|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. VII
Cytat:
Cytat:
w tylek wchodzic nie bede za wszelka cene
|
||
|
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cześć Wstałam niedawno. Dziś o 18 następne szkolenie BHP, a potem jadę do domu czuję się troszkę lepiej - nic mnie nie boli, ale i tak mam dziwne uczucie, że jestem chora.
|
|
|
|
|
#4383 |
|
Rozeznanie
|
Wiadomo, każdej dobrej znajomości szkoda, ale to raczej nie Twoja decyzja..
![]() Nie mam planów na majówkę ![]() i też z chęcią bym pobuszowała po lumpkach... Musze zaktualizować swoją listę must have.. ojjj
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4386 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
ja placilam 205 zl w sklepie
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja idę do pracy. Miłego dnia.
|
|
|
#4389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
możesz mi napisać co to za sklep z tymi tanimi sukniami ślubnymi? |
|
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem co to za sklep bo nawet na nazwe nie patrzalam, ale to nie jest sieciowka tylko prywatna firma, dopiero rozkrecaja biznes, wiec podejrzewam ze tylko u nas jak na razie sprzedaja...
zmykam, milego dnia
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
caate pogrubiał i wydłużał pięknie rzęsy takie 2 w 1
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
to pieknie, za ta cene
swietne zdjecia
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Ci pieknie
u mnie dzis juz bylo ![]() wlosy: na noc olej lniany mycie odzywka Isana z oil babassu na skalp maseczka z biovaxa do wypadajacych, na reszte wlosow do wlosow ciemnych (cudowna jest serum b/s z AB Joanna miod i proteiny mleka serum na koncowki biovax cialo: peeling truskawkowy Joanna masaz syrenka depilacja peeling stop emusja Babydream twarz: scrub z algami Oriflame maseczka zielona glinka zel do mycia twarzy Ziaja krem Olay na dzien i french u rak ![]() a zaraz zrobie jakis szybki make up, wieczorem idziemy na impreze z TZtem to jakies 2w1 musze zrobic
|
#4395 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie próbuję się słońce przebić, ale zobaczymy czy da radę
|
|
|
|
#4396 | |
|
zawsze mam racje
|
W tych małych tesco raczej za wiele kosmetyków chyba nie ma ogólnie
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- To ten tusz, który ma najlepszą ocenę na kwc?
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4398 | |||||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Bo one obowiązuja chyba nie tylko 16, ale i 17 ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Sama nie wiem ![]() Minus taki, że wszędzie pełno ludzi. I powrót to stanie w totalnych korkach ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- A co to za parat? ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
Pytam, bo sama coś sobie muszę kupić. Wielką fanką fotografii nie jestem, ale czasami się jednak przydaje. edit: już doczytałam ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
A masz też opcję kręcenia filmików? ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Idę umyć włosy, które myłam wczoraj wieczorem
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
zrobilam sobie dzis wiosenny makijaz, szkoda ze moj aparat jest taki byly jaki do robienia tego typu zdjec
cos tam widac na zywo barwy sa bardziej nasycone
|
|
|
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane !
Dziś znów nie poszłam do szkoły....Z jednej strony ok, fajnie, ale z drugiej - u nas, żeby zdać trzeba mieć 50%obecności +1h z każdego przedmiotu i liczą się tylko te godziny na których byłyśmy, nieobecności, nawet usprawiedliwionie, nie są brane pod uwagę... Wstałam dzisiaj normalnie, wszystko ładnie pięknie, wybrałam się i nagle znów wymioty, biegunka i brzuch to myślałam,że mi rozsadzi i taki ból głowy, że jak kucnęłam, to czekałam aż babcia przyjdzie, żeby mnie podniosła, bo sama rady nie dałam..Potem zjadłam tą kawę na biegunkę, i położyłam się spać i spałam do...13:40... I nadrobię Was teraz, bo zwariuję w łóżku, tyle godzin...
