przez salwator i aleje. łoooo, ale było strachu! Ale objechałam! Troszkę pogazowałam, bo bałam się, że mnie strąbią, ale dałam radę![]() Jedno co to nie zaparkowałam Jakby go nie było to jechałabym dalej i szukała innego miejsca ale jak był to go wykorzystałam.Muszę się w końcu ogarnąć z tym jeżdżeniem.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:39.

ubiłabym taką. Ja w ogóle nie rozumiem nauczycieli LO...przychodzi człowiek w poniedziałek do szkoły i dowiaduje się że na środę ma przeczytać Lalkę, a przed chwilą omawiali Pachnidło...ni w 5 ni w 10 to się łączy...bez żadnej zapowiedzi o tej Lalce. Chyba kobieta zdaje sobie sprawę że nawet gdyby przestali spać i chodzić do szkoły to tej lalki w 2 dni nie przeczytają.

a w dwa dni to streszczenie przeczytasz albo film obejrzysz

nic szczegolnego nie robi to nie pisze