|
|
#1201 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 25 575
|
Dot.: Dla przysz³ych, obecnych i przesz³ych Kursantek - cz. VI
gatinha brawo!
|
|
|
|
#1202 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Kurcze Sylwia miejmy nadziejê, ¿e nie bêdziesz potrzebowaæ tej operacji i wszystko bêdzie ok, musi byæ
![]() gatinha super, ¿e je¼dzisz. Tak trzymaj 3mw oby tak dalej ![]() princeseczka i co z tymi tablicami? Bardzo siê 'wytar³y'? A ja jestem weekendowym kierowc±, bo niestety tylko wtedy mam do dyspozycji samochód ojca. Ale wsiadam i jadê. I mam z tego radochê Psina mi zachorowa³a. Prawie nic nie je i dziwnie oddycha, chyba ma przytkany nosek. Pêdzê jutro do weterynarza, zobaczymy co powie
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadziejê, ¿e z psin± bêdzie dobrze
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 876
|
cze¶æ,
princeseczka - bêdê siê uczyæ na Twoich blêdach. Sylwia - zdrowia ¿yczê wdziêczna jestem za malo informacji. Nie mam czasu na nic. Problemy Pozdrawiam i wspieram
|
#1205 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 222
|
Dobry wieczór
sylwiszonek nie martw siê, jakie¶ pozytywne wyj¶wcie znajdzie siê, dobrej diagnozy jutro ![]() 3mw zas³u¿one_getinha_ terenówka seicento ma kolega i zwróæ uwagê na zu¿ycie, mu w miescie idzie 8-9 litrów je¿dzi spokojnie w trasie od innej osoby wiem, ze bierze ponad 6 l. jedno i drugie 1100 poj. generalnie jak na tak ma³e auto sporo potrzebuje i gdzie tu ekonomia misislipy mo¿e I. zapomnia³ zawsze mia³a¶ szybkie terminy princeseczka ale tablica jest jeszcze czytelna, zostawi³a¶ trochê literek i cyferek, nie martw siê co tam wkoñcu mia³a b³yszczeæwitam wszystkie nowe kursantki w w±tku jutro idê szukaæ gdzie mam podgrzewane lusterka, normalnie od kursu nie jecha³am w deszcz i dziwnie trochêparkowaæ ty³em po zmroku ba³am siê i krzywo wjecha³am na bratki jomic chyba tulipany oszczêdzi³amzaraz oka¿e siê, ¿e brama za w±ska
|
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 103
|
w sumie jak takj piszecie to sie zastanowi³am i nie zdziwi³abym sie jakby ten w³asciciel szko³y sobie przycina³ czêsc z tych 100z³ za plac WORDu... chyba sie pojde spytac bezposrednio w WORDzie ile to kosztuje...
|
#1207 |
|
Konto usuniête
|
danka w³asnie mam zamiar jutro dzwoniæ
|
|
|
|
#1208 |
|
Raczkowanie
|
abiblabla zapytaj to naprawdê du¿a kwota
U mnie w word jest tabliczka, ¿e plac 22,50 za pó³ godz. i to ju¿ jest nadmiar czasu, spokojnie po 10 razy robi³am ka¿dy ³uk i górkê kilka razy. Mo¿e Ci policzy³ + dodatkowe wykupienie godz. jazd u niego ale i tak du¿o. Kto¶ pisa³, ¿e wykupienie placu to zbêdny wydatek, nie zgodzê siê o wiele ³atwiej z³agodziæ stres na pocz±tku egz. to jest wa¿ne. £uk, górka niby proste a jak wiele osób koñczy egz. w³a¶nie tam a przecie¿ wszyscy z nas robili to dziesi±tki razy na placu i wychodzi³o a na tu nagle klapa. powodzenia |
|
|
|
#1209 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 26
|
A mnie dzi¶ spotka³a niemi³a sytuacja. Otó¿ swój samochód trzymam na parkingu strze¿onym. Uprosi³am ludzi tam pracuj±cych a raczej "kulawych" typków jak ja ich nazywam. siedz± w kanciapie i my¶l± ¿e rz±dz±. Wiêc podjecha³am, zaparkowa³am no i podchodzê po numerek a jeden z nich z krzykiem na mnie ¿e ¼le parkuje ¿e nie nie mieszczê siê w swoim stanowisku. Fakt stane³am na lini ale mam najgorsze miejsce i nie mogê pó¼niej wyjechac jak staje bli¿ej bramy. Wiêc jakby nie by³o zmie¶ci³am sie w swoim stanowisku. Wiêc grzecznie powiedzia³am ¿e z czasem nauczê sie lepiej stawiaæ ale nie przekroczy³am stanowiska. W odpowiedzi us³ysza³am ¿e "jak nie umiem parkowaæ to co za debil da³ mi prawo jazdy pewnie sporo ³apówki mu da³am," poczym doda³ "wiadomo baba za kierownic± i do tego m³oda to czego siê spodziewaæ" Zrobi³o mi siê przykro i jak dziecko z p³aczem posz³am do domu. Prawo jazdy jest moim spe³nieniem marzeñ, tyle ile ja siê namêczy³am ¿eby je zdobyæ, ¿eby czuæ siê pewnie na drodzê. Gdy sieadam za kó³kiem automatycznie mam u¶miech na twarzy. A taki jeden dupek potrafi jednym s³owem zgasiæ ca³± rado¶c...