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Jeśli będę mieć trochę więcej kasy, to sobie zafunduję jakąś długą ![]() Byłam dzisiaj na malutkich zakupach i kupiłam skrzyp- od dzisiaj piję skrzypokrzywę, witaminę B- bo pisałyście, że pokrzywa ją wypłukuje, zmywacz do paznokci w dużej butelce i szampon z czarnej rzepy z Barwy. |
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Alessandra zdrowiej |
|
|
|
|
#4405 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dziewczyny, pokaze Wam jakie stroje kapielowe mi sie podobaja
![]() Agusiownik, dziekuje
|
|
|
|
#4406 |
|
zawsze mam racje
|
Ja się po kostium chyba już teraz wybiorę, bo w tamtym roku kupowałam w lipcu i musiałam brać co zostało. A niestety jestem w h&m czy gdzie indziej nie kupię, choćbym chciała, zostają mi jakieś panache i inne.
A z tego z tamtego roku nie do końca jestem zadowolona, jakiś biust w nim jest mniejszy ![]() Idę się nabalsamować, popracować i posprzątać. Do napisania
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2011-04-07 o 14:42 |
|
|
|
#4407 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja dziś załatwiłam jeden wpis. Pozostały mi jeszcze 2... Ja się wybieram, ale nie wiemy jeszcze z TŻ gdzie. Bardzo byśmy chcieli Pragę, rozważaliśmy też Kazimierz Dolny albo góry. Najgorzej z transportem. Nie chcę nam się gnić w samochodzie więcej niż 6 godzin. Niestety nie ma żadnego taniego lotu do Pragi... Może Wy możecie polecić jakieś fajne i warte zobaczenia miejsce? (Od razu mówię, że w Krakowie byliśmy już rok temu )Cytat:
U mnie wykładowcy nie są wyrozumiali i mają dość dwukierunkowców. Niektórym lepiej wcale nie mówić, że się studiuje drugi kierunek... O taaak, kiedy przychodzą zaliczenia to ja w ogóle mam ochotę kończyć ze sobą Mojego pierwszego kierunku nie cierpię bardzo i z całego serca, ale szkoda mi półtora roku rzucać w ch.. ![]() Cytat:
Też uwielbiam mieć bardzo podkreślone rzęsy. Czaję się na zakup tego nowego tuszu z Maybelline różowego/jasnoczerwonego. Te inne grube z tej marki mi służyły i zastanawiam się teraz jak będzie z tym. Ma go może któraś z Was? Wróciłam przed 12 z zajęć, poszłam spać i niedawno się obudziłam
|
|||
|
|
|
#4408 |
|
Rozeznanie
|
alessandra współczuję i życie zdrowia
![]() buahhot fajne, ale ja ubieram raczej klasyczne bikini ![]() BlackSwan a można wiedzieć co studiujesz? Edytowane przez LetMeBeYourFantasy_ Czas edycji: 2011-04-07 o 14:49 |
|
|
|
#4409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i łądne stroje ale ja wole dwuczesciowe
|
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
Buahhot ostatni mi się bardzo podoba
![]() Raz w podstawówce powiedziałam księdzu, który mnie uczył religii, że znam modlitwę, której nauczyli mnie w domu, ale w szkole jej nigdy nie mówiliśmy. Kazał mi ją powiedzieć, a później się na mnie wydarł, że takiej modlitwy nie ma i że czego mnie w domu uczą.... Ostatnio sobie o tym przypomniałam i właśnie szukałam tego w internecie, bo nie dawało mi to spokoju, że u mnie w domu skądś musiała się pojawić, a ksiądz jej nie znał.... Okazało się, że jest to "Sen Najświętszej Marii Panny" i jest bardzo podobne do tego, które pamiętam z dzieciństwa, tylko niektóre rzeczy są innymi słowami.... I tak mi się przypomniało o tym księdzu, który się na mnie wydzierał i nie znał tej modlitwy i był pewny siebie, że takiej nie ma..... Kompetencje niektórych osób mnie po prostu załamują.... Taki mały off
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:18.

czuję się troszkę lepiej - nic mnie nie boli, ale i tak mam dziwne uczucie, że jestem chora.

swietne zdjecia
, Hean Maxxi Lash, Maybelline XXL- ten z baza, fioletowy, L'oreal Extra - Volume Collagene)

to Twoja pierwsza praca?
cos tam widac