|
|
|
|
#1210 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 389
|
lili2205 nie martw siê
Po co siê przejmowaæ takim kretynem? Bo inaczej nazwaæ go nie mo¿na. By³o mu te¿ powiedzieæ pare mi³ych s³ów, takich, ¿eby siê wiêcej nie odezwa³. Wielki mi Pan mia³ z³y dzieñ pewnie i chcia³ siê na kim¶ wy¿yæ. G³owa do góry
|
#1211 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
Kate "Dziewczyny 100z³ za godzine na placu wordu,no ¶miech! Zreszt± szczerze jakie to ma znaczenie,czy to bedzie placyk WORD'U czy inny, ³uk to ³uk oby tyczki staly i byly linie, a gorka to gorka,moze cwiczyc nawet na takiej przy osiedlu.
Mi byloby szkoda kasy,woalalabym na jazdy doszkalajace ja dac,a nie na godzine na placu." Faktycznie 100 z³ za godzinê jazdy po placyku to zdecydowanie za du¿o, moim zdaniem ten I. który bierze tyle kasy robi na tym niez³y interes ... abiblabla zajd¼ do Word-u i zapytaj siê ile faktycznie oni za ten plac sobie ¿ycz±. Kate nie zgodzê siê z Tob±, ¿e jazda po placu Word-u jest niepotrzebna i, ¿e szkoda na ni± pieniêdzy. Warto wykupiæ choæby o,5 godzinki, aby zobaczyæ na w³asne oczy jak wygl±daj± te place w Word-zie. (no chyba, ¿e kto¶ zdaje ju¿ który¶ raz z kolei i doskonale wie jak one wygl±daj± ) Zgadza siê, ¿e ³uk jest taki sam jak gdzie indziej ... jednak¿e zdecydowanie na placu egzaminacyjnym jest duuu¿o wiêcej ³uków i co wa¿ne duuu¿o wiêcej pacho³ków, które stoj± blisko siebie ... a tym samym mo¿na siê ³atwo pomyliæ .... warto jest siê zapoznaæ wcze¶niej z "nowym terenem" Lepiej jest zap³aciæ za tê jazdê po placyku oko³o 30 z³ ani ani¿eli nie zdaæ w³a¶nie na placu i wp³acaæ ponad 130 z³ na kolejny egzamin ... Ja wykupi³am 0,5 godzi. i nie ¿a³ujê, pewnie gdybym tego nie zrobi³a to bym nie zda³a za pierwszym podej¶ciem
|
#1212 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 234
|
Cytat:
![]() Sylwia daj znaæ jak tam po lekarzu potem |
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
jestem
rano mia³am okropny ból i zemdla³am tak wiêc mama wziê³a mnie na ostry dy¿ur...nacieli mnie, zeby ropa mog³a wyp³yn±æ:| ale pani chirurg powiedzia³a, ze jak jeszcze raz rope bede miala to czeka mnie na 100% operacja:|teraz tylko odpoczynek w ³ó¿ku a jutro na zmiane opatrunku
|
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 733
|
jomic- cieszê siê, ¿e pomagam w niepope³nianiu takich g³upotek
![]() liwiusz i danka- wytar³y siê 2 literki do takich prze¶witów( a machnê³am to tylko raz ¶cierk± skropion± rozpuszczalnikiem) i 2 cyferki. Sytuacja ju¿ opanowana znalaz³am ma³y pêdzel ( taki najmniejszy jak dzieci w szkole maluj±) znalaz³am czarny spray popsiak³am na pêdzel i "odmalowa³am". Na szczê¶cie te litery/ cyfry s± wyt³toczone tak¿e nie by³ wiêkszego problemu z nadaniem kszta³tu. No ale jak siê cz³owiek przyjrzy do zauwa¿y ¿e to nie to samo. |
|
|
|
#1215 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cze¶æ dziewczyny!
Musze siê wygadaæ chyba ![]() Jeszcze tyle czasu do egz a ja ju¿ ¶wirujê! wszêdzie widzê tylko Elki! Nie wiem co to bêdzie w przysz³ym tygodniu?! w ka¿dym b±d¼ razie nie umiem siê ju¿ doczekaæ dodatkowych jazd z moim I! i to jedyny póki co plus! ![]() On ci±gle mówi, ¿e bêdzie dobrze i ¿e zadbamy o to! ![]() Taaa tylko wiecie co? wszystkim tak ³atwo siê mówi no nie?! nie przejmuj siê, zdasz itd.. le le le... Chyba muszê ukra¶æ od I ten optymizm na mój wielki dzieñ ![]() Nied³ugo bêdziecie mnie mieæ do¶æ
|
#1216 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 077
|
(4/7/11) Prawo Jazdy:: Przyjêto wniosek - trwa postêpowanie administracyjne.
![]() ![]() ![]() tak¿e jutro albo w poniedzia³ek odbieram hihihihih
|
#1217 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
Ja dzi¶ nie by³am w szkole, bo strasznie mnie ku³o jak za³o¿y³am soczewkê na lewe oko...Nic na niej nie ma, nie jest pêkniêta...zasoczewkowane , mia³y¶cie tak kiedy¶? ![]() ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
Musi siê pokazaæ 'prawo jazdy do odbioru w urzêdzie' , wtedy mo¿esz i¶æ
|
|
#1218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jejku ale przynajmniej nic mnie nie boli
|
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle , ¿e jutro nie bêdê mia³a jak sprawdziæ bo rano jadê do miasta obok i od razu sobie wst±pie zapytam czy przypadkiem nie ma a jak nie bd to pff w poniedzia³ek.. choæ bardzo bym chcia³a ju¿ jutro .. tata powiedzia³ , ¿e jak jutro odbiore to na krk w sobote rano jedziemy
|
|
#1220 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
Witam
Parê dni mnie nie by³o i tak ma³o postów? Przynajmniej zaraz je ponadrabiam i zobaczê co siê tu dzia³o ![]() Mam ostatnio tyle roboty, ¿e na nic nie mam czasu. W tym tygodniu ju¿ pisa³am dwie matury i w sobotê czeka mnie kolejny egzamin (poproszê Was o kciuki). I pochwalê siê, ¿e napisa³am ca³± bibliografiê, plan ramowy na ustny polski z czego jestem niezmiernie dumna ![]() I bardziej na temat. Jadê sobie wczoraj autem, jestem przed rondem, patrzê, a samochód przede mn± pojecha³ sobie normalnie na rondzie w lewo, zamiast go objechaæ dooko³a. Ale siê zaczê³am ¶miaæ na tej drodze |
|
|
|
#1221 | |
|
Zakorzenienie
|
oj tam , oj tam
moja kole¿anka czeka³a 2 dni u nas to do¶æ sprawnie idzie wiêc w najgorszym wypadku prawko bd mia³a w poniedzia³ek i d³ugo siê nim nie naciesze bo w ¶rodê na wycieczkê jade z klas± na 3 dni ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
2 dni? dziwne...
Monia oczywi¶cie bêd±
|
|
#1223 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 271
|
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;26157212]
a mam pytanie: czy wasi I. te¿ pal±? moja ca³a trójka pali, a ca³a reszta któr± widzia³am te¿ pal±. kurczê... wszyscy z mojego kursu zdali za 1 lub 2 razem, tylko ja jak dot±d musia³am dokupowaæ godzinki a kurs zaczynali¶my w miko³ajki...[/QUOTE] Mia³am takiego jednego, który namiêtnie pali³ i nasza pierwsza rozmowa o tym. I: Palisz? Chcesz papierosa? Ja: Nie, nie palê. I: A ja mogê zapaliæ? Ja: Mo¿esz... I: Na pewno? Ja: Tak. I: Mówisz tak z grzeczno¶ci, prawda? Ja: No I tak zapali³. Wszyscy inni palili, ale nie przy mnie, tylko poza samochodem, jak mia³am przerwy, albo robi³am ³uk. Co¶ ten zawód instruktora chyba niebezpieczne na³ogi powoduje. Poza tym ca³y czas jedli, pili, czêstowali Mówi³y¶cie o prêdko¶ci. U mnie na trasie by³o zawsze notoryczne przekraczanie dozwolonej prêdko¶ci. Instruktorzy mówili, t³umaczyli, prosili ja nie umia³am wolniej je¼dziæ. Za to w mie¶cie skupienie, wolno, ale dynamicznie. Tam nawet nie ma warunków na szybk± jazdê. Na takich autostradach, ekspresówkach mo¿na sobie pozwoliæ wcisn±æ trochê wiêcej gazu, ale w terenie zabudowanym nie mog³abym jechaæ szybciej. Sylwia a¿ ciarki po mnie chodz±, jak czytam to co piszesz. trzymaj siê kochana!
|
|
|
|
#1224 | |||
|
Raczkowanie
|
orchidea ka¿da tak mia³a, straj siê pozytywnie my¶leæ, co ma byæ i tak bêdzie a bêdzie pozytywny Cytat:
Cytat:
wa¿ne, ¿e tabl. czytelne Cytat:
catttt u mnie wystarczy³o przemycie socz. p³ynem ale kiedy¶ na jazdach tak prawa mi zacze³a piec sama nie wiem co to by³o ale z przymkniêtym okiem jecha³am do domu ¿eby zdj±æ, szybko okulary i dalej jazda u mnie dzi¶ wietrznie i deszczowo, normalnie pada poziomo taka wichura |
|||
|
|
|
#1225 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 217
|
W sumie macie racje, ze moze cos w tym jest, to mi jeszcze powiedzcie...placicie za plac wordu a co z samochodem, mam tam pojechac w ciagu swoich 30h czy wykupowac dodatkowa godzine w swojej szkole jazdy a do tego jeszcze plac wordowski?
Ja robilam ³uk na 3placach, na 1 byly niby wszystkie tyczki,ale jak tak pomysle o stresie to macie racje! Az sie przejde zobacze ile w moim wordzie kosztuje pol godzinki. Ja teraz przerwa i nastepne 2h dopiero we wtorek, teraz od soboty mialam codziennie i juz mi smutno
|
|
#1226 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cytat:
Dziêki Oby Oby! To chyba wszystko przez to, ¿e tak strasznie mi zale¿y! ![]() Faktycznie, pewnie lepiej by by³o wrzuciæ na luz ale ja nale¿ê do tych co takiej umiejêtno¶ci nie posiadaj± ![]() W tym WORD w Bytomiu taka grobowa atmosfera panuje, ¿e w ten dzieñ mo¿e mi siê to dodatkowo udzieliæ ale miejmy nadziejê ¿e mimo wszystko -> bêdzie pozytyw!
|
|
#1227 | ||||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 521
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Psina ma zapalenie p³uc Dosta³a dwa zastrzyki: antybiotyk, a drugi na gor±czkê. I rutinoscorbin. Ci±gle ¶pi, a jak ju¿ wstanie to posiedzi chwilê taka zmarniona i k³adzie siê znowu
|
|
#1228 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 649
|
Cytat:
Wsadzi³am do pojemniczka, trzyma³am ok. 3 minut, nie uda³o siê, wiêc zmieni³am p³yn i jeszcze raz to samo, i wraz nic, nawet wziê³am na palec i czy¶ci³am, ale nic na niej nie by³o... ![]() Mo¿e by³o jakie¶ malutkie pêkniêcie, rysa, tak ma³a ¿e jej nie zauwa¿y³am... Ró¿ne cuda z nimi mia³am ale tego jeszcze nie by³o ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
Biedna psinka Mojej babci maleñstwo chorowa³o ostatnio od kleszcza, mia³ uszkodzon± w±trobê i nerki, dobrze ¿e szybko siê zorientowali¶my i pojechali¶my do weterynarza... I martwiê siê moim Maksiem trochê jest czasami dziwnie smutny...Jak ju¿ bêdê mia³a soczewki to wyjdê do niego. Narazie jestem ¶lepa ![]() Wczoraj jaka¶ babcia mi wylecia³a zza zakrêtu. Nawet sie nie obejrza³a czy co¶ jedzie... Str±bi³am i z tych nerwów 'zredukowa³am' z 3 na 4
Edytowane przez catttt Czas edycji: 2011-04-07 o 15:40 |
||
|
|
|
#1229 |
|
Raczkowanie
|
Eroll
my te¿ jeste¶my z Ciebie dumni brawoRondo w lewo - bezcenne, ech ci kierowcy. kate338 jak w czasie kursu chcesz to I. powinien z Tob± do word pojechaæ dla niego to bez ró¿nicy na jakim placu manewrowym æwiczysz, Ty sama op³acasz plac, by³am na doksz. wysz³o; jazda 35 z³/h plus 22.50 plac razem oko³o 60 z³. Ju¿ têskisz za eLk± pomy¶l co bêdzie pó¿niej orchidea24; w ka¿dym word atmosfera zostawia wiele do ¿yczenia ale to chyba specyfika tego miejsca. Bêdzie dobrze. |
|
|
|
#1230 |
|
Konto usuniête
|
Witam
a jednak... 4 podej¶cie - jutro ![]() 08.04.2011 godz. 13:00
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

literek i cyferek, nie martw siê co tam wkoñcu mia³a b³yszczeæ
jutro idê szukaæ gdzie mam podgrzewane lusterka, normalnie od kursu nie jecha³am w deszcz i dziwnie trochê

-> 66 -> 65,5 -> 64 -> 63 -> 62-> 61-> 60 -> 59,5
wiêc w najgorszym wypadku prawko bd mia³a w poniedzia³ek